2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Allah analı babalı büyütsün canm bende 33 haftalık dogum yaptım 13 gun kuvezde kalmıslardı herseyde bir hayır var derler ya o süreçte kendimi toplanıstım kızlarıma süt ilk 11 gun için cok normal canm eczanede vita malt satılıyor çok etkiliyo sütü çoğaltıyo içmeni tavsiye ederim canm hayırlı haberlerini bekliyorum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Katılıyorum tercih meselesi ek besin gdo yada sera üretim neyde yokki oldu ozaman köye taşınalım kendimiz üretelim 1 yasındaki bir çocugun kabagın tadını bilmemeside enteresan eninde sonunda yiyecek bunu tarhana güçlü bir besin yumurta süt domates yogurt maya ve baharat var içinde dr na saygı duyuyorum ama alerjik bakıö evresini geçmemiş bir bebege verilmesinin taraftarı degilim gdo ve seraya bakan bir bilinçli anne olaraktan buna dikkat etmemen beni şaşırttı

Buğlem'im 👣 Eslem'im

benimkilerde keşke 13 günde gelseler nekadar kalacaklar bilmiyoruz ki allahım tez zamanda yanıma versin kuzuları cevap için teşekkür ederim moral oluyor bana:)
,

benimkilerde keşke 13 günde gelseler nekadar kalacaklar bilmiyoruz ki allahım tez zamanda yanıma versin kuzuları cevap için teşekkür ederim moral oluyor bana:)
,

Canım benim anlıyorum seni günler saatler hatta dakikalar geçmez ama inan yanına geldiginde bagrına bastıgında hepsi unutuluyo buruk bir anı gibi kalıyo sen toparlanmana bak iyiles sütünü arttır bol bol buzluguna süt at bi gelsinler yanına annesi bak sen o zaman 😄 bol bol uyu sakin bir bebek olsalarda 2 saate bir beslenmeye kalkmak yoruyor insanı 😄 notlarını al bol bol bilinçlen her konuda daha tecrubeli bakıyorsun sonra evlatlarına sükürler olsun 13 gun kuvezde kaldılar ama ben daha sonrasında tek baktım evlatlarıma kimseye muhtaç olmadım biz baktık dedirtmedim 😉 ne aileme ne ailesine 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Sut iyimi diorsun papatya yalniz bu iki gogsun toplami ya size cok ozeniyorum ne guzel buyutmussunuz yavrulari darisi bana insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim senin kadarken sütüm inan daha azdı
20cc ile başladım
ama hiç pes etmedim
8 ay boyunca gece 3 kere süt sağdım
hala da sağıyorum ama artık günde iki kere
tadını çıkar bu muazzam zamanın
zamanla artacak sütün buna inan

köye taşınma değil de çocuklarımı gücümün yettiğince koruma diyelim
tarhanamız bebeklerime özel yapıldı
yani içinde maya, baharat,tuz falan yok
hiç market ürünü, yani işlenmiş ürün yedirmedim
biliyorum sonsuza kadar koruyamam onları ama
amaç koruyabildiğim kadar korumak
yumurtamız hala köyden geliyor, tavuğumuz da
aylarca peynirimizi evde kendim yaptım
tek amacım güzel ve sağlıklı beslemek
bizde denetim az olduğu için bir çok sebzeye ön yargılıyım
mesela yabancı ülkelerden dönen
kabak, patlıcan, domates, biber gibi ürünlerden uzak durmaya gayret ediyorum
ne kadar başarabilirsem artık
yeşil yapraklı sebzeleri tercih ediyorum
mesela semizotu, ıspanak gibi

Sagol canim verdigin bilgilr icin yogurda gececem yarin zaten az veriyorum ilk denedigim besini allerji var mi diye 3 gun kuralina uyuyorum.tarhanayi oneren doktorlar var canim arkadasim da vermis ama onlarin ki bebek tarhanasi diye bisey varmis ondan heralde.cunku bizim tarhana cok baharatli agir olabilir ilk basta.

Bilmiyorum ki canm bizimde özel geliyo yapılıyo seradan uzak duruluyo ilaçlama yapılmıyor ama istanbulda yasıyoruz herkezin inkanı olmuyo işte tarla mahsül çıkartamıyo mecbur marketten alıyoruz yedirmemek olmaz diye bizim tanıdıkta aynısınınyapıypdu canm sonra cocuk hastalandı mhiç birşey yiyemiodu sera market vs tehlikeli birsey seçnişsin ambalajlı seyler yemeyen arkadasım vardı annesi hiç yedirmemiş ambalajlı hiç birşey sakız bile ciğneyemiyodu acillik oluyodu beni bi arkadas kabul edersen bu kadar koruma derim
M

Buğlem'im 👣 Eslem'im

7. Ayda verebiliyosun baharat maya domates felan yumurts alerjisinide atlatmış oluyo 4. Ayda baslamıs olsaydınız ek gıdaya 6. Ayda kahvaltılara geçiyorsun ya yumurtayıda test etmiş oluyorsun mayanın içindeki besin bebege faydalı bişey yogut nasıl yediriliyo mayasının içindeki organızmalar bagırsak içindeki kötü organızmalarla savasıyo ben kötü birşey demiyorum size geve gunduz bunları arastırdıgım için yardımcı olmaya calışıyorum sadece rana arkadasımda aynısını yapıyor ve cocuklarım dışkılaması gelişimi damak tatları çok iyi gidiyo 9. Aya kadar ne verebilirsen sonra yemek secmeye baslıcaklar çünkü damak tatları tam gelişmiş olcak ondam dedim öle

Buğlem'im 👣 Eslem'im

kızlar dün gece çok kötüydü burunları tıkalıydı sprey sıkamadım sürekli uyandı benim yanımdaki hep beşiğini salladım bir ara oynamaya başladı yavrum nefes alamıyor tıkanıklıktan sonra eşim uyandı sıktı aldı ben biraz uyudum uyutmuş içeride getirdi ama 10 dk ya tekrar uyandı. sanırım bir kaç gün dışarı çıkardım ya güneş çarptı çok moralim bozuk valla

canım geçmiş olsun
böyle oldular diye dışarı çıkarmaktan vazgeçme bence
alışıyorlar inanki
benimkilerin de burnu tıkalıydı gece
sabahta akıntı vardı ama benimkilerin sebebi diş
ben artık burun akıntısını falan hastalık olarak görmüyorum
alıştım artık
yatırmadan önce sıcak bir duş iyi geliyor
moralini bozma canım, böyle böyle büyüyecekler
en çok duyduğum laf bu aralar :)))

önerin için sağol ama bu bir tercih meselesi ve yaptığımın sonuna kadar arkasındayım
ve ben koruyabildiğim kadar işlenmiş ürünlerden uzak tutacağım
nasıl olsa tanışacaklar, varsın geç tanışsınlar

teşekkürler... tabiki vazgeçmeyeceğim çıkarmaktan böyle böyle alışacaklar. benimkiler de diş çıkarıyor belki de ondandır bu huysuzluğun bir kısmı

merhaba kızlar.
bebeklerinde egzama olan bayanlar benim kızlarımda egzama yüzüne kadar yayıldı göz kenerlarına bile o kadar üzüldüm ki dün yine doktora gittik.tabı sonuç aynı kortizonlu kremler(
ama aklıma pişik kremi sdocrem geldi akşam sürdüm ve sonuç inanılmazdı:))sabah araştırdım ve gerçekten işe yarıyormuş kortizonlu kremleri kullanmayalım artık. inşallah kurtuluruz bu illetten.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun Bende bir krem buldum sürüyorum olmadı onu alıcam artık yüzünde küçük ama kasıyo surekli yawrum kızarıyo sonrada

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Meraba kızlar.bugün doktora gittik.ege korkuttu bizi ama bişey yokmuş inşallah hiç olmaz.nefes alırken daralıyo gibi yapıyo bazen.hani heyecanlanırızya biz aynı öyle.bi kaç saniye nefes alamayıp çırpınıyo sanki.boğazında bişey varda yutamamış gibi yapıyo,doktora gittik bi sorun görünmüyo dedi ciğerlerini dinledi.bebeklerde bi süre böyle şeyler olabilir dedi.solunumları her zaman aynı şekilde olmaz ddi.varmıydı benzer bişey yaşayan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebeklerimden birini bugün hiç emziremedim ağladı emzirmeye çalışınca. ama mamayı içti.. bes aylık olduk. zaten çok emmiyorlardı.. nasıl ikna edebilirim onu. . siz neler yaptınız

Sudocremi bende aldım bakalım bizdede egzama gececkmi inşallah geçer gelişmeleri yazıcam tavsiye edenlere tşk ederim

Buğlem'im 👣 Eslem'im

günaydın hanımlar...
dün gece çok şükür rahat uyuduk. burun spreyi kullandım hiç istememe rağmen uyudular güzelce.
ama artık odada durmak istemiyorlar sürekli diğer odalara gidip birşeyleri karıştırmak istiyorlar. bu da çok yoruyor bizi. kapıyı kapatınca kapıya tutunup ağlıyorlar çok komikler :)

Canım spreyi doktorunuzmu verdi siz eczanedenmi aldınkz.bizdede var tıkanıklık balgamda var napsam bilemedim doktor bişeyde vermedi balgam içim

Canım spreyi doktorunuzmu verdi siz eczanedenmi aldınkz.bizdede var tıkanıklık balgamda var napsam bilemedim doktor bişeyde vermedi balgam içim

spreyi doktorumuz vermişti. balgam için de çok çektim bol bol su verdim çıksın diye.benimkiler hep kusarak çıkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…