- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.361
canım benim kulaklarım beni ağlatacak kadar şiddetli ağrıyordu
orta kulakta denge problemi de olur
ben üniversitedeyken bazen yürüyemezdim
o derece kötü olup acillere gitmişliğim vardır
yürüyorsa dengesine dikkat edersin, eli kulağına gider mutlaka
bir de kulağını tama olarak kaşıyamayacağı için orayı kaşımaya çalışır gibi hareketler yapabilir
canım kulakları kapatan yazlık şapkalar var ya onlardan al bir tane mutlaka
banyo sonrası mutlaka kulaklarını pamukla kurula
çok geçmiş olsun tekrar
ısrarla yazıyorum canım
sakın yanlış anlama beni çünkü bu rahatsızlık çok çabuk yineliyor
Arkadaşlar ben şubatta doğum yaptım, nisanın 9 unda adet gördüm emzirmeme rağmen, şu anda adet tarihim 1 hafta gecikmiş durumda, sizde de yaşandımı böyle düzensizlikler?
Arkadaşlar ben şubatta doğum yaptım, nisanın 9 unda adet gördüm emzirmeme rağmen, şu anda adet tarihim 1 hafta gecikmiş durumda, sizde de yaşandımı böyle düzensizlikler?
çok teşekkür ederim canım cevabın için
sana da çok geçmiş olsun
evet içim içimi yiyor
eğer büyürse naparz diye
bide internette dünden beri birsürü sey okudum..kötü de var iyide
kafayı yicem
nasıl beklicem 3 hafta
kontrole nasıl gidicem çok korkuyorum
hamilelik bu yüzden zor. müdahale edemiyorsun. hep endişe hep endişe. mlesef doğum yhapana kadar acabalarla geçireceğiz. herşey yolunda gitsin inşallah.
sağol canım
inşallah küçülür büyümez daha fazla
insan çok zor bekliyor
kontrolede daha var
dualarınız eksik etme olur mu
İyiyiz diyelim iyi olalım canım oyun istiyolar artık:)yalnız kalmak istemiyolar.geceleride şükür son 3 gündür iyiler maşallah.ama günleri günlerini tutmuyo:)bide işte sabah 5 ten sona bölük uyuyolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onada şükür canm ya dahada düzelir insallah rahat edersin bizdede şimdi kucaga gelme basladı biri ağlayarak aldırıo kucagına digeri sürünerek gelio ustume cıkıyo cekeliyo beni koltukta oturtmuyo hiç asagıya cekiyo yerde oturuyoruz artık 😃 allahtan emekleyerek gbi zarar yapmıyor odada kendi halinde dört dönüyo 😃 heryere dösek koydum süründüğü için karnı üsümesin diye ayaklansalarda ev bir toplansa 😓
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Arkadaslar Kizlariniza kanguru kullandiniz mi kacinci ayda basladiniz kullanmaya
6 aylıkken kullandım cnm dr öle dedi ama tasınmıyolar belimiz kopuyodu valla 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim hadi ya ben artik cikip dolasmak istiyorum disarida o da ancak kanguru ile mumkun bizim 6 aylik olmamiza daha cooook var 2.5 ayligiz hala
Csnim sizin gaz olayi bitmedi mi
Arkadaslar Kizlariniza kanguru kullandiniz mi kacinci ayda basladiniz kullanmaya
Eki Görüntüle 1118368 Eki Görüntüle 1118369 Eki Görüntüle 1118370 Eki Görüntüle 1118371 Eki Görüntüle 1118372 Eki Görüntüle 1118374
bunlar benim yaramazlarım
ele avuca sığmayanlarım
Gündü yok ama gece hala var.özellikle sabaha karşı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben hala ullanıyorum. 15 aylığız ama kilomuz kanguru kullanmaya elverişli. ben 2. ayda kullanıyordum kanguru. kanguruların üzerinde kaç kilodan kaç kiloya kadar kullanılacağı yazıyor. bir zararı olacağını sanmam. çocuğun kilosu arttıkça kullanması zor. asıl bebekler kilo almadan kullanmak gerek. deneyerek alabilirsin. boğça gibi taşınanalar da var. onlar kullanışlı baya. alacağım zaman hiç karşılaşmamaıştım. alamadım o yüden.
uzman tv de bir video buldum. izlesen faydalı olur.
http://www.uzmantv.com/bebegi-kanguru-ile-tasimanin-avantajlari-nelerdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?