- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.901
Kızlarr bebeklerim 7,8 aylık olduğunda geceleri yanımda birinin olmasına gerek olurmu sizce:)biliyorum bebekten bebeğe değişir ama o ayları geçirdiniz siz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ınş canım. valla büyüdüler teyzesi.parka gidioruz bayiliolar artk herseyin iyice farkna vardilr. bn seni hamileyken de hatirliorum canım şimdi gerçekten bi tuhaf gelio bana hamileykn ne kadar merakli bi seklde hamilelikle ilgili sorular soruoduk şimdi geriye bakinca zaman hızlı gecmis gibi oldu...bide bakımsız birinci yaş günü kutlicaz ınş hepimz. ya çok konustum canım nyse iyi geceler. ..
Allah bağışlasın:)
😄😄😄 evet canm zaman cabuk geçiyo anlamıyorsun bile 2 ayı daha atlatsal allahın izniyle dahada iyi olcak simdi hoppala yürütec yerde yuvarlanma gidiyoruz bazen tatmin olmuyorlar bunlardan oturamadıkları için sıkıntı oluyo biraz bide benim kızlar artık gece yemek yemeyi istemiyolar ya uykuları bölünüo aglıyolar beslemiyom öle uyuolar sukur biti yatakta yüz üstü dönüp uyuo geri dönemio aglıo alşahtan geri uyuyanilio cok aglem bu bebekler ya
Buğlem'im 👣 Eslem'im
bizimkiler desteksiz oturuolar artk cnm sende arkalaarina yastk fln koy da alsınlar yerde oturup onlarla oyun oynamak çok güzel oluo. gece uykulari da ınş seninkde duzelir. bizim bu ay daha iyi oturdu hersey. bnmkiler gecede yiyo mama iciolar gece geri uyuyolar. parka fln cikiomusun cocuklarla cnm.
elektrikli al. manuelle uğraşılır mı hiç. bilek mi dayanır sağmaya. boşa vakit harcamış olursun. eczanelerde satılıyor elektrikli pompalar. işe yaramayacağını düşünme. süt sağmak hem biyolojik hem de psikolojik bir süreç. konu anne sütü olunca para vermeyi göz almalısın. diğer masraflardan kısabilirsin ama bundan kısamazsın. sonucun kötü olacağını düşünme. iyi olacağını göz önünde bulundurarak almalısın.Kizlar birkac defa sutumu sagmayi denedim wee gigus pompasi tirle ile ama manuel oldugu icin en fazla 10 ml sagabildim yarim saatte. Manuel kulanan var mi ilcede oldugum icin buralarda bulmak zor. Elektirikli alinca sutum az oldugu icin bosuna o kadar parada vermek istemiyorum malun zeten masrafli oluyor nazli brbeklerimiz.
elektrikli al. manuelle uğraşılır mı hiç. bilek mi dayanır sağmaya. boşa vakit harcamış olursun. eczanelerde satılıyor elektrikli pompalar. işe yaramayacağını düşünme. süt sağmak hem biyolojik hem de psikolojik bir süreç. konu anne sütü olunca para vermeyi göz almalısın. diğer masraflardan kısabilirsin ama bundan kısamazsın. sonucun kötü olacağını düşünme. iyi olacağını göz önünde bulundurarak almalısın.
Benimkiler istemio kucak canım bazen alıyorum kucagıma seviyorum geri yere bırakıyorum ben kucaga alıştırmadım hep yerinde sevdim sarıldım tek baktıgım için alıştırmak istemedim şükür onlarda istemedi eger alıştılarsa kucaga yapcak bişey yok çok aglarlar sende yıpranırsın oyalancak bileyler al onlara oyun halısı renkli oyuncaklar hoppala gbi
Buğlem'im 👣 Eslem'im
elektrikli al. manuelle uğraşılır mı hiç. bilek mi dayanır sağmaya. boşa vakit harcamış olursun. eczanelerde satılıyor elektrikli pompalar. işe yaramayacağını düşünme. süt sağmak hem biyolojik hem de psikolojik bir süreç. konu anne sütü olunca para vermeyi göz almalısın. diğer masraflardan kısabilirsin ama bundan kısamazsın. sonucun kötü olacağını düşünme. iyi olacağını göz önünde bulundurarak almalısın.
Alıştırmaya baslasam iyi olcak dr da oturma zamanları geliyo dedi de niyetleri pek yok ben yastıga destekli oturtuom popoları kaydırıolar saga sola devriliolar 33 haftalık dogdular gununde dogsalardı 6 ay 5 gunluk olcaklardı gelişimleri çok iyi şükür ayını izliyolar ama inatcıkar azcık istemeleri lazım 😄 parka daha gitmedik avm gidioz bakınırken etrafa bi hal oluyolar mayız haziran park için bize daha uygun zamanlar
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sizin çocuklarınızda kucak istiyomu sürekli kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım ikinci el al yada netten al ıygun fiyatlı olanları oluyo elektrikli çok kolay oluo benim lamsinoh vardı işim bitince birine verdim olmadı satarsın sende
Buğlem'im 👣 Eslem'im[/QUOTE
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-affinity-yeni-nesil-ikili-gogus-pompasi-109004427
Sezer canim senin kullandigin bu urunmuydu
Kizlar birkac defa sutumu sagmayi denedim wee gigus pompasi tirle ile ama manuel oldugu icin en fazla 10 ml sagabildim yarim saatte. Manuel kulanan var mi ilcede oldugum icin buralarda bulmak zor. Elektirikli alinca sutum az oldugu icin bosuna o kadar parada vermek istemiyorum malun zeten masrafli oluyor nazli brbeklerimiz.
kızlar biz aptamil 2 kullaniorz. bu ara artk mamayi çok istekli icmiolar 9 aylık biticek. sizce bebelac fln denemelimiyim. bide aptamilin icinde anne sutune eş değer maddeler bulunuomus. benimkilerde sadece altı ay emdigi icin biraz tereddutluyum. sizce nasıl bi yol izlemem lazım tecrubeli anneler bebekleriniz benimkiler kadarken mama değiştirdiniz mi hangi mamayi kullandiniz ve kullandiginizda bi isteksizlik oldumu. ..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?