2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Geçmiş olsun canm oluyo kusmalar gazdan dolayı kapalcıktan dolayı bazen ıkınayım derken kusuyolar 😄 2 saate bir beslenmeleri gayet normal canm belli bir süre böyle olucak çok yorucu ama 3-4 ay hafiflio zorluklar 2 günde bir kaka yapmak kabızlık degil canım normal ne yiyoki yapsın yawrun 1 numara su gbi bişey idrarla atıyılar biz mayısta 3 numarasına gecicez şükür hiç olmadılar ek gıdada bile ☺️

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Sezer idolümsün ama ben yardım almaya alıştım sanırım senin gibi olamıycam88 doğumluyum bende

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Utandırma kız beni ☺️☺️ baştan baksaydın tek canm meyse de şimdi rahatsın bende öle olsaydım yapmazdım belkide cesaret edemezdim tek bakmaya valla annem gelio bazen erken gelsin geç gitsin die bakıom ütü yapıo biraz etraf topluo kızlarla oynuo gidio bir ay gelmio 😄😄😄😄😄 bende bir ayda bir dinleniom işte 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim jilda gunde 4_5 kez yapinca nazenin kabizmis gibi geliyor.siz kac aylik oldunuz kac daatte bir besliyorsun

Canim jilda gunde 4_5 kez yapinca nazenin kabizmis gibi geliyor.siz kac aylik oldunuz kac daatte bir besliyorsun

8.5 aylıklar canım gündüz 2 saate bir 150-175 cc degişio bazen az bazen çok içiolar gece beslenmeniz yok 9 beslenme 9:30-10 arası uyuma dabah 7-8 kalkıs 3 ay eslem benim hep kustu sonra duzeldi yavas yavas kala olayıda 1-2 gunde birdi şimdi hergün yapıolar hareket ettikleri için kolay yapıolar

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Cevap verdigin icin tsk canim

tebrikler!!!!!!!!!111 :) herşeyi yoluna koyarsın umarım
kreş tabiki bütçeyi zorlar. bakıcıda aynı parayı alıyor ama. 2 yaşından sonra kreşin verdiği eğitimi bakıcı veremez. eçocuklar oynarken tv izleyip duracaktır prensip sahibi biri değilse. keşke uzun zaman annane babanne bakabilse.
çocukların hasta olması çok normalki. evdeki çocuk mikrop yüzü görmüyorki. bir de mikroptan korunsayduysa çocuk en ufaka ortam değişikliğinde hasta olur. sen mesela süreki dışarı çıkarıyorsun, toprakla oynattırıyorsun. bağışıklığı için çok gerekli. mesela bizimkilerle markete gidiyoruz ya alışveriş arabasına binmeyi çok seviyorlar. bindiriyorum. bir yandan kemiriyorlar arabayı. çok fazla olmasa da müdahele ediyorum tabi. diyorumki onun da mikrobunu aldılar hasta olmadan. çocuklar bu zaman kadar o kadar önemli hastalık geçirmediler. sadece burun tıkanıklığı ve öksürük yaşadık bir kere. temizlik konusunda hiç titiz değilim. olması gerektiği kadar. çok korunan çocuklar en ufak şeyde hasta oluyorlar. bunun kreşle alakası yok. nereye gitse orada hasta olurlar zaten. anne baba harap oluyor tabi. çocuklar bir dönemi hasta kapatacaklar ama sonrasında sağlam bir bünyeleri olacak. hepimizin yaşayacağı şeyler bunlar söylemesi kolay olsa da.

kusma olayını ben de yaşadım. zor canım ya. moral bozucu. doktorlar 5 güne kada kaka yapamamak bebekler için normaldir diyor. ben 2 gün geçtikten sonra kendim yaptırıyordum malesef.

maşallah size canım
çok şükür benimkiler de ciddi hastalıklar yaşamadılar
burun akması dışında
sadece erenin 6. hastalığı çok üzücüydü

bakıcıyı hiç düşünmüyorum tuğbacım
benim bakamadığım çocuğuma başkası nasıl baksın
nasıl yetebilsin tek başına
onlar benim canımken ben onlara tam anlamıyla bakamıyorum henüz
başkasına asla güvenemem

canım benimkiler sürekli dışardalar evet
çok da mikrop alıyorlar o ayrı ama
hasta çocuklarla bir arada değiller hiç
Zeynep bugün toprak yedi mesela
eren de tahterevallinin tutacak yerini yaladı
bizimkiler de market arabalarına binmeye bayılıyorlar
düşünsene ne pis eller dokunmuştur o tutma yerlerine

dışarısı değil de mesela kendi evimizde bile benim terlikle bastığım yere emzikleri düşüyor
veya halının üstüne
yetişip elinden alıp yıkayayım diyene kadar
ağızlarına sokuveriyorlar
ilk başta çok takılıyordum ama artık umursamamaya çalışıyorum

emzik demişken eren tam bir müptela
Zeynep sadece uyurken istiyor
eren versem 24 saat emer
ne olacak bu durum bilemiyorum

Düşem emzigi alma bizde var daha bir kere hasta oldular oda çok sürmedi hemen geçti babadan nezle bulaştı dışarıda pek çıkmıyoruz çıkamıyoruz daha doğrusu ettafımız hep inşaat dolu bu yaz nasip ederse yan tarafımıza park yapıyolar çok seviniyorum buna hep götürücemmmm 😄😄😄😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

emziği sadece uyurken veriyorum. uyandıkların alıyorum ağızlarından. selin 2 emzikle uyuyor. biri ağzında diğeri elinde. takıp çıkartıyor sırayla. çok komik. sürekli verirsem dediğin gibi o emziklerin girmediği delik olmuyor. attı yapıyorlar, kalorifer peteklerinin arkasına atıyorlar, koltuk altlarına atıyorlar :)

kızlar kullandığınız bez ve ıslak mendiller nelerdir? ben prima beyaz kullanıyorum hem bez hem ıslak mendil. ama son ıslak mendilleri hiç beğenmedim pamuk bırakıyor gibi. ve pişik kremi bepanthol kullanıyorum sürekli sebamed felen etkilemedi. arada pişik görüyorum. tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum

Son düzenleme:

Ben sudocrem kullanıyorum çok memnunum hiç pişik olmadık daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…