- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.961
25 gune gayet iyi canm maşallah benimkilerde böle almıştı zamanla ayda 1.700 gr alcaklar en çok zaten bebegin ayda 1 kg alması normali napcan tombul bebegi saglıklı olsunlarda 3 nisanda 8 aylık olcaklar 8600-8700 benimkiler cok rahat bakılıo kilolu olduklarını düşünsene amannn nasıl tasınır fazla mama veripte yorma böbreklerini miğdelerini her ay 10 cc 20 cc arttır içebiliolarsa dr bana öle demişti az ama sık ver öle miğdelerini büyütme demişti ilk ay 40 içirdim sonra 50 yaptım 3 aylıkken 75 içiolardı canm mama degiştirmek istiosan fazla geciktirme bebeklerin miğdeliri alışırsa o mamaya degiştirmek zor oluo bünyeleri allak bullak oluyo bebelacın sarı kutusunu al ben memnun kaldım çok
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Gece maması nasıl oluyoki canım.hangi markaların var?bizim için erken değilmi başlayabilirmiyiz.2,5 aylığız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cCanim hastaneden gelince 30 iciyorlardi doktor 15 er artir dedi 1.ayda 90 ni zorlarlar dedi.simdi ise 3 saatte bir 45 veriyorum arada uyaninca sut sagmadigim icin sindilik meme emip uyuyorlar.ama sik uyaniyorlar kac saatte besliyordun sen birde benimjkiler sutu emiyor mama da 3 satte bir duzenli olarak yiyiyorlar
Bu arada sari kutu dedigin premature mama olanmi canim nenatal kullabiyoruz kilolari 3 e yaklasirsa mama degisexek dedi doktor
Canim hastaneden gelince 30 iciyorlardi doktor 15 er artir dedi 1.ayda 90 ni zorlarlar dedi.simdi ise 3 saatte bir 45 veriyorum arada uyaninca sut sagmadigim icin sindilik meme emip uyuyorlar.ama sik uyaniyorlar kac saatte besliyordun sen birde benimjkiler sutu emiyor mama da 3 satte bir duzenli olarak yiyiyorlar
Bu arada sari kutu dedigin premature mama olanmi canim nenatal kullabiyoruz kilolari 3 e yaklasirsa mama degisexek dedi doktor
Kızlar benim çocuklarımda bi tuhaflıkmj var.gündüz 4 saate kadar aç kalabiliyolr.gece hala 2 saatte yiyolar.gece daha uzun olması gerekmezmi
doktoruma danışmıştım bu durumu. benimkiler ilk doğduklarından yaklaşık 3 aylarına kadar gece daha iyi besleniyorlardı. doktorum gece sessizlik olduğunda bebekler kendilerinii yalnız hissettikleri bunun için güvende hissetmediklerini ve sürekli uyanıp beslenmek istediklerini söyledi. gündüz evdeki, dışarıdan geln seslere alışıklar ve onlarla uyuyorlar. yalnız olmadıklarını hissediyorlar, güvende hissediyorlar demişti. sık
Arkafaslar yukarida yszdigim gibi besliyordum ama dunden beri uyumuyorkar ve surekli mama istiyorlar saatte bir yb ml veriyorum ve iciyorlar mama bebelac premature memesi kullaniyorum acaba doymuyorlar mi
Ne zaman gece beslenmeleri uzadı:)
Kızlar egenin dişi çıkıyo galiba.alt damağında 2 beyaz nokta var kaşıkla vurunca ses geliyo
Kızlar egenin dişi çıkıyo galiba.alt damağında 2 beyaz nokta var kaşıkla vurunca ses geliyo
kızlar bıde benım oglanlar 9 ayı bıtırckler ama hala hıc diş yok boyle bı durum yasay6an vr mı
azı dişler yavrularımı mahvetti
çok iştahsızlar ve tüm gün bana yapışık gezmek istiyorlar
oğlum tüm gün mızmızdı
sürekli bağırıyor, yalandan ağlıyor
hatta oğlumun azı dişi çıkarken damaktan bir yeri kanatmış
ay bu diş için 2 yaşı beklemek ne zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?