- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
sen o zaman düzeni kur belirli saatlerde kaldır yatır , eğer ağlarlarsa bi şekilde oyalamaya çalış ,o sütü 3 saatte bir ver yani ,3 saat geçmedikçe verme ,bir iki ağlarlar ama sonra o saate alışırlar hep 3 saatte bir uyanırlar..dene bence bişey kaybetmezsin:))
bende de bazen arada uyanıyorlar oyalıyorum asla saatlerini geçirmiyorum hep 3 saatte bir veriyorum sütümü ..
yoksa o şekilde çok yorulursunki yoruluyormuşsun ve bu direk sütü etkiliyor ne zaman kesintisiz uyursan o zaman sütün artıyor aklında olsun
sorma yaa nasıl işe gideceğiz bilmiyorum valla ben izindi rapordu 7-8 aya kadar uzatacağım inş. bi şekilde
bi şekilde oyala emzik ver kucağına al evde dolaş vs ama o düzeni kur ben kurdum rahat ettimValla bende duzenli olsun istiyorum ama napcam bilmiyorum,cigligi basinca catliycak gibi oluyolar,mecburen hemen ya meme ya mama
Bende bi 7-8aylik olsun istiyorum,bir ay sonra iznim bitiyo,hicbisey anlamadm,zaten 47gunu kuvezde gecti,kucuk kuzumu daha buyutmem lazim,cok kucuk:-( simdi yana yakila rapor geziyorum,etrafa haber saldim,ben bulursam sanada soylerim o zaman;-)
bi şekilde oyala emzik ver kucağına al evde dolaş vs ama o düzeni kur ben kurdum rahat ettim
yasa çıkarsa ii olacak inş. bize de yarar
sen ankradamısın
Cigligi basinca ne emzik ne kucak,gozleri bisey gormuyo,ins.bi duzen oturturum.valla dort gozle yasayi beklyrm ama benim umudum yok,ins.size yetisir.ben ankaradayim
sab simplex varmış onu çok öneriyorlar gaz için..Bu arada gaz sancısıiçin cocuk doktorumuz şu açıklamayı yaptı: bebekler dünyaya geldiklerinde bağırsaklarında sindirim bakterileri olmazmış bu yararlı bakteriler oluşana kadar da gaz sancısı ne yaparsak yapalım devam edermiş. Bu nedenle bitkisel de olsa bi şeyler kullanmak manasımız sıcak tutup masaj yaparak nispeten rahatlatabilirsiniz diyor.
Cocukları doktora nereye goturuyorsunuz bu arada ankaralı anneler.
Kızlar La Leche League Türkiye adlı bir sitede emzirme hakkında güzel bilgiler verilmiş. Bu arada benim kız delikızınki gibi düzenli bir yasam halindeyken oğlum başağın ki gibi saat bası uyaranlardan. Bu durumda ikinizi de anlayabiliyorum. Bizim bugün 41.gunumuz cok şükür ben emziriyorum çoğunlukla mamayı da gece yatmadan önce veriyorum bir de annem sabahları veriyor biraz uyuyayım diye. Basakcım pes etmeden emzir bence bizim bir akrabamız 45 gün emmek istemeyen bebeğini zorla memeye alıştırdı ve 45 gün sonunda azalan sür miktarı da yetecek kadar arttı. Azmet güzelim mutlaka artacaktır o süt. Çiğ ıspanak yemenizi tavsiye ederim.bol bol salatasını yapıp yiyin. Bu arada face kullanıyorsanız hassas anne adlı bir kullanıcı ar 1+ikizleri var cok faydalanırsınız. Bir de birkızbiroglan.com adlı bir blogda cok eğleneceksiniz. Hepimize kolay gelsin.v
Bu arada gaz sancısıiçin cocuk doktorumuz şu açıklamayı yaptı: bebekler dünyaya geldiklerinde bağırsaklarında sindirim bakterileri olmazmış bu yararlı bakteriler oluşana kadar da gaz sancısı ne yaparsak yapalım devam edermiş. Bu nedenle bitkisel de olsa bi şeyler kullanmak manasımız sıcak tutup masaj yaparak nispeten rahatlatabilirsiniz diyor.
Cocukları doktora nereye goturuyorsunuz bu arada ankaralı anneler.
kızlar sizler emzirme yastığı aldınız mı,kullanıyomusunuz.çok bilmiş bir akraba var yok arkadaşı kullanmış ikisini aynı anda emzirmiş falan filan...benim için sizlerin görüşleri çok önemli sizler ne düşünüyosunuz,alsak mı acaba
orasını bilemiyorum tabi olabilir tanıdık gerekebilirDelikiz özkaya tipa gittim gecen hafta,vermiyoruz dedi,mutlaka bi isimle gitmek lazim ya:-(
orasını bilemiyorum tabi olabilir tanıdık gerekebilir
demetevlerde bir tıp merkezi veriyordu ismini unuttum şimdi
Kızlar La Leche League Türkiye adlı bir sitede emzirme hakkında güzel bilgiler verilmiş. Bu arada benim kız delikızınki gibi düzenli bir yasam halindeyken oğlum başağın ki gibi saat bası uyaranlardan. Bu durumda ikinizi de anlayabiliyorum. Bizim bugün 41.gunumuz cok şükür ben emziriyorum çoğunlukla mamayı da gece yatmadan önce veriyorum bir de annem sabahları veriyor biraz uyuyayım diye. Basakcım pes etmeden emzir bence bizim bir akrabamız 45 gün emmek istemeyen bebeğini zorla memeye alıştırdı ve 45 gün sonunda azalan sür miktarı da yetecek kadar arttı. Azmet güzelim mutlaka artacaktır o süt. Çiğ ıspanak yemenizi tavsiye ederim.bol bol salatasını yapıp yiyin. Bu arada face kullanıyorsanız hassas anne adlı bir kullanıcı ar 1+ikizleri var cok faydalanırsınız. Bir de birkızbiroglan.com adlı bir blogda cok eğleneceksiniz. Hepimize kolay gelsin.v
Oranin ismini ogrenirsen cok sevinirim,duymustm ama ismini bilen yok,bide batikentte bilgi hast.veriyomus,oraya bi gitcem
valla ismini bilmiyorum bi arkadaş söylemişti veriyorlar diye de ismini hiç sormadım ,sen bilgiye git bakalım belki verirler beni de haberdar et olurmu
sab simplex varmış onu çok öneriyorlar gaz için..
ben şimdilik sincan lokman hekime götürdüm bir kerelik
memnun kaldım iidi doktor herşey de var hastanede bir gidince tüm tetkikleri yaptırabiliyorsun
sen ne tarafta oturuyorsun
amin inş.
İns.verirde,bende sana mujdelerim;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?