- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.541
Bugun doktor kontrolumuz vardi arkadaslar meleklerim 5300 gr olmuslar ek gida icin bir ay daha bekleyin dedi dojtor.jilda da yeni dogan egzamasi var ilac verdi genel itibsriyle iyiyiz
egzama için ne ilaç verdi? biz de çok çekiyoruz. sanırım sıcakta iyice kaşınıyor. tırnaklar hafif uzasın kanatıyor kaşırken. şu an kolunda var sadece...
Arkadaşlar özellikle kolda ve eklem yerlerinde olan egzema süt alerjisi belirtilerindendir.bide krem kullanınca geçip tekrarlıyorsa daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim benim bebeklerımde 4 ayylıkken cıktı sadece egzamadır dedik geçtik.7,5 aylıkken süt alerjisi çıktı. sadece bana egzama diyip gönerden doktorlara çok kızıyorum.şuan sadece diyet mama kulllanıyoruz 9 aylık oldular ek gıdya geçemedik çoklu alerjiye çevirdierken tanıda fayda var.
süt alerjsinin belirtileri eklem yerlerinde egzama ,saçta konak, kulak arkaşında kabuk bağlama ve yapışkan sümüksü kaka ile kendini gösterir.b ide kusma olurmuş bizde yoktu.
Söylemek istediğini anladim canım,ben açıklik getirmek istedim.
Geçmiş olsun. Bizdede zaman zaman kulak arkasinda kuruluk ,kabuklanma oluyor.Fito krem sürüyorum,ozellikke banyodan sonra kurulayip sürüyorum .
Sezer ne yaptin canim var mi bir gelisme
Kanla idrar verdik canım bugun yarın cıkıcakmıs çok büyük bir sınav verdim bugun valla Halim'i görseydin acırdın bana esim park yeri bulamadı bizi polikliniğin önünde indirdi iki ayrı arana bekledik gelmio havada serin baktım olmuo arkalı önlü araba gbi yaptım içeri girdik kan sırasına girdik tüpleri aldık idrarı aldık kan almak için içeri girdik esim esleme kan alırken geldi millet acıdı Halim'e kimsen yokmu diip durdu varda ben almadım yanıma sanki kocan nerde diip durdular allahım sitres oldum iyicene hallettik sonunda sükür allahım sen yardım et kimsesizlere ikiz çocukla bişey yapmak ölümlük 4 dü gece randevu alcam nörolojıden ayın 20 sine verio saglık ocagındaki dr anlarımı acaba göstersek
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim gercekten zor biz de dun gittik ustelik ilceden 90 km uzaktaki ile gidiyoruz ben annem esim zor halledebiliyoruz.tek cok zor rabbim ecrini arttirsin canim.
Ben uzmana gorun derim pratisyen pek anlamaz
Yok cnm öle degil tahlilleri diom göstersek anlarmı çünkü dr nörolojı dr görücek tahlilleri o değerlendirecek dedide 20 sine çok var çatlarım ben hastanede tüm drlar uzman cnm okmeydanı eğitim araştırma hastanesi site gbi mübarek çapa kadar karışık degil ama :) 90 km de çok uzak canım ya küçük yerleşkelerin hastane sıkıntısı çok bizim gbi büyük şehirlerinde trafiği. Ne zaman tek bakmaya başlıcan keyfin iyiyse elleme yardım etsin kv kendine güvenene kadar
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim merakini gidermek icin goster isrersen.evet zor mecburen ile gidiyoruz rutin kobtrol icin ayda 1 defa.canim kv bakmadi bize bir hafta geldi dayanamadi gitti 15 gun gelmedi.annem 2 ay yanimda uyudu 2.aydan sonra gece tek bakiyorum.esim okula gidince sabah 7 gibi annem geliyor ben saat 10 kadar uyuyorum annemle binalarimiz karsilikli. 1 gibi gidiyor tekrar.
Canim ins sorun cikmaz icini ferah tut
Canim bizim kulak arkasinda var ksbuklanma seklinde ayrica 4. Aya girdik simdiye kadar kusmasi vardi yeni dogan reflusune bagli olarak simdi biraz idare ediyoruz.doktor krem kullanalim ona gore karar veririz dedi alerji varmi bakariz dedi.
Peki ne yapmaliyim ben canim yardimci olur musun
Ben yanlış hatırlıom o zaman canım kusuruma bakma olurmu ☺️ gece uykuları nasıl uyutuyılarmı seni? Annen ne güzel yakınmış arada uğrasa bile çocuklar için iyi oluyo iki inşam görmek bizden sıkılıyorlar anam hergün aynı seyler ben bile kendimden sıkılıom 😃😃 çizgi filmde olmasa beni yoluk yapcaklar
İçiniz ferah canım ya bi sorun olsa kaç dr gittik biri derdi heralde vitaminsiz kaldı yada tembel benim tospa anası kılıklı diom ona bende tembelmişim 😃😃 geç oturmuşum emeklemeden de yürümüşüm erken konusmusum eslemde öle çok konusuo birini görmesin sıralıyo bildiklerini
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Dun benim doktor kizlarin resmini istedi gosterdik cok sasirdi buyudukleroni gorunce seni takdir efiyorum dedi bende anneme dedim seni takdir ediyorum alahin izniyle buyuttun kizceleri.canim gece 2 saatte bir en fazla uyaniyorlar mama ver uyut derken 1 saatti buluyor uykusuz kaliyorum.
Icinizin ferah olmasi cok ii o zaman bende ayni oule emeklemeden yurudum ayrica bireysel farkliliklarida goz ardi etmemek lazim her cocuk farklidir.
Canım ya tabiki takdir edilecek birşey kolaymı iki çocuk büyütüosun eli öpülcek anneleriz valla az bile demiş sana annenden Allah razı olsun ne anneler var benimki gbi hamile hamile taşınırken kaçar gider haber vermeden sonrada yana yakıla arar yasıyormusunuz diye millete sorsan ben kötü evladım içime sorsan benimde evladım benim gbi olsun derim herseyinde kabul etsin beni sırt çevirmesin ah ah nese bacım üzülmeyelim 😃😃😃
Uyku saati otursa çok rahat edersin ama daha istemiolar galba canım ya ah su prensesler bazen zor oluolar 😃
Ikizlerde normal diyo drlar biri daha iyi gelişmiş oluyormuş tüm vitamının en faydalısını o alıyomuş ayrı plesenta ama demekki farkedebilio sonuç iyi çıksında geç otursun yürüsün zaten öle zorlamıom otursun yürüsün die daha erken 10 aylık düEltilmiş 8.5 emeklemesi gerekio oturması felan erkenden yürüyüp ne yapacak yaramazlık dışında 😃😃😃 buğleminde ağzından hiç kelime duymadım yakında onada koştururuum 😃😃😃😃 allahım Halim'e gülüom pimpirikli oldum çıktım ya ben 😃😃😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim ya ben anneme ne yapsam azdir rabbim onu cennetine alsin ins.su an bile yanimda.
Gercekten rabbimin izniyle buyuyorlar benimkiler dogdugunda guvercin kadar birseylerdi.
Bir bakacagiz buyumusler canim ya pinpirikli olmamak elde degilki.
Benimkilere ben kızdım ayrı aile babam daha görmedi bile kızları resimleri görüo face begenmio bile garip kişilikler kızlar doğdu 6 aylıktı anneme gösterdim kızları ayda 1-3 gelir ütü varsa yapar yoksa yer içer gider ben arkadan toplarım yüksünmüom ama insan düşünür bazen yatağını bile toplamadan gider zoruma gidio bazen ama yapçak bişey yok annem basımın üstünde yeri var atsan atılmaz satsan satılmaz büyüttü bu yasa getirdi evlat zor buyuyo annelik duygularımdan artık görmüyorum duymuyorum evladıma iyi bişeyler bırakmak istiyorum miras olsun onlara annem yaptı densin çünkü evlat bizim yolumuzdan gidio örnek olmak lazım
Buğlem'im 👣 Eslem'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?