2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
papatya geçmiş olsun.Allah beterinden korusun yavrularımızı...
bizim de haftasonumuz çok yoğun geçti gelen giden felen. kilo olarak büyük oğlum tam 8 adım attı yürüyor diyebilir miyim? diğeri de başladı adım atmaya...
burunları tıkalıydı. reklamlarda çıkan cold mix aldık . burnuna sprey sıkmak istemiyordum gece yastıklarına damlattım birer damla beni bile etkiledi.rahat uyudular. sadece evde biraz vicks kokusu yayılıyor o kadar tavsiye ederim.

Tabiki hayır:)mamadan sona hemen kaldırıp gazını çıkarmaya calışırsam kusuyo.yanlış belki ama balgamı bayağı çıkardı kusarak

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım muhakkak ikiz görüyorum ben de
benimkiler olana kadar bu kadar ikiz olduğunu bilmiyordum
bebek arabasında değil de
benimkilerde ayakkabı giyerken problem çıkardılar
aldığım ayakkabıyı 1 ay giydiremedim
çığlık çığlığa bağırdılar resmen
ama parka çorapla götürmeye utanıyordum inanki
sonra ağlarlarsa ağlasınlar dedim
inan sesleri kısılana kadar ağladılar
sonra bir daha ağlamadılar

amin canım
tabiki yürüyor artık küçük prens
bir kaç içinde evi turlamaya başlar

o kendi kendine kusuyor o zaman. sen kusturmuyorsun yani. zaten gaz çoğunlukla kusmukla birlikte çıkar. çok normal. yanlış yaptığın bir şey yok. bebek bazen gazı çıktığı halde kendi kendine de gaz çıkarır ve bunu bir miktar kusmukla çıkarır.
ben de diyorum nasıl kusturuyor çocuğu. şaşırdım :)

Ayrica sorulan soru; biri aglayinca digeri de agliyor mu ?
Herkesin sordugu ve benim cevaplamakta biktigim soru:))

Gecmis olsun Allah beterinden saklasin canim

günaydın hanımlar...
dün akşamüstü yine çıktık dışarı bebeklerimle..
parka gittik..
salıncakta sallandık yardımımla kaydıraktan kaydık diğer çocukları incelediler onların taklidini yaptılar çok hoşnutuz bu durumdan...
mutluyum....

sen mutlu çocuklar mutlu
ben her gün bir kere kesin çıkarıyorum parka
bu son zamanlarda kiye çıktı
park kıyafetleri ayrı
parka gidince salıyorum ortalığa
diğer çocukların yanına gidiyorlar
oğlum her yeri yürüyerek turluyor
kızım da sürünerek
çok mutlu oluyorlar

Bende cok mutluyum bugun ılk defa parka tek basına goturdum getırdım bu bızım ıcın cok onemlıydı.kımseye ıhtıyac duymadım ıkısınıde ıdare ettım bu gunlerıde gorecekmısım masallah

Bende cok mutluyum bugun ılk defa parka tek basına goturdum getırdım bu bızım ıcın cok onemlıydı.kımseye ıhtıyac duymadım ıkısınıde ıdare ettım bu gunlerıde gorecekmısım masallah

Biz daha beş buçuk aylığız.. sizin böyle yazdığınızı görünce ben de umutlanıyorum valla.. geçiyor geçiçek ben de dışarı çıkacağım diyorum bebeklerimle.. :)

ben de hava durumuna bağlı olarak bakıyorum. çok esmiyorsa çıkarmaya çalışıyorum.

maşallah darısı başımıza :)
ben de güveniyorum kendime çıkarabilirim yalnız diye ama yürümeleri lazım. sizinkiler kaç aylık yürüyorlardır herhalde.
asansörden inmekte ve arabayı açmakta zorlanıyoruz 2 kişi :) halimizi biri görse tamamen komedi:)))

arkadaslar ıkız bebeklerıme araba alıcaz ama onerıcegınız bır urun varmı memnun kaldıgınız. Ozellıkle kullanımı kolay ve arabada cok yer kaplamıcak bır urun lazım.

hafif ve arabada yer kağlamasın istiyorsan baston tipi araba almalısın. silver cross, macleren, kraft ve sanırım pierre cardin de var. bu markaları inceleme fırsatım oldu. birbirlerinden çok farklı değiller. baston tipi almanı tavsiye ederim. ve de almadan önce incelemeni.

ben de ikisiyle tek başıma yolculuk yaptım
attım araba koltuklarına
ben önde onlar arkada şarkı söyleyerek uyuttum onları
ben de o zaman kendimle gurur duymuştum

ama park daha zor tabiki
ben de iple çekiyorum o zamanı
özellikle yaz tatilinde yapabilirsem ne mutlu bana

arkadaslar ıkız bebeklerıme araba alıcaz ama onerıcegınız bır urun varmı memnun kaldıgınız. Ozellıkle kullanımı kolay ve arabada cok yer kaplamıcak bır urun lazım.

Ben piere cardin aldım 2 tane baston tip. Hafif ve kullanışlı aparatı var birleştirebilşyorsun. Tvsiye ederim

Canım benımkıler buyuk 20 aylıklar.?. Ama yurumelerıde yetmıyor ınan.bırazda laf dınleyıp kendılerını kontrol etmelerı gerek bence.bız bı yasına kadar ıkı kısı zor cıkarıyoduk .apartmandan ıkız arabasını tasıyıp acacak bırı lazım.bır yasında yuruduler yıne cıkaramadım dengesız hareketlerı bırı bı tarafa bırı bı tarafa gıdıyor.sımdı yenı yenı anlıyolar elımı bırakmayın, yavas ının fıkan gıbı

Bız sunnet olduk olabılecek en ıyı yolla olduk ama cok agladılar,,,
Keske dogunca yaptırsaydım kıyamadım o zamanda.
Kucukken yaptırın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…