- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.561
canım evet bir kaç gün sorun yaşarsın ama alışırlar. ninniye, temasa gerek yok. aynı odaya almanı tavsiye ederim. tüm gece gitme yanlarına. 2 gecede çözersin. sabaha kadar uyurlar.Sezer, nutra çok teşekkürler sorum şu olacak, gece 2-3 defa uyanmaya başladılar ve birbirlerini farklı odalarda olsalar bile uyandırıyorlar sonra uyuyan da başlıyor ağlamaya eşim emzir diyor ben bazen emziriyorum bir saati geçmişse ağlamaları, bazen eşim kucağına alıyor.. Geriye dönmekten korkuyorum sık uyanmaya ve birbirlerini uyandırmAya başladıkar. Aynı odaya alsam mı? Ağlaya ağlaya Alışırlar mı birbirlerinin sesine? Bir de pışpışlamAm ve ninni söylemem bazen bir saati buluyor..tam uyutuyorum bu sefer öbürü uyanıyor ona da bi saat pışpış ninni.. 2-3 saatim beşik yanında geçiyor yine uyuyamıyorum. Aynı odaya taşıyom diyorum, biri uyanınca diğeri de uyansın, teması da tamamen keseyim ninniyi de.. Yine ağlayarak uyusunlar.. Alışırlar ona da bir kaç gün.. Ne dersiniZ? Acil cevap lütfen...;((((
merhaba herkese. bugün 2. yaşımızı doldurduk çok şükür
Eki Görüntüle 1418325 [/QUOTE
Ay ay ay Rabbim bagislasin prens eşlerini inşallah çok tatlılar cooook
Maşallah kuzularına.
Ay ay ay Rabbim bagislasin prenseşlerini inşallah çok tatlilar
Maşallah kuzularına.çok sevimliler Yeni yaşları hayırlı uğurlu olsun.
maşallah canım, ne güzel büyütmüşsün
Merhaba benimkiler de 15 aylık biri kız diğeri oğlan. Aynı cinste bile huylar karakterler farklıyken bizimkilerde daha da farklı oluyor. Benim de kızım kardeşiyle oynamak istiyor oğlum yalnız oynamak istiyor. Ben küpleri üstüste diziyorum onlar gelip yıkıyorlar bunu çok seviyorlar. Kitap okuyum diyorum kızım kitabı alıp gidiyor güya kendi okuyormuş gibi kitaba bakıp birşeyler şöylüyor. Oğlumun bultaklara ilgisi var kızım pek ilgilenmiyor. Bende elimden geldiğince ikisinin de ilgi alanına göre oynatıyorum. Geçen gün ablaları kutu kutu penseyi öğretmiş, ben kutu kutu pense şarkısını söylemeye başlayınca elele tutuşup dönüyorlar, çok ta mutlu oluyorlar, belki sizinkiler de sever. Ayrı yatırmak konusunda da benim de kızım gece boyunca 3-4 defa kalkar oğlum sabaha kadar deliksiz uyur ama ben hiç ayırmadım. Belli bir zamandan sonra birbirlerinin seslerine alışıyorlar. Kızım ne kadar ağlarsa ağlasın oğlum hiç uyanmıyor ya da uyansa bile pışpışlayınca hemen tekrar uyuyor.Arkadaslar merhaba izun zamandir girmedim siteye umarım herkez iyidir benimkiler 17 aylik oldular biri kiz biri oglan dediginiz gibi bizimkilerde de kusmeler alinganliklar artti ama en büyük derdim suan oyun kuramamak mert surekli edayla oynamak istiyor edada tek basina oynamak istiyor algilamalari farkli biriyle oyun oynasam diğeri bozuyor tek ortak yapabildigimiz sey temizlik ve tv izlemek oda cizgi film sadece nasıl orta yolu bulucam bilmiyorum ben ayri odalarda yatiriyorum mert saat başı kalkıyor hala ve resmen uluyor butun gece edada sabaha kadar deliksiz uyuyor uykusu bolunmesin diye ayrı odaya aldim ne zaman normale doner uykusu bilemiyorum öğretici bir anne olmaya çalışıyorum ama algılama seviyeleri ve yapıları farkli oldugu icin hic bir halt ogretemiyorum buda sinirimi bozuyor nasil yapmaliyim arkaslar bir akil verin ltfn
Çok tatlılarmış nutra nice yaşlarını görmen dileğiyle, tavsiyeni deneyeceğim, yanlarına gitme demişsin, hiç gitmeyeyim mi? Çok ağlarlar yaaa
Bir iki hafta denedim cnm ayni odada yatirmayi ara ara da denemeye devam ediyorum fakat kizim hemen uyaniyor en kotisude uyaninca 3 saat twkrar uyumuyor oyun konusunda da deniyorum dediklerini surekli ama beni paylasamadiklari icin direk oyunlar bozuluyor nasil yapicam bilmiyorum sanirim biraz daha zamani var tesekkur ederim yanit verdiginiz icinMerhaba benimkiler de 15 aylık biri kız diğeri oğlan. Aynı cinste bile huylar karakterler farklıyken bizimkilerde daha da farklı oluyor. Benim de kızım kardeşiyle oynamak istiyor oğlum yalnız oynamak istiyor. Ben küpleri üstüste diziyorum onlar gelip yıkıyorlar bunu çok seviyorlar. Kitap okuyum diyorum kızım kitabı alıp gidiyor güya kendi okuyormuş gibi kitaba bakıp birşeyler şöylüyor. Oğlumun bultaklara ilgisi var kızım pek ilgilenmiyor. Bende elimden geldiğince ikisinin de ilgi alanına göre oynatıyorum. Geçen gün ablaları kutu kutu penseyi öğretmiş, ben kutu kutu pense şarkısını söylemeye başlayınca elele tutuşup dönüyorlar, çok ta mutlu oluyorlar, belki sizinkiler de sever. Ayrı yatırmak konusunda da benim de kızım gece boyunca 3-4 defa kalkar oğlum sabaha kadar deliksiz uyur ama ben hiç ayırmadım. Belli bir zamandan sonra birbirlerinin seslerine alışıyorlar. Kızım ne kadar ağlarsa ağlasın oğlum hiç uyanmıyor ya da uyansa bile pışpışlayınca hemen tekrar uyuyor.
Umarım aynı odada uyumaya alışırlar zamanla. Bizimkilerde de bazen beni paylaşamamak oluyor. İnşallah biraz daha büyüyünce her şey daha kolay olur.Bir iki hafta denedim cnm ayni odada yatirmayi ara ara da denemeye devam ediyorum fakat kizim hemen uyaniyor en kotisude uyaninca 3 saat twkrar uyumuyor oyun konusunda da deniyorum dediklerini surekli ama beni paylasamadiklari icin direk oyunlar bozuluyor nasil yapicam bilmiyorum sanirim biraz daha zamani var tesekkur ederim yanit verdiginiz icin
Sezer, nutra çok teşekkürler sorum şu olacak, gece 2-3 defa uyanmaya başladılar ve birbirlerini farklı odalarda olsalar bile uyandırıyorlar sonra uyuyan da başlıyor ağlamaya eşim emzir diyor ben bazen emziriyorum bir saati geçmişse ağlamaları, bazen eşim kucağına alıyor.. Geriye dönmekten korkuyorum sık uyanmaya ve birbirlerini uyandırmAya başladıkar. Aynı odaya alsam mı? Ağlaya ağlaya Alışırlar mı birbirlerinin sesine? Bir de pışpışlamAm ve ninni söylemem bazen bir saati buluyor..tam uyutuyorum bu sefer öbürü uyanıyor ona da bi saat pışpış ninni.. 2-3 saatim beşik yanında geçiyor yine uyuyamıyorum. Aynı odaya taşıyom diyorum, biri uyanınca diğeri de uyansın, teması da tamamen keseyim ninniyi de.. Yine ağlayarak uyusunlar.. Alışırlar ona da bir kaç gün.. Ne dersiniZ? Acil cevap lütfen...;((((
Amin. Allah yardımcınız olsun. Tüm çocuklara da şifa versin.herkese selamlar
bir hafta sonra oğlumun biri sünnet olacak hipospadiaslı doğdu anestezi altında ameliyat olacak normal sünnetten daha zor biraz eğrilik de varmış o da düzeltilecek
hepinizden dua bekliyorum
daha çok küçük Rabbim yardımcısı olsun
bugün hastanede çok daha zor durumda bebekler gördüm
Rabbim bütün çocuklara acil şifalar versin
sezer60 dediği gibi, alışkanlarını küçükken kontrol edebilirsin. büyüdükçe daha zor. hele ki 2 yaş civarı kök söktürebiliyorlar. şimdi biraz daha dayanırsan rahat edersiniz.Çok tatlılarmış nutra nice yaşlarını görmen dileğiyle, tavsiyeni deneyeceğim, yanlarına gitme demişsin, hiç gitmeyeyim mi? Çok ağlarlar yaaa
maşallah. büyüyorlar, gelişiyorlar. yürümesi geç oldu ama güç olmadı.Merhaba canım Arkadaşlarım nasılsınız ? Biz iyiz şükür eslem 1 haftadır yürümeye başladı şükür çok mutluyum sizlerle paylaşmak iştedim. Bugun 19 aylık oldular düzeltilmiş 17.5 aylıklar sizleri çok özlüyorum sürekli giremiyorum ama aklım hep sizde. Melekler 2. Yaş günlerini kutlamışlar nice mutlu seneleri olur inş 1. Yaş günü yaklaşan pamuklarımın da resimlerini görürüz inş.
Ayakkabı konusunu bende sizlere sorucaktım ama gerek kalmadı yorumlarımızı okudum tavsiyelerinizi bende degerlendiricem
Koyu pembe eslem acık pembe buğlem. Kar keyfi yaptık bizde teyzeleri sizleri seviyoruz. Allaha emanet olun.
hastanelerde insan şükrediyor haline. allah dermensız dert vermesin.herkese selamlar
bir hafta sonra oğlumun biri sünnet olacak hipospadiaslı doğdu anestezi altında ameliyat olacak normal sünnetten daha zor biraz eğrilik de varmış o da düzeltilecek
hepinizden dua bekliyorum
daha çok küçük Rabbim yardımcısı olsun
bugün hastanede çok daha zor durumda bebekler gördüm
Rabbim bütün çocuklara acil şifalar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?