- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.661
açılma varsa daha az hareket et bende açılma çoktu ama bi kaç gün daha dayanmıştım
maşllah haftan gayet iyi
kanama olup 1 hafta bekleyenler oldu ama su gelirse sakın beklme hemen git
Allah kolay kavuştursun moralini yüksek tut inş. 3 gün daha dayanırsın
Cnm nasıl moral verdin anlatamam. Ne yaptın bu süre içinde Açılma var dediklerinde hastanede mi yatmıştın? Sürekli yatmışmıydın?Birbtarafran git diyorum kendime bir taraftan asistanlar dk bir elle muayene ederler diyede gitmek istemiyorum..
cılhınca döküldü saçlarım doğumdan sonra artık evde başımı bağlamaya başladım:) dışarda acık evde bağlı ters bi insanım :) adet olunce birden kesildi dökülme.sütte çok azaldı adet olunca.
ben branscıyım..fakat oyle bısey olamaz..sut ıznıne hakkı yok mu sınıfcı olan ölsün mü....sadece sunu bılıyorum, sınıfcı olanlarda mudurler sorun cıkarabılıyorlarmıs, ıste o yuzden sıkayet etmıs ogretmenler mebe.mebde yazı gondermıs bu konuda hassas olmaları ve ızın vermelerı yonunde bıseyler okudum gecenlerde bı yerde.milasis sen sınıfçı mıydın? nisan anneleri topiğinde biri sınıfçılar malesef süt izni kullanamıyor felen yazmış moralim bozuldu((
o haftaarda boyle seyler oluyordu hatta ben kasılıp kalıyordum nefesı zor alıyordum.su ıcsem catlıyordum falanKızlar benim karnım taş gibi ve gergin.sizce normalmi
canım merak ediyorum, sütüm var derken günde kaç cc çıkıyordu, azaldı dediğinde kaç cc çıkıyor
çok şükür ben de hala anne sütü vermeye devam ediyorum ama
sadece anne sütü versem yetmez, ek gıda benim kurtarıcım oldu
e gün geçtikçe içtikleri miktar da artıyor
mutlaka mama da veriyorum en az bir kere
bebeklerin günde ne kadar anne sütü alıyorlar şu an?
bgn kestırıcem bakalım bıraz olsun duzgun gorunsun ıstıyorumben hala adet olamadımm...zaten cok uzun zaman surmustu.:18:
ben branscıyım..fakat oyle bısey olamaz..sut ıznıne hakkı yok mu sınıfcı olan ölsün mü....sadece sunu bılıyorum, sınıfcı olanlarda mudurler sorun cıkarabılıyorlarmıs, ıste o yuzden sıkayet etmıs ogretmenler mebe.mebde yazı gondermıs bu konuda hassas olmaları ve ızın vermelerı yonunde bıseyler okudum gecenlerde bı yerde.
o haftaarda boyle seyler oluyordu hatta ben kasılıp kalıyordum nefesı zor alıyordum.su ıcsem catlıyordum falanne gunlerdııı
ne guzel....ben sadece mama verıyorum.((
canım benim çok sancım vardı p.tesi sabah muayene olduğumda 4 cm den fazla açılmam vardı
dr. acil bişey olursa gel dedi.. ama çarşamba sabaha anlaştık ve çok şükür çarşamba sabah doğurdum
evde sürekli yattım bi ara kuaföre gitmiştim :))) yani açılmada dikkat et ama doğum hemen olcak değil
gönlünce olsun herşey
sorma çok moralim bozuldu yaa.o yazıyı bulursan paylaşır mısın cnm lütfen...bgn kestırıcem bakalım bıraz olsun duzgun gorunsun ıstıyorumben hala adet olamadımm...zaten cok uzun zaman surmustu.:18:
ben branscıyım..fakat oyle bısey olamaz..sut ıznıne hakkı yok mu sınıfcı olan ölsün mü....sadece sunu bılıyorum, sınıfcı olanlarda mudurler sorun cıkarabılıyorlarmıs, ıste o yuzden sıkayet etmıs ogretmenler mebe.mebde yazı gondermıs bu konuda hassas olmaları ve ızın vermelerı yonunde bıseyler okudum gecenlerde bı yerde.
o haftaarda boyle seyler oluyordu hatta ben kasılıp kalıyordum nefesı zor alıyordum.su ıcsem catlıyordum falanne gunlerdııı
ne guzel....ben sadece mama verıyorum.((
sorma çok moralim bozuldu yaa.o yazıyı bulursan paylaşır mısın cnm lütfen...
evet belkı bır sınıfcının ogencılerı ıcın zor bır durum gıbı gozukebılır fakat oğretmenın bebegı ıle vakıt gecırmeye ıhtoyacı var.ki bu hakka engel olamaz hıcbırsey...bır sekılde mudurun halletmesı gerek...
buradan okuyabılırsın canım...mebden süt izni için okullara gonderılen yazı...
MEB; Süt izninde zorluk çıkartanları bize bildirin! - Memurlar.Net
zorluk cıkaranları bıze bıldırın dıyor...
teşekkür ederim cnm...
minik bebeğimin hasta zaten gözlerinde çapak oluyor gündüzleri de akıntı var gözlerinde neden acaba? bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mı?
Kızlar hamileyken yatarken destek yastığı kullandınızmı memnun kaldınızmı.ben almak istiyorum karnımı bacaklarımı daha rahat hissetmek için.yan yatarken karnımdan rahatsız oluyorum
ben aldım canım ama küçük yastıklarlada idare edebilirsinKızlar hamileyken yatarken destek yastığı kullandınızmı memnun kaldınızmı.ben almak istiyorum karnımı bacaklarımı daha rahat hissetmek için.yan yatarken karnımdan rahatsız oluyorum
canım ben almadım ama uyuyamıyordum son zamanlarda zaten hiç.
kızlar bugün bebeklerimle ilk yalnız günüm bolca aglıyorum... gece kızım 3te kalktı 7buçuga kadar uyumadı. oglum da 4 gibi kalkıp 6ya kadar uyumadı. 3 gün sonra 3 ayımız bitiyor. uykuları daha düzenliydi bozuldu. ve ben düzelecegine inanmıyorum. uslular ve şu an uyuyorlar ama ben kendimi çok kötü hissediyorum, büyümeyecekler uyumayacaklar ben bu günleri hiç tüketemicem gibi geliyor sanırım yalnız bakmaya hazır degilim...
Yardım edin lütfen. 1, 5 aylık oldu ikizlerim gaz problemimiz var. Dün geceden beri
Gazlarının çıkarmadılar yavrularım sanciyla uyanıp afedersiniz ama ikinip durdular. Sabah 6 gibi zor çıkardılar.
Naptiysam olmadı. Şiz nasıl baş ediyodunuz napiyodunuz lütfen Napmam lazım yardım edin ;*(
kızlar bugün bebeklerimle ilk yalnız günüm bolca aglıyorum... gece kızım 3te kalktı 7buçuga kadar uyumadı. oglum da 4 gibi kalkıp 6ya kadar uyumadı. 3 gün sonra 3 ayımız bitiyor. uykuları daha düzenliydi bozuldu. ve ben düzelecegine inanmıyorum. uslular ve şu an uyuyorlar ama ben kendimi çok kötü hissediyorum, büyümeyecekler uyumayacaklar ben bu günleri hiç tüketemicem gibi geliyor sanırım yalnız bakmaya hazır degilim...
oğlumun dişi çıktıııııı
3-4 gündür su gibi ishalmiz vardı
bugün su içirirken beyazlığı gördüm ama tam belli değil
kaşıkla vurdum çıt çıt :))) nasıl sevindim anlatamam kendim bile şaşırdım bu kadar sevinmeme :))
kızımda ishal sanırım aynı zamanda çıkaracaklar
Yardım edin lütfen. 1, 5 aylık oldu ikizlerim gaz problemimiz var. Dün geceden beri
Gazlarının çıkarmadılar yavrularım sanciyla uyanıp afedersiniz ama ikinip durdular. Sabah 6 gibi zor çıkardılar.
Naptiysam olmadı. Şiz nasıl baş ediyodunuz napiyodunuz lütfen Napmam lazım yardım edin ;*(
bende ekmek veriyorum canım tahıllının ağır olabileceğini okumuştum ama bende tahıllı veriyorum
pekmezle ve çorbalarla ekmek yiyorlar
mama sandalyesi aldım yemeğe bizimle oturyorlar biçok şeyin tadına baktırıyorum
ufak ufak ekmeklerle tadıyorlar
bugün oğlumun hiç iştahı yok ve çok ishaller
ama dişine çok sevindim darısı başınıza olsun
Kızlar sizin doğumlarınızda büyük ihtimal sezeryan olmultur.epiduralmi tavsiye edersiniz yoksa genel anestezimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?