- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.581
6 gün sona 5 aylık olcaz biz canım.sadece mama alıyolar aptamil kullanıyoduk sma ya geçtik.ek gıdada başladık.genelde 4 saate 120-150 ml arası içiyolar.mamadan 2 saat sona yani ara öğünde,yoğurt sebze püresi ve meyve verşyorum.yoğurdu sevmiyolar zorlasammı bilmiyorum.sabahları kahvaltıda veriyorum:)bisküvi labne peyniri az pekmez severek yiyolar.bu ara iştahsızlar ama neden bilmem.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yoğurdun içine bebe büsküvisi ez zamanla da büsküvüyi azalt sonrada yok etbenimkilerde sevmemişti sonra alıştılar.
Canim peynir hazir labne mi bir de nasil veriyorsunuz ek gidalari kasikla mi veriyorsunuz
Hazır labne canım.kaşıkla veriyorum sende başladığın zaman kaşıkla ver.hakikaten kafadaki sorular hiç bitmiyo emekleseler yürüseler derken büyüyecekler
Aynen canim labne yerine yogurttan suzme yogurt yapip versek nasil olur
Canim peynir hazir labne mi bir de nasil veriyorsunuz ek gidalari kasikla mi veriyorsunuz
Bebe biskuvisi biberonla mi yoksa kasikla mi
Öylemi.denememiştim öyle.inş severler ya şimdi yemezlerse ilerdedemi sewmiycekler
Canim benimkiler 3 martta dogdular. Biz bebelac kullaniyoruz 2 satte bir 60 iciyorlar.ek gidaya baslayinca mama saatleri degismiyor mu ya artik mama doyurmuyor sanki.
Ay dogdular nasil bakacam diye agladim nereseyse paranoyak oldum simdi ise ek gida nasil olacak yiuecekler mi ne olacak diye paranoyak oldum ya buyuselerdi de bu stres birax azalsaydi
ben herşeyi kaşıkla verdim canım.labne kullandım ama tussuzunu bulamadım normalide tuzlu geldi beyaz peyniri bir gun önceden tuza koyup yedirdim.
ben herşeyi kaşıkla verdim canım.labne kullandım ama tussuzunu bulamadım normalide tuzlu geldi beyaz peyniri bir gun önceden tuza koyup yedirdim.
Doymaz olurlarmı cnm mamayla ölçüsünü arttır 75 cc yap ek gıda öle kasr kase verilmio zaten 2-3 çay kasıgı veriosun 2 ay alerjisine bakıosun öle kolay olmuo ek gıda hem mama vermek zorundasın sitres yapma bosuna kendine bitanem anlamadan kocman oluyorlar 10 aylık oldu benimkiler tek bakıyorum bide düşün anneler dimdik olmlıki evlatlarıda mutlu bebekler olsun yıkılmak yok biz ikiz annesiyiz her daim motivasyon tavan 😄
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Herkese merhabalar. Tecrübeleriniza çoooook ihtiyacim var. 16. Haftamiza girdik dun karnimda siddetli bi ağrı oluştu önce gaz sancısı sandim sonra özellikle sag kasigima yığıldı. Apandisitten suphelendiler ama cok şükür bişey çıkmadı. Sizde de oluyo muydu boyle ağrılar? Bebislerim icin çok endiseliyim
Hayırlı olsun cnm bebişlerin saglıcakla kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah amin. Bu ağrılar norml canım rahmin buyudukce devam edicek hiç bitmicek aza indirmek için ağrıları magnezyum takviyesi yapılıyor dah erken senin için ama muz yiyerek ağrılarına azda olsa çözüm bulabilirsin çok ağrın olumca hemen dr git ama ne olur olmaz 😀 ben baya bi süre agrı çekmiştim kasık bölgesinde yatak istiratlıydım doğuma kadar hep yattım tüp bebek ve düşük tehlikem vardı bol bol dinlen baktın agrıo hemen uzan canım allh yardımcın olsun cnm
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Arkadaslar slm ben atv ye katilan doktor hayri beye mesaj yazdim cocuklarimin duzeltilmis ayini nasil bulurum diye 34+4 te dogdular hesaplarken 4 hafta erken dogmuslar 1 hafta ekleyin diyor .
Hesaplarken eksik ilan tum haftalar eklenmez mi
Anlamadım cnm ben daha ayrıntılı anlatırmısın ben çıkarılır die biliom ama
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canim sorum ek gidaya baslarken nasil hwsaplama yapayim diye onun cevabi sanirim surekli bir hafta gec baslayin.
Normalde mesala 5. Ayda baslarken ben 5. Ay + 1 hafta yani bir hafta ekleyip basliyorum.
Anladım cnm
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Bugun doktor kontrolumuz vardi arkadaslar meleklerim 5300 gr olmuslar ek gida icin bir ay daha bekleyin dedi dojtor.jilda da yeni dogan egzamasi var ilac verdi genel itibsriyle iyiyiz
Canım oturuyor işte!Eslemi oturmaya teşvik için aldım havuz ama biz onu su an oyun parkı olarak kullanıcaz simitle destek yaptım %50 olumlu 😄 atıyor kendini yine ama hoşuna gitti atınca oturmak için kendini kaldırmaya çalışıyor olcak olcak oturcak biz 😊😊😊 buğlem çok sevdi her köşesinde debelenio oturoyo topta var en cok onu sevdi emekleyerek gidio pesinden
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Canım dr mu tavsiye etti ek besini? Daha erken değil mi?6 gün sona 5 aylık olcaz biz canım.sadece mama alıyolar aptamil kullanıyoduk sma ya geçtik.ek gıdada başladık.genelde 4 saate 120-150 ml arası içiyolar.mamadan 2 saat sona yani ara öğünde,yoğurt sebze püresi ve meyve verşyorum.yoğurdu sevmiyolar zorlasammı bilmiyorum.sabahları kahvaltıda veriyorum:)bisküvi labne peyniri az pekmez severek yiyolar.bu ara iştahsızlar ama neden bilmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?