- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
sütüm yetiyor evet. 3. ay kontorolümüzde doktor 4. ayda kaşık mamalarıyla ek gıdaya başlarız dedi. ben de bunu duymayı düşünmüyordum. şaşırdım açıkcası. 4. ayda detaylı konuşurum diye bir şey de sormadım. normalde çevremde çok var 4. ayda başlayan ek gıdaya. çok nadir görüyorum ilk 5 ay sadece anne sütüyle besleyen bebeklerini. aslınd bu safer başka bir doktora gittik mecburen. kendi doktorumuz hastaneden ayrılmış. aynı hastanede başka bir çocuk doktoruna göründük. kendi doktorumuz çalışmıyor şimdi. keşke ona sorma imkanımız olsaydı.Tuğba bildiğim kadarıyla senin sutun yetiyordu neden ek gidaya erken geçiyorsunuz ki... Ek gıda dönemi biraz zor olabuliyimus bende 4.5 aylıkken başlayacağım ins
hala uyku düzenimiz yok eve şimdilik cesaretimi yok
bugün oğlani dr.a götürüp sünnet randevusu alcam kismetse
herkes face de sanırım arada buraya da ugraslar
kendi evinde yaaprsın kutlamasını, mevlüdünü falan. çok erken erkek adam olacak ha bebeişin :)Pazartesi oglusum sünnet olcak heyecan yaptım ...
kızlar bende durumlar aynı
hala bir düzenimiz yok
olacağına inancım da yok
bu gece 7 kere kalktık, gerisini siz düşünün artık
yemeleri ve kilo alımları iyi maşallah
geçen hafta başka bir doktora götürdüm bebeklerimi
o da çok sağlıklılar hiçbir şeyleri yok dedi
kabullenmekten başka çaremiz yok
kayınvalide, kayınpeder, kaynım ve ben inanın anca yetiyoruz
ilk defa iki gün önce 4 er saat uyudular
ailecek inanamadık
gece uykusuna 8 gibi yatıyorlar
ben de bazen 9 da yatıyorum
dört buçuk beş gibi uyanıyorlar, saat sekize kadar uyanıklar
geç yatırdım, saat 10 gibi uyuttum ama yine aynı saatte uyandılar
ben de erken uyutup biraz dinleniyorum
dün okula gittim, okulu da, öğrencilerimi de hiç özlememişim
okulum okulluktan çıkmış
serbest kıyafet uygulaması yürürlüğe konmuş
öğrenciden başka her şeye benzemişler
yataktan kalkıp gelmiş gibiler
müdürüm seneye kaç saat istersen o kadar ders alırsın dedi
3 gün gelirsin okula dedi
bu beni mutlu etti
Papatya maşaallah bebişlerine, gayet iyi kilo almışlarbu arada kızım 5 kilo oğlum ise 6 kilo oldu
Basakcim cepten neti sevmiyorum face de hizli da yazamiyorum acikcasi... Ancak eve gecince gelebilirim aaraniza
ayy masallah ne guzel buyumusler ben bu hallerine de cok mutlu iluyorum en azindan geceleri artik daha rahatim...
Gunduzleri de uyanimca artik aglamiyorlar... Biraz oynuyoruz egleniyoruz ama hala uyumakta cok zorlaniyorlar... Bu sikintiyi da atlatacaz ins.
Kasik olayi bencede zordur... Bakalim benim bidiklar napcak
sunneti istitodum ama biraz erken oldu... Kismet insallah hayirli olur darisi size olsun
kızlar bebişleri nasıl besliyorsunuz? bana hastanede şöyle dendi : 1. göğsünü 10 dk emzir, sonra 2. göğsünde 10 dk emzir. bu arada gaz çıkar. biraz oyna bakınsın. sonra mamayı ver gaz çıkar. ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bazen emmek zor geliyor ve çok bağırıyor direk mamaya geçiyorum. ne kadar süt aldığını görmediğim için mamalarını az az hazırlıyorum. bu konuda zorlanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. ayrıca yanımda kayınvalidem var o da mama hazırlıyor ya da eşim herkes kafasına göre takılıyor. bir aylık olunca pre aptamilden aptamil 1 e geçeceğiz. mamaları dolaba mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığı iyi mi? bu arada doyduklarında ( tam olarak ) güzel uyuyorlar. kusuyorlar diye hep başlarında bekliyoruz nöbetleşe. zor oluyor tabiki. ben eşimle nöbet tutmak istiyorum kv uykum yok diyor yatmıyor baya gergin günler geçiriyoruz. sanırım her evde yaşanıyor bu durumlar. kırkımız çıksın diye dört gözle bekliyorum gezeriz diye. ayrıca yarın hepatit 2. aşımız var ateş yapar mı bu aşı?
çok soru sordum ama sizler çok tecrübelisiniz. yardımlarınızı bekliyorum.....
kızlar bebişleri nasıl besliyorsunuz? bana hastanede şöyle dendi : 1. göğsünü 10 dk emzir, sonra 2. göğsünde 10 dk emzir. bu arada gaz çıkar. biraz oyna bakınsın. sonra mamayı ver gaz çıkar. ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bazen emmek zor geliyor ve çok bağırıyor direk mamaya geçiyorum. ne kadar süt aldığını görmediğim için mamalarını az az hazırlıyorum. bu konuda zorlanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. ayrıca yanımda kayınvalidem var o da mama hazırlıyor ya da eşim herkes kafasına göre takılıyor. bir aylık olunca pre aptamilden aptamil 1 e geçeceğiz. mamaları dolaba mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığı iyi mi? bu arada doyduklarında ( tam olarak ) güzel uyuyorlar. kusuyorlar diye hep başlarında bekliyoruz nöbetleşe. zor oluyor tabiki. ben eşimle nöbet tutmak istiyorum kv uykum yok diyor yatmıyor baya gergin günler geçiriyoruz. sanırım her evde yaşanıyor bu durumlar. kırkımız çıksın diye dört gözle bekliyorum gezeriz diye. ayrıca yarın hepatit 2. aşımız var ateş yapar mı bu aşı?
çok soru sordum ama sizler çok tecrübelisiniz. yardımlarınızı bekliyorum.....
son sorum bebekler neden kusar? bunun için ne yapabilirim? çok üzülüyorum onlar kusunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?