- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.061
kızlar dün eren mama sandalyesinden düştü
yemeklerini nazla niyazla yedirdik
ellerine bezi verdim
hadi ağzınızı silin diye tam ağızlarını sildiler
ama artık sıkıldılar
aşağı da inmek istiyorlardı
kayınvalidem ve ben yanlarındaydık
ve saniyeler içinde düştü mama sandalyesinden
ikisi de emniyet kemerlerini taktırmıyor
hatta takınca psikopatlaşıyorlar
ama benimkiler aşırı yaramaz ve korku nedir bilmiyorlar, bilemiyorlar
yılan gibi aşağı sündü ve pat dite şakağının üstüne düştü
elim ayağım boşaldı
inanın kollarımda derman kalmadı
am Allahtan kolları yumuşatmış düşmenin hızını
sadece kızarıklık oldu
kusma, kanama ya da hareketlerde ve gözde donma olmadı
bugün o kızarıklık da kalmadı
çok şükür
yerde yemek yediremiyorum
bugün emniyet kemerini taktım kahvaltıda
yine beline kadar sarktı
yine düşmesine ramak kaldı yani
ne yapacağım bilemiyorum
sabah uyanan anne diyor
gelip boynuma sarılmak istiyorlar
hangisini kucağıma alsam
diğeri beni de al diyor
ikisini birden alınca biri öbürünü ittiriyor
beni kıskanmaya başladılar birbirlerinden
Canım benımkıler buyuk 20 aylıklar.?. Ama yurumelerıde yetmıyor ınan.bırazda laf dınleyıp kendılerını kontrol etmelerı gerek bence.bız bı yasına kadar ıkı kısı zor cıkarıyoduk .apartmandan ıkız arabasını tasıyıp acacak bırı lazım.bır yasında yuruduler yıne cıkaramadım dengesız hareketlerı bırı bı tarafa bırı bı tarafa gıdıyor.sımdı yenı yenı anlıyolar elımı bırakmayın, yavas ının fıkan gıbı
Bız sunnet olduk olabılecek en ıyı yolla olduk ama cok agladılar,,,
Keske dogunca yaptırsaydım kıyamadım o zamanda.
Kucukken yaptırın valla
Geçmiş olsun papatya geçen hf benim oğlumda mama sandalyesinden düştü. Kendi tırmanıp oturuyodu bende yakınındaydım ama an meselesi bunlar. Artık çıkar çıkmaz bağlıyorum ağlasada dirensede. Ben ağlıyacağıma sen ağla diyorum :)) Park olayınızada çok imreniyorum ben hf içi tek başımayım o yüzden hiç dışarı çıkaramıyorum. Biri bi yere gidiyo biri başka yere.
hayırlı olsun canım
en iyi yol hangisi
bizim de yazın yaptırma durumumuz var da
sana da çok geçmiş olsun canım
insanın aklı başından gidiyor korkudan değil mi?
canım ben kayınvalidemle çıkarıyorum
tek ben de çıkaramam henüz
Bız sunnet olduk olabılecek en ıyı yolla olduk ama cok agladılar,,,
Keske dogunca yaptırsaydım kıyamadım o zamanda.
Kucukken yaptırın valla
Papatyacım bu sunnet ısı uzun zamandır kafamı kurcalıyordu cok arastırdım. Lokal anestezı ile durumu kaldıramayacagımı anladım.genel anestezıde tup tup kan almalar damar yolu acılması yok oda olmazdı.sedasyon altında lokal anestezı yapıldı kan alma yok damar yolu yok. Cocuga bısey ıcırdıler cocuk sersemledı sakınledı oyle yaptılar ama cıktıgında cıldırmıs gıbıydı kendınde degıldı ama yırtınırcasına aglıyordu.15 dak agladı. Kendıne geldı sonra hıc aglamadı bakalım gece nasıl gececek.cok uzuldum onları oyle gorunce ama doktor kendınde olmadıgını hıcbırını hatırlamacagını soyledı travma yasamıyormus bu bıraz ıcımı rahatladı.
benim de kafamda var sünnet işi
çünkü erenin pipi büyük
içindeki bir damar küçükmüş
o yüzden ucunda kızarıklık oluyor
doktorumuz çözümünün sünnet olduğunu söyledi
ama bu sünnet yaşı var ya
ne zaman doğru ona karar veremiyor doktorlar
birinin dediğini diğerinin söylediği tutmuyor
zamana karar veremedik biz de
çok şükür problemsiz atlatmışsınız
darısı bizlerin başına
canım nerede yaptırdınız?
Cok sukur canım gectı ınsallah ilk 15 dak agladılar onuda hatırlamıyacaklarmıs ondan sonra gık dedırtmedım.gecemızde cok ıyıydı.doktor gece uyandırıp agrıkesıcı verın dedı o zaman uyandırdık calpol verdık bıdaha vermedık. Cok ıyıler sımdı.bırazdan banyo yaptıracaz doktprumuz gunde 3 kez suya oturt dedı.
Bız ankara tıpta yaptırdık.ankarada ne kadar ozel hastane varsa arastırdım.fıyatlarının fazla olusundan zıyade yontemlerı tutmamıstı.enson buradakı hocayla gorustum aklıma yattı.
Dis icin Ilac vermeme konusunda cok direndim ama rahatsizliklarini görünce dayananadim.Tetagil dis granülü iyi geldi sanki kızlar.
Buarda hep yazacak oluyorum;bence piyasadaki en iyi pişik kremi Oksizinc( % 40 cinko).Denemenizi tavsiye ederim.
Ilac kullanmadan atlatabiliyorsaniz ne mutlu,masallah diyelim.Bizim ne gece ne gündüz uykumuz kaldı. Resmen uyurken iki elleriyle baslarini tutup dislerini sıkarak ağlıyorlar; ((Cok keyifsizler,istahsizlar...Pisik icin ozellikle dogal zeytinyağli sabunla yikayip dediğin gibi iyi kurulamak iyi geliyor ama zaman zaman illaki pisik oluyor. Su disler bir ciksa,düşmeden yuruyebilsek,derdimizi anlatacak kadar konuşabilsek,zarar verecek durumlardan kendimizikorumaya aklimiz erse,bezden kurtulsak ciddi bir rahatlama olacagini düşünüyorum:)Ne cok sey istiyorum degil mi...O günlerde gelecek inşallahbiz ilaç kullanmadan atlatıyoruz şimdilikinşallah böyle devam edero krem bizde de varben durum çok kötüye gittiğindefito, troysd ve oksizinc i dönüşümlü kullanıyorumiki kere pişik oldu kızım şimdiye kadaryıkama, kurulamak ve hava aldırmak da çok etkili pişiklerdene illet bir şeykeşke hiç olmasalar
Ilac kullanmadan atlatabiliyorsaniz ne mutlu,masallah diyelim.Bizim ne gece ne gündüz uykumuz kaldı. Resmen uyurken iki elleriyle baslarini tutup dislerini sıkarak ağlıyorlar; ((Cok keyifsizler,istahsizlar...Pisik icin ozellikle dogal zeytinyağli sabunla yikayip dediğin gibi iyi kurulamak iyi geliyor ama zaman zaman illaki pisik oluyor. Su disler bir ciksa,düşmeden yuruyebilsek,derdimizi anlatacak kadar konuşabilsek,zarar verecek durumlardan kendimizikorumaya aklimiz erse,bezden kurtulsak ciddi bir rahatlama olacagini düşünüyorum:)Ne cok sey istiyorum degil mi...O günlerde gelecek inşallah
biz hep tartışıyoruz. o aşırı korumacı. gerekli gereksiz panik yapıyor.çocuklara yeteri kadar dikkat etmediğim gibi imalarda bulunuyor. o zaman öfkem kabarıyor. malesef çoğu zaman çocukların yanında tartışıyoruz. bu acıdan kendime çok kızıyorum.
bugün ben de çok yoğun ve çok gergindim
ev darmadağınık
iki tane yeni yürüyen bebek
onların ilgisi, yemeği, parkı .... derken çok yoruldum ve gerildim
eşle atışma sırası bugün de bizdeydi
birbirimizin kalbini kırdık yoktan yere
bebekler bugün 6 da kalktılar
o uykusuzluk da cabası oldu tüm bunların
eşime kızdım
attım bebekleri arabaya parka tek başıma gittim
ama ikisini zapt edemedim
eren arabanın anahtarı ile araba arasındaki bağı kurdu
parkta beni çıldırttı
anahtarı ver arabaya gideyim diyor
anahtarı alıyorum ağlıyor
arabanın yanından uzaklaştırıyorum ağlıyor
eeee bir de Zeynep var
yeni yürüdü daha
düşmesin diye peşinde olmam lazım
halime acıyan bir kadın ereni kucağına aldı
annemi aradım hemen
yetiş anne parka gel çok zordayım dedim
annem gelene kadar sinirimden bir güzel ağladım
sonra markete uğradım eve geldim
bebekler annemde uyumayı reddettiler, ikisini de uyuttuktan sonra
eşime ben çocuklarıma da evime de yeterim diyebilmek için
söylemesi ayıp
yeşil fasulye, pilav, yoğurt çorbası ve fırında kuru köfte patates yaptım
sonra tekrar dışarı çıkardım çocukları (bu sefer eşimle:))
ikizleri uyuttum, duşumu aldım, şimdi de süt sağıyorum
yorgunluktan ağlayabilirim
bence devam et devlet hastanesinde. iyi bir doktor bulduğun sürece sıkıntı yok. aslında develt hastanesinde şunu farkettim. sen kendini ne kadar iyi ifade ediyorsan, doktorla iyi bir diyalog kurabiliyorsan sana karşı yapılan muamele de diğer hastalardan farklı oluyor. bunu çok yaşadım.günaydın... papatya haline hem güldüm hem üzüldüm hem de bravo sana
ben inanıyorum ki ikiz anneliği herkese nasip olmuyor Allah onu taşıyabilecek kişilere veriyor ve bu güzelliklerle sınıyor. sen de bunun üstesinde büyük bir güçlükle kalkıyorsun..
haftasonu tatilimin bir gününü kuaförde geçirdim hiç sevmem kuaför sohbetini. ama iyice saçımın dip boyası gelmişti iyi oldu. dün de kordona çıktık ama biri hiç arabaya oturmadı birini arabada biri kucakta taşıdık sonra pazara gidip alacaklarımızı alıp eve attık kendimizi.benim çocuklarım kalabalığı sevmiyorlar yaa :) evde duruyorlar ama..
çocuk doktorumuz devlet hastanesindeydi özele geçmiş çok üzüldüm. sizce 1 yaş kontrolü için özele kendi doktorumuza mı gitmeliyim herhangi bir doktora gitsem olur mu? hep özele gidemem sanıyorum ki...
benden bu kadar ve doğumgünleri için sabırsızlanıyorum
hayırlı olsun, sağlıklı bir doğum diliyorum.günaydın hepinize...
ben şu an hamileyim ve ikiz bekliyorum henüz 7. haftamdayım ama sayfanızı bulmak çok sevindirdi. biraz panikle karışık tedirginim sayfaları geçmişe doğru takip edip biraz olsun içimin rahatlayacağını düşünüyorum....
Ilac kullanmadan atlatabiliyorsaniz ne mutlu,masallah diyelim.Bizim ne gece ne gündüz uykumuz kaldı. Resmen uyurken iki elleriyle baslarini tutup dislerini sıkarak ağlıyorlar; ((Cok keyifsizler,istahsizlar...Pisik icin ozellikle dogal zeytinyağli sabunla yikayip dediğin gibi iyi kurulamak iyi geliyor ama zaman zaman illaki pisik oluyor. Su disler bir ciksa,düşmeden yuruyebilsek,derdimizi anlatacak kadar konuşabilsek,zarar verecek durumlardan kendimizikorumaya aklimiz erse,bezden kurtulsak ciddi bir rahatlama olacagini düşünüyorum:)Ne cok sey istiyorum degil mi...O günlerde gelecek inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?