2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kizlar ben de 2014 Şubat ayında doğum yaptım hamile iken çok takip ediyordum bu siteyi bazı arkadaş ları ordan tanıyorum belki benide hatırlayan vardır benim de iki kızım oldu şükür bugünlere geldik 7 aylık oldular artık sizlerlede bilgi paylaşımı na devam etmeye çalışacağım ben hamile likte bu sitedeki arkadaşlardan çok şey öğrendim hepinizi öptüm

Canim hatirladım seni benim de oğullarım 7 aylık, 6 şubatta doğdular

sezer aylin sirinze jelibonsdf ngtugbagoksin papatya ve diğer arkadaşlar sizinki bebekler nasıl
biz 6.5 aylık olduk emekliyoruz yaramazlık sinirlarini zorluyoruz vs

sezer aylin sirinze jelibonsdf ngtugbagoksin papatya ve diğer arkadaşlar sizinki bebekler nasıl
Maşallah canım bizimde 5.ayimiz bitti diş sıkıntıları mız var büyüdükleri ni görmek çok güzel çok giremiyosun galiba ozletme kendini bebisleri öpüyorum

maşallah. erkenci çıkmışlar. biz 8 aylık gibi emeklemeye başladık sanırım. öncesinde baya bir süründüler.
önce sürünme sonra emekleme ve en oturma oldu bizde. sonra sıralama ve yürüme geldi peşinden.
asıl yaramazlık ayaklarının üstüne kalktıktan sonra oluyor. sıralamada yani.
ne güzel, gün geçtikçe değişiyorlar,büyüyüorlar

Biz emeklemiyoruz daha...;((

canım önce surunduler şimdi yavaş yavaş emekliyoruz...

Maşallah canım bizimde 5.ayimiz bitti diş sıkıntıları mız var büyüdükleri ni görmek çok güzel çok giremiyosun galiba ozletme kendini bebisleri öpüyorum

Tsk canım okül başladı canım ayrıca bu yıl 1.sinif okutuyorum çok zorlaniyorum ayrıca ikiz evde olunca bazen banyoya fırsat bulamiyorum

Her çocuk farklı oluyor canım benimde oğlum tuttuğumuz zaman basıyor kız hiç basamiyor oğlum biraz daha kemikli maşallah bende bunu kafaya takiyorum ama farklı oluyorlar iste

aynen canım ya sıralamayı atlamiyorkar ayrıca çok mizmiz ve çok hareketimiz.okuldan sonra onları görmek tüm yorgunlugumu alıyor

Canım sen devlette çalışıyorsun galiba bende öğretmenim özel okulda çalışıyordum sözleşme yapmadım 3 yaşına gelene kadar çalışmayı düşünmüyorum senin bebislere kim bakıyor bizim bakicimizda var ikimiz zor idare ediyoruz.bazi günler sürekli agliyorlar kucak istiyorlar. Sürekli ilgi istiyorlar cook yoruluyorum

biz de emeklemeye sanırım 8 aylık gibi başladık, beenim kızım epey emekledi. yani bir 6 yay emekledi zira kendileri 14 aylık yürüdü tayzesi, oğlum da 4 ay kadar emekledi, o da 12 aylık yürüdü
emeklerken de çok yaramaz oluyorlar, çekmece karıştırmak falan ama
yürüdükten sonra gör sen afacanlıkları
benimkiler şimdi bir de konuşmaya başladı
oğlum da iyi ama kızım bu konuda çok iyi, maşallah 3 kelimelik cümleler kuruyor
baba çabuk ol!
anne su bitti, su getir.
anne otur mama ye!
eren oraya gitme, gel,
hayır olmaz, oyuncak benim...
o zaman tatlarından yenmiyorlar inan ki

Canım biz 8,5 aylığız emekliyoruz ve cook düşüyoruz cocuk düşe kalka büyür ama kafalarını vuruyolar hep yereüzülüyorum.cekmeceleri bantladık:)ayrıca bu ara gece cook kötüyüz sürekli uyanıyolar allah sonumuzu hayır etsin büyüsün artık çocuklar

düşe kalka büyüyorlar. bu çok doğru. bugün banyo yaptırdım. sırtları kollarında morluklar var. girmedikleri delik, çarpmadıkları eşya yok. allah beterinden korusun. ama düşemeden kalkmayı öğrenmiyorlar. bir musibet b,in nasihatten daha etkili öğrenmeleri için.
dişler çıkıyor değil mi? yoksa sebep yokken mi uyanıyorlar? allah sabır versin

Biz emeklemiyoruz daha...;((
Bizde ayın 20 sinde 7. Ayı bitirdik fakat emeklemiyoruz Azra yuvarlanarak geziniyor asya sadece oturuyor d işlerimize daha çıkmadı ek gıda da sorun yaşamadım yiyoruz ama uyku sorunu var bizde gece çok uyanıyor lar..birde ben tek bakıyorum çok zorlanıyorum ama şükür bugünlere geldik. .

Kızlar bizde 5.5 aylık olduk oğlum kucagimiza aldığımız zaman azda olsa basıyor ama kızımın ayaklarında hiç güç yok gibi kemikleri çok ince zaten d vitaminini aksatmadan veriyorum ama Dr gittiğimizde soracağım. Sizinkiler kaçıncı ayında bastı yurutece koy diyorlar basamadiklari için cesaret edemiyorum bi zararı olurmu yurutecin yoksa kaslarını guclendirirmi

Maşallah cnm erkenci senin pamklar. Buğlem de o aylarda emeklemeye başlamıştı su an elinden tutunca yürüyor kendi kendine 15-20 adım atıyor ama korktuğu için yavaşça oturuyor yere korkusunu daha yenemedi :) Eslem emekliyor sürünmeyi bıraktı koltuktan tutunup kalkıyo sıralıyo koltuklardan birbirine geçmeye çalışıyor emeklemeden oturmaya geçmeye başladı 2 gündür oda şükür olsun toparladı cnm 13,5 aylıklar konuşma pek yok bebek dilinde birşeyler anlatıyorlar işte mama meme ver gel hadi baba dede böyle tek uyku uyuyorlar ve ben çok yoruluyorum. Gecen gün resim yaptık , kitap okuduk , renkli boya kalemleriyle oynadık , plastik kapları üst üste koydum onlar yıktı uğraşıyorum işte öyle ama işleri güçleri beni yürüt ikisinide tüm gün yürütsem banamısın demicekler. Baba eve gelio tutuolar elinden hadi hadi baba yürüt beni onlar baba dedikçe onun da yağları eriyo .. bizde böle cnm yürüme çalışmalarına devam

Canım benim eşlem 11 aylık bastı ama 5 ay ilaç kullandığı için çok geç oldu bazı seyleri ama buğlem 7 aylık bastı sonrada emekledi. yürüteç için ben kullanma derim çok çok erken. kemikleri çok yumuşak ve kasalarının gelişimini yerde tamamlasınlar oyun oynayarak. oyun halısını almanı öneririm süper kas geliştirici oyuncakları almaya çaılışırken hem kol el ayak hemde beyin gelişiyor cnm . ben hoppalayı destekli oturdukları zaman kullandım 7 aylık 1 ay gbi süre sunny hoppalaydı boyları uzun olduğu için küçük geldi sonra kapıya asılan aldım 11 aylık onuda 2 ay kulandık sıkıldılar eşlem içim yeni daha 3 hafta oldu yürüteç aldım adım atmayı öğrensin diye ki öğrendi onda sükür şimdi elinden tutunca adım atıo ağırlığını taşıyor 13 aylıklar su anda yürüteci istemiyor boşuna alma senin bebeklerin sağlıklı sükür herseyi zamanı gelince yapacaklardır. rana arkadaşımızın yeğenleri 7,5 aylık emekliyor daha zaman var kendinide pamuklarıda üzme.

Bende çok takip ediyordum burayı sonra üye oldum diğer hesabın şifresini unutmasaydım iyiydi tekrardan hoş geldin cnm kızlarıda büyütmüşsün neler yapıyor prensesler ..

Aman ne biliyim canım ya eymenin 4 egenin 2 dişi var şuan gecen günlere göre iyiler yarım saate bi uyanmıyolar en azından.

aynen canim devlette çalışıyorum benim şansım cocuklar 7 aydır hergün annemle. zaman geçirdikleri için annemle duruyorlar

Canım rabbim onları koruyor gece bizde çok kotuyuz 1 saat uyuduklarini görmedim aralıksız

Sebep yokken uyarıyorlar dış çıkarmaya hiç niyetimiz yok

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…