2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benımde bebeklerımde egzama var ek gıdaya başlamadan başladı 5 aylıkken ama ek gıdaya başladığımada çoğaldı.doktor beklezon dıye bır krem verdı ıyı gelıyor kollarında hıc kalmadı şımdi cene altı ve boynunda var.krem ıyı gelıyor, babe pdiyatrık şampuan kullanıyorum. çamaşırlarını ıkı kere duruluyorum pamuklu gıydırıyorum.düzelıyor gıbı.sanki bana yuzundekıler diş cıkarmaya başladıktan sonra oldu gıbı gelıyor.dişleri kaşındığından hep ıslak kalıyor cenesi boyunu.
egzama gıcık bişe Allah yardımcımız olsun

Saol canım cümlemize yardımcı olsun bende bu yaptıklarını yapıyorum bazen geciyo bazende çok kötü oluyo yanakları ve sırtı ilk dirseklerinde çıktı biz sürtünme sandık yüzünde çıkınca dr gösterdik 4 aylıktı cıktı yawrumda advantom diye bi krem sürüyorum geciriyo tamamen ama sonra yine cıkıyo keske tamamen geçse kasınıyo yawrum gece uyuyamıo bazen yazın gecicek dedi prof hasretle yazın gelmesini bekliom

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Dunden beri gaz sancisi ve kusma resmen bizi cildirtti yabrumun aci cektigini gormek cok uzuyor.acaba mama mi artik eahatsiz ediyor bebelac nenatak kullaniyorum.var mi bilginjz

Bebeklerinize anason ve nane verdiniz mi benimkiler 25 gunluk ve verince seker koymazsan icmiyirlar siz seker eklefiniz mi

ben rezene çayı verdim. humananın rezene çayını verdim. o sanırım kendinden tatlansırıcılı oluyor ama çok yoğun değil. belki anason veya nane çayının granül şeklinde, tatlandırıcılı satılanları vardır.bir sürü çaylar oluyor. humana ya da hipp marka.

oğlum yürümeyi iyice pekiştirdi
salondan mutfağa gidiyor, dolanıp geliyor
kızım da pek hevesli bir kaç adım atıp düşüyor

makam arabalarına kendileri binip iniyor ki bu yürüteçleri oluyor
hep açık yürüteçleri
istedikleri zaman binip iniyorlar
kızımınki pembe, oğlumunki mavi
ve asla birbirlerinin yürütecine biniyorlar

bir yerlerini incittiğinde kızım neren uf oldu diyorum
gösteriyor
öpeyim de geçsin diyorum
hemen öptürüyor
aradan ne kadar zaman geçerse geçsin Zeynep neren uf oldu diyorum
aynı yeri gösteriyor kuzum

şu anda ikisi de azı dişi çıkarıyor
kızımın ilk
oğlumun 3. azı dişi çıkıyor
müthiş bir iştahsızlıkları var
kızlar gözünüzü korkutmak istemem ama azı diğerlerine göre epey zorluyor yavruları
benimkiler resmen süzüldüler

geçmeyecek dediğiniz o zor günler geçiyor
benimkilerin uykuları berbattı ama
şu an Allah'ıma şükür gece sadece bir kere kalkıyorlar
bazen hiç uyanmıyorlar
( bu iki kere oldu)

ve benim kızım ilk defa bir kıyafetini eskitti
sürünmekten eşofmanını yırttı
çok mutlu oldum

Dunden beri gaz sancisi ve kusma resmen bizi cildirtti yabrumun aci cektigini gormek cok uzuyor.acaba mama mi artik eahatsiz ediyor bebelac nenatak kullaniyorum.var mi bilginjz

Canm bebeklerde kusma olabiliyo korkma drlar bir avuç dolusu kısmayı normaş görüyo benim biri 3 ay kustu gelişimindede bir şey olmadı şükür gayet saglıklı ben bebekacın normal sarı kutusunu kullanıyorum aptamilin her çeşidini denedim kısmasın diye diger mamalarında hepsinde aynı sonuç yine kustu yastıkla destek yapmaya devam et miğde kapakçıgı zamanla düZelecektir bebeklerde reflü olabiliyo 3-6-12 ay aralıgında düZeliyo inşallah en yakın zamanda düzelir siZinki birde sakın seker tatlandırıcı kullanma ben biogai kullandım gaz için dogal bir ilaç maliyeti 35₺ olması lazım günde 2 damla ve egzersiz yaptır bacaklarını karnıma dogru ittir çek nette videolar var izle sana yardımcı olacaktır emziriyorsan ki ısırgan otu ve anasonu karıstır cay yap iç oda iyi geliyor ben emzirirken hep öyle yaptım 4. Ayda hepsi bitiyor sabır azcık daha

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Col güzel yaZmıssın duygularına saglık canm benim o günleri heyecanla bende bekliyorum allah evlatlarımdan razı olsun hiç üzmediler beni 8 aylıklar bundan sonrada böyle olması için dua ediyorum oturma alıştırmaları yapıyoruz bizde inşallah basarıcaz 33 haftalık dogdugumuz için bazı seyleriniz geriden geliyo bazılarıda ayında bir kızım diş çıkartıo alt dişleri gülünce nasıl durucak die sabırla tamamlanmasını bekliyoruz rabbim ömür verirde o gunleri bende yazarım

Buğlem'im 👣 Eslem'im

inşallah hepimiz yavrularımızın her şeyini görürüz
diş damaktan çıkana kadar uzun sürüyor da
çıktıktan sonra hemen uzayıveriyor
o alt iki diş öyle sevimli kılıyor ki minikleri
benim de kızım biraz zor oturdu
oturma alıştırmalarına başladıktan sonra
tam anlamıyla oturmaları 20 gün kadar sürüyor
bir gün bir bakmışsın sağa sola kaykılmıyorlar
:)))))))))

İnşallah oturur oturttugumda ellriyle destekliyorlar kendişerini ama yinede saga sola yüz üstü düşüyolar istekliler önümüzdeki ay anca basarırlar diye düşünüyorum zorlamıyorum çok omurgaları zarar görür diye yere bıraktıgımda döne döne gidiyolar istedikleri yere bi bakıyorum parkeye gelmişler sap sap vurup gülüyolar cok güzeller ya rabbim hayırlı evlat eylesin onları

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aynen ben de biogaiyi kullandim ama pek yarari yok mama da 2.5 kg olunca degisecek diye sordum acaba mamami etkiliyor diye.
Bu arada bugun itibariyle 2.5 kg olmusuz 25 gunluguz

Son düzenleme:

Aynen ben de biogaiyi kullandim ama pek yarari yok mama da 2.5 kg olunca degisecek diye sordum acaba mamami etkiliyor diye.
Bu arada 1750 dogdu benim yavrular bugun itibariyle 2.5 kg olmusuz 25 gunluguz sanki az buyumusler gibi

Bu arada 1750 dogdu benim yavrular bugun itibariyle 2.5 kg olmusuz 25 gunluguz sanki az buyumusler gibi

25 gune gayet iyi canm maşallah benimkilerde böle almıştı zamanla ayda 1.700 gr alcaklar en çok zaten bebegin ayda 1 kg alması normali napcan tombul bebegi saglıklı olsunlarda 3 nisanda 8 aylık olcaklar 8600-8700 benimkiler cok rahat bakılıo kilolu olduklarını düşünsene amannn nasıl tasınır fazla mama veripte yorma böbreklerini miğdelerini her ay 10 cc 20 cc arttır içebiliolarsa dr bana öle demişti az ama sık ver öle miğdelerini büyütme demişti ilk ay 40 içirdim sonra 50 yaptım 3 aylıkken 75 içiolardı canm mama degiştirmek istiosan fazla geciktirme bebeklerin miğdeliri alışırsa o mamaya degiştirmek zor oluo bünyeleri allak bullak oluyo bebelacın sarı kutusunu al ben memnun kaldım çok

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Kızlar benim çocuklarımda bi tuhaflıkmj var.gündüz 4 saate kadar aç kalabiliyolr.gece hala 2 saatte yiyolar.gece daha uzun olması gerekmezmi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar benim çocuklarımda bi tuhaflıkmj var.gündüz 4 saate kadar aç kalabiliyolr.gece hala 2 saatte yiyolar.gece daha uzun olması gerekmezmi

İnsanın gece metebolizması daha hızlı calışır cabuk sindirir ondandır 4 saate bir kaç cc mama veriosun kiloları nasıl ?

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Gndüz genelde 3 saate 110 120 içiyolar canım.6000 ve 5500 kiloları.

Maşallah canm gayet iyi içiyolarmış 2 numara mamada 150 cc 2 saate bir besleniyoz biz çok nadir 3 saate beslendigimiz olur gece için gece mamaları dene derim formül mama gece tok tutmuyo

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Maşallah canm gayet iyi içiyolarmış 2 numara mamada 150 cc 2 saate bir besleniyoz biz çok nadir 3 saate beslendigimiz olur gece için gece mamaları dene derim formül mama gece tok tutmuyo

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Gece maması nasıl oluyoki canım.hangi markaların var?bizim için erken değilmi başlayabilirmiyiz.2,5 aylığız

Ya canım seninkiler nasıl gündüz o kadar saat emmeden durabiliyor. Ben tüm gün emzirme halindeyim. Doymadıkları için hiç uyumuyorlar emme aramız yok yani. Ben bitek gece yatarken mama veriyorum ondan mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…