- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.241
son 5 kiloda hep sıkıntı var galiba.benımde 5 kilom duruyo rşişliklerle beraber doğumdan sonra 20 kilo gitti 5 kilo gıtmıyor.bende bıraktım peşini adet olunca gider diye düşünüyorum :44::44::44::44::44:
Allah kabul etsin..günaydın hanımlar ...
dün adım çöreğimizi yapıp dağıttık. yakın akrabalarımızı da kandil dolayısıyla hem ziyaret ettik hem çöreğimizi dağıttık. hem parklarda eğlendik :)
ya dişler çıktığından beri dişlerini gıcırdatıyor benim paşalarım şaşkınım bu konuda ne yapmam lazım ?
Emzirdiğimiz için mi acaba? Çünkü annenin yağları süt için yedek depolarmış. Bizim çocuk drumuz öyle söyledi. Sen emziriyor musun hala? Ben de üstünde durmıycam ama yaz geliyo malum. Bu halimle nasıl giycem o yazlıkları...
ben emzirmeyı bıraktım malesef bebeklerımde süt alerjisi var.sanırım coklu alerjıye de cevırdi hiç bişe yiyemıyorlar patates kabak havuç başka herşey alerji yapıyor emzirirsem benım de onlarla beslenmem gerek onları yesemde süt olmaz dıye düşünüyorum hem zaten emmeyede çok meraklı değiller bir gece uyurken yanımda yatmak ıçin emiyorlardı.
bakalım emzirmediğim için adet olursam kilomda düşer belki. ara sıra 5 kilonun üzerine bir iki kilo eklıyorum diyete başlıyorum sadce 2 kilosu gidiyor:)))zaten vermeye bir başlasam 15 kilo vermem gerek
günaydın hanımlar ...
dün adım çöreğimizi yapıp dağıttık. yakın akrabalarımızı da kandil dolayısıyla hem ziyaret ettik hem çöreğimizi dağıttık. hem parklarda eğlendik :)
ya dişler çıktığından beri dişlerini gıcırdatıyor benim paşalarım şaşkınım bu konuda ne yapmam lazım ?
yeni kalabalıkların hayırlı olsun canım güle güle kullansınlar
Hanımlar doğum yapalı 3 ay oldu doğumdan sonraki iki hafta içinde 12 kilo gitti, daha 5 kilom var verilecek ama gram oynamıyor ya..! Çok sinir oldum. Kilo bana hiç yakışmıyor, kıyafetlerim olmuyor... Öyle tatlı filan da yemiyorum süt olsun diye gayet sağlıklı yiyorum akşam 7 den sonra ağzıma lokma koymuyorum. Hani emzirme döneminde kilo kaybı çok kolay olurdu?? Haftanın 3 günü yürüyorum 1 saat hızlı bir şekilde... Aynı problemi yaşamış olan var mı???((
Ikiz anneleri 27 haftalık hamileyim araba konusunda kararsızım. Bebek arabalarınız nasıl? Yan yana mı, arka arkaya mı? Araba koltuğunuz var mı? Beşiğiniz nasıl? Çok merak ediyorum. Lütfen cevappppppp
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tecrubeli arkadaslar biz 62 gunluk olduk.simdi 2 saaatte bir besliyorum kizlarimi fakat bazen kendileri uyanmiyor mama icin ben uyandiriyorum 3 saat dolunca acaba uyandirsam mi yoksa uyanmalarini mi beklesem bazen uzun sure uyanik kaldiklari icin 7_8saat kadar o yuzden uyuyunca uzun sure uyanmiyorlar
Sürekli mama degiştirme canm ar da nie kalmıyorsun zamanla alışacaktır miğdesi benim ablamın kızo 1 yasına kadar kustu reflüden çok sabır gereken bir hastalık bu dr sormadan sakın ama sakın kendi basına karrlar verme iskence yaparsın yawruna 😭
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim doktor kontrolunde degistirdim ama ar onu cok uipratti
Merhaba canm benim bebek arabalarım ayrı ben bir almadım gerek duymadım ama en kullanıslısı arka arkaya olanlar kraft an iyisi bizim arabamız pierre cardem 802 oto koltuklarım var sadece araba içi kullandım travalten olarak kullanmadım
Beşikleri park yatak ilk 4 ay yan yana yatırdım sıgmamaya basladıklarında bi tane daha park yatak alıp odalarınıda ayırdım
Gündüz ana kucagınde tutuyordum bazen koltukta uyuyolardı 5 aylarına kadar hiç sallamadım besledim yatırdım uyudular kucagımada alıştırmadım oldu yattıgı yerden aevdim hala daha kucak için ağlamazlar 9 aylık olcaklar baska merak ettigin bişey barsa sor canım allah tamamına erdirsin saglıcakla kucagına al insallah
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Hay Allah razı olsun, Allah çocuklarını bağışlasın.travelten nedir bilmiyorum seyahat mı nasıl yani? Ben de kucağa alıştırmak istemiyorum ama elimde olacağını sanmıyorum. Şimdi sürekli yatıyorum, çıkıp araştıramıyorum.. Park yatağı kaç yaşına kadar kullanırlar, bi de arka arkaya olan arabayı kaç yaşına kadar kullanırlar? Çok teşekkür ederim, cevabın için
canım benimkiler de park yatakta yatıyorlar
3 yaşına kadar rahat rahat yatarlar içinde
arabayı ben ayrı ayrı aldım
baston tipi olanlardan aldım
tek başıma çok rahat
taşıyıp, açıp kapatıp arabaya yerleştirebiliyorum
tavsiye ederim
iki kişi olmadan ikizlerle sokağa çıkmak bence hayal
en azından 2 yaşına kadar
iki kişi çıkınca da iki ayrı ayrı araba mantıklı geldi bana
arabayı kullanmak biraz çocuğa bağlı
çünkü sevip binenler görüyorum en az 3 yaşında varlar
ama bazen binmeyebiliyor çocuklar
çok ilerisini düşünme
iki yaşına kadar senin işini görecek çok da pahalı olmayan bir araba düşünebilirsin
Hay Allah razı olsun, Allah çocuklarını bağışlasın.travelten nedir bilmiyorum seyahat mı nasıl yani? Ben de kucağa alıştırmak istemiyorum ama elimde olacağını sanmıyorum. Şimdi sürekli yatıyorum, çıkıp araştıramıyorum.. Park yatağı kaç yaşına kadar kullanırlar, bi de arka arkaya olan arabayı kaç yaşına kadar kullanırlar? Çok teşekkür ederim, cevabın için
Tecrubeli arkadaslar biz 62 gunluk olduk.simdi 2 saaatte bir besliyorum kizlarimi fakat bazen kendileri uyanmiyor mama icin ben uyandiriyorum 3 saat dolunca acaba uyandirsam mi yoksa uyanmalarini mi beklesem bazen uzun sure uyanik kaldiklari icin 7_8saat kadar o yuzden uyuyunca uzun sure uyanmiyorlar
Bizide yıpratmıştı canım aptamil ar kyllanmıstım sonra bebelac aldım 3 ay kustu hep 4. Ayda bitti kusması anne sütündede kusuodu 40 mız cıktı mamaya basladık biz reflü yoktu kanda kansızlık çıktı ferrum verdim bide 4. Aydan sonra kusmadı öyle sükür ablamın küçük kızı 1 yasına kadar kustu çok zorlanıyodu bebegin gelişiminide etkilio çok kusması şimdi iyi ama topladı kendini reflü 3-6-9-12 bu aylar aralıgında gecermiş ilaç kuşlanıyormu yawru
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?