- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.121
kızlar kullandığınız bez ve ıslak mendiller nelerdir? ben prima beyaz kullanıyorum hem bez hem ıslak mendil. ama son ıslak mendilleri hiç beğenmedim pamuk bırakıyor gibi. ve pişik kremi bepanthol kullanıyorum sürekli sebamed felen etkilemedi. arada pişik görüyorum. tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum
kızlar kullandığınız bez ve ıslak mendiller nelerdir? ben prima beyaz kullanıyorum hem bez hem ıslak mendil. ama son ıslak mendilleri hiç beğenmedim pamuk bırakıyor gibi. ve pişik kremi bepanthol kullanıyorum sürekli sebamed felen etkilemedi. arada pişik görüyorum. tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı merak ediyorum
Eslemin üst kesici dişleri çıkmadan yan kesici dişi patladı ya çok hıysuz canı cok acıo galba şaşkınlık içindeyim 3 dişi çıkmıs oldu kuzumun 😔
Buğlem'im 👣 Eslem'im
canım erenin de önce üst orta iki dişin yanındakiler çıkmıştı
sonra ortadakiler çıktı
sonra alttan 3 diş derken imdi 3. azıyı patlattı
Eslemin üst kesici dişleri çıkmadan yan kesici dişi patladı ya çok hıysuz canı cok acıo galba şaşkınlık içindeyim 3 dişi çıkmıs oldu kuzumun 😔
kızım birinde yanlardan çıkmıştı. tam çıkma, patlama aşamasındayken jel sürersen işe yarar. kolay gelsin.
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Çok sevindim geçmesine ben ne yapsam geçmio egzaması advantan sürmeye devm ediyorum inşallah bizim egzamada kaybolur pazar günü düğün var herkez soruyo direk yüzüne oldu diye düğündede aorucaklar diye gecirmeye calışıyorum vebalı sanki çocugum 😭kızlar dün 1 saatlik uzaklıktaki ilçeye gittik hiç sevmiyorlar benimkiler arabayı yaa ağlaya ağlaya gittik geldik valla. ama çok güzel oyun oynadılar oyuncaklarla. değişik olunca oynuyorlar sadece.
bu arada bir oğlumda egzama vardı ya kendiliğinden geçmiş hiç dikkat etmemiştim. çok sevindim :) arada kaşıyor ama inşl tekrarlamaz
Çok sevindim geçmesine ben ne yapsam geçmio egzaması advantan sürmeye devm ediyorum inşallah bizim egzamada kaybolur pazar günü düğün var herkez soruyo direk yüzüne oldu diye düğündede aorucaklar diye gecirmeye calışıyorum vebalı sanki çocugum 😭
Öok
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızlar merhaba aranızda tek yumurta ikizi annesi var mıııı????
eveeetttt ben varım:)))))) tek yumurta ikiz erkek bebeklerim var ama arada 700 gr olduğu için tıpatıp benzemiyorlar ayrılabiliyorlar
ay maşallahhhne sorucağımı da hemen anladın hehe
ya hamilelik sürecin nasıl geçti canım??? ben 10 haftalık hamileyim ve ikiz olduğu perşembe günü anlaşıldı daha..
eşimin ailesinde 2 tane tek yumurta ikizi olduğundan ve bebeklerim tek kesede olduğundan tek yumurta diye düşünüyorum..
istersen özelden de konuşabiliriz..bana yardımcı olursan çok sevinirim...
nette hep riskli..vb kötü şeyler yazıyo o yüzden okumak istemiyorum..
aynı şeyleri yaşamış birileriyle konuşmak çok daha iyi olur diye düşündüm...
Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım evet riskli çifti teki farketmio iki bebegi yasatabilmek cok zor ama herkez zorlancak diyede biley yok canm erken dogum yapıcak diyede bişey yok bünye mesesi biraz nice arkadaşlarımız 38-39-40 haftalarda dogum yaptı çalışanda vardı evde dinlnen 9 ayını yatarak gecirende vardı bu ilin ilk kuralı sitres tapmıcaksın üzülmiceksin kendine iyi bakıcaksın dr harfiyen dinlicekain cnm gerisi allaha kalmıs
Buğlem'im 👣 Eslem'im
seni çok iyi anlıyorum cnm. ben de dışardan sorulduğunda hem üzülüyor hem ne diyeceğimi bilemiyordum
sağol canım inşallah bende ikisinide sağlıkla kucağıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?