- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.421
beeenn geldimmmmm
kızlar 2 gündür ateş belasıyla uğraşıyordum
eren hasta oldu
gündüz hiçbir şey yoktu
akşam çocuk elime sıcak geldi ateşini bir ölçtüm 38.9
hemen duş aldırdım, colpol verdim, sadece çıtçıtlı badi giydirdim
en son 38.1 e düşürdüm yatırdım
tabi kayınvalidem ve kayınpederim
üşüteceksin bu çocuğu
biraz giydir dedi ama hiçbirini duymadım
üstü açık öylece yatırdım
bir saat kadar gözüm geçmiş, bir kalktım çocuk yanıyor
ölçtüm ateşi 39.2
saat gecenin ikisi
küvetimizi doldurdum ılık suyla, 20dk oynadık suda
bu sefer dolven verdim, tabi gece bir de ishal olmuş
sabah kalktım ateş 38.8 yine
ateş düşürücü ile düşen ateş, ilacın etkisi geçince tekrar yükseliyor
doktora götürdüm, kulak temiz, boğaz temiz, kaka tahlili temiz çıkınca
doktor peditusla toplar kendini dedi
eve geldim, peditusunu verdim, sonra her şey normale döndü, bir şey kalmadı
tam atlattık derken akşam yine ateş fırladı 39 a
yine duş, yine colpol
bugün gündüz yine çok iyiydik
akşam inşallah ateşimiz yükselmez yine
çok yorgunum kızlar çokkkkka
Papatyacım allah kolaylık versin canım çok aktifler maşallah yerlerinde duramıyolar benim buğlemde emeklio heryerde bi anlık fırsatta kaçıyo heryere eslem emeklemio gözkulak olması kolay oluo bölece su çiçegi kabuklandı şükür buğlemde ilk dişini çıkatdı sonumda 9.5 aylıklar 😄Eki Görüntüle 1119143
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Teşekkür ederim canm iyi şükür vücudu yüzü kurudu bi kaç tane iğtaplı var onlarda patlıyor kurucak inşallah bir haftaya arınmış oluruz allahın izniyle canm. Siz nasılsınız ?
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kraft kullanıyorum ama chiccoyu denemediğim için bir şey diyemiyorum. çok fiyat farkı var mı? kraft da işini görür sonuçta daha uygunsa eğer.
chicco için 3 pozisyon varmış. yatay pozisyon emzirmek için. kraftta o yok.
Kraft 60 lira chicco 130 yaklasik canin
Kraft nerde 60 canım? Ben baktım en uygun bir yerde 69 tl ye gördüm. Chıcco go diye bir model. Ama biraz küçük sanki. 6 aydan sonra zor kullanılır. 9 kiloya kadar diyor üzerinde
Bizde gaz tamgaz devam ediyor burun tikanikligi hala devam canim oyle idare,ediyoruz
Az kaldı rahatlıcaklar canm sende bi ohh cekiceksin inşallah 3-4 kurtuluş hemen gecer sizinkide allahın izniyle dualarımız sizinle 😍
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Cok gecmis olsun canim ...atesten cok korkuyorum ben yaaa
Kraft nerde 60 canım? Ben baktım en uygun bir yerde 69 tl ye gördüm. Chıcco go diye bir model. Ama biraz küçük sanki. 6 aydan sonra zor kullanılır. 9 kiloya kadar diyor üzerinde
Deprem oldu:18:
Gecmis olsun kızlar. ..
Buarada hasta tum kuzucuklara acil şifalar,geçmiş olsun. ..
en sıkıntılı zamanların canım... bu günler geçecek ve çok eğleneceksiniz... inan bana..Hiç bişey için heves yok içimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
en sıkıntılı zamanların canım... bu günler geçecek ve çok eğleneceksiniz... inan bana..
bana da deseler inanmazdım. ama şimdiki durumlarını hayal bile edemezdim. uyku hep sıkıntı bizde çok uyanıyorlar ama uyansınlar diye bekliyorum :)
ankara da hangi hastane ve doktorda doğum yaptınız ben özele gidiyordum ikiz olunca yeni doğan ünitesi olan bir yerde yapman lazım dediler zekai tahir i n yeni doğanını önerdiler ama devlette ilgilenilmez diye korkuyorum olumlu tecrübeler yaşayanlar fikir verirse sevinirim
Akropol ama 3 tane küvez olduğu için sıkıntı olabilir diyorlar bilmiyorum suan 15 hAftadayım zekai Tahir e de bi gideyim en azından acil bir durum olursa dosyam olsun diyorum ama bi bakalım artık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?