2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim benimkiler 3 martta dogdular. Biz bebelac kullaniyoruz 2 satte bir 60 iciyorlar.ek gidaya baslayinca mama saatleri degismiyor mu ya artik mama doyurmuyor sanki.
Ay dogdular nasil bakacam diye agladim nereseyse paranoyak oldum simdi ise ek gida nasil olacak yiuecekler mi ne olacak diye paranoyak oldum ya buyuselerdi de bu stres birax azalsaydi

Canim peynir hazir labne mi bir de nasil veriyorsunuz ek gidalari kasikla mi veriyorsunuz

Hazır labne canım.kaşıkla veriyorum sende başladığın zaman kaşıkla ver.hakikaten kafadaki sorular hiç bitmiyo emekleseler yürüseler derken büyüyecekler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim peynir hazir labne mi bir de nasil veriyorsunuz ek gidalari kasikla mi veriyorsunuz
Bebe biskuvisi biberonla mi yoksa kasikla mi

ben herşeyi kaşıkla verdim canım.labne kullandım ama tussuzunu bulamadım normalide tuzlu geldi beyaz peyniri bir gun önceden tuza koyup yedirdim.

Öylemi.denememiştim öyle.inş severler ya şimdi yemezlerse ilerdedemi sewmiycekler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok severler cnm öle düşünme sulu olunca pek sevmiolar öyle dene bakım ne yapcaklar bizimkiler yio sükür süzme olunca katı oluo ya rahat yenilio biz bile yoğurdu katı sevioz deneyince yaz olurmu merak ederim şimdi ben 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Doymaz olurlarmı cnm mamayla ölçüsünü arttır 75 cc yap ek gıda öle kasr kase verilmio zaten 2-3 çay kasıgı veriosun 2 ay alerjisine bakıosun öle kolay olmuo ek gıda hem mama vermek zorundasın sitres yapma bosuna kendine bitanem anlamadan kocman oluyorlar 10 aylık oldu benimkiler tek bakıyorum bide düşün anneler dimdik olmlıki evlatlarıda mutlu bebekler olsun yıkılmak yok biz ikiz annesiyiz her daim motivasyon tavan 😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

ben herşeyi kaşıkla verdim canım.labne kullandım ama tussuzunu bulamadım normalide tuzlu geldi beyaz peyniri bir gun önceden tuza koyup yedirdim.

Canim arttirincs rahatsiz oluyolar.evet ek gidada azar azar verildigini biliyirum da bir umut belki mamayi bitiririz umudu vardi

Herkese merhabalar. Tecrübeleriniza çoooook ihtiyacim var. 16. Haftamiza girdik dun karnimda siddetli bi ağrı oluştu önce gaz sancısı sandim sonra özellikle sag kasigima yığıldı. Apandisitten suphelendiler ama cok şükür bişey çıkmadı. Sizde de oluyo muydu boyle ağrılar? Bebislerim icin çok endiseliyim

Hayırlı olsun cnm bebişlerin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah amin. Bu ağrılar norml canım rahmin buyudukce devam edicek hiç bitmicek aza indirmek için ağrıları magnezyum takviyesi yapılıyor dah erken senin için ama muz yiyerek ağrılarına azda olsa çözüm bulabilirsin çok ağrın olumca hemen dr git ama ne olur olmaz 😀 ben baya bi süre agrı çekmiştim kasık bölgesinde yatak istiratlıydım doğuma kadar hep yattım tüp bebek ve düşük tehlikem vardı bol bol dinlen baktın agrıo hemen uzan canım allh yardımcın olsun cnm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Güzel dileklerin icin teşekkür ederim canım ins hayırlısıyla alırız kucagimiza bebisleimizi. Bitanem bizimki de tüp bebek yöntemiyle oldu.bu bebisler göbüşüme konana dek neler yasadik neler.. o yüzden ufacık bi sorun bile tedirgin ediyo magnezyuma başlattı benimdrum canım kasik agrilarimi söylemiştim. Ama dunki kadik agrisindan öte biseydi. Okuldan geldim uzandim hafifledi ayaga kalkınca tekrat basa dönüyo bacaklarimi kipirdattikca inanilmaz artiyo. Doğuda görev yapıyoruz burda imkanlar cok kısıtlı. O yüzden tedirginligimiz artıyor. Dun kadin dogum hastanesine gittik serum taktilar. Diclomec ve dikloron igne yaptılar yüz kere sorup durduk bi zarari olur mu diye. Dr öneriyo ama yine de tedirgin olduk.Neyse ki okullarin bitiminine az kaldı memlekete gidersek bol bol dinlenirim ins.

Arkadaslar slm ben atv ye katilan doktor hayri beye mesaj yazdim cocuklarimin duzeltilmis ayini nasil bulurum diye 34+4 te dogdular hesaplarken 4 hafta erken dogmuslar 1 hafta ekleyin diyor .
Hesaplarken eksik ilan tum haftalar eklenmez mi

Arkadaslar slm ben atv ye katilan doktor hayri beye mesaj yazdim cocuklarimin duzeltilmis ayini nasil bulurum diye 34+4 te dogdular hesaplarken 4 hafta erken dogmuslar 1 hafta ekleyin diyor .
Hesaplarken eksik ilan tum haftalar eklenmez mi

Anlamadım cnm ben daha ayrıntılı anlatırmısın ben çıkarılır die biliom ama

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Anlamadım cnm ben daha ayrıntılı anlatırmısın ben çıkarılır die biliom ama

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim sorum ek gidaya baslarken nasil hwsaplama yapayim diye onun cevabi sanirim surekli bir hafta gec baslayin.
Normalde mesala 5. Ayda baslarken ben 5. Ay + 1 hafta yani bir hafta ekleyip basliyorum.

Bugun doktor kontrolumuz vardi arkadaslar meleklerim 5300 gr olmuslar ek gida icin bir ay daha bekleyin dedi dojtor.jilda da yeni dogan egzamasi var ilac verdi genel itibsriyle iyiyiz

Canım oturuyor işte!) sen hiç korkma oturucak o yaramaz.. Hırsı belli gözünden

Canım dr mu tavsiye etti ek besini? Daha erken değil mi?

Arkadaşlar ben yavaştan kayısı, domates,şeftali emdirmeye başladım..kayınvalidem de zorluyor biraz yavaş yavaş başla diyor.. Yanlış mı yapıyorum sizce? Fakat çocuklar 1 haftadır kaka yapmıyordu kayısıyı yediği gün biri yaptı..😊

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…