2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim araba cok zahmetli kanguru daha kolay gibi me geliyor.
Bu arada bebek arabasi hamgisi kullanisli canim ben ikiz almak taraftari degilim

Papatyacim balikesirlimisin sen ben de balikesir geliniyim...halidan tahmin ettim de...bebisler cok tatli masallah....bizimkiler de oyle olsaydi....

Papatyacim sen peyniri kendim yapiyorum demistin nasil yapiyordun yazabilirmisin?benimkiler 6 bucuk ayliklar neler yedirebilirim .labne veriyormuydun mesala?sebze corbasi yapiyorum pirincli bazen irmikli.balkabagi corbasi yapiyorum. Kahvaltids birgun yumurta bir gun peynir mi veriyordun ? Ben peyniri hergun yumurtayi gun asiri veriyorum. Tecrubelerinden yararlanmak guzel oluyor....

Canim araba cok zahmetli kanguru daha kolay gibi me geliyor.
Bu arada bebek arabasi hamgisi kullanisli canim ben ikiz almak taraftari degilim

Canm küçük ve kullanışlı al biz pierre cardem 802 aldık çok rahat çokta kullanışlı ama çok büyük agır bebek kucagımdayken acamayacagın bi araba nuna düşünüoduk tek yön vazgeçtik almadık bastom tipi al aparatla birleştirilenlerden pişmanım aldıgıma

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Papatyacım allah kolaylık versin canım çok aktifler maşallah yerlerinde duramıyolar benim buğlemde emeklio heryerde bi anlık fırsatta kaçıyo heryere eslem emeklemio gözkulak olması kolay oluo bölece su çiçegi kabuklandı şükür buğlemde ilk dişini çıkatdı sonumda 9.5 aylıklar 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Papatyacim balikesirlimisin sen ben de balikesir geliniyim...halidan tahmin ettim de...bebisler cok tatli masallah....bizimkiler de oyle olsaydi....

olurlar canım , hiç merak etme
inan ne zaman büyüdüler bunlar diyorsun
yok canım ben Balıkesirli değilim ama yün halı merakım var
salonda üç halı var fark etmişsindir,
düştüklerimde canları yanmasın ve oturduklarında popoları üşümesin diye
çingene evi gibi her yere bir şeyler serdik

canım üç su bardağı sütü kaynat
içine bir yemek kaşığı yoğurt koy
kesiliverir zaten, ama bazen kesilmiyor
o zaman da sütün içine 2, 3 damla limon damlat
misler gibi taze, sağlıklı ve tuzsuz peynirin olur
bir kaç gün yedirirsin yavrularına
evet canım ben labne verdim, bir ara
yutmaları kolaydı ve severek yiyorlardı, şimdi yemiyorlar maalesef
çorbalarına ben bulgur ve yarma koydum koydum genellikle

inan unuttum ya 6, ayda ne yediklerini
ama tarhana, yoğurt çorbası ve yarmalı bulgurlu sütlü çorba favorimizdi
her gün bir yumurta yedirdim ben
bir gün yedirip bir gün yedirmemezlik yapmadım
zaten yedirebildiğin kadar
bir süre sonra damak tatları oluştuğunda senin istediklerini değil de
kendi istediklerini yiyorlar
meyveye alıştır mutlaka canım
ben meyve konusunda çok ısrarcı oldum
maşallah benimkiler çok güzel meyve yiyorlar şimdi

yazılarını okuyorum canım, oturmuyor, sürünmüyor diye üzülme, zamanı gelince kendiliğinden oluyor
benim kızım da zor oturdu, zor yürüdü
ama bir şekilde oldu, hiç kötü düşünme annesi
bunlar ikiz, biraz fazla zamana ihtiyaçları var
yavruma da çok geçmiş olsun
su çiçeği bulaşıcıdır ya
nereden bulaştı kuzulara?

Son düzenleme:
Hiç bilmiyorum ki çok gelen giden oldu bizde gittik kimsenin çocugunda yok su çiçegi havadan bulaştı bir şekilde heralde ikizinde hala bişey yok bekliyorum tetikteyim eslemin hemen gördüm çiçegini yayılmadan çok önlemini aldım bir gece ates oldu oda 37.5 geçmedi şükür amann çok zahmetli işkence gibi yawruma 6. Gün bugün güldü yawrum sapsarı oldu benzi gözler kanlı gbi Allahım yüregim patçalandı o kasıntıdan ağladıkca 😞 oturmaya başladı ama napım ppaycayıgım ikizine göre çok geri sanki biri 9.5 aylıkta biri 8 aylık baska bir bebek kardeşi eglenirken o bakıyo arkasından heyecan yapıyo sanki kolları bacakları cırpınca ona yetişicekmiş gbi gözlerim doluo istemeden -- eslem dideral kullandın 6 ay hemanjıom için oda onu geriletti hep kalp damar ilacı hep uyukladı kuzum halsiz kaldı ilçtan bıraktım ilacı 2.5 aydır kullanmıyorum 7 ayın içinde kafasını tuttu ilacı bırakınca artık ağlamaya başlamıstım ben mi yaptım bu cocugu böle die kucaga fazla almıyorduk dr dedim bakın ne olur bir sorunmu var 9 aylık oldu oturmuyor skolyoz dan bile şüphelendim yamuk duruyodu baktı inceledi oturamıyor dedi istese oturur düzeltilmiş ayında 9 aylık olunca oturmuyorsa sorun var demektir dedi sevinsemmi üzülsemmi bilemedim 😞

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Arkafaslar kizlarimin burnu tikaniyordu gece kuruluktan simbonun nemlendiricisini aldik ama bu gece ilk defa calistirdim fakat bi degisiklik gormedim yine bueunlari tikali ve nefes alamiyorlar
Fikri olan paylassin lutfen

Son düzenleme:
Arkafaslar kizlarimin burnu tikaniyordu gece kuruluktan simbonun nemlendiricisini aldik ama bu gece ilk defa calistirdim fakat bi degisiklik gormedim yine bueunlari tikali ve nefes alamiyorlar
Fikri olan paylassin lutfen

Geçmiş olsun canm cold mix diye bir damla var carşafına yastıgına 1-2 damla damlatıosun ii geldi benimkilere dene istersen otri bebeylede ytmadan önce bi cek burunlarını spreyleyip istersen belki faydası olur 😊 mevsimlerden oluyo böle bizimde gecen haftalarda vardı aynısı eziyey ettim biraz kızlara ama ii nefes aldılar öle

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim gece iki uc defa sprey sikip temizliyorum fakat sanliurfanin havasi kuruoldugu icin cok fazla rahatsiz ediyor buhar makinesi ise yaramadi bakayim damla kullaniyim

Canim gece iki uc defa sprey sikip temizliyorum fakat sanliurfanin havasi kuruoldugu icin cok fazla rahatsiz ediyor buhar makinesi ise yaramadi bakayim damla kullaniyim

Merhaba
Bende birsey sormak istiyorum ben pkoluyum .en son adetimin üstünden yaklaşık olarak 50 gun gecti kan testi yaptiridm 26.02 cikti kimyasal gebelik dedi 2 gun sonra beta hcg 104.62 cikti normle döndüğünü soyledi bi 2 gun sonra tekrarladim 547 çıktı beta hcg .benim sorum dis gebelik olabilirmi yada cogul gebelik keseyi daha gormeye gitmedim ne zaman gitmeliyim Cevaplarsaniz cok sevinirim

Slm degerlerin ikiye katlamasi gerekiyor.ikiz gebelikte bu fark fazla oluyor.ins gebelik olur keseleri gormeye 7.hafta vajinal muayene ile bakilmisti bana.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar, benim sol mememde yine süt düğümlenmesi oldu... Sıcak duş, masaj, sıcak ıslak bez.. Herşeyi denedim ama çok zor geçecek gibi.. Sağ memeden 7-8 delikten süt geliyor sağınca ama solda 2 delikten.. Öyle olunca da benimkiler sağı tercih ediyorlar... Sizin tavsiye edeceğiniz birşeyler var mı?? ))

Neden 7.hafta canim 1000 olunca gozukmuomu bnm yarin 1000 olur diye dusunuyodum yarn bakarlarmiki keseye ikiz olabilirmi yani 3 kat yukseliyo cnu

Canim benim tup bebekti bana doktor 7. Hafta vajinal bakalim dedi ve o zaman gorunmustu keseler.
Rahat ol kasma kendini azcik sabir et bizim iki melegimiz var 78 gunluk rabbim sanada nasip etsin

Neden 7.hafta canim 1000 olunca gozukmuomu bnm yarin 1000 olur diye dusunuyodum yarn bakarlarmiki keseye ikiz olabilirmi yani 3 kat yukseliyo cnu

Benim ikizler tüp bebek tedavisiyle oldu cnm 12. Gün 270 14. Gün 780 felandı 28. Gün iki kese gördü dr 40. Gündü kalp atışlarını gördük 7 haftalık bebekte nutlaka kese görünürdü 1000 yada baska bir deger tek gebeliktede 7. Haftada görülür çok normal sen en iyisi yarın bi dr git baktır buradan sana mantıklı bir cvp veremeyiz en ii dr bilir haber vermeyi unutma olırmu hayırlı olsun şimdiden saglıcakla kucagına al cnm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…