2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim hastaneden gelince 30 iciyorlardi doktor 15 er artir dedi 1.ayda 90 ni zorlarlar dedi.simdi ise 3 saatte bir 45 veriyorum arada uyaninca sut sagmadigim icin sindilik meme emip uyuyorlar.ama sik uyaniyorlar kac saatte besliyordun sen birde benimjkiler sutu emiyor mama da 3 satte bir duzenli olarak yiyiyorlar
Bu arada sari kutu dedigin premature mama olanmi canim nenatal kullabiyoruz kilolari 3 e yaklasirsa mama degisexek dedi doktor

Son düzenleme:
ben mama olarak bebelac a döndüm kızlar. geçende kullanmıştım bir sorun yaratmadı. dün akşam onu aldım sanırım onunla devam edeceğim.
benimkiler uyandıklarında ek gıda uyumak için yattıklarında mama yiyorlar.ama gece sürekli mama yiyorlar. çalıştığım için sürekli ek gıda hazırlayamıyorum inşl yazın bu konuya ağırlık vereceğim

Gece maması nasıl oluyoki canım.hangi markaların var?bizim için erken değilmi başlayabilirmiyiz.2,5 aylığız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

4. Ayda canım o mamalar sütlü irmikli sütlü pirinçli kasık mamaları varya onlar biberonlada verilebilio tok tutuo 2.5 aylık bebek 2 saate bir beslenir çok normal ama sen mamayı cok veriosun 120 cok fazla sen onu düşür 75 yap ama 2 saate ver canım miğdelerine çok yüklenme olurmu az boşluk kalsın rahat uyutlar gaz olmaz hem agrıları sızıları olmaz sende rahat edersin

Buğlem'im 👣 Eslem'im

c
Canım ben sagıp biberonla verdim meme ucuö yoktu benim olmadı basaramadım küvezdede biberona alıştılar 13 gun kaldılar aç kalınca cocuk biberonla verdim acıktıkca dokaptan cözdürüp verdim canm bazen 1 saat bazen 2 saat daha fazla geçmiodu besliodum kaka yapıolardı acıkıolardı gene veriodum ilk ay 40 cc verdim sonra 50 oldu dr sakın fazla verme obez olur miğdesini buyutme
Dedi bende öyle yaptım 2. Ayın sonu 60-65 içiolardı kilo alınlarıda ay bası 1700 kg dı 3. Ayda mama vermeye basladım ben canım bişey cekti yapamadım tıkandı kanallarım azaldı gitti 😭 mamayıda 50 ile basladım 2 saate bir gece gündüz 4. Aya kadar gece için kaşık mamasını biberona yaptım bebelac sutlü pirinçli kasık mamasını normal formül mama yapar gbi ama bir kasık eksik 30 cc suya 1 ölçekya 60 cc 1 ölçek yapıyosun gündüLeri yine 2 saate bir formül mama gece 6 saate bir pirinç mama oldu sonraki ay 8 saat oldu baktım gece 3-4 kalkıom hesap yaptım 9:30 da uyuolar 12 de uyurken yine verdim pirinç mama 8 saatmi uyuyolar sabah 8 kalkıolar bende uykumu alıom hem gece yarısı beslemek iyi degilmiş ya gece yarısınada kalmıo öle işte canm yaptım bişeyler dogru yada yanlış gidioz böle 😕

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Arkafaslar yukarida yszdigim gibi besliyordum ama dunden beri uyumuyorkar ve surekli mama istiyorlar saatte bir yb ml veriyorum ve iciyorlar mama bebelac premature memesi kullaniyorum acaba doymuyorlar mi

Kızlar benim çocuklarımda bi tuhaflıkmj var.gündüz 4 saate kadar aç kalabiliyolr.gece hala 2 saatte yiyolar.gece daha uzun olması gerekmezmi

doktoruma danışmıştım bu durumu. benimkiler ilk doğduklarından yaklaşık 3 aylarına kadar gece daha iyi besleniyorlardı. doktorum gece sessizlik olduğunda bebekler kendilerinii yalnız hissettikleri bunun için güvende hissetmediklerini ve sürekli uyanıp beslenmek istediklerini söyledi. gündüz evdeki, dışarıdan geln seslere alışıklar ve onlarla uyuyorlar. yalnız olmadıklarını hissediyorlar, güvende hissediyorlar demişti. sık

Ne zaman gece beslenmeleri uzadı:)

Arkafaslar yukarida yszdigim gibi besliyordum ama dunden beri uyumuyorkar ve surekli mama istiyorlar saatte bir yb ml veriyorum ve iciyorlar mama bebelac premature memesi kullaniyorum acaba doymuyorlar mi

canım premetüre maması cabuk acıktırıyor.benım kızımda öyleydi bir gece 5 saat uyanmadı ben zorla yedırmeye çalıştım yemedi.azar azar damala damla yedi uyuyordu kan şekeri düştüğünü anladım ve hemen diğer kızımın normal mamsından yedırmeye çalıştım hemen kendine geldi.o yüzden sık sık acıkıyor sen normal mamaya gecen kadar boye beslemeye devam edicen.bebelac kullanıyordum premetüre olarak sonra sma ya geçtım cok da memnunum gaz sancısı kalmadı tavsiye ederim.ilk zamanlar zor Allah yardımcın olsun

Ne zaman gece beslenmeleri uzadı:)

3. ya da 4. aydan sonra uzar. zaten doktorlar bebeğin bu aylardan sonra beslememek için uyandırılmamasını söylüyor. öncesinde 3 saati geçirmeyin diyorlardı. bu aylardan sonra bebek kendi uyandığında beslemek yeterli. yani 3 ve 4. ayda uykuda kalma süresi uzayacaktır.

Kızlar egenin dişi çıkıyo galiba.alt damağında 2 beyaz nokta var kaşıkla vurunca ses geliyo

kızlar bbugun pazr gezmesı yaptk gene ank antares avm ye gttk. ordada 11 aylık erkek ıkızlerle karslstm konustk tabı hmen. cok tatlı bı goruntumz oldu. grcektn ınsnn cocugunun olması baska ama ıkızın olması bambaska:) cok sanslıyız gercektn rabbım ne buyuk nımetler verıo. hepınızı opuyorum ıyı pazarlar kızlar

azı dişler yavrularımı mahvetti
çok iştahsızlar ve tüm gün bana yapışık gezmek istiyorlar
oğlum tüm gün mızmızdı
sürekli bağırıyor, yalandan ağlıyor
hatta oğlumun azı dişi çıkarken damaktan bir yeri kanatmış
ay bu diş için 2 yaşı beklemek ne zor

Sevgili gunlük die baslık atsan tam olcskmıs canım gunlükten sana teselliler olsın geçmiş olsun bu gunleri hatırlamıcak olması cok güzel ama sen hatırlıcaksın ve o mükemmrl dişlerine her baktıgında iç gecirip ne kadar zor çıkmıstı su meretler deyip iç çekiceksin yawrularının sana düşkün olması cok guZel hayırlı evlatlar olsunlar inşallah sevgilerle arkadasım

Buğlem'im 👣 Eslem'im

amcası erene kendi kendine şarkı söyleyip giden arabalar var ya
onlardan almış
ikisi de çok seviyor arabayı benimkilerin
ama dün eren o arabayı kafasına tutmuş
arabanın altında gitmesini sağlayan çark var ya
o çark erenin saçlarını kapmış
çocuk çığlık çığlığa bağırınca nasıl koşup arabayı saçından ayırdık bilemedim
ama oğlumun neredeyse baş parmağın tırnağı kadar bir alandaki saçlarını kapmış
orası kelleşti yavrumun
çok ağladı
çok çok üzüldüm
kendi kendine giden arabası olana bebeklere aman dikkat edelim arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…