- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.481
Maasaallah yavrularin canim rabbim sana bagislasin sabir edecegiz buyuyeceklerBuğlemde yerde kendi kendine oturabilio emeklemeye gecio şükür yawrum artık rahat su çiçegide çıkardı dün esleminki de baya gitti kabukları. Eslem hala oturmuo basmıo baska bir hastaneye dr götürücez yerde sırt yada yüz üstü çok hareket yapıyo kafasının üstünde köprü kuruyı yüz üstüykem popoyu dikiyo ama oturmuyo basmıyo tedirgin olsammı olmasammı bilemedim gittti 5 tanede dişi var :)
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eslemi dr götürdük cocuk dr fizik tedavisi alması gerekio dedi oturması gerekiodı dedi nörolojiye gidin dedi ama randevu alamıyorum devletten özel hastanelere baktım avrupa yakasında cocuk nörolojisi 2 yer var ve dünya para istediler aklım uctu halimiz yamam valla arkadaşlar devlet randevuyu haziran sonuna verio ve 15 gün öncedendw randevu alamıyorsun allahım sana geliyorum dedim öyle canım sıkıldı sürekli takip edicem inşallah bulurum yerde alırım 9600-77 cm olmus kuzularım kan tahlili olamadık su çiçegi var diye dr yinede aşı olum dedi amnnnn offf 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim sikma canini rabbim yardimcin olsun niye fizik tedavi dediki niye norolojiye gonderdi
Oturamıyı canm basmıyo hiç hareketleri aktif yerde ama oturtunca dik duramıyo bastırınca gücünü veremiyor ayaklarına 10 aylık olucaklar ayın 3 de şimdiye kadar oturmalıydı dedi nöroloji bir görsün fizik tedaviyle düzelir herhangi bir sağlık sorunu yok dedi kan tahlilide yapamıyorlar cicek oldukları için doğru sonuç alınmazmıs acd3 vericem devit3 yani haziranın 16 sına bir randevu var onu almaya çalışıcam devitle kullanırsak belki biraz daha toparlar kendini güvenirde kendine oturur netten arastırdım fizik hareketlerini yapıcam kuzuma
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Ne guzel iste saglik sorunu yokmus ins dizelecek kuzun.Canim devit kullanmamis miydin daha once
Oturamıyı canm basmıyo hiç hareketleri aktif yerde ama oturtunca dik duramıyo bastırınca gücünü veremiyor ayaklarına 10 aylık olucaklar ayın 3 de şimdiye kadar oturmalıydı dedi nöroloji bir görsün fizik tedaviyle düzelir herhangi bir sağlık sorunu yok dedi kan tahlilide yapamıyorlar cicek oldukları için doğru sonuç alınmazmıs acd3 vericem devit3 yani haziranın 16 sına bir randevu var onu almaya çalışıcam devitle kullanırsak belki biraz daha toparlar kendini güvenirde kendine oturur netten arastırdım fizik hareketlerini yapıcam kuzuma
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eslemi dr götürdük cocuk dr fizik tedavisi alması gerekio dedi oturması gerekiodı dedi nörolojiye gidin dedi ama randevu alamıyorum devletten özel hastanelere baktım avrupa yakasında cocuk nörolojisi 2 yer var ve dünya para istediler aklım uctu halimiz yamam valla arkadaşlar devlet randevuyu haziran sonuna verio ve 15 gün öncedendw randevu alamıyorsun allahım sana geliyorum dedim öyle canım sıkıldı sürekli takip edicem inşallah bulurum yerde alırım 9600-77 cm olmus kuzularım kan tahlili olamadık su çiçegi var diye dr yinede aşı olum dedi amnnnn offf 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Gecmis oldun canim insallah onemli bisey yoktur.benim ogluslerdan biri de basmiyor korktum ben de simdi.bizimkiler de 8 .ayina girdi mama sandalyesinde oturabiliyorlar ama koltukta falan denemedim fazla artiik dedteksiz oturabilirler mi acaba?
geçmiş olsun canım Rabbim başka dert vermesin.düzelicek inşallah cok dert etme desem de üzülüyor insanbenımde bebeklerimde süt alerjisi var 9,5 aylık oldular sadece mama kullanıyoruz.onların yanında hiç bişe yiyemıyorum ben yerken onlar ağızımın içine bakıp çiğneme taklıti yapıyorlar geçici bır durum ama üzülüyorum işte
Kullandım cnm eslemin bıngıldak kapanınca bıraktık 6.5-7 aylıkken erken kapanınca saglık ocagı buda kapanmasın kan tahliline kadar vermeyelim dedi ondan bıraktık buğlemin gelişimi 10 aylık bebek gelişiminde şükür eslemimde tedaviyle ii ılcak insallah
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canım ya insan kötü oluyo işte evlat canımız yürek dayanmıyo öyle olmasına. Süt alerjisini nasıl anladınız testmi yapıldı?
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Arkadaslar benim kizlar az mi yiyiyor acaba bugun 88 gunluk olduk 2 _ 3 saatte bir 60 ml iciyorlar
geçmeyen egzeması vardı.yoğurt yedikçe boynunun altı çenesi kızarmaya başladı doktor da süt alerjisi dedi kan tahlillerinde bişe cıkmadı 2 yaş altı cocuklarda cıkmaya biliyormuş.sonrada süt alerjisi çoklu alerjiye cevirdi hiç bişe yiyemiyoruz.bide dişleri erken cıkmaya başladı cok fene ağız suları akıyor bu da yaralarının geçmesini yavaşlatıyor geçse bile ıslaklıktan tekrar oluyor(sizde de egzama vardı sanırım geçtimi?
Canım bizde 47 günlük olduk kızım 55-60 oğlum 60-70 arası içiyor yalniz benim sürüm çok az emmiyorlar sahip veriyorum 2 saatte bir 50 ml çıkıyor bir sefer mama veriyorsam bir sefer süt veriyorum kızımın kilo alimi yavaş birde sen hangi mamayi kullaniyosun biz aptamilin pre si kullanıyoruz GDO çıkıncaneyapacagimi sşaşırdım başka markaların pre si yok 4;5 kilo olana kadar pre verin dedi dr
Kızlar çok fena gaz sancimiz var oğlum dklarca bağırıyor ikisi ayni anda ağlayınca panik oluyorum çörek otu gaz damlaları zeytin yağ ile masaj ne yaptimsa fayda etmiyor sizin bi tavsiyemiz varmı
Sma kullan canm o da ii mama pre mama hiç kullanmadım ama pre mamaya yakınmıs öle diolardı ben bebelac kullanıom o ii geldi kızlara değiltirdim bi ara kabız oldular içmek istemediler yine bebelaca döndük
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?