- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.261
Canim gaviscon ve motilium kullaniyorum ama nafile.kilo alimli axaldigi icin endise ediyorum
Kuzularım hasta oldu evin içinde nasıl beceriolar bunu anlamıyorum iki gece zorlu gecirdik burunlar tıkalı oldugu için bu gece güzel uyudular bende erkenden yattım dinlendim şükür havalar bi düzelmedi bi sıcak bir soguk maffedio biz bile tuhaf oluyoruz bir daha hasta olmasınlar ya gece uyanmayan bebelerin uyandı gece uyumayan bebekle bas etmek cok zormus 😞
Buğlem'im 👣 Eslem'im
2014 ikiz annesi olacak iken erken doğum ile 2013 ikiz annesi oldum uzun zorlu küvez günlerinden sonra çok şükür evlatlarıma kavuştum ..şimdi ise deneyimlerinize ihtiyacım var 4,5 aylık bebeklerim, uyku ve beslenme sorunlarım var tavisyeleriniz neler bu arada hoppala almayı düşünüyorum huysuz oğlum için 4.5 ay çokmu erken(biraz iri bi bebek bu arada ) hayatı kolaylaştıracak fikirleriniz vaarsa bekliyorum bu arada tek bakıyorum
herkesin evladını bağışlasın rabbim ...
Canim agzindan burnundan atiyor resmen aglama krizi var kusana kadar gece uyumadik.
Sizede gecmis olsun canim.onlarin hasta olmasi butun duzenlerini bozuyor.
kızlar sanırım benimkiler gece açlıktan dolayı bu kadar çok kalkıyor.
gece uykusuna yatırmadan katı olarak muhallebi tarzı ne veriyorsunuz? tarif alabilir miyim?
ben sadece mama verip yatırıyorum ve gece en az 2-3 kez kalkıp 3-4 ölçek yiyorlar.
1 yaşını dolduranlar hemen inek sütüne başladılar mı ? yoksa gerçek doğum tarihini beklediler mi?
bazıları sulandırıp ver gaz yapar diyor bazıları sulandırılmaz diyor. siz ne dersiniz?
ve pirinç unu hiç kullanmadım ben nasıl tarifler yaptınız?
4.5 ay erken canım iri bebekte olsa 6. Ayı bekle derim ben gece düzeni için sütlü pirinç mamasını biberonla verebilirsin tok olunca uzun süre ıyurlar 6-8 saat gbi oyun halısı almıstım ben o ayda baya bi oyalıyodu yoruodu onları
Buğlem'im 👣 Eslem'im
4,5 ayda mı verdin sütlü pirinçli mamayı?? Benim oğlanlar da akşam çok ağlıyolar sütüm azalıyo iyice. mama saatimiz gece 10 ama gittikçe erkene çekiyoruz durmuyolar çünkü.. Emziricem diye inat ediyorum. Ek besine geçsekte rahatlasak...
Ne demek canım benim cümlemizin inşallah travelten araç koltuklu oluyo set halimde bebek arabasıyla ekonomik oluyo hem ayrı ayrı alacagına aynı renk marka alıp kurtuluosun 4 yasına kadar yatabikio diolar dösek koyunca içine bakıcaz artık şimdi 9 aylıklar asagıya indirdim havalar soguk die gene yukarı aldım yatagın ara katını
Arkadasımda arka arkaya var 3 yasımda çocukları kullanıyo kraft tandem almıs kullanışlı dıyo bastonlarda güzel yaza düşünüyorum almayı parka felam gitmek için oda olursa hayal kuruom işte 😃 neden ayakta duramıyorsun çok özel degilse tabiki cvplamayabilirsin cnm ?
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sağol cevabın için, benim tedaviyle oldu. Dr ayakta durma, gezme diyor. Zaten en ufak bi şeyde her yerim ağrıyo. Bi de talasemi var, kanım iyice düşmüş o yüzden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar 4 ayımız bitecek ve gündüz uykumuz bölük bölük toplam 2 saat anca vardır.normalmi böyle olması.bide artık oyun ilgi istiyolar oyun halısı alsam erkenmi daha?
Selam daha bugün dra götürdük çocukları, aynı soruyu sordum. Günde iki kere 1er saat uyurlar daha fazlasını beklemeyin uyutmaya da çalışmayın dedi...gece gündüz ayrımının olması önemli dedi.. Benimkilerde 3 aylık oyun halısı ben de düşünüyorum
Selam daha bugün dra götürdük çocukları, aynı soruyu sordum. Günde iki kere 1er saat uyurlar daha fazlasını beklemeyin uyutmaya da çalışmayın dedi...gece gündüz ayrımının olması önemli dedi.. Benimkilerde 3 aylık oyun halısı ben de düşünüyorum
her çpcuğun dpğası farklıdır. benimkiler 3, 4. aylarında gündüz en az 6-7 saat uyuyorlardı. uyanık kaldıkları vakit doyurup, alt bakımı yaptığımız vakitlerdi. biz 15 aylık olacağız. gübndüz uyku süremiz 4 saati buluyor. uyayacağı varsa uyur. inşallah uyurlar, düzene oturur. eğer uyumazlarsa uyku eğitiminin faydalı olacağını düşünüyorum. uykuya direnmezler ve direkt uyurlar.
her çpcuğun dpğası farklıdır. benimkiler 3, 4. aylarında gündüz en az 6-7 saat uyuyorlardı. uyanık kaldıkları vakit doyurup, alt bakımı yaptığımız vakitlerdi. biz 15 aylık olacağız. gübndüz uyku süremiz 4 saati buluyor. uyayacağı varsa uyur. inşallah uyurlar, düzene oturur. eğer uyumazlarsa uyku eğitiminin faydalı olacağını düşünüyorum. uykuya direnmezler ve direkt uyurlar.
Tamda bugün uyku eğitimini okudum internetten:)20 dk gerekirse 30 dk ağlatın deniyokıyılırmıki.bnimkiler 20 dk ağlasa çatlarlar
Normal yani bizimkiler:)oyun halılarına baktım netten çok pahalı ya.1 tane alsak ikiside sığarmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?