2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
[QCanım "reyhan 2004, post: 40034779, member: 653955"]Çok tatlılar Maşallah Allah birlikte uzun ömürler versin. Eşim izin verse ben de benimkilerin fotosunu atcam ama. malesef.

Canim cok tsk ederim.rabbim hepimizinkini korusun ins .bilmem ben onlari size gosterince mutlu oluyorum vereceginiz tepkileri cok merak ediyorum[/QUOTE]
Ben de sizler foto koydukça hevesleniyorum ama işte eşim biraz nazardan filan korkuyor sanırım. Neyse belki fikri değişirse ilerde koyarım belki.

öncelikle hepinizin yavrularına Allah sağlık sıhhat versin 6 aylık ikizlerim var ailesinde ve çevresinde hiç ikiz olmayan birisi olarak şimdilik herşeyi merak ederek ilerliyoruz yukarıda bir annemizin gittikçe kolaylaşıyo ifadesi umut oldu çünkü hep ilerde ne olacak yürüdüklerinde nasıl yetişicem diye düşünmekten bazen karamsarlığa düştüğüm oluyor çünkü tek bakıyorum ablaları var 5 yaşında o 1. sınıfa başlayınca nasıl ilgilenicem diye düşünüyorum tecrübeli ikiz anneleri biraz bahsederse sevinirim.

Benim de ikizlerim dünyaya geldiğinde büyük kızım tam 5 yaşındaydı. Kızkardeşim doğumdan sonra 6 ay yanımda kaldı. Ondan sonra hep tek baktım. Bazen çok zorlansam da tek bakmak en iyisi. Her işimi planlıyorum şükür şimdi daha kolay. Benimkiler 16 aylık oldular, kızımın bu ara diş sıkıntısı var köpek dişlerini çıkarıyor gece çok sık uyanıyor onun dışında her şey iyi. Hamdolsun benimkilerin çok fazla yeme ve uyku sorunu olmadı, olsa ne yapardım bilmiyorum.
Şimdi büyük kızım 1. sınıfa gidiyor. Okumayı bilerek gitti o yüzden dersler konusunda yorulmadım. Okula da servisle gidip geliyor. Çoğu zaman aşağıya inip servise bindiremiyorum . Öğlenci ve onun okula gitmesi tam çocukların uyku saatine denk geliyor. Bizim siteden 15-16 çocuk var okula giden, ben de inen annelerden rica ettim yardımcı olmaları için sağolsunlar onlar bindiriyor. Şimdilik böyle Allah sana da kolaylık versin...

cevabınız için teşekkürler allah bütün annelerin yardımcısı olsun bazen diyorum allah annelere ekstra bi güç vermiş yoksa mümkün değil ve hep kendimi şöyle motive etmeye çalışıyorum allah bana ve çocuklarıma sağlık sıkıntısı vermesinde herşey hallolur

Merhaba
Ben öğretmenim.2.dönem okula başladım ikizler 8 aylık olmak üzere
Komşu Teyzemiz yarım gün 700 lira alıyor.benim ders saati az.
Ben şimdiye kadar hep tek başıma baktım.eşim çok büyük yardimci bana.
3.5 yaşında bir de krese giden kızım var.
Bir arkadaşım 6 saatine 1000 lira veriyor.
Ikizleri var onunda.
Şehir ve bakacak kadına göre değişiyor fiyatlar.
Benim verebileceğim maksimum oydu.
Kızım da okula gidiyor.
Is yapıyor mu dersen hiçbir şey yap demedim ama kendince fırsat bulursa yapıyor.
Allah yardım ediyor.o olmasaydı çok zorlanırdim.umarım yardimci olmusumdur

teşekkürler canım cevabın için.
tabi şehre göre değişiyor fiyatlar.
ikiz olunca da tabi değişecek .
ben tam gün arıyorum da işte bir kadın tekbaşına bakabilir mi rezil etmeden onu düşünüyorum.
senin kızın da daha küçükmüş ama en azından kreşe gidecek yaşta bari.

merhaba arkadaşlar
ikiz oğlanlarım sünnet oldular genel anesteziyle
atlattık çok şükür şimdi huysuzluk yapıyorlar
rabbim sağlık sıhhat versin yavrularımıza
17 aylıklar
bütün erkek annelerine sünnetlerinde kolaylık diliyorum

Merhaba arkadaşlar nasılsınız cocuklarini büyütmus annelere seslenmek istiyorum ikiz bebek arabasini satan varsa talibim ben tek tek almistim nasilsa yalniz bir yere cikamam diye ama simdi birtanede ikiz arabasi istiyorum icerde tutamiyorum artik cok sikiliyorlar

merhaba ben kocaelinde yaşıyorum benim bebeklerimde 13 aylık bende ikiz bebek arabamı satıyorum Kraft nitro bende ayrı ayrı aldım şimdi yeni.

nerde oturuyorsun canım

hay maşallah. ne güzel büyüyorlar.
geçmiş olsun. okula, askere gittikleri, evlendikleri zamanlarıda gör sağlıcakla.

kızlarrrrrrrr

Hiç sesiniz çıkmamış nasılsınız ??? ... biz 2 gün önce hasta olduk anaanneden hastalık bulaştı 1 er gece ara ile hastanede serum takıldı ishal, kusma , ates 39.8 lere çıktı ... şimdi iyiz biraz öksürük var o kadar sizler nasılsınız ikizcanlarım nasıl ????????

İkizlerim var, öğretmenim. İlk 9 ay kendim baktım. Eşim isten gelince yardımcı oluyordu. Emzirince uyuyakaliyorlardi. Bana düşen süt artıran besinleri yiyip 3lt su içmek oldu daha çok. Ek gıdaya zor alistirdim. Biri kusa kusa zorla alıştı. Şimdi iştahına diyecek yok çok şükür. Diğeri torticollis di. Masajı ağlayarak yapılıyordu. 3. Bakıcımızda nihayetinde karar kıldık. Memnunum. Sabah 8-aksam 5 ,aylık 650 TL. Diğer işlerime de yardımcı oluyor. Çocuklar uyuyunca uyuyor bile 2saat falan. Bazen abartiyor tabi. Uyandiriyorum. Kısmet olursa 3. Bebek Yolda inşaallah. O zaman 1000 TL. Vermeyi planlıyoruz hala devam ederse eğer.

çok uygun alıyormuş bakıcınız hangi şehirdesiniz onunla da alakalı sanırım...

Hatay'ın ilçesi. Burada piyasa bayağı düşük. Sırf bu yüzden onlar henüz büyümeden buradan ayrılmayı düşünmüyorum kısmet olursa inşaallah

Geçmiş olsun. Buralarda da salgın var annem kızkardeşlerim hep hastaydı. Allahtan bize bulaşmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…