- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.201
ama ikizlere yapmıyorlar işte. Kan testi sağlıklı çıkmıyormuş.
Bebeklerim yaşlarına girdiğinde bakıcıya ihtiyaç duyulurmu.kendinizden örnek vererek düşünün.yatılı bakıcı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence imkan varsa 2 yasina kadar evde bir yardımcınin olmasi anneye ciddi rahatlama sağlar.
Evet bebekler buyudukce iletişim artiyor,bazi seyler kolaylasiyor ya da keyifli hale geliyor belki ama yurume doneminde daha cok takip,azi disi / uyku istah vb.problemler olabiliyor.
Tek başına bakilmazmi bakilir elbette ama yorularak ama birseylerden feragat ederek..
Es gece evdeyse yatiliya gerek olmaz diye düşünüyorum. Yatili bakıcini maddi,manevi kulfeti fazla olabilir.
kızlar merhaba
daha yolun çok başındayız ama eşim bebek arabası-puset-oto koltuğu üçlemine girdi ve çıkamıyor
size sormamı istedi...
ikiz oldukları için ben şöyle düşünüyorum; 300-400 liralık 2 tane ayrı pusetli bebek arabası alalım...
araba içinse en az 3 yaşına kadar kullanabilecekleri kaliteli oto koltuğu alalım..
çünkü zaten doğduklarında ilk 6-7 ay aşıları dışında çok fazla dışarı çıkamayacağız sanırım..
oto koltuğunu 6-7 ay sonra da alsak olur değil mi?
küçükken bir yere gideceğimiz zaman pusetleriyle gideriz diye düşünüyorum..
hem pusetleri evde de bebişleri zaptetmek için kullanırız..
zaten ben bunları doğuma yakın almak istiyorum o zamanları görürsek inşallah...
ama eşim şimdiden kafaya taktı..
siz bu işi nasıl çözümlediniz????
Anladım canım gndüz zaten yalnız olmam kv yada annem olur gecede çok zorlanmamayı umuyorum tabi
Anneanne ya da babaanne olacaksa ve cok müdahaleci bir yapida degillerse rahat rahat bakarsiniz...
Iyi bir bakiciya denk gelebilmek cok zor.Annelerin (anneanne,babaanne)daha sevgili,anlayisli,yardimsever oldugu tartisilmaz.
Gece uykulari gitgide düzeliyor endişe etme,bir sorun yoksa genelde bir kere beslenme icin kalkıyorlar.
Iyi sağlıklı gunler...Kolaylıklar dilerim
ikiz anneleri merhaba,
hamileliğinizde dörtlü test yaptırdınız mı? Ben 16. haftadayım doktor dörtlü test yaptırmak istediğini söyledi. Sizler arasında yaptıran oldu mu?
2li 3lü testin nasıl çıktı ki canım?
Şuan tek sorunumuz gaz(bitneyecek gibi geliyo.4 aylık olcaz.onun dışında tabiki ilgi konuşma istiyolar o kadarda olacak:)gece şuan 2 kere mama içiyolar bi gece bide sabaha karşı.uyku saatleri değişiyo ama 10 u geçirmiyolar genelde
Uyku düZeninoturmaya baslamıs canım bizimde bu ayda basladı uyku düzeni şimdi gece hiç beslenmiyorlar 9 bucuk uyku sabah 7-8 kalkıyorlar eger böyle giderse seninkilerde aynı olabilir uyku saatlerini hiç gecirme özen göster alışıyolar hep o saate
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Uyku düZeninoturmaya baslamıs canım bizimde bu ayda basladı uyku düzeni şimdi gece hiç beslenmiyorlar 9 bucuk uyku sabah 7-8 kalkıyorlar eger böyle giderse seninkilerde aynı olabilir uyku saatlerini hiç gecirme özen göster alışıyolar hep o saate
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim benim cocuklarin uykusu duzenli degil ama su an 2 saatte vbir besliyorum gecede boyle besliyorum
Ciddimisin kız:)valla bal akıyo ağzından.akşam 9 sabah 8 ne ya rüya gibi:)))bide gazlar tamamen bitse daha ne isterim.ek gıdaya başlayıncada gece daha tok hissederler dimi.
Ciddimisin kız:)valla bal akıyo ağzından.akşam 9 sabah 8 ne ya rüya gibi:)))bide gazlar tamamen bitse daha ne isterim.ek gıdaya başlayıncada gece daha tok hissederler dimi.
ek gıdayla ilgisi yok tokluğun. çocuğun alışkanlığı ile ilgili. sizin gaz dertleriniz bitsin bir, 4. 5 ay gibi eğer uykularında problem yaşıyorlarsa hala uyku eğitimi verirsin.
ben uyku eğitimi verdim. yataklarına koyduğum gibi uyuyorlar. gecede bir kere uyanıyorlardı. aylin bir ilki başardı ve dün gece tüm gece boyunca uyudu. akşam 9 dan sabah 7 ye kadar. selin bir kere uyanacak gibiydi. saat 2 gibi sütünü içirdim uyudu. sabah 7,30 da kalktı. uyku artık problem değil çok şükür.
Bebeklere bişey öğretmek alıştırmak bazen cok zor oluyo bazende o alışkanlıktan vazgecirmek çok inatcı olabiliyolar daha minnacıkken bizi yönetiolar evlat yetiştirmek hayata bi birey kazandırmak çok zor heleki günümüzde tek bakılıyo cocuklara kayınvalide anne elti bacı görümce yok kalabalıkta çocuk büyüyüveriodu hatta 2-3-4-5 demeden kocamn bir aile olunuodu 21. Yüzyıl ama teknolojik anneleriz ama yanlızız 😔
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?