- 21 Aralık 2012
- 486
- 126
- 323
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.561
canım kremlerini kullan geçmezse geçer ama tekrar ederse doktoruna yada başka bir doktora alerjiden şüpheleniyorum de sen demezsen onlar egzama üzerine yoğunlaşıyorlarçocuk alerji doktoruna götürmeni ve kulak arkası kabuklanmayı kusmayla beraber değerlendirmesını tavsiye ederim. çünkü ben egzama olunca diğer belirtileri önemsemedim alakasız geldi.doktora belirtmedim ((doktor haricinde de eğer emziriyorsan süt ve süt ürünlerini tüketme mama olarakta süt ve soya içermeyen mamalar var onları kullanabilirsin.yine de kesin teşhis gerek
inşallah sadece egzamadır Rabbim yavrularımzı korusun
Canim bizim kusma refludendi cok sukur azaldi.ins alerji degildir.bakalim umarim gecer
Eslemi oturmaya teşvik için aldım havuz ama biz onu su an oyun parkı olarak kullanıcaz simitle destek yaptım %50 olumlu 😄 atıyor kendini yine ama hoşuna gitti atınca oturmak için kendini kaldırmaya çalışıyor olcak olcak oturcak biz 😊😊😊 buğlem çok sevdi her köşesinde debelenio oturoyo topta var en cok onu sevdi emekleyerek gidio pesinden 😉
Eki Görüntüle 1144585
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Eslemi oturmaya teşvik için aldım havuz ama biz onu su an oyun parkı olarak kullanıcaz simitle destek yaptım %50 olumlu 😄 atıyor kendini yine ama hoşuna gitti atınca oturmak için kendini kaldırmaya çalışıyor olcak olcak oturcak biz 😊😊😊 buğlem çok sevdi her köşesinde debelenio oturoyo topta var en cok onu sevdi emekleyerek gidio pesinden 😉
Eki Görüntüle 1144585
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Gecede uyanmalar coğaldı azalacağı yere
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayıldım ya cok yaratıcı:)varsın gec otursun canım ya allah başka dert vermesin.
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin
Canim doktor diyor dis donerek patlar ve aniden bagirirlar geceleri ozellikle cunku vucut daha dinler kendini o yuzden.mumkunse kucaginiza almadan pispislayin sizi gormesin uyku duzenleri bozulur yoksa
Bugün ege çok iyiydi maşallah hep böle olsa😄😄9:30 da yattı 1 de mama içti,5 te içti,biraz önce uyandı yni 7 diyelim😄hep böle olsaya
Canim beslenmesi nasil ne veriyorsun gun icinde mama olarak ne kulaniyorsun ne kadar iciyorlar
6 gün sona 5 aylık olcaz biz canım.sadece mama alıyolar aptamil kullanıyoduk sma ya geçtik.ek gıdada başladık.genelde 4 saate 120-150 ml arası içiyolar.mamadan 2 saat sona yani ara öğünde,yoğurt sebze püresi ve meyve verşyorum.yoğurdu sevmiyolar zorlasammı bilmiyorum.sabahları kahvaltıda veriyorum:)bisküvi labne peyniri az pekmez severek yiyolar.bu ara iştahsızlar ama neden bilmem.
Cnım yoğurdu mayladıktan sonra tülbentle süzersen süzme yoğurt yanı daha güzel yiyorlar bi dene istersen
Buğlem'im 👣 Eslem'im
6 gün sona 5 aylık olcaz biz canım.sadece mama alıyolar aptamil kullanıyoduk sma ya geçtik.ek gıdada başladık.genelde 4 saate 120-150 ml arası içiyolar.mamadan 2 saat sona yani ara öğünde,yoğurt sebze püresi ve meyve verşyorum.yoğurdu sevmiyolar zorlasammı bilmiyorum.sabahları kahvaltıda veriyorum:)bisküvi labne peyniri az pekmez severek yiyolar.bu ara iştahsızlar ama neden bilmem.
yoğurdun içine bebe büsküvisi ez zamanla da büsküvüyi azalt sonrada yok etbenimkilerde sevmemişti sonra alıştılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?