2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun. kanlanması çok normal. damla vermişlerdir muhakkak. onu kullan. geçecektir kanlanma. bizde de oldu. ne şükür ki temiz çıkmış.

Bonyy tesekkur edeeim
ins kolay gecer simdi bebisimi kv ve esim dr.a goturdu kanamasi oldu... Aslinda bize verilen kagitta kanama olabilir aktifse getirin yaziyo bana gorw cok degildi ama biraz oncede olunca kontrol olsun istedik
ben kizimla kaldim merakla bekliyorum simdi

Gayet normal,damla verdilerse bi kaç gün onu kullanabilirsin, bizimkindede olmuştu

mehaba kızlarrr....yarın rop muayenemız var..sonra da norolojı.ınsallah kolay gecer ...
kızlar aklıma geldı de..bebegnıze su verıyor muydunuz..erken dogum yapanlar?bızımkıler bugun 1 aylık oldular.kımse bısey de demedı..su verecekmıyız?

Milasis inşaallah,yarını sorunsuz atlatırsınız, kafa ve kalça ultrasonunuz olacak,onları mutlaka takip edin oldu mu?
Bizimkiler büyüdüğü için ve yaz geldiği için veriyoruz, ama siz daha çok küçüksünüz, buna rağmen yazın yine verilir mi, biraz şüpheliyim,zaten anne süründe su var, mamayıda suyla yspıyosun, bence seninkiler için erken diye düşünüyorum

Kayınvalidem sormuştu da dr "su vermeyin, anne sütüyle alıyor onlar sıvıyı zaten" demişti.

Basakcim sagol teyzesi... Oglum daha iyi ufak bi kacak varmis tek bi dikis atildi ama cok sukur bilmedi bile...
Bende artik su veriyorum dr. Anne sutunu az aliyorsa vermelisin dedi

kızlarr bız muayenmızı olduk ama ben hıc bısı anlamadım..doktorun soyledıgı, damarlar olusumu tamamlamamıs.sımdılık patolojık bısey yok.takıp gerekır.once sık cagırıcaz sonra azaltıcaz dedı..haftaya cuma yıne aynı sekılde muayene olacak dedı..ıcım parcalandıı..ne demek sımdı buuu?bızımkı temız cıkmadı mıı?sordum doktora tekrar tekrar aynısını soyledıı?:18:

rop muayenesinden bahsediyorsun sanırım. bu muayene ddamarların gelişip gelişmediğiyle alakalı bir muayene. tedavisi var tabiki. lazer tedavisi gibi. canım ihmal etmeyin. ileri yaşlarda gözlerinde ciddi sıkıntılar oluşabilir bebeklerinin. aileler genellikle o muayeneyi gördükten sonra bir daha muayeneye götürmüyorlar çocuklarını acı çekiyorlar diye. aslında acı çekmiyorlarmış sadece rahtsız oluyorlarmış sıkıcı ve sabit tutuldukları için. muhakkak muayenelere götür. damla vermişlerdir sanırım. geçmiş olsun.

Milasis muayenemiz tamamen temiz çıkmış diyemeyiz, ama moralini bozma,çünkü bazen hiç bir tedaviye gerek kalmadan bile,kendiliğinden damarlar gelişimini tamamlayabilir, yada lazerle tedavi edilebilir, zor ni işlem değil, yeterki çaresi olsun,takiplerine devam et yeterli

neden boyle oldu kı... guzel kızlarımın boncuk gozlerıne bısey olmasınn allahımm lutfenn...

Kayınvalidem sormuştu da dr "su vermeyin, anne sütüyle alıyor onlar sıvıyı zaten" demişti.

doktorumuz da bize verin suyunu dedi
biz bugün 92 günlüğüz, bunu 90. gün gittiğimizde söyledi
ama ben havalar ısındığından beri veriyorum
günde bir veya iki kere
iki tatlı kaşığı
pınarın bebek suyu var, ondan aldım, onu veriyorum

bugün bebeklerimizin arabalarını alcağız
kararımızı verdik, baston arabalardan alacağız, çok hafifler
bir aparatla birleştirilebilnlerden
hem tek tek hem yanyana kullanabilelim diye
önlü arkalı ve yan yana olanları denedim, tek başıma arabanın bağajına yerleştiremedim, bana ağır geldi
bir yere gitmek istesem yapamayacaktım
bugün alacağız inşallah
deneyince deneyimimi anlatırım size

Son düzenleme:
benimkiler uyumama ve huysuzlukta kendi rekorlarını kırıyorlar
dün tüm gün boyunca toplamda bir saat anca uyudular
o da bölük pörçük
sinirlenme duygu diyorum, sen alıştın bu duruma diyorum ama nafile
bazen delirecek gibi oluyorum

ikinci ay aşılarını yapan hemşiremiz
önce kollarında sivilce çıkacak
sonra da bir ay sonra aşı izi beli olacak
bu da aşının tuttuğunu gösterecek demişti
ama kuzularımın ikisinde de aşı izi yok maalesef
aşılar tutmadı mı demek bu?

Duygucum arabalarinizi gule gule kullanin
Seninkiler ne kadar oldu ... Biz 2 .ay asimizi dr.umuz vurdu ama hic ole bisey soylemedi iz de yok sivilcede... Eee artik asilarda iz birakmiyor
10 gun sonra bizimde 4. Ay asimiz var gercektem asi gunlerinde cok stresli oluyorum

Bu arada oglu olanlara siddetle sinneti tavsiye ediyorum
masallah benim ogluma...

ben eşimi ikna edemiyorum maalesef
doktor da eşimi destekler şekilde konuşunca bizim sünnet işimiz kaldı

95 günlük olduk canım
ben mart anneleri formunda da yazıyorum
orada da konuşuldu bu konu
izi oluşan da var oluşmayan da
anlamadım ben bunu
aşılarda ben de çok geriliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…