2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim benimkilerfe kendisi uyaniyor ama duzenli iyku kesinlikls yok bu aralar 7_8 saar uyanik kaliyorlar.

kızlar dün 1 yaş aşısı olduk. akşam ateşleri çıkmadı çok şükür. ama nette 5. gün çıkar felen yazıyordu. ve ebe döküntü, ishal, pişik, kabızlık yapabilir dedi. etkisinden çok yan etkisi var maşl. siz nasıl geçirdiniz? bugün ateş olmazsa bir daha olmaz sanırım değil mi?

arkadaşım çok sağol, çok aydınlatıcı oldu cevabın

Canım ya deme öyle yalnızım(istermiydin ynında yardımcı biri

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BaZen düşünüom sonra aman diom bölesi daha iyi kafam tahat karısanım yok diyorum bazen diom biri olsa yanımda daha iyimi olurdu hersey evlatlarım bana bi gülüş atıo yatıoz yere yuvarlanıoz biri olsa bunları yapamazdım diip unutuoö gidio 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

canım bizde bir şey olmadı
şükür,
biz aşıları hep kolay atlattık

9. Ayda bize ası var dediler kızamık degişmiiş galba ası aynısın 1 yasta su çiçegi ile oluyomuş sizde oylemi oldu

Buğlem'im 👣 Eslem'im

aynen benzemıyorlar bende anlamadım:) kilo farkları varmıydı hamıleyken doğduklarında kaç kilolardı?

Canım biri 2280 biri 2390 doğdu. Hamilelikte de hep 200-300 gr fark vardı aralarında... Ben tedavi yapam dr la konuştum. Tek yumurta ikizleri birebir kopya olur seninkilerinde öyle olması gerekirdi. Demekki biri doğal yolla olmuş dedi.. Tek embriyo transferi çünkü. Dr a ikiz olsun diye çok ısrar ettik adam kabul etmedi. Kısmet işte!!

hiç mi benzemıyorlar birbirlerine? benımkıler andırıyor benziyorlar ama aynısı değiller.benımkilerin arasında hep bir kilo fark vardı bırı 2100 doğdu diğeri 3200 göz renkleri saçları aynı kilodan sebeb farklı şekil alabılceklerını söyledi doktorum.aynı kesedeydi tek yumurta ama nasıl bole oldu anlamamdım yınede doktora her gıtmemde emınsınız demı tek yumurta diyorum gülüyor bana:)

biri sonradan olduysa cift yumurta ıkızı olması lazım değilmiymiş?

biri sonradan olduysa cift yumurta ıkızı olması lazım değilmiymiş?

Benimkiler iki ayrı kesedeydi. Seninki tek kesedeyse tek yumurtadır. Kilo farkından öyle gözüküyodur. Evt benimkilerde de kardeş benzerliği var elbet ama farklılar..!? Kaç aylık seninkiler? Biz 3 aylık olcaz 1 hft sonra

benımkiler 7 bucuk aylıklar canım kesleri birdi.kısemt ıste ıkız olduğunu öğernınce cok sevınmıştım cok guzel bir duyguydu Rabbım ısteyen herkese nasip etsin.küçükmüş senınkiler büyüdükce bakmak daha kolaylaşıyor yardımcın varmı yanında tekmi bakıyorsun

Annemin yanında kalıyorum. Ama 2-3 hafta sonra yalnız bakıcam napıcam bilmiyorum!! İkisi aynı anda ağlayınca çok panik oluyorum. Bir de yemek yiyemiyorum. Uykuları çok kısa çünkü kucaktan bırakınca uyanıp ağlıyolar;(( o yüzden annem önüme getiriyor hep. Emzirirken ikisini biyandan yemek yiyorım. Evime dönünce haftanın 3 günü birini ayarladım o gelcek temizlik çamaşır ütü ve yemek işini halledicek

Hareketlenince daha zor değil mi? Şimdi en aZından koltuğa bırakıyorum ağlasalar da bir tuvalete gidebiliyorum. 7-8 aylık olduklarında hiç yalnız bırakamam heralde yuvarlanırlar filan...

Hareketlenince daha zor değil mi? Şimdi en aZından koltuğa bırakıyorum ağlasalar da bir tuvalete gidebiliyorum. 7-8 aylık olduklarında hiç yalnız bırakamam heralde yuvarlanırlar filan...

benımde 6 aya kadar annem yanımda kaldı hafta sonu eşimle baktık 6 aydan sonra haftada ıkı gun gelıyor diğer gunler tekim ev aldı başını gıdıyorbüyüyünce daha kolay cok ağlamıyorlar yurüteçe atıyıyorum bırbırlerını kovalıyorlar.yokluğumu fark edıncede benı kovalıyorlar tabi
buyudukce daha eğlenceli oluyor..

Hanımlar doğum yapalı 3 ay oldu doğumdan sonraki iki hafta içinde 12 kilo gitti, daha 5 kilom var verilecek ama gram oynamıyor ya..! Çok sinir oldum. Kilo bana hiç yakışmıyor, kıyafetlerim olmuyor... Öyle tatlı filan da yemiyorum süt olsun diye gayet sağlıklı yiyorum akşam 7 den sonra ağzıma lokma koymuyorum. Hani emzirme döneminde kilo kaybı çok kolay olurdu?? Haftanın 3 günü yürüyorum 1 saat hızlı bir şekilde... Aynı problemi yaşamış olan var mı???((

son 5 kiloda hep sıkıntı var galiba.benımde 5 kilom duruyo rşişliklerle beraber doğumdan sonra 20 kilo gitti 5 kilo gıtmıyor.bende bıraktım peşini adet olunca gider diye düşünüyorum :44::44::44::44::44:

günaydın hanımlar ...
dün adım çöreğimizi yapıp dağıttık. yakın akrabalarımızı da kandil dolayısıyla hem ziyaret ettik hem çöreğimizi dağıttık. hem parklarda eğlendik :)
ya dişler çıktığından beri dişlerini gıcırdatıyor benim paşalarım şaşkınım bu konuda ne yapmam lazım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…