- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.501
Canm ben masajla çözdüm sorunu tm gün masaj yapıyordum dizlerini büküp karınları ittirip çekioduk hep karınlarını ovalıodum
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Geçiyor bizimkiler canım yanaklarında gögüz kafesinde sırtında var canm bozuk para şeklinde yanaklar gögüz kafesi geçti sırtında var bir tek. ben verdim herseyi prof bana ver dedi gecicek zamanla dedi öylede oluyor galba birde sampuam degiltirdim ben ondanmı geçti acaba sampuanmı yapıyordu die düşünüom çok egzama çelidi var cnm birde
Eki Görüntüle 1138595
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Geçiyor bizimkiler canım yanaklarında gögüz kafesinde sırtında var canm bozuk para şeklinde yanaklar gögüz kafesi geçti sırtında var bir tek. ben verdim herseyi prof bana ver dedi gecicek zamanla dedi öylede oluyor galba birde sampuam degiltirdim ben ondanmı geçti acaba sampuanmı yapıyordu die düşünüom çok egzama çelidi var cnm birde
Eki Görüntüle 1138595
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Hepimiz kuşkusuz çocuklarımızı cok seviyor,Allah'in bir lütfu oldugunu biliyor sukrediyoruz.
Bahsi gecen rahatlamadan kasıt;cocuklarla daha saglikli iletisim kurabilmek ve kaliteli zaman gecirebilmek için biz annelerinde kendine zaman ayirmaya ihtiyaci oluyor. Zaman gectikce herseye yetisebilme telasinda,uykusuzluk,yorgunluk insanin enerjisini düşürüp,tahammulsuzlestiriyor ne yazik ki ve bu noktada vicdan azabı,yetersizlik duygulari vb. basgosteriyor.
iyi hissetmek icin herkesin bir takim ihtiyaclari yerine getirmeye ihtiyaci var.Calismayan,yardimcisi olmayan,surekli evde zamanini geciren bir annenin durumunu dusunecek olursak,hem kendine hem ailesine ne kadar verimli olabilir ki...ikiz cocuk herkese nasip olmayacak bir mucize, hediye gerçekten,iki kat guzel fakat iki kat zor . Anlayışlı eş ve ebeveynlerin destegi,imkan varsa ev isleri,cocuk bakiminda yardimciyla hersey cok daha kolay ve keyifli olabilir.Herseye tek basina gogus gerip,yetebilmeye calismak hem kisinin kendisine hem cocuklarina haksizlik oldugunu dusunuyorum.
Ya da cocuklar kendileri uyuyabilsin,kendilerini tehlikeli durumlara karsi koruyabilecek kadar akillari ersin,herseyi rahatlikla yiyip icebilsin,oyun kurabilsinler ki hersey daha kolay olsun diye dusunuyor insan...
Canım bizde 47 günlük olduk kızım 55-60 oğlum 60-70 arası içiyor yalniz benim sürüm çok az emmiyorlar sahip veriyorum 2 saatte bir 50 ml çıkıyor bir sefer mama veriyorsam bir sefer süt veriyorum kızımın kilo alimi yavaş birde sen hangi mamayi kullaniyosun biz aptamilin pre si kullanıyoruz GDO çıkıncaneyapacagimi sşaşırdım başka markaların pre si yok 4;5 kilo olana kadar pre verin dedi dr
Canım çok uzun sure masaj yapamiyorm ama her atlarını degistirdigmde yapmaya çalışıyorum ama nafile günün belli saatlerinde çok yoğun oluyor ve çok sağlıyorlar inş bu dönemlerde gecer
TESK canım bi deneyim bakalım bide kızım günde 4-5 defa kaka yapıyor kilo akımda yavaş ben sık kaka yapmasına bağlıyorum bu durum normalmi
Eki Görüntüle 1138520
Kuzumda bu gece tüm çiçeklerini patlattı hayırlısıyla artık ates olmaz eslmde ilk 3 gün mızmızdı 3. Gecesi ateşlenip tüm çiçeklerini patlatmıstı sonrası rahat ermiştik 1 hafta sürüo çiçeklerin sudan irine geçmesi sonrası kuruma asamaları derken 18 gün geçti kabuklar hal duruyo dökülen kabukların yeride kırmızı amann çok zahmetli iş asıda olmayınca zor geciyor galba 😃 esleme ptesiye çocuk hastalıklarına randevu aldık arastırma hastanesine bakalım belkide fizik tedaviye gerek klmaz bir çok vakayla karsılasıolar bizi bilgilendirir ilaçlarını verir Haberdar ederim sizi 😊
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Amann o gaz.4,5 aylığız hala bştmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bizimki biraz azaldi gibi sanki...
Geceleri fenayız canım kıpır kıpırlar huzurlu uyumuyolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Ayni canim bizinde oyleydi son birkac gundur sadece sabahlari biraz artiyor gece arada oluyor ins gecer hepimizinki benimkilee simdjde burun tikanikligindan uyumuyorlar gece
Geceleri fenayız canım kıpır kıpırlar huzurlu uyumuyolar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE
Ayni canim bizinde oyleydi son birkac gundur sadece sabahlari biraz artiyor gece arada oluyor ins gecer hepimizinki benimkilee simdjde burun tikanikligindan uyumuyorlar gece
Burun tıkanıklığı için coldmix damla duymuştum kullandınmı
Canim onu kullanmadim buhar mak.kullaniyorum geceleri
Canım çok uzun sure masaj yapamiyorm ama her atlarını degistirdigmde yapmaya çalışıyorum ama nafile günün belli saatlerinde çok yoğun oluyor ve çok sağlıyorlar inş bu dönemlerde gecer
Ben kullandım canım bşr hafta carsaflarına damlattım hasta olmuslardı acıyor hemen etkili
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Sezercim çok geçmiş olsun canım bak sen çok bilinçli bi annesin farkettin kuzunu.inş fizik tedaviye bile gerek kalmaz canım allah başka dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?