2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Sma hakkkda yorumlar iyi gerçekten.kalksınlar kız ona razıyım ben.yeterki mama sonası uyusunlar.inş gazdan uyumuyolardır başka bi sıkıntı varsa diye çok korkuyorun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sagol canim destegin icin dediklerini yapmaya caliscam ...zaten bebisler icin sabrediyorum....canim senin bebislerin dogum tarihi ne zaman galiba ikimizin ki yakin birbirine ..bizimkiler 30 ekim dogumlu... neli corbalar yapiyosun kahvaltiniz falan nasil neler yediyorsun bebislere?

3 agustos doğumlular canm 33 haftalık doğdular 20 eylülde doğmaşarı gerekiyordu acele ettiler 😄
Canım biz öle doyuncaya kadar ek gıda yemioz kahvaltıda ama herseyide yioz sükür yutma ciğneme pütürlü sükür yiolar sabah krem peynir bi yumurta salatalık rendesi zeytin ekmek kasar peynir dönüşümlü 3 çesit 3 çeşit veriom sıkılmasınlar die buğlem pek seçmio ama eslem azcık tadına bakıo kasıktan begenirse yio begenmezse kafa sallıo hayır diyo
Çorba olayını bir gün kendim yapıom bir gün kavanoz mama veriom ben meyve karısık sebze mamaları felan sevrek yıyolar çünkü esinle ben yemek secioruz ve kokusuna dayanamıyoruz onlar yesin die öyke bi yol bulduk büyüdüklerinde ne yapıcam bilmiyorum yeşil mercimek yedik dün bugun sarı mercimek tarhana genelde biZim yediklerimizden yemek istiolar bende tattırıyorum artık günlük sütten süzme yogurt yapıyorum sulu sevmiolar salatalık veriorum ellerine elma erik armut organik bulursam ev yapımı komposto ayva seftali kayısı uzum felan tek bakıyorum biraz zor oluyo ama oluyo işte bi sekilde

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Son düzenleme:

Sen üzülme yeter canm yaz böle rahatlatsin pek bakamıom ama her gün mutlaka girmeye calışıyorum derlesiriz bizi bizden başka kimse anlamıo emin ol

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Buğlem'im 👣 Eslem'im[/QUOTE]

kızım öğlen uykusunda oğlumdan önce uyandı
ben de iki tane erik yıkadım geldim salona
birin zeynoya verdim, birini kendim aldım
hışımla bana geldi, elimdeki eriği istiyor
annecim bu senin bu benim dedim
ısırdım erikten
bu sefer elimden zorla alıyor
erin erin diyor
anlamadım önce
eriği eline verdim, erenin uyuduğu odanın kapısına gitti
tam o sırada eren de uyandı
hemen yanına gitti eriği erene uzattı al dedi
yavrum birini kendine birini kardeşine ayırmış eriği
ay vallahi gözlerim doldu
Allahım onları hiç ayırmasın inşallah

yemeklerini yiyince
mama sandalyesinden indikten sonra ellerine suluklarını veriyoruz
suyu oturarak içmeye alıştırdık
Zeynep suyunu içti, suyu bitince erenin yanına geldi, suluğunu erene uzattı
al dedi eren zeynonun suluğunu alınca kendi suluğunu bıraktı, Zeyno hemen o dolu suluğu aldı ve oradan uzaklaştı
eren boş suluğu çekince başladı ağlamaya
kızımın cinliğine sevindim, oğlumun saflığına üzüldüm

canım teşekkür ederim
burun akıntısı yoktu, öksürüğü yoktu hapşırık da yoktu ateş vardı sadece
doktor boğazında kızarıklık var, peditus bunu toparlar dedi
dediği gibi de toparladı çok şükür
şimdi Zeyno hafif ateşli ama ateş düşürücü kullanacak kadar değil
onda burun akıntısı da var
ama keyfi yerinde
henüz bir şey kullanmadım ona

Maşallah:)gülümsedim okurken.sizmi kardeş kavramını cocuklara yerleştirdiniz yoksa onlar herşeyin farkındamı:)birbirlerine böyle düşkün olmaları için özel bişey yaptınızmı

Umarım benim kızlarımda böyle olur çok sevindim sizin adınıza gıpta ettim tek çocok olaraktan cok zor oluyor benim için rabbim ikş evlat bahsetti bana onlarında böle olmalarını istiyorum inşallah basarırım bende 😊

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aptamil kullanıyoz canım siz ne kullanıyosunuz.aptamilin adı yine gdo ya karıltı napcam bilmiyom

Ben de apramil kullanıyodum. Oğlumun bitanesine dokynduğunu farkettim. Çocuk kıvranıyodu mamadan sonra. Mızık mızık.. Sma denedim şak diye kesildi huyauzluğu. Doymuyolar mı acaba seninkiler? Ben yatarken 150 şer cc veriyorum sen ne kadar veriyosun? Sabah 4-5 e kadar idare ediyo onları.
Benimkiler gündüz iki kere 1 er saat ancak uyuyorlar. Çok uykusuzlar. Bazen onu da uyumuyolar oturtamadım bir düzen..

Ne gzl ya(gece kaçta besliyosun en son?valla gazları hala geceleri devam ediyo ama mamadanmı bilmiyorum,bende sma yada similac alcam.8:30 da yatıyolar 140 içiyolar genelde.gece 1:30 gibi ve sabaha karşı içiyolar bide.ne kadarlık oldunuz?

Buğlemde yerde kendi kendine oturabilio emeklemeye gecio şükür yawrum artık rahat su çiçegide çıkardı dün esleminki de baya gitti kabukları. Eslem hala oturmuo basmıo baska bir hastaneye dr götürücez yerde sırt yada yüz üstü çok hareket yapıyo kafasının üstünde köprü kuruyı yüz üstüykem popoyu dikiyo ama oturmuyo basmıyo tedirgin olsammı olmasammı bilemedim gittti 5 tanede dişi var :)

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Aptamil kullanıyoz canım siz ne kullanıyosunuz.aptamilin adı yine gdo ya karıltı napcam bilmiyom

Ben de apramil kullanıyodum. Oğlumun bitanesine dokynduğunu farkettim. Çocuk kıvranıyodu mamadan sonra. Mızık mızık.. Sma denedim şak diye kesildi huyauzluğu. Doymuyolar mı acaba seninkiler? Ben yatarken 150 şer cc veriyorum sen ne kadar veriyosun? Sabah 4-5 e kadar idare ediyo onları.
Benimkiler gündüz iki kere 1 er saat ancak uyuyorlar. Çok uykusuzlar. Bazen onu da uyumuyolar oturtamadım bir düzen..

Ben 11 de veriyorum gece. Sabah 3.30-4.00 e kadar idare ediyor. Bazen 5 e kadar. Çok değişiyo yani. Uyanınca emziriyorum sabah 8 e kadar sırayla emiyolar. Günde bir kere mama veriyorum ben. 4 aylık olcaklar 6 haziranda. Gazla ilgili olabilir

Arkadaslar benim kizlar az mi yiyiyor acaba bugun 88 gunluk olduk 2 _ 3 saatte bir 60 ml iciyorlar

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...

Dun hastanede bir ikiz annesiyle tanıştık. Ogluslari 4 yasinda. ..

3 yaşına kadar fazla beklentin olmasin,3 yasindan sonra rahatlarsin dedi.

3 yaşına kadar yok uyku,beslenme düzeni,wc eğitimi vb. ile gecti,sonra kreşe verdik ben nefes almaya,kendime zaman ayırmaya başladim dedi.

Her çocuk farklıdir muhakkak ama bazi noktalarda haklilik payi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…