2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım ben prima aktif bebek kullanıyorum
mavi olanlardan
hiç ıslak mendil kullanmadım
kiloluk pamuk alıyorum
ıslatıp poşete koyuyorum
elimin altında her zaman ıslak pamuğum oluyor
pişik kremi olarak da chicco kullanıyorum
bepanthol çok ince bir tabaka, benimkileri korumadı
ama chicco kireç gibi
çok az sürüyorum
bir krem ikisine 2 aydan uzun süre gidiyor

Sudocrem kullanıyorum canım ıslak mendilde uni beby bebekl bezimde evybaby bezim hiç pişik yapmıyor.3 aydan sonra pişik kremi kullanmadım ben.

kızlar benim kızlarımda ki egzama alerji denmiş doktora götürdüm bebeklerimin yüzüne bakar bakmaz anladı süt alerjisi şimdi ne yoğut yiyebiliyoruz ne peynir hayvamsal hiç bir gıda yok.özel diyet maması kullanıyorum yüzündeki kızlarıklıklar geçiyor yavaş yavaş.perşembede alerji testımiz var mamalar pahalı devlet raporla karşılıyormuş bakalım artık hayırlısı.Allah hepimize yardım etsin hastalanmasın kuzucuklarımız.

Bez olarak bimin bezini kullanıyorum diger tüm bezler pilik yaptı hep en son sans eseri onu buldum denedim şüküt sorunsuz 5 aydır kullanıyorum ıslak mendik huggies begeniom ama hep bulanıoz o yüzden prima yesillisini alıom ıslak mendil pişik için trosyd kremi kullandım memnun kaldın çok ama az kızarık oldugunda popolin yada sudocrem sürdüm ıslak mendille sildikten sonra kurularsan daha iyi olur ben kilotuyla yada zıbınıyla kuruluyorum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Eslemin üst kesici dişleri çıkmadan yan kesici dişi patladı ya çok hıysuz canı cok acıo galba şaşkınlık içindeyim 3 dişi çıkmıs oldu kuzumun 😔

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Eslemin üst kesici dişleri çıkmadan yan kesici dişi patladı ya çok hıysuz canı cok acıo galba şaşkınlık içindeyim 3 dişi çıkmıs oldu kuzumun 😔

Buğlem'im 👣 Eslem'im

canım erenin de önce üst orta iki dişin yanındakiler çıkmıştı
sonra ortadakiler çıktı
sonra alttan 3 diş derken imdi 3. azıyı patlattı

canım erenin de önce üst orta iki dişin yanındakiler çıkmıştı
sonra ortadakiler çıktı
sonra alttan 3 diş derken imdi 3. azıyı patlattı

Hiç öle görmedim sasırdım çok bayadır kabarıktı yan kesici dişin yeri hep resimlerde ustleri gösterio ya tuhafıma gitti çok ateş felan yok şükür ama huysuz aglıo herseye aglamayan cocuk buglemde etkilenio o ağlıo diye aglıo dram evine döndü bende ağlıcam onlarla yakındır üzülüom ağlamalarına 😭😭😭😭
Buğlem diş çıkartana kadar eslem dişleri tamamlıcak galba 😊

Buğlem'im 👣 Eslem'im

bugünkü uykuları berbattı
hem gece hem gündüz
azı dişe bağlıyorum, huzursuzluklarını da

kızlar bebeklerim yavaş yavaş kardeş kavramını öğreniyorlar
biri bir oyuncağı aldı ve diğeri de onu istiyorsa hemen öbürüne getirip veriyor al diyor

Eren Zeynep ağlıyorsa mutlaka gelip öpüyor
biri uyumak üzere ise bile olsa diğeri ağlıyorsa hemen doğrulup öbürünün yanına gitmek istiyor
nerede olursa olsun diğerini görmek istiyorlar

bizim pilsan bir arabamız var, pilastik, kaliteli bir şey değil, ama renklerinden dolayı albenisi yüksek
parkta arabamızın taliplisi çok oluyor
normal şartlarda oyuncaklarını paylaşıyorlar herkesle
bizimkilerden büyük biri arabamızı aldı, biniyor ve vermiyor Zeynep'e
Zeynep de arabasına çok düşkün, başladı ağlamaya
yemin ediyorum abartmıyorum
Eren Zeynep'in ağladığını gördü, geldi çocuğa bağırdı arabayı aldı, Zeynep'in önüne getirdi bıraktı al dedi
sadece seyrettim çok duygulandım
normalde hiç müdahale etmiyorum
ne oyuncaklarına ne de binmek istedikleri salıncağa falan
pısırık olmasınlar istiyorum , kendileri elde etsiler istiyorum
Zeynep salıncak doluysa
gidiyor ve bas bas bağırıyor
binmek istediğini belirtiyor

ben huggies kullanıyorum. saha doğrusu indirimde hangisi varsa. prima veya huggies. ama huggies tercihim. ıslak mendil farketmiyor çünkü yıkayarak kullanıyorum. artık kakadan sonra popo yılamay başladım. sarfiyatımız baya azaldı.sabah kalktıklarında da çok çiş kokuyorlar. yıkıyorum popolarını sabah kalktıklarında da artık. izin veriyorlar, hoşlarına gidiyor.
pişiğin derecesine göre krem kullanıyorum. hafif kızarma varsa unibaby, orta dercedeyse, trosyd hametan karışımı, çok ileri derecedeyse eğer ağlatıyor, canlarını acıtıyorsa advantan krem kullanıyorum. her pişik kreme her pişiği iyileştirmez. deneyerek öğreniyoruz.

papatyam ne güzl ya maşşallah ikizlere.koruyup kollmaya başlamışlar bile. rabbim bahtlarıı açık ömürlerini uzun etsin.
bizimkinin diş sıkıntısı vardı sanrım gece.uyumadı bi türlü.birde biz paylaşmayı bilmiyrum 3 ark görüşüyoruz hepimiz mrart doğumlu
ama meriç diğer çocukların oyuncaklarınıda alıyo mümkün değil vermiyor.şimdi aklı kesmiyor diyrum ama ilerde az daha büyüsün öğretcem...

kızlar dün 1 saatlik uzaklıktaki ilçeye gittik hiç sevmiyorlar benimkiler arabayı yaa ağlaya ağlaya gittik geldik valla. ama çok güzel oyun oynadılar oyuncaklarla. değişik olunca oynuyorlar sadece.

bu arada bir oğlumda egzama vardı ya kendiliğinden geçmiş hiç dikkat etmemiştim. çok sevindim :) arada kaşıyor ama inşl tekrarlamaz

Çok sevindim geçmesine ben ne yapsam geçmio egzaması advantan sürmeye devm ediyorum inşallah bizim egzamada kaybolur pazar günü düğün var herkez soruyo direk yüzüne oldu diye düğündede aorucaklar diye gecirmeye calışıyorum vebalı sanki çocugum 😭
Öok

Buğlem'im 👣 Eslem'im

seni çok iyi anlıyorum cnm. ben de dışardan sorulduğunda hem üzülüyor hem ne diyeceğimi bilemiyordum

Son düzenleme:
eveeetttt ben varım:)))))) tek yumurta ikiz erkek bebeklerim var ama arada 700 gr olduğu için tıpatıp benzemiyorlar ayrılabiliyorlar

ay maşallahhh ne sorucağımı da hemen anladın hehe
ya hamilelik sürecin nasıl geçti canım??? ben 10 haftalık hamileyim ve ikiz olduğu perşembe günü anlaşıldı daha..
eşimin ailesinde 2 tane tek yumurta ikizi olduğundan ve bebeklerim tek kesede olduğundan tek yumurta diye düşünüyorum..
istersen özelden de konuşabiliriz..bana yardımcı olursan çok sevinirim...
nette hep riskli..vb kötü şeyler yazıyo o yüzden okumak istemiyorum..
aynı şeyleri yaşamış birileriyle konuşmak çok daha iyi olur diye düşündüm...

Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım evet riskli çifti teki farketmio iki bebegi yasatabilmek cok zor ama herkez zorlancak diyede biley yok canm erken dogum yapıcak diyede bişey yok bünye mesesi biraz nice arkadaşlarımız 38-39-40 haftalarda dogum yaptı çalışanda vardı evde dinlnen 9 ayını yatarak gecirende vardı bu ilin ilk kuralı sitres tapmıcaksın üzülmiceksin kendine iyi bakıcaksın dr harfiyen dinlicekain cnm gerisi allaha kalmıs

Buğlem'im 👣 Eslem'im

sağol canım inşallah bende ikisinide sağlıkla kucağıma alırım

seni çok iyi anlıyorum cnm. ben de dışardan sorulduğunda hem üzülüyor hem ne diyeceğimi bilemiyordum

Evet canm ya ilk işleri yüzüne ne oldu diye sormak oluyo egzama diyorum ilaç kullanmıyomusun gaddarım ben ya acı ceksin diye öle tutuyorum yawrumu az izi var inşallah o gune bişey kalmıcak o kadar insana laf anlatmak istemiyorum 😝

Buğlem'im 👣 Eslem'im

sağol canım inşallah bende ikisinide sağlıkla kucağıma alırım

İnşallah canım benim korkma hiç rabbim onların rızkıno verdiyse sag salim doğarlar hiç anlamadan kocaman bebeler olurlar bile öyle çok sey konustuk paylaştıkki burada insan tecrube oluyor bu konularda inan çünkü hepimizin korkuoları aynı biz ikiz annesiyiz birbirimizi bizden başka kimse anlayamaz 😍

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…