2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Benimkiler de 15,5 aylıklar. Kesinlikle gün geçtikçe daha kolaylaşıyor.

Merhaba ikiz Anneleriii
Benim bebekler 7 ay 10 günlük falan oldular.biri geri geri emeklemeye başladı.
Kesinlikle koyduğum yerde bulamıyorum.
Çok hareketli.ki o benim en uslu oğlumdu.hep beklerdi kardeşini.şimdi galiba intikam aliyor.öteki daha sakin oldu.
bende mecburen ise başladım.
Komşu Teyzemiz bakıyor.
benimkiler şu ana kadar hep ayakta sallandı.artık çok zor geliyo.
ne yapsam ne yapsam diyorum ama uyku eğitimine tek başıma başlamak istemiyorum.bir de abla var.gelip uyandırmasini çok sever.
daha çok yoruluyorum.ayaklarım kopuyor.

bir de ek gıdaya başladık.mutfaktan çıkamıyorum.Allahtan Teyzemiz 2 günlük çorba falan yapıp kavanozluyor.meyve falan da o şekilde.Yoğurttu muhallebiydi bitmiyor.
kendime zaman ayırmak istiyorum artık ama banyoyu bile 5 dk yapıyorum.
Bütün annelere Allah kolaylik versin.

Arkadaşlar 1 yaşında ikizler im var bebek arabası alacağız ama hangisinden almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim

Pierre cardin yanyana modelini kullandık ama oturma yerleri dar olduğu için rahat edemedik sattık

evet cnm şükür yürüdü biraz garip yürüyor ama olsun penguen gbi paytak paytak pek bi sevimli sarı civciv .. ayakları içe basıyo biraz ortapedik ayakkabı adık inş düzelir bir ayagında resmen topuk dışarıda garip asıo ilerleyen zamnlarda inş düzelir ...

merhaba cnm ben pierre 802 aldım ayrı bebek arabası çok agır kendisi 11 kg ve bebeklerle 20 kg geciyor merdivenler var zor oluyor die baston aldım yine ayrı ve birleştirme aparatı da oluyormus onu almadım ama alanları hep görüyorum gayet şık duruyo çantayada konulabilcek gbi takması da kolay onu tavssiye ederim sana... benim oturdugum yer dik bir bölge tek çıkaken bile zorlanıyorum kaldıki ikiz arabası ile annem kendimi caddede bulurum heralde allah korusun 1,5-2 yas bebekler yürüyo ya kolay oluyor galba hep görüom resimler parka gitmişler gezmeye arabasız havalar düzelsin bende yürüyerek denicem park hemen yan taraf inşallah başa çıkarım

Eki Görüntüle 1444152
Bunlarda benim erkeklerim soldaki eymen sağdaki ege
maşallah. kocaman olmuş superman ler :) büyüdükçe kesinlikle daha kolaylaşıyor ve eğlenceli oluyor.

1,5 yaşına kadar onlara özel yemek yaparsın. ondan sonra yavaş yavaş aile hangi yemeği yiyorsa onlar da onu yemeye başlar. bu süre gerçekten mutfaktan çıkılmıyor. hele bir de bebekler iştahsızsa anne ne yapacağını şaşırıyor. ya beğenir y
a yerse diye bir şey hazırlamak gerek bu durumda. mutfaktan çıkılmıyor geçekten.
kolaylıklar diliyorum

bende silver cross var. aöa pieerre cardin, silver cros ve macleren aynı hemen hemen. 3 de baston tipi, hafif, arabada diğerleri kadar yer kaplamaz. diğer tip olanlar çok büyük ve ağır.
eğer ayrı ayrı alacaksan bilemem ama keşke satmasaydın. alışırlardı. çoğu bebek isteye isteye oturmuyor bebek arabasına. alışmaları süre alıyor. ben bu konuda sıkıntı yaşayanlardanım. ne oldu. ağlamalarını duymazdan geldim. 3-4 binişten sonra alıştılar. yeni alacağın arabada da aynı sorunu yaşayabilirsin.
benimkiler 9,5 ve 11,5 kilolar ve rahat sığıyorlar. ben bebek arabası alacağım sıra hiç pierre cardinler karşılaşmamıştım. çocuklar bir yaşındayken gördüm. keşke karşıma çıksaydı da bunu alsaydım dedim. renkleri daha güzel ve fiyatı da uygundu.
eğer yine baston tipi alacaksan diğer markalardan hiç farkı yok diyebilirim.

Canım çok şükür yürümesi onu ve sizi ne kadar mutlu etmiştir.
Bizde 13. Ayin icindeyiz henüz yurumuyorlar bakalım bekliyoruz

merhabalar,
deneyimli ikiz annelerinden biraz yardım istesem:))
aranızda ikizlerini bakıcıya baktıranlar vardır mutlaka.
tek bakıcı mı iki bakıcımı bakıyor merak ediyorum.
tek bakıcı başedebilir mi,iki kişi olsa nasıl olur,ücret ne alıyorlar vs. aklımda milyon tane endişe var.
bakıcısı olanlar biraz bahsedebilir mi lütfen:))

merhabalar,
ben de bakıcı deneyimi oalnlardan yardım istemiştim üstteki mesajımda.
tesadüfen senin mesajını gördüm.
komşu teyze bakıyor demişssin.ne kadardır bakıyor.tek başına halledebiliyor mu.
bi mahsuru yok ise ücret ne alıyor.
ikizlere bakacak insan bulmak çok zor.ben de şimdiden aramaya başladım.çünkü ilk başlarda yrm gün gelsin istiyorum.
kadının yanında anne veya kv var mı yardım eden?
çok sordum ama tecribeli annelerden fikir almakta fayda var.
gerçi bir oğlum var bakıcı deneyimim de var ama ikizler haliyle başka bir tecrübe:))

merhaba

6 aylık biri kız biri erkek ikizlerim var. 2,5 aydan itibaren yatılı gürcü bakıcımız var. Bakıcımıza annem ve babam, öğleden sonraları da ben yardım ediyorum. Çocuklar 4 aylık olunca çalışmaya başladım. Şimdilik öğlene kadar çalışıyorum, süt iznim devam ediyor. Ben çok memnun kaldım. Bakıcımız ev işlerine de yardım ediyor. Yemek dışında her işi yapıyor diyebilirim. Çocuklardan biri gece onun yanında yatıyor. Bakıcımıza 700 dolar ödüyorum, pazar günü izinli, 30 TL harçlık veriyorum. İhtiyacım olursa izine çıkmıyor. Biliyorum biraz pahalı ama her kuruşuna değiyor. Keşke daha erken alsaymışım diyorum.

teşekkür ederim detaylı cevabın için.
İstanbuldasın sanırım.
Bizim gibi nispeten küçük illerde olanların bu tür gürcü vs. bakıcı bulmamız pek kolay değil.
ücreti yüksekmiş ama memnunmuşsunuz ne güzel.önemli olan bu memnuniyet.
bir de yatılışmış.haliyle ücret ona göre olacak.
resmen eliniz kolunuz olur evde böyle yatılı güvenilir bir bayan.
ben artık imkan dahilinde gündüz bakacak birini bulsam güvenilir çok sevinicem.

[QCanım "reyhan 2004, post: 40034779, member: 653955"]Çok tatlılar Maşallah Allah birlikte uzun ömürler versin. Eşim izin verse ben de benimkilerin fotosunu atcam ama. malesef.[/QUOTE]

Canim cok tsk ederim.rabbim hepimizinkini korusun ins .bilmem ben onlari size gosterince mutlu oluyorum vereceginiz tepkileri cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…