- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.621
oğlumun birinin göbek delig dışına çıkmış gibi duruyor fıtık olabilir örfi eşim.
doktorumuza gidicez yarın. sizin bebeklerde oldumu. lütfen çok endişe iyim. cevap yazın lütfen
benimde kızım su içiyor oğlum asla :))
ama dr. zorlama dedi... istediği zaman içer dedi...
emzik konusuna gelince asla almadılar annem oyuncakların içine koy dedi... son 2 gündür hem oynuyor hem emiyorlar ama ben verince almıyorlar bakalım böyle alışacaklar mı...
tam yemelik oldular ... bugünleri ilk 3 ayda hayal bile edemezdim...
seni gördüğüme sevindimmm
nasılsın canım?
canım inan bi bilgim yokoğlumun birinin göbek delig dışına çıkmış gibi duruyor fıtık olabilir örfi eşim.
doktorumuza gidicez yarın. sizin bebeklerde oldumu. lütfen çok endişe iyim. cevap yazın lütfen
Kac aylik oldunuz dosba? Bende sabirsizlaniyorum o gunler su an icin bize cok uzak gibi geliyor
oğlumun birinin göbek delig dışına çıkmış gibi duruyor fıtık olabilir örfi eşim.
dün sağlık ocağına gittik miniğim ateşli olduğu için aşı yapılmadı. dra gösterdik bir sürü ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü burun spreyi felen almadan kendi dr umuza gittik. soğuk algınlığı dedi ağrı kesici ve burun spreyi yeterli geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi.akşam yine ateşlendi burnu tıkandı ama şimdi çok şükür iyi. ben kendimi kötü hissediyorum baş ağrısı felen ben de mi nezle olacam diye korkuyorum.
canım geçmiş olsun
inş. çok kısa sürede atlatır
benimkilerinde burnu tıkalı ama çok şükür ateş sorunumuz yok
dün sağlık ocağına gittik miniğim ateşli olduğu için aşı yapılmadı. dra gösterdik bir sürü ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü burun spreyi felen almadan kendi dr umuza gittik. soğuk algınlığı dedi ağrı kesici ve burun spreyi yeterli geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi.akşam yine ateşlendi burnu tıkandı ama şimdi çok şükür iyi. ben kendimi kötü hissediyorum baş ağrısı felen ben de mi nezle olacam diye korkuyorum.
iyiyim canım çok şükür
ankaradayım evde olmak gibisi yok
yalnızım ve çok şükür huzurluyum yoruluyorum ama değiyor... kafama göre takılıyorum
bakıcı ve kv bana göre değil ama annem yakınımda otursun isterdim :)) ama kısmette böyle büyütmek varmış
yumurtaya başlamışsın ne kadar veriyorsun
benimkiler yarım yiyor yakında 1 yumurta sarısı yerler
yağda yapıyosun sanırım ağır olmuyor mu dr. bana katı haşla demişti
bende katı kayısı kıvamında veriyorum
pekmez veriyordum ama reçelde ekledim menüye
zeytin denedin mi??
oğlum peynir ile pek anlaşamasada veriyorum
artık ekmek içine de başladım ...reçelle pekmezle veriyorum
bebek ekmeğini bıraktım zaten büskivi vermedim 4
hippin organik bisküvisini aldım ama çok vermedim
kaşık mamayı da bıraktım
artık bizim gibi beslenmeye geçiyorlar
et suyu kıyma 7.aydan sonra diye ben başlamadım
yoksa bende kemik suyu ve kıymaya başlayacağım
bi de kemik suyunu nasıl yapacaksın... çünkü deepfreezden çıkmış olmaamalıymış
yani günlük o kadar kemiği almak biraz zorlayacak :))
milasis uyku düzeni oturmaya başladı demişsin.nasıl ?biraz anlatır mısın? biz sabah 6 civarı uyanıyoruz babamız işe gidinceye kadar ona gülüyoruz sonra mama yiyip uyuyoruz 30-45 dk .bundan sonra 1 saat uyanık kalıp sonra yatırıyorum uyusunlar diye. o 1 saati geçerse sapıtıyorlar uyumak istemiyorlar. tabi beşiklerinde sallayarak uyutuyorum. gece de 8-10 arası uyuyorlar. gece en az 2 kere kalkıp mama yiyoruz tekrar 6 da nöbet başlıyor. hiç kalkmadıkları olmadı. nasıl bişey merak ediyorum :))))
seninkiler süpermiş... bende bugün dışarı çıkaracağım
öğlen güneş düşmeden balkon sefası yaptık
akşamda dışarda babalarını bekleyeceğiz bakalım
peyniri valla evde yapmıyorum ben yavaş yavaş tuza geçiyorum gibi... yani peynir veriyorum
pekmez memleketten çok güzel
yumurta köy yumurtası
et suyuna daha başlamadım ama günlük olmasını beni zorlar sanırım
yoğurda bende devam ediyorum
her türlü meyveyi bende veriyorum ama incir denemedim
üzüm seviyorlar ama bana tek tek zor oluyor :))
günlük 3-4 öğün besliyorum ama hala mama da azalma yok gibi
bi tek çorbanın olduğu öğünü mamasız atlatıyoruz kahvaltıyı güzel yapmamıza rağmen yarım saat sonra mama istiyorlar ve onunla uyuyorlar
gündüz uykularınız nasıl ??
hala yarım saat sallıyorum en fazla 1 saat uyuyorlar
artık uyutmayım ara açılsın çok uyusunlar diyorum bu seferde sürekli ağlıyorlar
napcamı bilemiyorum
uykuları bi düzene girse eminim herkes tek bakabilir... yada ben bebişlerimin diğer huylarından maşallah şanslıyım
canım ben elimi iyice yıkayıp üzümü hamur yoğurur gibi mıncıklıyorum
sonra da sadece içinden çekirdeklerini alıyorum
çorba öğünümüz tok tutuyor
kahvaltı da tok tutuyor ama seninkiler gibi illaki
uykuya geçerken süt istiyorlar
bazen süt isteklerini su ile geçiştirebiliyorum
uykumuz hala berbat canım
gündüz toplam bölük pörçük olmak kaydıyla iki saat kadar
az önce uyumuşlardı ikisi de 20 dk sonra uyandı
bu arada sütlü çorbayı biliyor musun canım
bazı yörelerde bilinmiyor da
benimkiler ona resmen bayılıyorlar
süt ve yarma
denemediysen deneyebilirsin canım
gecmıs olsunnn canım...cabucak gecer ınsallahdün sağlık ocağına gittik miniğim ateşli olduğu için aşı yapılmadı. dra gösterdik bir sürü ilaç yazdı antibiyotik ağrı kesici ateş düşürücü burun spreyi felen almadan kendi dr umuza gittik. soğuk algınlığı dedi ağrı kesici ve burun spreyi yeterli geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi.akşam yine ateşlendi burnu tıkandı ama şimdi çok şükür iyi. ben kendimi kötü hissediyorum baş ağrısı felen ben de mi nezle olacam diye korkuyorum.
canım 7.ayımızı haftaya tamamlıyoruz kısmetse, 6.5 diyebiliriz :))
uzak değil inan bebekler 15 günde değişiyor
başak papatya ve ben bu sitenin en masum !!! bebeklerine sahiptik :)) tabii sizleri de okuyorum eski günlerim aklıma geliyor :)) inan o ilk 3 ayın üstünden sanırsın ki yıllar geçmiş :)) inan insan çabuk unutuyor
şimdi de zor ama tepki vermeleri herşeyi unutturuyor
gülüyoruz kahkaha atıyoruz
geri vites emekliyoruz
odadan çıkınca kızım basıyor ağıdı :)) evet çok zorluyo ama bana düşkünlüğü beni mutlu ediyor başka kimseye ağlamıyor :))
yapışık bi çocuk olsun da istemiyorum bırakıyorum ağlıyor ama zorlanıyorum haliyle :))
kahvaltı yapıyoruz artık... bugün mama sandalyelerimiz geliyor
kısacası bu günler size de çok yakın
günaydın hanımlar...
minik bebeğimin gözyaşları durdu burnu akmaya başladı tıkanıklıktan daha iyidir herhalde.ateşi 37-37,5 arasında ikisini de ama ev zaten 30 derece.hele 2 gündür felaket sıcak. gecenin bir yarısı ağlayarak kalktı rüya mı gördü bir yeri mi ağrıdı bilemedim. sonra uyudu sabah 8 de kalktık ilk defa. ilaçlar uyutuyor sanırım. ateşi kaç olursa fitil vermeliyim sizce? hiç vermedim çünkü. garantiye almak adına yarın dr a götüreyim diyorum bugünkü duruma bakacağım artık.
hil_bur uykumuz bu şekilde düzenli hep böyle gitse çok şükür.
milasis demiştin ya ellerini ağızlarına sokmalarından fırsat bilip emziği verdim ben de denedim ehh işte diyebilirim :) sürekli tutmuyorlar. sıcaklarla başımız belada yaa ateşi olup olmadığını anlayamıyorum..
işe başlama heyecanı ve gerginliği sardı beninapıcaz bakalım...
milasis süt izni konusunda bilgilendirelim birbirimizi lütfenn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?