- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.921
ahlatlı bel mi? :)
Arabanız ayrı ayrı mı aldınız.. yoksa birleşip ayrılan ikiz arabası mı ?
Canim tabiki cocuklara kismaz olmak fakat manuel ile sagibca yarim saatte cok az sut geldi o yuzden bosuna olacagini dusunuyirum
evet canım, Ankara'da mı okudun?
evet canım, ayrı ayrı aldık ama bir aparatla birleştirilebiliyor
Canım ikinci el al yada netten al ıygun fiyatlı olanları oluyo elektrikli çok kolay oluo benim lamsinoh vardı işim bitince birine verdim olmadı satarsın sende
Buğlem'im 👣 Eslem'im[/QUOTE
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/lansinoh-affinity-yeni-nesil-ikili-gogus-pompasi-109004427
Sezer canim senin kullandigin bu urunmuydu
Evet cnm bu pompayı kullandık güzel ürün biraz sesi cok çıkıo gece sagarken uyumamam için cok yardımcı oldu sagolsun :)
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızlar biz aptamil 2 kullaniorz. bu ara artk mamayi çok istekli icmiolar 9 aylık biticek. sizce bebelac fln denemelimiyim. bide aptamilin icinde anne sutune eş değer maddeler bulunuomus. benimkilerde sadece altı ay emdigi icin biraz tereddutluyum. sizce nasıl bi yol izlemem lazım tecrubeli anneler bebekleriniz benimkiler kadarken mama değiştirdiniz mi hangi mamayi kullandiniz ve kullandiginizda bi isteksizlik oldumu. ..?
kızlar benimkiler çok uyanıyor geceleri en az 4-5 kere mama yemeye uyanıyorlar tekrar uyuyorlar mamayı yiyip ama o kadar çok uyanıyorum ki 3 gündür mahvoldum. ne zaman biter bu gece uyanmaları acaba ?
Kizlar ben cumartesi dogum yaptim spinal oldu asiri derecede bas agrim var kahve cay kola banamidin demiyo .birde 15kilo ile doguma gittim 1880 1890 dogdular ama ben 3kilo vermis gozukuyorum her yerim sis karnim oldugu gibi duruyor benim gibi olan var mi nezaman gececek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ben cumartesi dogum yaptim spinal oldu asiri derecede bas agrim var kahve cay kola banamidin demiyo .birde 15kilo ile doguma gittim 1880 1890 dogdular ama ben 3kilo vermis gozukuyorum her yerim sis karnim oldugu gibi duruyor benim gibi olan varsütünü sagmayi bak.man gececek
Emzirmeyi dene sütün artar. Emmiyolarsa elektrikli ile sağdıkça mutlaka artar. Başlangıç için kiralamayı dene. Baktın iyi gidiyo uygun fiyatla bişey alırsın. Onların ağzına girecek 10 cc süt bile çok önemli
evet canım, Ankara'da mı okudun?
evet canım, ayrı ayrı aldık ama bir aparatla birleştirilebiliyor
tarçınkaranın da dediği gibi ondan biliyorum orayı. aynı mahelledeymişsiniz ne güzel.Papatya biz hemen hemen her haf sonu gidiyoruz bende Facebook da fotoları paylaşıyorum o yüzden Ankara dışındaki arkadaşlarda ahlatlıbeli iyi biliyo 😄😄
Canim basim kopuyo resmen boynumuda oynatamiyorum kuzularim kuvezde bekliyiruz ben perisanim yataktan kalkamiyorum süt sagiyorum arttirmaya calisiyoruz insallah basim bi gecseydi
tarçınkaranın da dediği gibi ondan biliyorum orayı. aynı mahelledeymişsiniz ne güzel.
tebrik ederim öncelikle. sağlıklı bir hayat diliyorum onlara. başım fena ağrıyor deyince aklıma biri geldi. erken doğum riskiyle hastanede yatmıştım bir gece. yan yatakta 4 gün önce sezaryenle doğum yapmış bir bayan vardı. baş ağrısı hiç geçmemiş. çok kötü olduğunu söylemişti. doktoruna gelmişti bunun için. kadın doğumcu anestezi doktoruna yönlendirmiş. aneztezinin nadir görülen bir yan etkisi baş göstermiş. beyin sıvısı akıyormuş. hastanede bi kaç torba serum verdiler. kadın yanımda litre litre su içti beyin sıvısının dengelenmesi için.
umarım böyle bir durum yoktur ama aklında bulunsun. geçmezse doktoruna danış. bol su tüketmek gerekirmiş. geçmiş olsun.
günaydın hanımlar.... benim bir oğlumun yanaklarında bebek egzaması vardı kortizonlu kremler kullandık geçti ara ara yerleri belli olup kızarıyor. vücudunda ve koltuk altında ve kolunda var sürekli kaşıyor. giysilerinin üzerinden bile kaşımaya çalışıyor dr dan da randevu alamıyorum 1 ay sonra gidicez. biriniz yazmıştı sudokrem felen diye. faydası oluyor mu neler yaptınız? geçmeyecek diye korkuyorum. yırtar gibi kaşıyor vücudunu bebeğim...
Nadide ben marmara üni. Prof. Götürüom kızlarımı birinde hemanjıom var genetik oluyo genelde bı egzama dedi benim esimdede var neye alerjisi var bilmioz çıkıp geçio böle dr yazım gecer dedi sürtünme terleme ondanda olabilir dedi kaç yasında senin melekler
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?