- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.401
Eki Görüntüle 1118368 Eki Görüntüle 1118369 Eki Görüntüle 1118370 Eki Görüntüle 1118371 Eki Görüntüle 1118372 Eki Görüntüle 1118374
bunlar benim yaramazlarım
ele avuca sığmayanlarım
Cocuklar hazir olduğunda,asama asama yol alarak verilmeli bence uyku egitimi...
Inatci,istedigini surekli aglayarak yaptiran ve hep sallanarak uyumaya alismis bir cocuga bu egitim direkt verilemez aksi halde her iki taraf içinde zor ve yipratici olur.
Uykusu geldiginde;duş,pijama giydirme,sakin bir ortam ve isik,ninni cd si vb.,her defasinda daha yavas sallayarak min. indirerek uykuya dalma bicimini değiştirmeye calismak ve sonrasinda isi kendi odasına ve yatagina taşımak bence daha makul..
Gaz problemi,dis cikarma problemi veya herhangi bir sağlık sıkıntısı yokken baslanmali...
Ve kararli olunmali...
Uykusunu almis cocuk=mutlu cocuk ve anne demek :))
Ben pkoluyum
14.05.2014 > 26
16.05.2014> 104
18.05.2014>546
20.05.2014>1740
bunlar bhcg sonuclarim ikiz olabilir mi ?
Ben pkoluyum
14.05.2014 > 26
16.05.2014> 104
18.05.2014>546
20.05.2014>1740
bunlar bhcg sonuclarim ikiz olabilir mi ?
ntugbagoksin ve sez kullandiginiz kabgurulardan mennun musunuz marka ve modelini paylasir misiniz
Papatyacim balikesirlimisin sen ben de balikesir geliniyim...halidan tahmin ettim de...bebisler cok tatli masallah....bizimkiler de oyle olsaydi....
ben balıkesirliyim.
6Kızlar yanyana ikiz bebek arabası alcam hangi öarkayı önerirsiniz.peg perego ve britax römer i beğendim ama asansöre sığmasıda önemli
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
6
Canim bizimkisi kraft baston tipi biz memnunuz manevrasi falan cok iyi...
6
Canim bizimkisi kraft baston tipi biz memnunuz manevrasi falan cok iyi...
Eni kaç cm aklındamı biliyomusun?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Papatyacım allah kolaylık versin canım çok aktifler maşallah yerlerinde duramıyolar benim buğlemde emeklio heryerde bi anlık fırsatta kaçıyo heryere eslem emeklemio gözkulak olması kolay oluo bölece su çiçegi kabuklandı şükür buğlemde ilk dişini çıkatdı sonumda 9.5 aylıklar 😄Eki Görüntüle 1119143
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim nasil oldu melegin ?
Kızlar biz gündüz uykularımızı 2 ye indirdik sükür 8 kalkıs 11:30 uyuyoruz 1 gbi kalkıyoruz 5 gbi uyuyoruz bazen 1 saat bazen 1.5 saat uyuyolar 9-9:30 gece uykusu 9.5 ay için iyimi ? Bugün ilk defa ellerine salatalık verdim yarım saat onunla ugraştılar evirip cevirip emdiler küçük dişleriyle ısırdılar buğleminde işk dişi gecen hafta çoktı eslemde destekli daha iyi oturuyor herşey güzel gidio şükür 😃😃😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Arkadaslar Kanguruda kraft mi yoksa chicco soft dream mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?