2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yanlış anlar mıyım aksine seviniyorum yardımcı oluyorsun diye.
evet kulaklarıyla oynuyordu. kaşımaya çalışıyordu. çok şükür ateş yok antibiyotik de terletiyor herhalde su gibi kalkıyor

Arkadaşlar ben şubatta doğum yaptım, nisanın 9 unda adet gördüm emzirmeme rağmen, şu anda adet tarihim 1 hafta gecikmiş durumda, sizde de yaşandımı böyle düzensizlikler?

Arkadaşlar ben şubatta doğum yaptım, nisanın 9 unda adet gördüm emzirmeme rağmen, şu anda adet tarihim 1 hafta gecikmiş durumda, sizde de yaşandımı böyle düzensizlikler?

Canım ben ilk ay benimde öle oldu 2 hafta gecikmişti üstnüste 13 gün arayla olmustum 3 ay emzirmeden sonra süt kesildi ardından hemen oldum hala düzensiz oluyorum 28 gün 35 gün arası yada 13 gün sonra yine oluyo 6 aydır oluyorum 8-9 kez olmusumdur 😞

Buğlem'im 👣 Eslem'im

hamilelik bu yüzden zor. müdahale edemiyorsun. hep endişe hep endişe. mlesef doğum yhapana kadar acabalarla geçireceğiz. herşey yolunda gitsin inşallah.

Csnim sizin gaz olayi bitmedi mi

Sezer canim senin melekler nasil
Jilda cok kotu kusuyor diye nete giremiyorum pek

Canim hadi ya ben artik cikip dolasmak istiyorum disarida o da ancak kanguru ile mumkun bizim 6 aylik olmamiza daha cooook var 2.5 ayligiz hala

Cok küçükler canım kendilerini tutamazlar içinde iki büklüm olurlar baston araba alsana iki ayrı tek tek tasımasıda kolay oluyo yatırırsın içine gezersin allah korusun onurgası süt daha onların

En erkem 4 aylık kafasını tutmasına bak canım bide
Buğlem'im 👣 Eslem'im

Son düzenleme:
Arkadaslar Kizlariniza kanguru kullandiniz mi kacinci ayda basladiniz kullanmaya

ben hala ullanıyorum. 15 aylığız ama kilomuz kanguru kullanmaya elverişli. ben 2. ayda kullanıyordum kanguru. kanguruların üzerinde kaç kilodan kaç kiloya kadar kullanılacağı yazıyor. bir zararı olacağını sanmam. çocuğun kilosu arttıkça kullanması zor. asıl bebekler kilo almadan kullanmak gerek. deneyerek alabilirsin. boğça gibi taşınanalar da var. onlar kullanışlı baya. alacağım zaman hiç karşılaşmamaıştım. alamadım o yüden.
uzman tv de bir video buldum. izlesen faydalı olur.
http://www.uzmantv.com/bebegi-kanguru-ile-tasimanin-avantajlari-nelerdir

Inanki evde biktim artik canim bir an once disari cikmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…