2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Kortizonlu kremi ben kullanmadim. Sudocrem kullandim. Ciddi derecede faydasını gördüm. Ben memnun kaldım ama sizde nasıl bi etki eder bilemiyorum

Sezer canim sen gece mamasi kacinci ayds vermeye baskadin.benimkiler doymuyorlar gunduz iki saatte bir veriyorum gece uyku problem oluyor diye daha uzun tok tutan mamalar vermeyi dusunuyorum.

ben kolonya ile ilgileniyorum ama nasıl ulaşabilirim ve fiyatlarınızı öğrenebilir miyim?

ben kolonya ile ilgileniyorum ama nasıl ulaşabilirim ve fiyatlarınızı öğrenebilir miyim?
kolonyalar cam şişe ve çok şık. orjinal duruyor. keşke daha önce paylaşsaymış. ilgilenirdim ben de.
Kizim uyanik oldugu sure icinde dakikada 5 _6 kez ikinip morariyor. Biogai kullaniyorum gaz icin ama nafile.
biogaia uzun vadede etkili olan bir damla. aslında gaz için ve hemen gazı kesmesi için verilmiyor. bağırsaktaki bakteri florasını zenginleştirmek için, sindirime yardımcı olması için veriliyor. biz bir yaşındayız. kzıımda uzun süredir kabızlık var ve bunun için biogaia ya başladık. gaz sancılarınız tam anlamıyla onunla geçmez. bırakmayı düşünme. çünkü bağırsaktaki batkteri florasının zenginleşmesi gerek. özellikle erken doğan bebeklerde bakteri florası yetersiz oluyor. doktorlar bunun için bu damlayı veriyor.
oyle hareketli oyuncaklaı daha hiç vermedim ellerine. sonuçta onları oynamaları için belli bir yaş sınırına gelmeleri gerekiyor. geçmiş olsun. hareketli oyuncaklar hoşuna gidince çocuğun veriyoruz. ama olası kazaları da hesaba katmak gerek. ben parçalarını koparır yutarlar diye korkuyorum hep.
Kızlar egenin dişi çıkıyo galiba.alt damağında 2 beyaz nokta var kaşıkla vurunca ses geliyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kaşıkla vurunca ses çıkıyorsa diştirç ben en erken 4. ayda çıktığını duymuştum. maşallah.

Arkadaslar bebeklerimin 5 ayi bitti 6 .aya girdik cok sukur. Ek gidalara geciyoruz artik elma armut suyu verdim simdilik.yarin havuc suyu verecegim.yogurda kahvaltiya ve corbalara ne zaman gecmeliyim?neler vermeliyim lutfen yardimci olun....

Arkadaslar bebeklerimin 5 ayi bitti 6 .aya girdik cok sukur. Ek gidalara geciyoruz artik elma armut suyu verdim simdilik.yarin havuc suyu verecegim.yogurda kahvaltiya ve corbalara ne zaman gecmeliyim?neler vermeliyim lutfen yardimci olun....

Ben henüz o aşamalara gelmedim ama tvde bir doktordan duyduğum,ek gıdaya geçerken ilk yoğurtla başlayın demişti.sonra yoğurda meyve katarak devam edin demişti

Bugün sağlık ocağının hemşiresine gösterdim damağını.aşımız vardı,kemikleşmeye başlamış dedi anlamadım pek.suratsız bişeydi sormadım tekrar

canım kolay gelsin sana
günde bir kere yoğurt ver canım
sonra zamanla miktarını artırırsın
meyvelerin suyunu verdiysen yavaş yavaş püreye geç canım
sonra da tarhana çorbası geliyor

yani en azından ben öyle yaptım

kızlar biz sanırım gece beslenmesini bitirdik
sanırım diyorum çünkü süreç devam ediyor
sütüm onları iki kere beslemeye yetmiyor ve ikisi de hem inek hem keçi sütünü reddetti
ağladıklarında inek sütüne cici bebe koydum belki içerler diye
içmediler, ağladılar uyudular
sonra yine uyandılar yine uyuttum
derken uyanmamaya başladılar
ya da açken uyumayı öğrendiler
ve bizim için mucize
iki gündür saat 9 'a kadar uyuyorlar
Allah'ım bu rüya hiç bitmesin inşallah
amin

iyi uyusunlar diye bu sürece banyoyu da ekledim
üç gündür her gün duş aldırıyorum
az önce yoğurdun içine biz muz ezdim, birkaç tane kara dut,
yarım çay kaşığı bal ve iki tane cici bebe bisküvisi ezip yedirdim
uyuttum şimdi
sonucu size yazarım arkadaşlar

Sagol canim geceyim o zaman yogurda.ayý ne guzel sabaha kadar hic kalkmamak insallah ruyaniz devam eder..

Sezer canim sen gece mamasi kacinci ayds vermeye baskadin.benimkiler doymuyorlar gunduz iki saatte bir veriyorum gece uyku problem oluyor diye daha uzun tok tutan mamalar vermeyi dusunuyorum.

Canm 4-36 ay gece mamaları 5-36 6-36 die gidio 4 ten once cok agır gelir mamayı bir ölcek fazla yapmayı dene ama gündüzde su vermeyi unutma kabız olmasınlar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım bir ay bunları verdiysen yogurda gecebilirsin inek sütü yata keçi sütü ile yapıcaksan önce bir kasık ver alerjisine bak olurmu corbalara geçebilirsin kabak patates ve pirinç yap blendırdan geçir bir iki kaşık tattır alerjisine bak iki hafta böle devam et alerjik bir husus olmasa bile bünyeyi alıştırmam lazım sonra yedikleri kadar verirsin tarhana agır bir besin biz ek gıdaya 4 aylıkken basladık ve tarhanayı 7. Ayın içinde verdim püreyide yutma refşeksi gelişmeden verme yutamıyıp bogulur allah korusun bebeklerinin durumuna göre canım tarhana en son pürede öle

Buğlem'im 👣 Eslem'im

sevindim. uyku eğitimi vermiş oldun böylece.
bizimkiler akşam 8 de yatıyorlar. gece 00.00 gibi süt içiriyorum sabah 6 ya yada 7 ye kadar uyuyorlar. yani biz de yaklaşık iki haftadır gece beslenmesini kestik. arada rüya görüp uyanmalar oluyor ama olur o kadar artık. zamanla daha iyi olacak.

darısı başıma :)

ben 5 ay bitince başladım ek gıdaya
amaç mamayı bırakmaktı bizde
burada biraz kişisel tercihler devreye giriyor sanırım
çünkü benim bebeklerim daha kabağın tadını bilmiyorlar
ben hormonlu diye hiç vermedim
pirinç de gdo lu diye çok az verdim
hala da bulgur ve yarma ana baklagilimiz çocuklarımda
doktorumuz bize yoğurt ve püreden sonra ev yapımı tarhanayı yerdirdi.
çok şükür biz ek gıdaya rahat bir geçiş sağladık

canım bugün biraz huysuzlardı ama bir baktım ki ne göreyim
Zeynep aynı anda 3 tane azı dişi çıkarıyor
o huysuzlanmasında kim huysuzlansın değil mi?

darısı başıma :)

inşallah

Kizlar 11gun once dogum yaptim erken dogum31haftalik birinin cigerinde hava varmis onu cekiyorlar digerinin kalbinde ufak bi delik varmis simdi solunum cihazindan cikarmislar benim gibi olan varmi aranizda varsa nazaman cikardilar kilolari 1890 1900 cok ozluyotum kuzularimi bazen dayanamiyorum birde sutu sorcam size simdiye kadar en fazla75 ml cikti bir sagimda degisiyor ortalama40 50ml geliyo normal mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hayırlı olsun
inşallah zamanı gelince yanına gelecekler
sen bu süreçte kendini toplamaya çalış
sütüne gelince, bence çok iyi
üç saatte bir mutlaka sağ, artacaktır muhakkak
sakın moral bozma, dinlen güzelce
çok su içmeyi unutma

Sut iyimi diorsun papatya yalniz bu iki gogsun toplami ya size cok ozeniyorum ne guzel buyutmussunuz yavrulari darisi bana insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…