2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canm ben masajla çözdüm sorunu tm gün masaj yapıyordum dizlerini büküp karınları ittirip çekioduk hep karınlarını ovalıodum

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım çok uzun sure masaj yapamiyorm ama her atlarını degistirdigmde yapmaya çalışıyorum ama nafile günün belli saatlerinde çok yoğun oluyor ve çok sağlıyorlar inş bu dönemlerde gecer

Hepimiz kuşkusuz çocuklarımızı cok seviyor,Allah'in bir lütfu oldugunu biliyor sukrediyoruz.

Bahsi gecen rahatlamadan kasıt;cocuklarla daha saglikli iletisim kurabilmek ve kaliteli zaman gecirebilmek için biz annelerinde kendine zaman ayirmaya ihtiyaci oluyor. Zaman gectikce herseye yetisebilme telasinda,uykusuzluk,yorgunluk insanin enerjisini düşürüp,tahammulsuzlestiriyor ne yazik ki ve bu noktada vicdan azabı,yetersizlik duygulari vb. basgosteriyor.

iyi hissetmek icin herkesin bir takim ihtiyaclari yerine getirmeye ihtiyaci var.Calismayan,yardimcisi olmayan,surekli evde zamanini geciren bir annenin durumunu dusunecek olursak,hem kendine hem ailesine ne kadar verimli olabilir ki...ikiz cocuk herkese nasip olmayacak bir mucize, hediye gerçekten,iki kat guzel fakat iki kat zor . Anlayışlı eş ve ebeveynlerin destegi,imkan varsa ev isleri,cocuk bakiminda yardimciyla hersey cok daha kolay ve keyifli olabilir.Herseye tek basina gogus gerip,yetebilmeye calismak hem kisinin kendisine hem cocuklarina haksizlik oldugunu dusunuyorum.

Ya da cocuklar kendileri uyuyabilsin,kendilerini tehlikeli durumlara karsi koruyabilecek kadar akillari ersin,herseyi rahatlikla yiyip icebilsin,oyun kurabilsinler ki hersey daha kolay olsun diye dusunuyor insan...

eğer yoğur yiyince bişe olmuyorsa sadece egzamadır .öyle kötü oldular ki egzama yanında hiçti.şükür şimdi iyiler biz özel mama kullanıyoruz süt içermeyen laktozsuz,

bide bizimki bu kadar küçük egzama değildi.alerjik nedene bağlı egzama kol eklem yerlerınden başlarmış.kulaklarının arkasıda kabuklu yaraydı.

Canim imarim yanlis anlamamissin dikkat edersen kendim icinede ayni rahatligi istedigjmi brlirttim.benim kastim surekli bir arayis icindeyiz buda bizi yipratiyor

Son düzenleme:

Benimde sutum az ama emziriyorum ogun olarak degilde mama oncesi yada sonrasi veriyorum.ben 3.5 kg kadar bebelacin prematureler icin olan nenatalini kulandim sonra gaz icin bebelac nutrikonfor kulandik ama etki etmedi onun yerine bebelac 1 kullaniyoruz simdi.

Canım çok uzun sure masaj yapamiyorm ama her atlarını degistirdigmde yapmaya çalışıyorum ama nafile günün belli saatlerinde çok yoğun oluyor ve çok sağlıyorlar inş bu dönemlerde gecer

Canim gaz olayi bizdede coktu ne yaparsan yap gecmiyor ustelik benimkiler hem alttan hem ustten gazini cikarmalarina ragmen bitmiyordu gazlari en son sab simplex diye bir damla kullandik ama yinede cok ii geldi diyemembugun 3.ay bitti gazlari azaldi diyebilirim.dolayisiyla sanki biraz daha ii uyuyorlar.xamanla gecer ins.

TESK canım bi deneyim bakalım bide kızım günde 4-5 defa kaka yapıyor kilo akımda yavaş ben sık kaka yapmasına bağlıyorum bu durum normalmi

Canim benimkiler ayda ortalama 700 gr aliyordu 2 aya kadar ikiside gunde birkac kez kaka yapiyordu zamanla azaldi simdi ise kabizlar 3_4 gunde bir yapiyorlar

Amanin yavrun melek gibi ins fizige gerek kalmaz canim rabbin yardincin olsun

Sezercim çok geçmiş olsun canım bak sen çok bilinçli bi annesin farkettin kuzunu.inş fizik tedaviye bile gerek kalmaz canım allah başka dert vermesin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

6.ayda geceleri biraz uyku hayal ediyorum:)inş bu kez hayal kırıklıpına upramam:)oda olmazsa 9 ay diyecem😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzun süre yapmıyorsun zaten canım 5 dk içinde o pırtlıo zaten yada kakasını yapıyor bagırsakları çalıştırıyorsun ben her saat bası bacakları karına ittir cek ittir bekle bi kaç sn cek ah ah kollarım agırırdı artık ama pes etmedim gaz ilacı kullanmadık hiç şükür 3. Ayın içindede azalmaya başlamıstı gaz olayı ama gala daha bazen yaparım masaj rahatlıyolar çok mayısıyılar uykudan önce daha ii oluyo

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Çok önceden farkettim de kuzum anlatamadım ki esime 1 ay öncesi gitmiştik düzeltilmiş ayını bekleyin dedi bekleyemem dedim esime k bakma nette arastırdım eslemin durumuna banzer vakalar okuttun korkuttum biraz gece hiç uyumadı üzüntüsüne oh olsun ben her gece ölüol yawrum oturamıo emekleyemio basamıo cırpınıo kardeşinin arkasında dr fizik tedavi gerekli diince gözleri doldu kuruntun yapma diodu kendisi randevu aldu eve gelince 😄😄😄 pasif bir çocuk degiş eslem yerde fena döne döne gidio sırt üstü köprüler kuruyo basının üstünde köprü kuruyo maşallah backalarında hareket var kollarındada güçte var ama kullanmayı basaramıyo dişler aldı tüm gücünü galba 5 adet çıkmış dişi var 6. Da patladı ondan diyorum basamıyo oturamıyo

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…