2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benimkiler çok uyanıyor geceleri en az 4-5 kere mama yemeye uyanıyorlar tekrar uyuyorlar mamayı yiyip ama o kadar çok uyanıyorum ki 3 gündür mahvoldum. ne zaman biter bu gece uyanmaları acaba ?

Canim tabiki cocuklara kismaz olmak fakat manuel ile sagibca yarim saatte cok az sut geldi o yuzden bosuna olacagini dusunuyirum

Emzirmeyi dene sütün artar. Emmiyolarsa elektrikli ile sağdıkça mutlaka artar. Başlangıç için kiralamayı dene. Baktın iyi gidiyo uygun fiyatla bişey alırsın. Onların ağzına girecek 10 cc süt bile çok önemli

Canm bebelacta aptamilin biz onu kullanıoz aptamilde kullandık gaz yaptı yaramadı bize bayada büyümüşler sorun olucanı sanmıyorum dene istersen

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Kizlar ben cumartesi dogum yaptim spinal oldu asiri derecede bas agrim var kahve cay kola banamidin demiyo .birde 15kilo ile doguma gittim 1880 1890 dogdular ama ben 3kilo vermis gozukuyorum her yerim sis karnim oldugu gibi duruyor benim gibi olan var mi nezaman gececek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benimkiler çok uyanıyor geceleri en az 4-5 kere mama yemeye uyanıyorlar tekrar uyuyorlar mamayı yiyip ama o kadar çok uyanıyorum ki 3 gündür mahvoldum. ne zaman biter bu gece uyanmaları acaba ?

Canım ben 4 ayda sütlü pirinçli mama vermeye basladım gece uyumadan önce daha uzun oldu uykuları rana arkadasımda aynısını yapıyo biraz olsun etki ediyo ama 4. Aydan önce hiç bekleme uzun uyusunlar gaz sorunları ve doydugunu bilmeme güdülerinden uyanırlar hep

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Oyy maşallah size rabbimme sükürler olsun korkma kuzum 1-2 aya hiç bişey kalmaz emzirince gidio kilolar şişkinlikler

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim basim kopuyo resmen boynumuda oynatamiyorum kuzularim kuvezde bekliyiruz ben perisanim yataktan kalkamiyorum süt sagiyorum arttirmaya calisiyoruz insallah basim bi gecseydi

Gözünüz aydın. Tebrik ederim . Allah analı babalı buyutsun . Benimde başım çok agrimisti. En kısa zamanda geçer inşallah. Şişlik anestezi etkisiylede oluyor sanirim. Ilaclardan galiba. Dogumdan sonraki fotolarimda kendimi taniyamadim nerdeyse . En kisa zamanda oda gecer.

Emiyorlar ama cabuk yorulduklsri icin uyuyorlar hemen.ben parasinda degilim de cocuklara hersey feda ilcede oldugum icin burada bulamiyorum.birde manuel kullandim sut cok az gelince sutum az diye tereddut ettim almaya

evet canım, Ankara'da mı okudun?

evet canım, ayrı ayrı aldık ama bir aparatla birleştirilebiliyor

Papatya biz hemen hemen her haf sonu gidiyoruz bende Facebook da fotoları paylaşıyorum o yüzden Ankara dışındaki arkadaşlarda ahlatlıbeli iyi biliyo 😄😄
tarçınkaranın da dediği gibi ondan biliyorum orayı. aynı mahelledeymişsiniz ne güzel.

tebrik ederim öncelikle. sağlıklı bir hayat diliyorum onlara. başım fena ağrıyor deyince aklıma biri geldi. erken doğum riskiyle hastanede yatmıştım bir gece. yan yatakta 4 gün önce sezaryenle doğum yapmış bir bayan vardı. baş ağrısı hiç geçmemiş. çok kötü olduğunu söylemişti. doktoruna gelmişti bunun için. kadın doğumcu anestezi doktoruna yönlendirmiş. aneztezinin nadir görülen bir yan etkisi baş göstermiş. beyin sıvısı akıyormuş. hastanede bi kaç torba serum verdiler. kadın yanımda litre litre su içti beyin sıvısının dengelenmesi için.
umarım böyle bir durum yoktur ama aklında bulunsun. geçmezse doktoruna danış. bol su tüketmek gerekirmiş. geçmiş olsun.

Canim ck sagol sanirim bende de ayni durum var banada bir sürü serum verdiler litrelerce su ictim yok gecmiyor simdi biraz hafifledi bakalim belki sabaha acile gideriz

günaydın hanımlar.... benim bir oğlumun yanaklarında bebek egzaması vardı kortizonlu kremler kullandık geçti ara ara yerleri belli olup kızarıyor. vücudunda ve koltuk altında ve kolunda var sürekli kaşıyor. giysilerinin üzerinden bile kaşımaya çalışıyor dr dan da randevu alamıyorum 1 ay sonra gidicez. biriniz yazmıştı sudokrem felen diye. faydası oluyor mu neler yaptınız? geçmeyecek diye korkuyorum. yırtar gibi kaşıyor vücudunu bebeğim...

Ben ek gıdayı kestim sırtında ve kolundaki egzama geçti bizimkiler küçük çıkıo kabuk olup geçiyo yanaklarımdakiler geçmio tekrarlıyo dr pamuklu seyler giydir sürekli nemli tut dedi bana yün polyester naylon degmesin tenime dedi dikkat ediyorum cıgalmıyo şükür battaniye ortuodum onuda örtmüyorum ek gıda vermeye basladıgımda cıktı 8 aylıklar hangi gıdaya alerjısı var bulmaya calışcam sıfırdan baslıyorum yine kremler geçirio yine cıkartıo insallah sizinkide gecer egzamanın oldugu yerler çok acı veren yerlerde yawruma rabbim güc versin

Buğlem'im 👣 Eslem'im

benim bebekliğinden beri vardı yünlü giydirmedim etkisi olmadı çamaşırlarını iki kez durulatıyorum ama vücudundakiler duruyor. dr kontrolunde sorucam artık

Nadide ben marmara üni. Prof. Götürüom kızlarımı birinde hemanjıom var genetik oluyo genelde bı egzama dedi benim esimdede var neye alerjisi var bilmioz çıkıp geçio böle dr yazım gecer dedi sürtünme terleme ondanda olabilir dedi kaç yasında senin melekler

Buğlem'im 👣 Eslem'im

ne bende ne de eşimde var.benimkiler 11 aylık

Bilmiom cnm ailede varsada olur gen tek anne babadan gelmio inşallah gecer ya olmadı test yaptırıcm alerjik ne varmıs

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…