- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
kızlar bende durumlar aynı
hala bir düzenimiz yok
olacağına inancım da yok
bu gece 7 kere kalktık, gerisini siz düşünün artık
yemeleri ve kilo alımları iyi maşallah
geçen hafta başka bir doktora götürdüm bebeklerimi
o da çok sağlıklılar hiçbir şeyleri yok dedi
kabullenmekten başka çaremiz yok
kayınvalide, kayınpeder, kaynım ve ben inanın anca yetiyoruz
ilk defa iki gün önce 4 er saat uyudular
ailecek inanamadık
gece uykusuna 8 gibi yatıyorlar
ben de bazen 9 da yatıyorum
dört buçuk beş gibi uyanıyorlar, saat sekize kadar uyanıklar
geç yatırdım, saat 10 gibi uyuttum ama yine aynı saatte uyandılar
ben de erken uyutup biraz dinleniyorum
dün okula gittim, okulu da, öğrencilerimi de hiç özlememişim
okulum okulluktan çıkmış
serbest kıyafet uygulaması yürürlüğe konmuş
öğrenciden başka her şeye benzemişler
yataktan kalkıp gelmiş gibiler
müdürüm seneye kaç saat istersen o kadar ders alırsın dedi
3 gün gelirsin okula dedi
bu beni mutlu etti
kızlar bebişleri nasıl besliyorsunuz? bana hastanede şöyle dendi : 1. göğsünü 10 dk emzir, sonra 2. göğsünde 10 dk emzir. bu arada gaz çıkar. biraz oyna bakınsın. sonra mamayı ver gaz çıkar. ben de böyle yapmaya çalışıyorum ama bazen emmek zor geliyor ve çok bağırıyor direk mamaya geçiyorum. ne kadar süt aldığını görmediğim için mamalarını az az hazırlıyorum. bu konuda zorlanıyorum fikirlerinize ihtiyacım var. ayrıca yanımda kayınvalidem var o da mama hazırlıyor ya da eşim herkes kafasına göre takılıyor. bir aylık olunca pre aptamilden aptamil 1 e geçeceğiz. mamaları dolaba mı koyuyorsunuz yoksa oda sıcaklığı iyi mi? bu arada doyduklarında ( tam olarak ) güzel uyuyorlar. kusuyorlar diye hep başlarında bekliyoruz nöbetleşe. zor oluyor tabiki. ben eşimle nöbet tutmak istiyorum kv uykum yok diyor yatmıyor baya gergin günler geçiriyoruz. sanırım her evde yaşanıyor bu durumlar. kırkımız çıksın diye dört gözle bekliyorum gezeriz diye. ayrıca yarın hepatit 2. aşımız var ateş yapar mı bu aşı?
çok soru sordum ama sizler çok tecrübelisiniz. yardımlarınızı bekliyorum.....
sagdıgım sütü dolabın alt tarafında saklıyorum.verecegım zaman sütü bıberonun ıcıne koyup, bıraz sıcak suyun ıcıne oturtuyorum.o sekılde ılıtıp verıyorum cocuklara.dogru mudur kızalr???? mıkrop uretecek yanlıs bısey yapmaktan korkuyorum o yuzden bu kadar ırdelıyorum..(
bı de ben pematıl hazırlarken su sekılde yapıyorum:
temız su kaynatıp sogumaya bırakıyorum.bazen 2 saatte bazen 3 saatte acıkıyorlar.bellı olmuyor.o zamana kadar su ıyıce soguyor.acıktıkları zaman yıne ayn sekılde suyu, bıberona döküp bıraz ılısın dıye sıcak suyun ıcıne oturtuyorum, ıcıne toz mamayı koyup calkalaıyorum..bu sekıl dogru muİ?
kızlar cok basıt gorunebılır bu da sorulur mu demeyın nolurr:)) telas ve tecrubesızlık cok kotu bebklerım de cok kucuk, en dogurusunu yapmak ıstıyorum:44:
Ben ayakta sallamaktan biktim... Besigi hic labul etmiyorlar dr. Hala gazlari var dedi bana sorarsan eskisine gore cok iyiler sadece uyumayi bilmiyoruz
oglum cok hareketli insallah sunnette zorlanmayiz
masallah seninkiler kolay uyuyormus
evet en zoru sabah 6 uyanmalari ve en az 2 saat uyumamalari...
Hepinize hayranim... Ben hala yalniz baknaya korkiyorum
sagdıgım sütü dolabın alt tarafında saklıyorum.verecegım zaman sütü bıberonun ıcıne koyup, bıraz sıcak suyun ıcıne oturtuyorum.o sekılde ılıtıp verıyorum cocuklara.dogru mudur kızalr???? mıkrop uretecek yanlıs bısey yapmaktan korkuyorum o yuzden bu kadar ırdelıyorum..(
bı de ben pematıl hazırlarken su sekılde yapıyorum:
temız su kaynatıp sogumaya bırakıyorum.bazen 2 saatte bazen 3 saatte acıkıyorlar.bellı olmuyor.o zamana kadar su ıyıce soguyor.acıktıkları zaman yıne ayn sekılde suyu, bıberona döküp bıraz ılısın dıye sıcak suyun ıcıne oturtuyorum, ıcıne toz mamayı koyup calkalaıyorum..bu sekıl dogru muİ?
kızlar cok basıt gorunebılır bu da sorulur mu demeyın nolurr:)) telas ve tecrubesızlık cok kotu bebklerım de cok kucuk, en dogurusunu yapmak ıstıyorum:44:
kızıma doğum kilosuna bakarak aptamil1 vermişlerdi
iki çocuk doktoru da kilosuna bunu uyacağını söyledi
dayanamadım geçen hafta doktora götürdüm
çünkü bebeğim çılgınlar gibi bağırıyordu
doktor muayene etti, çok sağlıklı
hiçbir şeyi yok dedi
mama yaramamış bu çocuğa dedi
preaptamil kullanalım dedi
huzursuzluğu mamayı sindirememesinden dedi
benim oğlumla kızımın arasında 20 gr vardı oysaki
oğluna yaramış, kızına yaramamış mama dedi
mama bağırsağa indiği anda acı vermeye başlıyor bebeğe dedi
çok üzüldüm ve o iki doktoru parçalamak istedim o an
bir de geçen haftaki kandilde bebeklerimin uslanması için dua ettim Allah'a
bazılarına komik gelebilir ama
dayanılacak gibi değildi huysuzlukları
mamadan mı yoksa allaha yalvarmamdan mı bilinmez kızım ağlamalarını bıraktı
yine uykusu çok kötü ama
uyanık kaldığı zaman diliminde ağlamıyor
etrafı seyrediyor
gülücük atıyor
çok şükür rahatladık o anlamda
ateş ölçerimizi aldık arkadaşlar
kız kardeşim de bunu kullanıyordu bebeğine
memnun kaldığımız için biz de aynısından aldık
işte bundan
Braun Thermoscan Ateş Ölçer 4520 - e-bebek.com
Papataya ve basak tesekkur ederim guzel dielekelriniz icin
evet bugun oglum erkek oldu cok sukur... İlerleyen gunlerde sunneti tavsiye edip etmedigimi anlatirim
ama cok sukur kesme durumunda sikinti yok.... Sadece biraz zor uyuttum bu geceden korkmuyor degilim ins silinti olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?