- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
benimkiler uyumama ve huysuzlukta kendi rekorlarını kırıyorlar
dün tüm gün boyunca toplamda bir saat anca uyudular
o da bölük pörçük
sinirlenme duygu diyorum, sen alıştın bu duruma diyorum ama nafile
bazen delirecek gibi oluyorum
bebekleremi veriyorsun kendinmi içiyorsun anasonu tuğbaduygu anason çaını denedin mi? uyku yapıyor bebeklere, sakinleştiriyor. belki faydasını görürsün diye söylemek istedim.
arabalarınızı güzel günlerde kullanın inşallah. bende silver crossun yana yana ikz arabası var. memnunum ben de. manevra kabiliyeti çok iyi.
Asi izlerine baktim yok...
Anasonu bende duydum ama uyustucu ozelligi oldugunu unutmamak lazim benim bi arkadasim narkozla bile bayilmiyomus annesi cok kullanmis simdi kolay kolay uyusmuyorum diyo...
Benimkiler biraz daha uslandilar sanki darisi sana olsun duygucum
bebekleremi veriyorsun kendinmi içiyorsun anasonu tuğba
ben hiç kullanmadım. ama çok duydum anason çayını. benimkilerin ağlama huyu yok çok şükür. uykuları da çok iyi. ihtiyaç duymadım.
Asi izi yok takildim simdi dr.um da bisi solemedi bu ay sorayim bari..
Papatyacim canim saat basina cok uzuldum ben ilk 3 ay delirecem sanmistim ama artik coook sukur...
Canim biraz nazar duasi falan okuyun...aklima baska bisey gelmiyor
dua etmeyi ihmal etme.. İns yakin zamanda duzelitsiniz[/QUOTE
Dosbacım pinpiriklenme, geçde oluşabilir, aile hekimliğinize sorsana, numarası falan yok mu
bizimkilerin ikisinde de aynı durum vardı ,zamanla düzeliyor korkmaBen cok uzn zamndr giremiyorum bu topigide yeni gordum bnm izleim 8 haftyi bitrdik ama cok zormus ya kizm hic uyumuo cok aglio oglum eh iste bide tek bakiorum 19 aylik oln bir kizm var bide okdr zorlniyorumki inanilmazben bisey sormk istiorum benim oglumun kafasi hem sol tarfina dgru yan tutuo bn duzltiom yats seklini bi bakiom yine ayni pozisyonu almis bgn ailri vardi bnde dr soyledim fizik tedawi verdi
Papatya ayrı arabayı bende çok düşünmüştüm ama daha zor olur diye düşünmüştüm, inşaallah memnun kalırsın, güle güle kullan
Kızlar bebeklerinizde sadece verem aşısının izi oluşması lazım, benim küçük oğlumdada geç oluşmuştu, ama olması lazım , bebekletinizi kontrol edin zamanla
Asi izi yok takildim simdi dr.um da bisi solemedi bu ay sorayim bari..
Papatyacim canim saat basina cok uzuldum ben ilk 3 ay delirecem sanmistim ama artik coook sukur...
Canim biraz nazar duasi falan okuyun...aklima baska bisey gelmiyor
dua etmeyi ihmal etme.. İns yakin zamanda duzelitsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?