2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Canim bizim kusma refludendi cok sukur azaldi.ins alerji degildir.bakalim umarim gecer

Arkadaşlar Merhaba birsey sormak istiyorum ben adeti 6 gün gecikince direk kan testi yaptırdım kan değeri 11460 çıktı akşamında doktora gittim 5 haftalik hamile oldugumu ogrendik rahim içi gebelik var kese görünüyor ama bebek görünmüyor 2 hafta sonra gel dedi doktor.2 hafta sonra gittiğimde bebeğim kalp atıslarini duyduk o zamn birkaç test istemişti sağlık ocağında yaptırdım tekrardan beta HCG değerine bakilmis yaklaşık 7 haftalik ken 50000 küsür çıktı kan değerim. Araştırma yaparken kan değeri yüksek olanların çoğul gebelik olabileceğini öğrendim bu ne kadar doğru sizin kan değerleriniz nasıldı bunu öğrenmek istiyorum .suan Bebeğim doktorun söylediğine göre 9 haftalik ikiz gebelik olsaydı şimdiye kadar belli olmazmiydi doktorum hicbirsey söylemedi bu konuyla ilgili .cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim herkese.

Eslemi oturmaya teşvik için aldım havuz ama biz onu su an oyun parkı olarak kullanıcaz simitle destek yaptım %50 olumlu 😄 atıyor kendini yine ama hoşuna gitti atınca oturmak için kendini kaldırmaya çalışıyor olcak olcak oturcak biz 😊😊😊 buğlem çok sevdi her köşesinde debelenio oturoyo topta var en cok onu sevdi emekleyerek gidio pesinden 😉

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Rabbim emeklerini bosa cikarmasin

Bayıldım ya cok yaratıcı:)varsın gec otursun canım ya allah başka dert vermesin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar her diş sıkıntılımı patlar.bizde sanki diş belirtileri var salyaları çok fazla kollarını ağızlarına sokacaklar nerdeyse

Gecede uyanmalar coğaldı azalacağı yere

Canim doktor diyor dis donerek patlar ve aniden bagirirlar geceleri ozellikle cunku vucut daha dinler kendini o yuzden.mumkunse kucaginiza almadan pispislayin sizi gormesin uyku duzenleri bozulur yoksa

Bayıldım ya cok yaratıcı:)varsın gec otursun canım ya allah başka dert vermesin.

Aynen canm bir sorun çıkmasında geç oturmasına yürümesine razıyım acelemiz yok yavas ve düzgünce öğreniriz randevu aldım ayın 20 sine hayırlısıyla o gün belli olck eslemin durumu dua etmekten başka yapıcak birşeyiniz yok tevekkülü elden bırakmamak gerek onların iyiliği için uğraşıyoruz bakalım işe yakıcakmı havuzumuz su an ii gidiyoruz oturuyoruz denge problemimiz hala var ama simit koruyo düşmüyo 😃😃😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canim doktor diyor dis donerek patlar ve aniden bagirirlar geceleri ozellikle cunku vucut daha dinler kendini o yuzden.mumkunse kucaginiza almadan pispislayin sizi gormesin uyku duzenleri bozulur yoksa

Bugün ege çok iyiydi maşallah hep böle olsa😄😄9:30 da yattı 1 de mama içti,5 te içti,biraz önce uyandı yni 7 diyelim😄hep böle olsaya

Ama maşallah yavrularımın en sevdiğim huyu akşam en geç 9:30 da uyumaları😄

Canim beslenmesi nasil ne veriyorsun gun icinde mama olarak ne kulaniyorsun ne kadar iciyorlar

Canim beslenmesi nasil ne veriyorsun gun icinde mama olarak ne kulaniyorsun ne kadar iciyorlar

6 gün sona 5 aylık olcaz biz canım.sadece mama alıyolar aptamil kullanıyoduk sma ya geçtik.ek gıdada başladık.genelde 4 saate 120-150 ml arası içiyolar.mamadan 2 saat sona yani ara öğünde,yoğurt sebze püresi ve meyve verşyorum.yoğurdu sevmiyolar zorlasammı bilmiyorum.sabahları kahvaltıda veriyorum:)bisküvi labne peyniri az pekmez severek yiyolar.bu ara iştahsızlar ama neden bilmem.

Cnım yoğurdu mayladıktan sonra tülbentle süzersen süzme yoğurt yanı daha güzel yiyorlar bi dene istersen

Buğlem'im 👣 Eslem'im

yoğurdun içine bebe büsküvisi ez zamanla da büsküvüyi azalt sonrada yok etbenimkilerde sevmemişti sonra alıştılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…