- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Arabaya gelince ben onlu arkali aldim daha dogrusu babam aldi... Ama 6 aydan once kullanmam mumkun degil cnk ondeki oturmak zorunda
iyi tarafi hafif ve tekli gibi heryere girecek sekilde... Arkadaki ondekini cekistiremeyeck sekilde
zaten simdilik disari cikmiyorum sonrasi icinde bulurum bi care ins.
merhaba arkadaşlar sizde yanyana mı yoksa arkaarkaya olan ikşz arabaları daha kullanışlıdır .kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 679203 Eki Görüntüle 679204 sizce hangisi?
Cosatto markayı bir gör derim :)merhaba arkadaşlar sizde yanyana mı yoksa arkaarkaya olan ikşz arabaları daha kullanışlıdır .kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 679203 Eki Görüntüle 679204 sizce hangisi?
merhaba arkadaşlar sizde yanyana mı yoksa arkaarkaya olan ikşz arabaları daha kullanışlıdır .kullanan arkadaşlardan yorum istiyorum fikir verirseniz sevinirim.Eki Görüntüle 679203 Eki Görüntüle 679204 sizce hangisi?[/
Kızlar bebek arabası düşünenler için bir önerim var maclaren ve cosattonun ikiz arabaları hem heryere sığıyor (asansör bagaj vs) hem de tek elle bile kullanılabilecek kadar rahat sürülüyor. Üstelik yeni doğan kullanımı da var yani tam yapabiliyor . Fiyatına gelince Türkiye'de 1000- 1500 arası. Fakat ben amazon.uk ye üye oldum ve cosatto markayı turkiyeye Kargo dahil vergilendirilmiş hâli 650tl ye aldım. Cok da güzel ve sevimli netten bakabilirsiniz. Arka armayayım tavsiye etmediler arkadaki bebek bunalıyormuş
Bonny size 40gun mu oldu,vay be o kadar oldu mu,senin uykusuzluklar yeni basliyo tabi,Allah kolaylik versin,en kisa zamanda oglusunda yanina gelir ins
inşallah bitecek şu sıkıntılar. gün sayıyorum valla. bugün 57 günlüğüz başak. büyük kızım 2 kilo aldı, küçük kızım 1,5 kilo aldı. 3 gün önce durum böyleydi. son bir haftada küçük kızımın kilo alımı baya yavaşladı. ona canımı sıkıyorum bir de. bir haftadır süt içirmek işkence olduç içmiyor. 10 ml 10 ml içiyoruz. ıkınıyor kabız olduğu için. kabız olunca bağırsak gazı da oluyor. doktor gaz olunca kusar da iştahı da azalır demişti. 2. ayda daha da artar bu durum dedmişti. kilo alımı etkilenmeye başladı. bir de bana da işkence oluyor. sürekli elimde biberon zorla 10 ml 10 ml içiriyorum. sinirlerim çok geriliyor. o kadar uğraşıyorum, ya kusuyor ya da bakıyorum ki çok az kilo almış. dün doktora danışmadan kızıma kimyonlu rezene çayı içirmeye başladım. dünden beri kendi kendine kakasını yapmaya başladı ve çok güzel de gaz çıkarıyor. evde sürekli osuruk sesi :) belki gazını çıkarır da süt içmesi düzelir diye dua ediyorum.Tugba annene gecmis olsun,neyse iş yine başa dustu desene,zaten öyleymiste,kucukte olsa yardimi varmis ama neyse artik,Allah sana guc kuvvet versn,bebisler ne kadarlik oldu,ins.3ay olunca bitcek sıkıntılarin...bu arada kilolari nsl en son
bonny bundan sonra başlar sıkıntıları. yalnız değildin değil mi? evinizde annen varsa sistemlli bir düzen kurun. her şeyi önceden kouşun. annen de senin kadar din dinamikse er şeye yatişebilecekse muhakkak oturun plan yapın. ne annen yorulsun ne de sen. umarım sorunsuz atlatırsın bu dönemi. allah kolaylıklar versin.Sağ olasın 24 gün oldu canım, şimdilik öyle bir huysuzluğu yok miniklerimin ama bundan sonra gaz sancıları başlayabilir dedi doktor. İnşallah gazlı olmaz bebişlerim...Perşembe günü ilk kontrolü var kızımın.Hayırlısıyla her şey iyi çıkar inşallah. Oğlumu da 3-4 güne kadar çıkaracaklar gibi. Hayırlısı bakalım.
bu kırk günü geçsin, şu kırkı bir çıksın düzelir her şey diyenler
bence kocaman bir yalan söylüyorlar
bizim kırkımız çıktı ama
değişen bir şey yok
yine mızmız benimkiler
bir de benim bebeğim 4 saat uyudu diyenlere hayret ediyorum
çok şanslısınız valla
benimkiler 1,5 satte bir uyanıyorlar en geç
benim sinirlerim çok yıprandı arkadaşlar
tahammül edemiyorum bazen
sonra da vicdanım sızlıyor ama
napıyım, bazen dayanamıyorum
bonny bundan sonra başlar sıkıntıları. yalnız değildin değil mi? evinizde annen varsa sistemlli bir düzen kurun. her şeyi önceden kouşun. annen de senin kadar din dinamikse er şeye yatişebilecekse muhakkak oturun plan yapın. ne annen yorulsun ne de sen. umarım sorunsuz atlatırsın bu dönemi. allah kolaylıklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?