- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.581
Benimkiler de 15,5 aylıklar. Kesinlikle gün geçtikçe daha kolaylaşıyor.Selam kızlar bütün kuzular iyidir inşallah ne zamandır yazamıyorum ben,şükür iyiyiz 14 aylık olmak üzereyiz:)cocuklar büyüdükçe herşey kolaylaşıyo,zorlaşacak diyenlere inat,ilk zamanlar kesinlikle çok daha zordu.
Maşallah. Hamileliğimin başından beri takip ediyordum hem 2013 ikiz annelerini hem de 2014 ikiz annelerini. Sizi de hatırlıyorum. Bebeklerin büyüdüğünü görmek çok güzel.Eki Görüntüle 1444152
Bunlarda benim erkeklerim soldaki eymen sağdaki ege
çok tatlısınız ama siz ya gözler boncuk nese sacıyor maşallah eymen ve ege paşalarıma ..Eki Görüntüle 1444152
sezer60 dediği gibi, alışkanlarını küçükken kontrol edebilirsin. büyüdükçe daha zor. hele ki 2 yaş civarı kök söktürebiliyorlar. şimdi biraz daha dayanırsan rahat edersiniz.
maşallah. büyüyorlar, gelişiyorlar. yürümesi geç oldu ama güç olmadı.
hastanelerde insan şükrediyor haline. allah dermensız dert vermesin.
geçmiş olsun. umarım sağlıklı bir şekilde atlatırsınız bu ameliyatı.
Arkadaşlar 1 yaşında ikizler im var bebek arabası alacağız ama hangisinden almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Pierre cardin yanyana modelini kullandık ama oturma yerleri dar olduğu için rahat edemedik sattık
Ayy canlarım çok tatlılar!!Eki Görüntüle 1444152
maşallah. kocaman olmuş superman ler :) büyüdükçe kesinlikle daha kolaylaşıyor ve eğlenceli oluyor.Eki Görüntüle 1444152
Merhaba ikiz Anneleriii
Benim bebekler 7 ay 10 günlük falan oldular.biri geri geri emeklemeye başladı.
Kesinlikle koyduğum yerde bulamıyorum.
Çok hareketli.ki o benim en uslu oğlumdu.hep beklerdi kardeşini.şimdi galiba intikam aliyor.öteki daha sakin oldu.
bende mecburen ise başladım.
Komşu Teyzemiz bakıyor.
benimkiler şu ana kadar hep ayakta sallandı.artık çok zor geliyo.
ne yapsam ne yapsam diyorum ama uyku eğitimine tek başıma başlamak istemiyorum.bir de abla var.gelip uyandırmasini çok sever.
daha çok yoruluyorum.ayaklarım kopuyor.
bir de ek gıdaya başladık.mutfaktan çıkamıyorum.Allahtan Teyzemiz 2 günlük çorba falan yapıp kavanozluyor.meyve falan da o şekilde.Yoğurttu muhallebiydi bitmiyor.
kendime zaman ayırmak istiyorum artık ama banyoyu bile 5 dk yapıyorum.
Bütün annelere Allah kolaylik versin.
Arkadaşlar 1 yaşında ikizler im var bebek arabası alacağız ama hangisinden almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim
Pierre cardin yanyana modelini kullandık ama oturma yerleri dar olduğu için rahat edemedik sattık
Eki Görüntüle 1444152
Merhaba canım Arkadaşlarım nasılsınız ? Biz iyiz şükür eslem 1 haftadır yürümeye başladı şükür çok mutluyum sizlerle paylaşmak iştedim. Bugun 19 aylık oldular düzeltilmiş 17.5 aylıklar sizleri çok özlüyorum sürekli giremiyorum ama aklım hep sizde. Melekler 2. Yaş günlerini kutlamışlar nice mutlu seneleri olur inş 1. Yaş günü yaklaşan pamuklarımın da resimlerini görürüz inş.
Ayakkabı konusunu bende sizlere sorucaktım ama gerek kalmadı yorumlarımızı okudum tavsiyelerinizi bende degerlendiricem
Koyu pembe eslem acık pembe buğlem. Kar keyfi yaptık bizde teyzeleri sizleri seviyoruz. Allaha emanet olun.
merhabalar,Merhaba ikiz Anneleriii
Benim bebekler 7 ay 10 günlük falan oldular.biri geri geri emeklemeye başladı.
Kesinlikle koyduğum yerde bulamıyorum.
Çok hareketli.ki o benim en uslu oğlumdu.hep beklerdi kardeşini.şimdi galiba intikam aliyor.öteki daha sakin oldu.
bende mecburen ise başladım.
Komşu Teyzemiz bakıyor.
benimkiler şu ana kadar hep ayakta sallandı.artık çok zor geliyo.
ne yapsam ne yapsam diyorum ama uyku eğitimine tek başıma başlamak istemiyorum.bir de abla var.gelip uyandırmasini çok sever.
daha çok yoruluyorum.ayaklarım kopuyor.
bir de ek gıdaya başladık.mutfaktan çıkamıyorum.Allahtan Teyzemiz 2 günlük çorba falan yapıp kavanozluyor.meyve falan da o şekilde.Yoğurttu muhallebiydi bitmiyor.
kendime zaman ayırmak istiyorum artık ama banyoyu bile 5 dk yapıyorum.
Bütün annelere Allah kolaylik versin.
merhabalar,
ben de bakıcı deneyimi oalnlardan yardım istemiştim üstteki mesajımda.
tesadüfen senin mesajını gördüm.
komşu teyze bakıyor demişssin.ne kadardır bakıyor.tek başına halledebiliyor mu.
bi mahsuru yok ise ücret ne alıyor.
ikizlere bakacak insan bulmak çok zor.ben de şimdiden aramaya başladım.çünkü ilk başlarda yrm gün gelsin istiyorum.
kadının yanında anne veya kv var mı yardım eden?
çok sordum ama tecribeli annelerden fikir almakta fayda var.
gerçi bir oğlum var bakıcı deneyimim de var ama ikizler haliyle başka bir tecrübe:))
Çok tatlılar MaşallahBu biciriklarda bizdenEki Görüntüle 1460823
teşekkür ederim detaylı cevabın için.merhaba
6 aylık biri kız biri erkek ikizlerim var. 2,5 aydan itibaren yatılı gürcü bakıcımız var. Bakıcımıza annem ve babam, öğleden sonraları da ben yardım ediyorum. Çocuklar 4 aylık olunca çalışmaya başladım. Şimdilik öğlene kadar çalışıyorum, süt iznim devam ediyor. Ben çok memnun kaldım. Bakıcımız ev işlerine de yardım ediyor. Yemek dışında her işi yapıyor diyebilirim. Çocuklardan biri gece onun yanında yatıyor. Bakıcımıza 700 dolar ödüyorum, pazar günü izinli, 30 TL harçlık veriyorum. İhtiyacım olursa izine çıkmıyor. Biliyorum biraz pahalı ama her kuruşuna değiyor. Keşke daha erken alsaymışım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?