- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.021
spreyi doktorumuz vermişti. balgam için de çok çektim bol bol su verdim çıksın diye.benimkiler hep kusarak çıkardı.
Sudocremi bende aldım bakalım bizdede egzama gececkmi inşallah geçer gelişmeleri yazıcam tavsiye edenlere tşk ederim
Buğlem'im 👣 Eslem'im
merhaba kızlar.
bebeklerinde egzama olan bayanlar benim kızlarımda egzama yüzüne kadar yayıldı göz kenerlarına bile o kadar üzüldüm ki dün yine doktora gittik.tabı sonuç aynı kortizonlu kremler(
ama aklıma pişik kremi sdocrem geldi akşam sürdüm ve sonuç inanılmazdı:))sabah araştırdım ve gerçekten işe yarıyormuş kortizonlu kremleri kullanmayalım artık. inşallah kurtuluruz bu illetten.
Valla bizde nerdeyse bitti. Kızımın yüzündeki kuruluk sertlik kızarıklık geçti. Once ılık suyla nemlendirip öyle sürüyorum ben kremi. Geçmiş olsun cnm inşallah ise yarar sizdede
Tamamen gecer mi bilmem ama benim suan kullandığım krem kortizon içermiyor. Bebek bakım kremi ama cok fazla ve farklı alanlarda da ise yarıyor. Kullanayim durumu bildiririm sana da
merhaba bende aynı dertten muzdaribim benim kızımda da var advanton la geçiyo tekrar başlıyor nasıl geçecek sizde kasıntı varmı benimki çok kaşınıyor
benim ki de kaşınıyor bence ama küçük olduğu için kaşıyamıyor sanki:) iki gündür sudocrem kullanıyorum geçıyor gibi.ben zaten pişik kızarık olduğunda da kulllanıyordum hemn gecırıyordu.netten araştırdım yurt dışındaki kutusunun üzerinde egzama ya ıyı geldiğide yazıyor ben ümitliyim inşallah geçer. diğer egzama kremleri geçiriyor dediğin gıbı tekrarlıyor sudocrem kurutuyor kuruyup kavlayıp dökülüyor belki tekrarlamaz
bende sudo crem pişik için evde vardı bepantol kullanınca bırakmıştım benim kızım 6 aylık sizinlikaç aylık..... şimdi nemlendirici avene kullanıyorum geçirdi gibi ama yiniliyo aşırı sıcak bizimkini etkiliyo gibi.... sizde ailede varmı
benım de 6 bucuk aylık kimsede yok bizde nerden buluştı anlamadımşimdi yıkadım çoğaldı sanki of ya cok üzülüyorum ağlayasım geliyor yüzü olduğu gibi kırmızı sıcak bide tükürükleri diş cıkardıkları için sürekli ıslak yüzü çenesi gece azalıyor sabah nerdeyse hiç yok ama öğlen cok beter dediğin krem ilaçmı nemlendiricimi
nemlendirici atopik ciltler için ....(abc ürünü günde 2 kere kullanıyorum kaşıntı çok bizde kızarıklık geçti
sen alerji testi yaptındınmı
Valla bizde nerdeyse bitti. Kızımın yüzündeki kuruluk sertlik kızarıklık geçti. Once ılık suyla nemlendirip öyle sürüyorum ben kremi. Geçmiş olsun cnm inşallah ise yarar sizdede
merhaba bende aynı dertten muzdaribim benim kızımda da var advanton la geçiyo tekrar başlıyor nasıl geçecek sizde kasıntı varmı benimki çok kaşınıyor
i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?
parktan öğrendiklerim:
kaç aylık?
hala süt verebiliyor musunuz?
yürüyorlar mı?
kiminle bakıyorsunuz?
gece beslenmeniz nasıl?
gece uykularınız düzeldi mi?
yemek yiyorlar mı?
gündüz uykularınız ne kadar?
:))))))))))
parktan öğrendiklerim:
kaç aylık?
hala süt verebiliyor musunuz?
yürüyorlar mı?
kiminle bakıyorsunuz?
gece beslenmeniz nasıl?
gece uykularınız düzeldi mi?
yemek yiyorlar mı?
gündüz uykularınız ne kadar?
:))))))))))
Bende mamadan son kusturmaya calışkyorum.yanlışmı acaba?kendimi kusmalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?