- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
Eki Görüntüle 729699 Eki Görüntüle 729700 . Kislar bakin kafa hep yan ve dr fizik dr gotrmn lazm dedi blmiorum
bu arada rota aşımızı da yaptırmadık
Papatya neden sadece tuğbaya hal hatır soruyosun
Rotayı neden yaptırmadın?
Bence çocukları özele götürmeyeceksen bile, bi üniv. Yada devlet hastanesine başla ve devam et, mesela gazi üniv. Tavsiye ederim, çünkü kurum dr. Ları kendini çok geliştirmemiştir, ne kadar hasta bakıyolar ki, üstelik bebeklere??? Bence kesinlikle çocuk dr. una götür, herşeyiyle bakan... Tabi sen bilirsin yine
Bende burda ozel dr.a 24 lira verince ve ayni ilgi alakayi gorunce ankarada verdigim 300 liraya acimaya basladim
artik bebeklerim duzene girdi bende daha uygun bi yer bulcam... Esimde kuruma goturelim diyo ama ben istemiyorum... Esimin yakin arladasi cocuk dpktoru sik sik ona biseyler sorup rahatliyorum
bugun asilarimizi olduk insallah rahat bi gece olur
pazar gunu evime donuyorum
yarim gunluk yardimci ariyorum bakalim nolcak durumum
Merhaba arkadaslar 24 yasındayım. Dogal yolla 10+3 gunluk ikizlerime hamıleyım. Hersey yolunda gıderken bugun kontrole gittim soldakı fetusun ensesının kalın oldugundan suphelndı doktorum. PaZartesı istanbula gıdıyoruz detaylı kontrol için . Boyle bı durum yasayan varmı aglamaktan harab oldum artık. Yardımcı olursanız cok sevınırım..
bende yalniz bakmakta cok zorlanacagim ama artik kimseyi istemiyorum bebeklerim yataklarinda yatsin esum yanimda olsun istiyorum
evet cok zotlanacagim ozamanda yardimci bulmak istiyorum
kisacasi aile duzenimi tekrar kurmak istiyorum
yanimizda kimse olmadan esimle basbasa kalmak istiyorum
cok mu sey istiyorum bunu zaman gosterecek
papatya cpk sanslisin masallah ne de olsa ayni sehirde kv var ve esin yaninda
bi de bakici derdin yok
bana gelen evine donmeye calisiyor cokta normal karsiliyorum
imdat desem ankarada kimsem yok dr.a bile gidemiyorum kisacasi zor durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?