2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Sudocremi bende aldım bakalım bizdede egzama gececkmi inşallah geçer gelişmeleri yazıcam tavsiye edenlere tşk ederim

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Valla bizde nerdeyse bitti. Kızımın yüzündeki kuruluk sertlik kızarıklık geçti. Once ılık suyla nemlendirip öyle sürüyorum ben kremi. Geçmiş olsun cnm inşallah ise yarar sizdede

merhaba bende aynı dertten muzdaribim benim kızımda da var advanton la geçiyo tekrar başlıyor nasıl geçecek sizde kasıntı varmı benimki çok kaşınıyor

Tamamen gecer mi bilmem ama benim suan kullandığım krem kortizon içermiyor. Bebek bakım kremi ama cok fazla ve farklı alanlarda da ise yarıyor. Kullanayim durumu bildiririm sana da

merhaba aranızda avene nemlendirici kullanan varmı acaba biz egzama için aldık doktor tavsiyesi ile kortizon yokmuş

merhaba bende aynı dertten muzdaribim benim kızımda da var advanton la geçiyo tekrar başlıyor nasıl geçecek sizde kasıntı varmı benimki çok kaşınıyor

benim ki de kaşınıyor bence ama küçük olduğu için kaşıyamıyor sanki:) iki gündür sudocrem kullanıyorum geçıyor gibi.ben zaten pişik kızarık olduğunda da kulllanıyordum hemn gecırıyordu.netten araştırdım yurt dışındaki kutusunun üzerinde egzama ya ıyı geldiğide yazıyor ben ümitliyim inşallah geçer. diğer egzama kremleri geçiriyor dediğin gıbı tekrarlıyor sudocrem kurutuyor kuruyup kavlayıp dökülüyor belki tekrarlamaz

bende sudo crem pişik için evde vardı bepantol kullanınca bırakmıştım benim kızım 6 aylık sizinlikaç aylık..... şimdi nemlendirici avene kullanıyorum geçirdi gibi ama yiniliyo aşırı sıcak bizimkini etkiliyo gibi.... sizde ailede varmı

benım de 6 bucuk aylık kimsede yok bizde nerden buluştı anlamadım şimdi yıkadım çoğaldı sanki of ya cok üzülüyorum ağlayasım geliyor yüzü olduğu gibi kırmızısıcak bide tükürükleri diş cıkardıkları için sürekli ıslak yüzü çenesigece azalıyor sabah nerdeyse hiç yok ama öğlen cok beter dediğin krem ilaçmı nemlendiricimi

nemlendirici atopik ciltler için ....(abc ürünü günde 2 kere kullanıyorum kaşıntı çok bizde kızarıklık geçti

i gunler kızlr dun ve bugun vajınıya dogru kramplar gırıyo... kramp gırınce kalakalıyorum hareket edemıyorum... drmu aradım knama varmı dedi yok dedım monulor dıye bı antıbıyotık verdı... ıdrar yolu enfeksıyonundan süphelendı sanırım ... 17+ 5 gunluk gebelık ıkızlere hamıleyım bu durumu yasayan varmı acaba?

Valla bizde nerdeyse bitti. Kızımın yüzündeki kuruluk sertlik kızarıklık geçti. Once ılık suyla nemlendirip öyle sürüyorum ben kremi. Geçmiş olsun cnm inşallah ise yarar sizdede

Öle daha etkili oluosa bende sabah yüzünü yıladıktan sonra süreyim gece sürüyom ben uykusunda

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bende onu sürüom kıza ama tekrarlıyo ardından kabuklu böle kasınıoda elleri hep yanaklarında sırtını kasıyamıo yavrum ama kasımaya calısıo ben kasıom ovalayarak sudocrem iyi diyolar denioz geçirio az kaldı suratında tekrarlamazsa cok sevinicem valla

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Test yapmadanmı verdi ilacı canm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

kızlar dün eren mama sandalyesinden düştü
yemeklerini nazla niyazla yedirdik
ellerine bezi verdim
hadi ağzınızı silin diye tam ağızlarını sildiler
ama artık sıkıldılar
aşağı da inmek istiyorlardı
kayınvalidem ve ben yanlarındaydık
ve saniyeler içinde düştü mama sandalyesinden
ikisi de emniyet kemerlerini taktırmıyor
hatta takınca psikopatlaşıyorlar
ama benimkiler aşırı yaramaz ve korku nedir bilmiyorlar, bilemiyorlar
yılan gibi aşağı sündü ve pat dite şakağının üstüne düştü
elim ayağım boşaldı
inanın kollarımda derman kalmadı
am Allahtan kolları yumuşatmış düşmenin hızını
sadece kızarıklık oldu
kusma, kanama ya da hareketlerde ve gözde donma olmadı
bugün o kızarıklık da kalmadı
çok şükür
yerde yemek yediremiyorum
bugün emniyet kemerini taktım kahvaltıda
yine beline kadar sarktı
yine düşmesine ramak kaldı yani
ne yapacağım bilemiyorum
sabah uyanan anne diyor
gelip boynuma sarılmak istiyorlar
hangisini kucağıma alsam
diğeri beni de al diyor
ikisini birden alınca biri öbürünü ittiriyor
beni kıskanmaya başladılar birbirlerinden

kızlar evde olduğum zaman iki kere parka gidiyoruz
bugün neredeyse 3 saat parkta kaldım
Allahım ne kadar mutlu oluyorlar
eve gelince duş sonra misler gibi uyuyorlar
ne salıncak ne kaydırak
hepsinden hevesini aldılar
çimenlerin üzerinde oynamak istiyorlar
toplarını ve büyük arabalarını da götürüyoruz parka
çok eğleniyorlar
onlar mutlu ben mutlu
beni görenler kesin bu kadın çocukları sokakta büyüttü der
çok sokakçıyız çok

bugün parkta 10 aylık tek yumurta ikizi iki kız bebek vardı
Allahım ne kadar güzellerdi
annesi bize imrendiğini söyledi
ben de bizden büyüklere imreniyorum
demek ki bu herkeste böyle
herkes kendinden büyüklere gıpta ediyor
annesi çok yıprandığını söyledi
sanırım herkeste durum aynı
yavrular büyüyorlar ama ne zorluklarla

parktan öğrendiklerim:

kaç aylık?
hala süt verebiliyor musunuz?
yürüyorlar mı?
kiminle bakıyorsunuz?
gece beslenmeniz nasıl?
gece uykularınız düzeldi mi?
yemek yiyorlar mı?
gündüz uykularınız ne kadar?
:))))))))))

bide tüp bebekmi var :)))

evet ya hep aynı muhabbet. bir de muhakkak tanıdık ikizi olur konuştuğun kişinin ondan bahseder. ya sizde oluyor mu bilmiyorum. her dışarı çıkmamızda muhakak 3-4 ikiz ailesiyle karşılaşıyorum. genellikle bizimkilerden büyük oluyorlar. 4-5 yaşında. ya da anne babaları ikiz eşi oluyor. kendimi bir ikiz annesi olarka yalnız hissetmiyorum sokaklarda.
papatya. geçmiş olsun. mama sandalyesinde muhakkak kemer takıyorum. yoksa tepesne çıkmaya kalkıyorlar. çok tehlikeli. başta bağırırlar ama alışırlar sonra her şey de olduğu gibi. alıştırmayı denesen. oyuncak sanıyorlar sandalyeyi. tepsisine olurmaya bayılıyorlar. ama düşmeleri an meselesi.
bizim hafta sonumuz güzel güzel geçti. ilk defa bebek arabasında ağlamadan dolaştılar çarşıda. işlerimizi hallettik. dolaştık eve geldik. evimizin orada bir park vardı. yürüme 10 dakika. bir hafta boyunca alıştırma eğitimi yaptı. koyduk bebek arabasına. ağlamalarına hiç aldanmadık. gittiğimiz yere kadar gittik. ve orada indirdik bebek arabasından. ilk başta ağladılar tabi 3 y da 4 gün böyle sürdü. ondan sonra hiç ağlamadılar. valla ağlayarak bizleri parmaklarında oynatıyorlar. artık kanmıyorum hiç. çok sevindim bebek arabası problemini çözdüğümüze.

Bende mamadan son kusturmaya calışkyorum.yanlışmı acaba?kendimi kusmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bebeği kusturmayı ilk defa senden duyuyorum. bebk kusarsa kendi kusar. nasıl kusturuyorsun ki? parmak mı sokuyorsun? ben mi yanlış anladım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…