- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Merhaba arkadaşlar
Hepinize bebeklerinizi kolaylıkla büyütmenizi temenni ediyorum. Allah yardımcınız olsun
Ben size rop tedavisini sormak istiyorum. Dün yaptırdık temiz çıktı fakat kızımın gözleri acaip kanlandi. Yaptıran arkadaşlar Bu durum normal mi endişelenmem gerekir mi
Merhaba arkadaşlar
Hepinize bebeklerinizi kolaylıkla büyütmenizi temenni ediyorum. Allah yardımcınız olsun
Ben size rop tedavisini sormak istiyorum. Dün yaptırdık temiz çıktı fakat kızımın gözleri acaip kanlandi. Yaptıran arkadaşlar Bu durum normal mi endişelenmem gerekir mi
mehaba kızlarrr....yarın rop muayenemız var..sonra da norolojı.ınsallah kolay gecer ...
kızlar aklıma geldı de..bebegnıze su verıyor muydunuz..erken dogum yapanlar?bızımkıler bugun 1 aylık oldular.kımse bısey de demedı..su verecekmıyız?
mehaba kızlarrr....yarın rop muayenemız var..sonra da norolojı.ınsallah kolay gecer ...
kızlar aklıma geldı de..bebegnıze su verıyor muydunuz..erken dogum yapanlar?bızımkıler bugun 1 aylık oldular.kımse bısey de demedı..su verecekmıyız?
Milasis inşaallah,yarını sorunsuz atlatırsınız, kafa ve kalça ultrasonunuz olacak,onları mutlaka takip edin oldu mu?
Bizimkiler büyüdüğü için ve yaz geldiği için veriyoruz, ama siz daha çok küçüksünüz, buna rağmen yazın yine verilir mi, biraz şüpheliyim,zaten anne süründe su var, mamayıda suyla yspıyosun, bence seninkiler için erken diye düşünüyorum
kızlarr bız muayenmızı olduk ama ben hıc bısı anlamadım..doktorun soyledıgı, damarlar olusumu tamamlamamıs.sımdılık patolojık bısey yok.takıp gerekır.once sık cagırıcaz sonra azaltıcaz dedı..haftaya cuma yıne aynı sekılde muayene olacak dedı..ıcım parcalandıı..ne demek sımdı buuu?bızımkı temız cıkmadı mıı?sordum doktora tekrar tekrar aynısını soyledıı?:18:
kızlarr bız muayenmızı olduk ama ben hıc bısı anlamadım..doktorun soyledıgı, damarlar olusumu tamamlamamıs.sımdılık patolojık bısey yok.takıp gerekır.once sık cagırıcaz sonra azaltıcaz dedı..haftaya cuma yıne aynı sekılde muayene olacak dedı..ıcım parcalandıı..ne demek sımdı buuu?bızımkı temız cıkmadı mıı?sordum doktora tekrar tekrar aynısını soyledıı?:18:
rop muayenesinden bahsediyorsun sanırım. bu muayene ddamarların gelişip gelişmediğiyle alakalı bir muayene. tedavisi var tabiki. lazer tedavisi gibi. canım ihmal etmeyin. ileri yaşlarda gözlerinde ciddi sıkıntılar oluşabilir bebeklerinin. aileler genellikle o muayeneyi gördükten sonra bir daha muayeneye götürmüyorlar çocuklarını acı çekiyorlar diye. aslında acı çekmiyorlarmış sadece rahtsız oluyorlarmış sıkıcı ve sabit tutuldukları için. muhakkak muayenelere götür. damla vermişlerdir sanırım. geçmiş olsun.
Milasis muayenemiz tamamen temiz çıkmış diyemeyiz, ama moralini bozma,çünkü bazen hiç bir tedaviye gerek kalmadan bile,kendiliğinden damarlar gelişimini tamamlayabilir, yada lazerle tedavi edilebilir, zor ni işlem değil, yeterki çaresi olsun,takiplerine devam et yeterli
Kayınvalidem sormuştu da dr "su vermeyin, anne sütüyle alıyor onlar sıvıyı zaten" demişti.
Bu arada oglu olanlara siddetle sinneti tavsiye ediyorum
masallah benim ogluma...
Duygucum arabalarinizi gule gule kullanin
Seninkiler ne kadar oldu ... Biz 2 .ay asimizi dr.umuz vurdu ama hic ole bisey soylemedi iz de yok sivilcede... Eee artik asilarda iz birakmiyor
10 gun sonra bizimde 4. Ay asimiz var gercektem asi gunlerinde cok stresli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?