2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Patates yapmiştır canım

Cuma gününden beri kızlar ishal ctesi kaka tahlili için bezleri götürdüm ama tahliller temiz çıktı ne ilaç ne birşey verdiler hatta üstüne acili meşkul etmeyin dediler. Kızlar sümüksü kaka yapıyor ya kurudu yawrularım susuz kaldı vücutları gözleri çöktü. Hastaneyi drlarını aradım devlet bişey yok dediyse yoktur dio ishaller diyorum patates pirinç ver dio. Sanki ben vermiom hala aynılar sinirlerim alt üst üzüntüden regli de düzgün gelmio diş böyle yaparmı ya azılar kabarmış yaklaşmış sanki ikisininde elinden birşey gelmemesi çok zor.

Geçmiş olsun canım elden bişey gelmemesi çok zor bizde ek gıdaya başladık bu süreçte çok zormuş günde 1 öğün veriyoruz gerçi ama mama ya istahlari yok bu seferde kavga ederek iciriyoruz resmen kilo alımları da düştü gerçi bu ayda azalirmis kilo alımı 5.ayimiz bitti şükür bizde buyuyoruz teyzesi

Canım senin ikizler kaç aylık oldular

canım diş çıkarma döneminde ishal oluyor. bizimkiler bir dönem olmuştu. pirinç, muz yedir. zaten su içiriyorsundur da. eğer ishalin yanında kusma, iştahsızlık varsa mikrobik olabilir. salgın var çüünkü. çocuk doktoruna görünmediniz mi?
geçmiş olsun

Canım konuşmaları nasıl neler söylüyo
biri daha iyi. 2 kelimeli cümleleri söylüyor. anne-baba otur, kalk, ye, git, gel gibi.
birbirlerinin isimleri dillerinden düşmüyor.
küçüğüm sorduğumda yaşını, soyadını, yaşadığı şehri söylüyor dili döndüğünce :) dün öğrendik daha. diğeri de söylüyor ama işte pek anlaşılmıyor..
arı ne yapar, inek ne yapar, tavuk ne yapar dediğimde doğru cevapları veriyorlar.
komşuların isimlerini biliyorlar.
babanne dede hala, arkadaş vs... isimlerini söylediğimde kim olduklarını söylüyorlar. dede, babannnne, hala, annane diye cevap veriyorlar.
dinledikleri sevdikleri şarkıların isimlerini biliyorlar.
bazı yiyeceklerin isimlerini söylüyorlar. et, süt, zeytin, muz, armut vs.
her geçen gün yeni kelimeler söylüyorlar.
hafızaları çok iyi bu yaşlarda çocukların. ne dersen akıllarında kalıyor. istediği zaman konuşuyorlar ve seni şaşırtıyorlar. çocuk cevap vermediğinde onun anlamadığını düşünmemek gerek. canı istediği zaman söylüyebiliyor çocuklar.

Emziğin damak ve diş yapısını bozduğunu okumuştum çok yerde. Ben çok karşıyım o yüzden.. Bana da çok sevimli geliyordu emzikler ama çocuğum inşallah olursa ne yaparım bilemem

Çok
Çok iyi maşallah... Bende merak ettim biximkiler o aylarda neler söyler diye.. Bizimkiler 1 eylülde yaşlarına girdiler... Zamsn çok çabuk geçiyor...

Kızlar benimkiler tutunup kalkmaya başladı ama tabi hemen düşüyolar kalkmalarıyla beraberkafalarını yüzlerini carpıyolar.korkuyom bişi olcak diye

Dr gittik yine perhiz verdi bize mama vermicekmişim aptamilin ishal mamasını aldık iki surup verdi boy kilo baktı 10 kg gecik ikiside boylar 80 cm d vitamini damlasını 6 ya çıkarttı eksiklik var dedi çok tesekkür ederim hepinize inş yakında toparlarlar çok yıprandık 3 müzde gece gündüz ishaller tek uyku uyuyorlardı şimdi uyumak istediler ishal çok yordu onları görseniz gözleri çöktü renkleri soldu allahım birdha bı hastalıgı yaşatmasın

Hastanı oldular sezeryeni okudum.geçmiş olsun canım.kıyamam ya ikisi birdenmi oldu

Hastanı oldular sezeryeni okudum.geçmiş olsun canım.kıyamam ya ikisi birdenmi oldu

Evet cnm ya ikisi birden 5 gündür ishal. Perişan oldu kuzularım. Siz nasılsınız iyimisiniz. Kızlar ne dicem benim kızların tulum montları var pembe 5-8 ay dönemde giydiler saglam duruo isterseniz gönderebilirim?

Evet cnm ya ikisi birden 5 gündür ishal. Perişan oldu kuzularım. Siz nasılsınız iyimisiniz. Kızlar ne dicem benim kızların tulum montları var pembe 5-8 ay dönemde giydiler saglam duruo isterseniz gönderebilirim?
Canım bende uyku Tulumu alacağım hafta sonu baktım içi elyaf olanlardan var oda terletir bizimkiler gece üstlerine çok acıyor sürekli kalkıp ortuyorum sen kullandinmi uyku Tulumu tavsiye edecegin bir marka varmi

Canım bende uyku Tulumu alacağım hafta sonu baktım içi elyaf olanlardan var oda terletir bizimkiler gece üstlerine çok acıyor sürekli kalkıp ortuyorum sen kullandinmi uyku Tulumu tavsiye edecegin bir marka varmi
Gecen kış havlu olanından almıstım içi yumusacık ama bı sene baby boum istiom ama denk gelmiyor hiç kampanyalar galba lcw alcam tulum pamuklu %100 pamuklu kıyafetlerden vazgeçemiyorum ben rana arkadaşımızda ondan arıo bulursak alcaz inş

Canım ben lcw baktım dışı yumuşak pamuktu yalnız içi elyafti terletir diye tereddüt ettim fiyatı 39 liraydi bendemi onu alsam karar veremedim kayseride yaşıyorum ve şimdiden havalar geceleri oldukça serin

Canım ben lcw baktım dışı yumuşak pamuktu yalnız içi elyafti terletir diye tereddüt ettim fiyatı 39 liraydi bendemi onu alsam karar veremedim kayseride yaşıyorum ve şimdiden havalar geceleri oldukça serin
öylemi ben netten bakıyorum cnm ya canlı görmedim. Terletirmi ki ? İçi elyaf deren penye arası elyafmı onun pamuk diyor ama penye pamuksa da olur yumusacık güzel olur baby boum marka polar tulum pamuklusu da var ama onu bulmak zor hemen tükeniyor.. Bizim yatak odası ile çocuk odasının altı sıgınak serin oluyor çok ondan almak istiyorum sabah güneşi geç doğuyor oraya çapraz kalıyor ev güneşe batıda oturma odasına doğru akşam sıcagı alıyor çok dengsiz olmuş her şekilde üşüyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…