- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.441
Hiç bişey için heves yok içimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni oyle iyi anliyorum ki gecen hafta sinir krizi gecirdim .gerci benim durumlar farkli. 3 ay once kayinpederim ve gorumcem vefat etti. Cok uzucu gunler gecirdik hala da oyle. Bundan dolayi kayinvalidem bizimle kaliyo.ben omurboyu bizle kalacak olmasini kabullenemedim .her hareket batiyo hic mutlu degilim sanki.esimiin annesiyle ilgilenmesini kiskaniyorum sanirim. Carsamba gunu sabah oglum uyandi esime sen bak dedim oflayarak kalkti altini ofleye pufleye aldi. Sonra mutfakta bebeklere kahvalti yaptiracaktim ikiside mama sandelyesindeydi tartismaya basladik senin psikolojin bozuk dedi esim bana o anda cildirdim yarim saat uyumak istedim diye psikolojim bozukk oyle mi diye bagirdim cigliklar falan kendimi yere atmisim bebekler gordu cok korktular agladilar...
kizlar ben cok kotu birisi miyim siz olsaniz napardiniz ?
Ah canım ya yapma ama cocuklarda anlayıp strese girerler hissederler.kv anlaşamıyomusunuz.eşin elbette seni çok sewiyı emşnim ama anneside destek olması gereken zaman değilmi.hem eşini hem kızını kaybetmiş yazık.eşininde acısı büyük bak ne gzl altını alıyomuş:)bizimki beceremiyo.sen bebişlerin en zor zamanlarını atlattın yanlış hatırlamıyosam.bunaldığı zaman insan daha çok ilgi bekliyo biliyorum,o konuda sonuna kadar haklısın.eşin tek erkekmi
Evet canim baska kardesi yok malesef acisi cok buyuk zaten ona fazla destek olamamak beni cok uzuyo .ama o kadar bunaldim ki anlatamam daha gecen haftalarda parka ciktik hep evdeyim sadece hasteneye rapor almaya cikiyorum disari oyle candan arkadaslarim da yok derdimi paylasacagim cok kotuyum ya....neyse kafani sisirmeyim ...
Kafa şişirmek olurmu canım hepimiz aynıyız burda.benimde dost diyeceğim arkadaşım yok.hafta sonları çocuklarla çıkın canım havalarda ısınıyo artık inan çok iyi geliyo.insan görünce yorgunluğjm geçiyo bnim:)
Bebeklerin 7 ayi bitti biz daha yeni cikiyoruz disariya .dun ciktik bir arkadasimiz daha vardi cok iyi geldi. Esimle basbasa kalamamak beni uzen zaten.mesala biraz once evin onundeki parka annemle inin diyo ben seninle yalniz olmak istiyorum dedim kac kez anlamiyor.herseyde annem annem ...ilk baslarda boyle sorun yapacagimi hic dusunmemistim zaten insana ihtiyacim var ne olacak ki evde bi insan fazla olsun demistim ama oyle olmuyormus yasayinca bambaska .simdi yazdiklarimi okuyanlar bir kadini evine sigdiramamis diyecekler tipki esimin dedigi gibi....mama inanin yasayinca cok baska oluyomussss.ya da su an ben cok bunaldim bana oyle geliyor zamanla alisirim diye kendimi teselli ediyorummm
Canım kv sorunun yoksa anlaşıyosanız bencede yardımı olabilir sana.benim kv de geceleri bizde kalıyo yardım için.
Hiç sanmıyorum uyansınlar diye bekliyceğimi canım:)3 saat deliksiz uyusam daha ne isteriö
ankara da hangi hastane ve doktorda doğum yaptınız ben özele gidiyordum ikiz olunca yeni doğan ünitesi olan bir yerde yapman lazım dediler zekai tahir i n yeni doğanını önerdiler ama devlette ilgilenilmez diye korkuyorum olumlu tecrübeler yaşayanlar fikir verirse sevinirim
Canım belki söylemişsindir ama mama olarak ne kullanıyorsun?
çok geçmiş olsun. ya ben hangi şurubu kullanacağıma şaşırıyorum. neden calpol değil de dolven yada tam tersi? burun akıntısı ve hafif öksürük dahi yoksa neden peditus verdin? basit bir şurup konusunda bile anlaşamıyor doktorlar. kafam o kadar karışıyor ki. sn hangi durumda hangi şurubu kullanıyorsun.beeenn geldimmmmm
kızlar 2 gündür ateş belasıyla uğraşıyordum
eren hasta oldu
gündüz hiçbir şey yoktu
akşam çocuk elime sıcak geldi ateşini bir ölçtüm 38.9
hemen duş aldırdım, colpol verdim, sadece çıtçıtlı badi giydirdim
en son 38.1 e düşürdüm yatırdım
tabi kayınvalidem ve kayınpederim
üşüteceksin bu çocuğu
biraz giydir dedi ama hiçbirini duymadım
üstü açık öylece yatırdım
bir saat kadar gözüm geçmiş, bir kalktım çocuk yanıyor
ölçtüm ateşi 39.2
saat gecenin ikisi
küvetimizi doldurdum ılık suyla, 20dk oynadık suda
bu sefer dolven verdim, tabi gece bir de ishal olmuş
sabah kalktım ateş 38.8 yine
ateş düşürücü ile düşen ateş, ilacın etkisi geçince tekrar yükseliyor
doktora götürdüm, kulak temiz, boğaz temiz, kaka tahlili temiz çıkınca
doktor peditusla toplar kendini dedi
eve geldim, peditusunu verdim, sonra her şey normale döndü, bir şey kalmadı
tam atlattık derken akşam yine ateş fırladı 39 a
yine duş, yine colpol
bugün gündüz yine çok iyiydik
akşam inşallah ateşimiz yükselmez yine
çok yorgunum kızlar çokkkkka
geçmiş olsun. deprem insanın psikolojisini çok bouyor. dışarıdaydık. hissetmedik. ama düşüncesi bile kötü.kızlar ben çanakkalede ve 6. katta oturuyorum cumartesi ve pazar günkü depremleri hissettik .
çocuklar uyuyordu benim çığlıklarıma uyandılar çok korktum herşeyin bittiğini düşündüm hala etkisindeyim ve işteyim aklım evde
Seni oyle iyi anliyorum ki gecen hafta sinir krizi gecirdim .gerci benim durumlar farkli. 3 ay once kayinpederim ve gorumcem vefat etti. Cok uzucu gunler gecirdik hala da oyle. Bundan dolayi kayinvalidem bizimle kaliyo.ben omurboyu bizle kalacak olmasini kabullenemedim .her hareket batiyo hic mutlu degilim sanki.esimiin annesiyle ilgilenmesini kiskaniyorum sanirim. Carsamba gunu sabah oglum uyandi esime sen bak dedim oflayarak kalkti altini ofleye pufleye aldi. Sonra mutfakta bebeklere kahvalti yaptiracaktim ikiside mama sandelyesindeydi tartismaya basladik senin psikolojin bozuk dedi esim bana o anda cildirdim yarim saat uyumak istedim diye psikolojim bozukk oyle mi diye bagirdim cigliklar falan kendimi yere atmisim bebekler gordu cok korktular agladilar...
Papatya geçmiş olsun canım bak geçmiş bidaha olmasın inş:)sezer hayranım sana.5 aylık olcaz nerdeyse.geceleri saat başı ayaktayız 3 aydan sona düzelecekti güya hayalimce.hayattan soğumak üzereyim ben,cocuklar ewe neşe getirmezmi.saat 5 e kadar saat başı ayaktayız.sabah 5 ten sona uyku yok.
Düzelir canm daha küçükler alışkanlıkları kolay bırakamıyolar hala daha gaz problemleri varsa normal 6 aydan sonra düzelmişti bizim gece beslenmesi 2 1 derken böle oldu gündüz uykularımı çok uzun nasıl uyuyorlar ben uyutmuyoruk yada belli saati doldurunca uyandırıyorum biraz gaddarca oluyor ama öğle uykusu oturtttum sükür 2 haftada oldu şükür 7:30 uyanıolar besliom uyutmuom oyun oynuoz tv izlioz mama yemek yioz 11:30 uyutuom 12:30-13:00 uyuyolar bende uyuyom daha sonra 5-6 gbi 1 saat 45 dk uyuyoz uyutmuom çok uyandırıom öpüp sevip baba gelio oyunlar felan derken 9 oluo mama alt degişme derken buçukta hemencecik iki pışpış ayakta uyuyolar kendi kendilerine uyutmak istiom gene ama inşaat daha bitmedi gündüz salla gece yatagına koy olmuo eslem çok yıpranıyo denedim yaslarına artık inşallah
Eki Görüntüle 1131909 Eki Görüntüle 1131910
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sezercin ek gıda başladık yavaş yavaş dr izniyle..sanırım ondanda huysuzlar gece,alışma dönemi olabilirmi ek gıdaya.yoğurt meyve suyu veriyorum,bide havuçla kabağı püre yapıyorum sewiyolar
Yok canm ya kendisi çıkıo kafasından ayaklarından heryerinden gecio cocugun yanından geçse gecicek ama ah ah altta kaland az degil oda döne döne gidio onun yanına elini ısırıo sacını basını kulaklarını cekio 😄😄😄 yakında böle olursun canım çok degil yakında 😄 başta topluodum oyuncak çogaldı bıraktım nasılsa gene dagalıo 😃😃😃 bebelac kullanıoz bizde digerleri yaramıo bize ya gaz yapıo gecen ay hero aldık denim dedim ıkına ıkına bi hal oldular poposları pişik oldu dedim bagsur olcaklar korktuk sma ii diolar onu kullan istersen rana_82 kullanıo onunda hala kızları gece kalkıo mamaya 8.5 aylıklar ama işte ugrasıo düzen otursun die 😔
Hayırlı olsun ek gıdalarınız lop lop et can kan olsun kuzularına
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?