- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.021
Çok yoruluyorum ama hep emzirdikçe süt artar dediler çok uğraştım emmeleri için ama böyle ne arttığını hissediyorum ne de doyduklarını anlıyorum. Büyük kızım üçgün önce gülücük atmaya başladı diğer kızım ağlamaktan başka bişey yapmıyor. Alt alınca giydirirken banyo yaptırırken. ..
Bir memede bir kucakta susuyor uyku problemi var çok zor uyutuyorum. Seninkiler nasıl.
Bende içerde bir tane daha bebek kaldı diyorum sekiz kilom kaldı hiçbirşey im olmuyor üstüme malesef.
24 saattir iki saatlik uykuyla duruyorum bu saat oldu yatamadım hâlâ. yavaş yavaş emdikleri için baya oyalanıyoruz. Cepten takılıyorum bende yoksa vakit geçmiyor yatarak emzirdiğim için uyumayayıö diye.
merhaba kızlarr..dün kabustuu kabuss....sabah 5ten 10 a kadar agladılar, delırıcem sandım.annemın tansıyonu cıktı ben bıtkın düştüm...zar zor kucakta sallaya sallaya uyuyo gıbı oluyorlar, yere bırakır bırakmaz sıcrayarak uyanıp aglıyolar..allahım ne zaman bıtecek bu dıyıp durdum.. kızım kabızdı 4 gundur kaka yapmıyordu..o kadar ıkınıyor ve zorluyordu kı kuzum kendını dayanamadım fıtıl verdım ( doktor 5 gune kadar mudahale ettırmıyor ama dayanacak gucu kalmadı mınıgımın....((
bu olanlar uzerıne nıhayet tavsıye ettıgı cmformıl 1 ı aldım..az once yedı ılk bakalım ne olacak.erımıyor mama ve bıberonu tıkadı.o acıdan kötü..
bgn hepatıt 2.asıyı da oldu.pzt 3 ası bırden olacakmıs, verem asısı dahıl..3 ası bırden cok degıl mı kızlarr???
yazacak o kadar cok seyım var kı ama yıne aglıyor mınıklerım, sımdılık hoscakalınn
Ben birde acayip çatladım hamileyken krem filan kullanmama rağmen kiloyu veririm de beni ençok çatlaklar endişelendiriyorBende cepten takip ediyorum canim.benim ogullarimin ikiside aglamaya hazir.aciktilar agliyorlar doyuyorlar gazdan agliyorlar sonrada kucak istiyorlar.benimkilerin biride gecen hafta gulmeye basladi.diger oglum birkac gun once.uykularida kus gibi 10 dk uyuyorlar.bi uyaniyorlar sanki saatlerdir uyumus gibi.esimde bana takiliyor bebek var gibi diye.bide ben vucut olarak pek kilo almadim.sadece gobek olunca cok cirkin duruyor
seni gördüğüme sevindim
hoş geldin?
ben de başladım okula
bana terapi gibi geliyor valla okul
benim doktorum kaka yapmadığı her 24 saatte bir fitil- gliserin kansuk- kullanabilirsin demişti. ilk zamanlar öyle yaptım. daha sonra uyarma yöntemiyle kakasını yatıdım. ama her gün tabi. sonra sonra kızım 3 günde bir hiç zorlanmadan rahatsız olmadan kendi kendine yapmaya başladı.
fitil zararsız aslında. ne bileyim ya doktorlar arasındaki bu farkı anlayamadım. çok ıkınmak ve ağlamak bebeklerde göbek fıtığına sebep oluyor. bence çok zorlama kızını. en az 2 günde bir fitil kullan derim. doktorlara kolay geliyor 5 gün kaka beklemek.
bizimkilerde sorun çıkmadı aşı konusunda. ateş düşürücü fitil atıp gitmiştim ben kızlarıma. ateşleri çıkmadıd çok şükür. bence kızların çok ağlıyora eve salıncak kur, kucakta sallayıp yorulma bence.
valla evde yazcak vakit yok iş yeri daha rahat:)
süt emzirdikçe evet artar ama bebeklerin tam çekip göğsü boşaltıyorsa artar.eğer bebeklerin bunu yapamıyorsa sürekli dolu göğüse yeniden süt urettiremzsin.sağmalısın göğsü onlar emse bile.ben sağarak veriyorum ve günde kaç cc içtiklerini takip ediyorum.doktorlarında tavsiyesi bu yönde.4,5 aylık lar hala anne sütü alıyorlar sadece gece 1 öğün mama veriyorum.hem biberon olunca senden başka herkes besleyebiliyor çok kucağa alışmıyorlar ve sende babalarına yada annene bırakıp bikaç fazla sat uyuyabilirisin.zaten 2 saat uykuyla süt falan olmaz kesilir gider.dikat et en önemli şey uyku süt için.
nerelerdesin canım
epeydir görünmüyorsun?
büyüdüler mi kuzular?
merhaba kızlarr..dün kabustuu kabuss....sabah 5ten 10 a kadar agladılar, delırıcem sandım.annemın tansıyonu cıktı ben bıtkın düştüm...zar zor kucakta sallaya sallaya uyuyo gıbı oluyorlar, yere bırakır bırakmaz sıcrayarak uyanıp aglıyolar..allahım ne zaman bıtecek bu dıyıp durdum.. kızım kabızdı 4 gundur kaka yapmıyordu..o kadar ıkınıyor ve zorluyordu kı kuzum kendını dayanamadım fıtıl verdım ( doktor 5 gune kadar mudahale ettırmıyor ama dayanacak gucu kalmadı mınıgımın....((
bu olanlar uzerıne nıhayet tavsıye ettıgı cmformıl 1 ı aldım..az once yedı ılk bakalım ne olacak.erımıyor mama ve bıberonu tıkadı.o acıdan kötü..
bgn hepatıt 2.asıyı da oldu.pzt 3 ası bırden olacakmıs, verem asısı dahıl..3 ası bırden cok degıl mı kızlarr???
yazacak o kadar cok seyım var kı ama yıne aglıyor mınıklerım, sımdılık hoscakalınn
Canım göğüslerimi sürekli takip ediyorum günde üç dört defa sağıyoeum biberon konusunda tamamen haklısın ama sürekli gece kalkıp süt hazırlamak sterilize etmek zor gelmeye başlamıştı. Uykuyada çözüm bulmam lazım ama tam yatayım diyorum biri mızırdanıyor eşim bazen susturamıyor işleri dw oluyor yanımızda kimse yok gerçi istemiyorum da her kafadan ayrı ses. ..Böyle yorucu ama kafam rahat. Birde ne kadar emzirmem gerek onu bilebilsem Bebeklerw bırakasam meme çekmezsem kusuyorlar onbeş dk dinlenerek emince yeter diye düşünüyorum fikri olan varmı me yapmak lazım
mutlu olmak için netten saçma sapan alış veriş yapıyorum
oğlum hep ilgiyi üzerine topluyor
algısı daha açık kızıma göre
gülücükleri sesli
sürekli mırıldanıyor
ve herkes tepki verdiği için daha çok onunla ilgileniyor
bu durum da beni üzüyor
kızımın pasif olmasını istemiyorum
ben de sürekli kızımla ilgileniyorum
bu sefer de oğlumla ben fazla ilgilenemiyorum
ve bu durum benim sinirlerimi yıpratıyor
için için kızım daha az seviliyor diye üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?