2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

duygu anason çaını denedin mi? uyku yapıyor bebeklere, sakinleştiriyor. belki faydasını görürsün diye söylemek istedim.
arabalarınızı güzel günlerde kullanın inşallah. bende silver crossun yana yana ikz arabası var. memnunum ben de. manevra kabiliyeti çok iyi.

Asi izlerine baktim yok...
Anasonu bende duydum ama uyustucu ozelligi oldugunu unutmamak lazim benim bi arkadasim narkozla bile bayilmiyomus annesi cok kullanmis simdi kolay kolay uyusmuyorum diyo...
Benimkiler biraz daha uslandilar sanki darisi sana olsun duygucum

bebekleremi veriyorsun kendinmi içiyorsun anasonu tuğba

inşallah canım ya
tek isteğim bu inan ki
saat 1 den beri banyoya giremedim, artık pes ettim
önce onları yıkayıp, uyutup
sonra da kendim gireceğim
hala geceleri saat başı kalkıyoruz inanabiliyor musun dosbacım?

ben hiç kullanmadım. ama çok duydum anason çayını. benimkilerin ağlama huyu yok çok şükür. uykuları da çok iyi. ihtiyaç duymadım.

uyku için değil sakinleştirmek için ,ilerde dönmeye emeklemeye başlayınca çok ihtiyaç oluyor :) sürekli huzursuz ve ağlamaklı oluyorlar çünkü yürümek istiyorlar yüryemiyorlar o dönemde çok ihtiyaç olacak böyle şeylere ,diş çıkarma ve bu hareket döneminde uykuları da düzenleri değişiyor tamamen ,ben de sadece sakinleşsinler diye versemmi diye düşündüm ama bilemiyorum ,bu arada benimkilerin de ilk 3 ay ağlama huyları yoktu ,3,5 aylıkken dönmeye başlayınca asıl yüzleri ortaya çıktı :))

Kızlar bebeklerinizde sadece verem aşısının izi oluşması lazım, benim küçük oğlumdada geç oluşmuştu, ama olması lazım , bebekletinizi kontrol edin zamanla

Papatya ayrı arabayı bende çok düşünmüştüm ama daha zor olur diye düşünmüştüm, inşaallah memnun kalırsın, güle güle kullan

Asi izi yok takildim simdi dr.um da bisi solemedi bu ay sorayim bari..
Papatyacim canim saat basina cok uzuldum ben ilk 3 ay delirecem sanmistim ama artik coook sukur...
Canim biraz nazar duasi falan okuyun...aklima baska bisey gelmiyor
dua etmeyi ihmal etme.. İns yakin zamanda duzelitsiniz

Ben cok uzn zamndr giremiyorum bu topigide yeni gordum bnm izleim 8 haftyi bitrdik ama cok zormus ya kizm hic uyumuo cok aglio oglum eh iste bide tek bakiorum 19 aylik oln bir kizm var bide okdr zorlniyorumki inanilmaz ben bisey sormk istiorum benim oglumun kafasi hem sol tarfina dgru yan tutuo bn duzltiom yats seklini bi bakiom yine ayni pozisyonu almis bgn ailri vardi bnde dr soyledim fizik tedawi verdi

Esila benim oglumdan itibaren saga yatiyo hatta yamuk bende col ugrastim ama donduredim dr.uma sordum 3 ay bitene kadar sakin zorlama dedi simdi oglum kendiliginden donuyor bende geceleri destekle yatiyorum bayaga duzeldik... Tabi kendi istegine birakinca sagi terccih edito ilk basta zorlayinca agliyodu... Baska dr.ada sor istetsen

bizimkilerin ikisinde de aynı durum vardı ,zamanla düzeliyor korkma
biz yan yatış yastığıyla yatırıp kenarlarını destekledik dönmesin diye ve internetten bu kafa yamuklukları için bir yastık var ondan aldık kullandık
çok bariz kafalarını düzeltti ve şuanda yamukluk kalmadı kafada artık iki tarafa da dönüyorlar

Papatya ayrı arabayı bende çok düşünmüştüm ama daha zor olur diye düşünmüştüm, inşaallah memnun kalırsın, güle güle kullan

teşekkür ederim başakcım

Kızlar bebeklerinizde sadece verem aşısının izi oluşması lazım, benim küçük oğlumdada geç oluşmuştu, ama olması lazım , bebekletinizi kontrol edin zamanla

canım ben kıyafetin kolunu sıyırıp bakmıştım, görememişim
dün banyo yaptırırken gördüm varmış, mutlu oldum

inşallah canım
aşı için de hemşire mutlaka iz olmalı, olması aşının tutuğunu gösterecek demişti
canım sen de mutlaka sor
aklında kalmasın

Esila, aslında extra bi durum yoksa fiziğe gerek yok, biz 6 aylık olduk, benim büyük oğlumdada vardı, hatta ben farketmemiştim bile, ebe farketti,4. Ayda falandı, sürekli sağa yatıyodu, ben çevirdim, o çevirdi derken. 1-1.5 ayda düzeldi, zamanla kafayı sağa sola da çevirip döndükçe düzeliyo, bence sen dr. A bi daha sor, sadece bu nedenden dolayı mı fizik veriyo?

Asi izine yarin daha dikkatli bakayim... Kizlar bu hafta degil ama diger haftasonuna evime donmeyi dusunuyorum kv de gelcek sanirim... Ramazanda yalniz bakacagim hala gunduzleri cok zor bebeklerim var

Basakcim 6 aylik olmak nasil bi duygu buyumus gubi oluyor musunuz
Biz bugun 4 aylik olduk cok sukur daha iyiyiz... Oturmaya basladilar mi hala anne sutu aliyorlar mi disari kolay cikabiliyor musunuz hala bebeklerle ayni odada mi yatiyosun ek gida nasil gidiyor... Bu sorular hepunize aslinda ama buyuyen bebekleri merak etmemek mumkun degil... Bi de gunduzleri kac saat uyuyorlar
benimkiler hala kus gibi... Surekli sallayarak uyutmak zorundayim bi bu sorunu halletssem kv yede gerek kalmayacak

Kuzular cpk tatli masallah
sen bilirsin tabii ama duzelecek cinsten
benim oglumun basi yamuk hatta bi yanagi ile digeri arasinda fark vardi eskiye gore cok duzeldi ama hala ugrasiyorymbgun gectikce duzeliyor ama uc aydan once hic ceviremiyordum istersen baska bi dr.a da sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…