- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.461
Yok canm ya kendisi çıkıo kafasından ayaklarından heryerinden gecio cocugun yanından geçse gecicek ama ah ah altta kaland az degil oda döne döne gidio onun yanına elini ısırıo sacını basını kulaklarını cekio 😄😄😄 yakında böle olursun canım çok degil yakında 😄 başta topluodum oyuncak çogaldı bıraktım nasılsa gene dagalıo 😃😃😃 bebelac kullanıoz bizde digerleri yaramıo bize ya gaz yapıo gecen ay hero aldık denim dedim ıkına ıkına bi hal oldular poposları pişik oldu dedim bagsur olcaklar korktuk sma ii diolar onu kullan istersen rana_82 kullanıo onunda hala kızları gece kalkıo mamaya 8.5 aylıklar ama işte ugrasıo düzen otursun die 😔
Hayırlı olsun ek gıdalarınız lop lop et can kan olsun kuzularına
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sagol canim destegin icin dediklerini yapmaya caliscam ...zaten bebisler icin sabrediyorum....canim senin bebislerin dogum tarihi ne zaman galiba ikimizin ki yakin birbirine ..bizimkiler 30 ekim dogumlu... neli corbalar yapiyosun kahvaltiniz falan nasil neler yediyorsun bebislere?Canım ya neler yaşamısım çok üzüldüm kötü birisi degilsin sen iki tarafında anlayışlı olması gerekiyor hep senden beklenişler anlayıs onun canı ölmedi ne anlar gbi ama farkında degiller sen onlara destek olmaya çalışıyorsun ikide çocuk bakıyorsun düşünmemeye görmemeye calış valla ben geçte olsa akıllandım görmüyorum duymuyorum sana bişey olsa kim bakıcak evlatlarına senin gbi kimse öpüp koklaymaz deli olma bir dahada böle üzme kendini annesin sen hasta olma uykuya kalma delirme :) sansın yok onlar için dimdik durucaksın bişey içine içine böle sinirine gitmeyeni baslıo al evlatlarına cekil odana sarıl bi güzel kocanada bir çocuk egitir gbi kararlı söle of puf yapmıs aman yaptımı yaptı yarın öbürgün evlatlarımızda öle yapcak alıştırma bize :))) üzülme böle selere kardeşiyle babası ölmüş bir erkegin babası ölünce kahramanı ölür bırak yasını tutsun evlatlarına sarılır yine kv de de öle
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sagol canim destegin icin dediklerini yapmaya caliscam ...zaten bebisler icin sabrediyorum....canim senin bebislerin dogum tarihi ne zaman galiba ikimizin ki yakin birbirine ..bizimkiler 30 ekim dogumlu... neli corbalar yapiyosun kahvaltiniz falan nasil neler yediyorsun bebislere?
Sagol canim destegin icin dediklerini yapmaya caliscam ...zaten bebisler icin sabrediyorum....canim senin bebislerin dogum tarihi ne zaman galiba ikimizin ki yakin birbirine ..bizimkiler 30 ekim dogumlu... neli corbalar yapiyosun kahvaltiniz falan nasil neler yediyorsun bebislere?
3 agustos doğumlular canm 33 haftalık doğdular 20 eylülde doğmaşarı gerekiyordu acele ettiler 😄
Canım biz öle doyuncaya kadar ek gıda yemioz kahvaltıda ama herseyide yioz sükür yutma ciğneme pütürlü sükür yiolar sabah krem peynir bi yumurta salatalık rendesi zeytin ekmek kasar peynir dönüşümlü 3 çesit 3 çeşit veriom sıkılmasınlar die buğlem pek seçmio ama eslem azcık tadına bakıo kasıktan begenirse yio begenmezse kafa sallıo hayır diyo
Çorba olayını bir gün kendim yapıom bir gün kavanoz mama veriom ben meyve karısık sebze mamaları felan sevrek yıyolar çünkü esinle ben yemek secioruz ve kokusuna dayanamıyoruz onlar yesin die öyke bi yol bulduk büyüdüklerinde ne yapıcam bilmiyorum yeşil mercimek yedik dün bugun sarı mercimek tarhana genelde biZim yediklerimizden yemek istiolar bende tattırıyorum artık günlük sütten süzme yogurt yapıyorum sulu sevmiolar salatalık veriorum ellerine elma erik armut organik bulursam ev yapımı komposto ayva seftali kayısı uzum felan tek bakıyorum biraz zor oluyo ama oluyo işte bi sekilde
Benimkiler de 36 haftalik dogdular..7. Ayimiz bitti 8 e girdik.benimkilerin birinin yemesi guzel digeri yok seciyo ozellikle corba yemek istemiyor .azicik puturlu olsun ne var ne yoksa kusuyor . Kiymaya ve tavugabgecsem mi artik acaba diyorum belki severler.
Senin isin cok zor ya tek bakmak bana imkansiz gibi geliyor..allah yardimcin olsun ama kafan rahattir en azindan karisan eden yok...insallah uslu bebis olurlar da seni uzmezler fazla...
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Su anlık iyi gidiyoruz canm eslem 15 gün önce su cicegi olmustu atlattı bugunde buğlem oldu su çiçegi 5 gün uykusuz günler geçiricem sonra yavas yavas gecicek 10 gün onada banada zor gecicek 45 dk sallıyorum uyku akıyor gözünden ama uyumuyo hiç böle yapmazdı hastalık huy degiltiriyo cocukta valla eslemde oyleydi tek baktıgım için çok ama çok sanslıyım şimdi bol şekerli su içiriceklerdi çocuklarıma neler neler yapıcaklardı kimbilir kendi annem pek bilmez böle şeler sölemeye cekinir ben sevmediğim için ama kv yada anaaanem aman dimm iyiki yoklar internet var sağolsun yardımcı oluo google amcam biz çok mutluyuz onla illa yapcan diip ağzına sokmuo 😄😄😄😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
kızım öğlen uykusunda oğlumdan önce uyandı
ben de iki tane erik yıkadım geldim salona
birin zeynoya verdim, birini kendim aldım
hışımla bana geldi, elimdeki eriği istiyor
annecim bu senin bu benim dedim
ısırdım erikten
bu sefer elimden zorla alıyor
erin erin diyor
anlamadım önce
eriği eline verdim, erenin uyuduğu odanın kapısına gitti
tam o sırada eren de uyandı
hemen yanına gitti eriği erene uzattı al dedi
yavrum birini kendine birini kardeşine ayırmış eriği
ay vallahi gözlerim doldu
Allahım onları hiç ayırmasın inşallah
yemeklerini yiyince
mama sandalyesinden indikten sonra ellerine suluklarını veriyoruz
suyu oturarak içmeye alıştırdık
Zeynep suyunu içti, suyu bitince erenin yanına geldi, suluğunu erene uzattı
al dedi eren zeynonun suluğunu alınca kendi suluğunu bıraktı, Zeyno hemen o dolu suluğu aldı ve oradan uzaklaştı
eren boş suluğu çekince başladı ağlamaya
kızımın cinliğine sevindim, oğlumun saflığına üzüldüm
kızım öğlen uykusunda oğlumdan önce uyandı
ben de iki tane erik yıkadım geldim salona
birin zeynoya verdim, birini kendim aldım
hışımla bana geldi, elimdeki eriği istiyor
annecim bu senin bu benim dedim
ısırdım erikten
bu sefer elimden zorla alıyor
erin erin diyor
anlamadım önce
eriği eline verdim, erenin uyuduğu odanın kapısına gitti
tam o sırada eren de uyandı
hemen yanına gitti eriği erene uzattı al dedi
yavrum birini kendine birini kardeşine ayırmış eriği
ay vallahi gözlerim doldu
Allahım onları hiç ayırmasın inşallah
yemeklerini yiyince
mama sandalyesinden indikten sonra ellerine suluklarını veriyoruz
suyu oturarak içmeye alıştırdık
Zeynep suyunu içti, suyu bitince erenin yanına geldi, suluğunu erene uzattı
al dedi eren zeynonun suluğunu alınca kendi suluğunu bıraktı, Zeyno hemen o dolu suluğu aldı ve oradan uzaklaştı
eren boş suluğu çekince başladı ağlamaya
kızımın cinliğine sevindim, oğlumun saflığına üzüldüm
Aptamil kullanıyoz canım siz ne kullanıyosunuz.aptamilin adı yine gdo ya karıltı napcam bilmiyom
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yaa çok güzeller benim ewimdede böyle oyunck dökğntüsü olsun artık:))kendilerimi çıkıyo birbirinin üstüne yoksa senmi poz verdirdin:)canım gündüz taş catlasa 1 saat uyuyolar 3,4 kere.1 saati bulmuyo uykuları.akşam 6-7 den sona uyutmuyom 8:30 gibi uyuyolar.düZelmeyecekler gibi sanki.
Aptamil kullanıyoz canım siz ne kullanıyosunuz.aptamilin adı yine gdo ya karıltı napcam bilmiyom
Yaa çok güzeller benim ewimdede böyle oyunck dökğntüsü olsun artık:))kendilerimi çıkıyo birbirinin üstüne yoksa senmi poz verdirdin:)canım gündüz taş catlasa 1 saat uyuyolar 3,4 kere.1 saati bulmuyo uykuları.akşam 6-7 den sona uyutmuyom 8:30 gibi uyuyolar.düZelmeyecekler gibi sanki.
Ne gzl ya(gece kaçta besliyosun en son?valla gazları hala geceleri devam ediyo ama mamadanmı bilmiyorum,bende sma yada similac alcam.8:30 da yatıyolar 140 içiyolar genelde.gece 1:30 gibi ve sabaha karşı içiyolar bide.ne kadarlık oldunuz?
Ben 11 de veriyorum gece. Sabah 3.30-4.00 e kadar idare ediyor. Bazen 5 e kadar. Çok değişiyo yani. Uyanınca emziriyorum sabah 8 e kadar sırayla emiyolar. Günde bir kere mama veriyorum ben. 4 aylık olcaklar 6 haziranda. Gazla ilgili olabilir
Arkadaslar benim kizlar az mi yiyiyor acaba bugun 88 gunluk olduk 2 _ 3 saatte bir 60 ml iciyorlar
Canım mama kutusunun talimatına göre yap veya doktora sor. Ben gün içinde mama vermediğim için ne söylesem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?