2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
papatyacım süper görünüyorsun maşallah
eski kilonda şimdiki kilonda süpermiş :))
ben biraz aldım zaten kilolu hamile kalmıştım acilen toparlanmam lazım

Cnm nasıl moral verdin anlatamam. Ne yaptın bu süre içinde Açılma var dediklerinde hastanede mi yatmıştın? Sürekli yatmışmıydın?Birbtarafran git diyorum kendime bir taraftan asistanlar dk bir elle muayene ederler diyede gitmek istemiyorum..

canım benim çok sancım vardı p.tesi sabah muayene olduğumda 4 cm den fazla açılmam vardı
dr. acil bişey olursa gel dedi.. ama çarşamba sabaha anlaştık ve çok şükür çarşamba sabah doğurdum
evde sürekli yattım bi ara kuaföre gitmiştim :))) yani açılmada dikkat et ama doğum hemen olcak değil
gönlünce olsun herşey

bgn kestırıcem bakalım bıraz olsun duzgun gorunsun ıstıyorum ben hala adet olamadımm...zaten cok uzun zaman surmustu.:18:

milasis sen sınıfçı mıydın? nisan anneleri topiğinde biri sınıfçılar malesef süt izni kullanamıyor felen yazmış moralim bozuldu ((
ben branscıyım..fakat oyle bısey olamaz..sut ıznıne hakkı yok mu sınıfcı olan ölsün mü....sadece sunu bılıyorum, sınıfcı olanlarda mudurler sorun cıkarabılıyorlarmıs, ıste o yuzden sıkayet etmıs ogretmenler mebe.mebde yazı gondermıs bu konuda hassas olmaları ve ızın vermelerı yonunde bıseyler okudum gecenlerde bı yerde.

Kızlar benim karnım taş gibi ve gergin.sizce normalmi
o haftaarda boyle seyler oluyordu hatta ben kasılıp kalıyordum nefesı zor alıyordum.su ıcsem catlıyordum falan ne gunlerdııı

ne guzel....ben sadece mama verıyorum.((

Ayy sorma ya yemek yiyemiyorum baZen,rahatsız oluyorum.16. Haftada böyle şişlik gerginlik olunca korktum ters bişeymi var diye.gece uyurken özellikle nefessiz kaldığım oluyo.hayırlısıyla bi doğursam başka bişey istemiyom.nasıl gececek Zaman daha çok var:18:

Ağrın için ilaç verdimi? Benim kasığım belimağrıyor. Neyapsambilemiyorum...ne sormuş ya ağlayasım geliyor sürekli...

sorma çok moralim bozuldu yaa.o yazıyı bulursan paylaşır mısın cnm lütfen...

sorma çok moralim bozuldu yaa.o yazıyı bulursan paylaşır mısın cnm lütfen...

evet belkı bır sınıfcının ogencılerı ıcın zor bır durum gıbı gozukebılır fakat oğretmenın bebegı ıle vakıt gecırmeye ıhtoyacı var.ki bu hakka engel olamaz hıcbırsey...bır sekılde mudurun halletmesı gerek...

buradan okuyabılırsın canım...mebden süt izni için okullara gonderılen yazı...

MEB; Süt izninde zorluk çıkartanları bize bildirin! - Memurlar.Net

zorluk cıkaranları bıze bıldırın dıyor...

teşekkür ederim cnm...
minik bebeğimin hasta zaten gözlerinde çapak oluyor gündüzleri de akıntı var gözlerinde neden acaba? bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mı?

teşekkür ederim cnm...
minik bebeğimin hasta zaten gözlerinde çapak oluyor gündüzleri de akıntı var gözlerinde neden acaba? bilgisi olan böyle birşey yaşayan var mı?

Canım benim kızımda da doğdudan beri var krem ve damla kullanmama rağmen geçmemişti üç ay çektim en son bi dr bana göz masajı tavsiye etti iki günde çapaktan eser kalmadı bazı bebeklerde zar yırtılmamış oluyormuş masajla bu sorun gitti. Ama bebeğinin rahatsızlığından dolayı çapaklanma varsa bi bilgim yok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Kızlar hamileyken yatarken destek yastığı kullandınızmı memnun kaldınızmı.ben almak istiyorum karnımı bacaklarımı daha rahat hissetmek için.yan yatarken karnımdan rahatsız oluyorum

Kızlar hamileyken yatarken destek yastığı kullandınızmı memnun kaldınızmı.ben almak istiyorum karnımı bacaklarımı daha rahat hissetmek için.yan yatarken karnımdan rahatsız oluyorum

canım ben almadım ama uyuyamıyordum son zamanlarda zaten hiç.

kızlar bugün bebeklerimle ilk yalnız günüm bolca aglıyorum... gece kızım 3te kalktı 7buçuga kadar uyumadı. oglum da 4 gibi kalkıp 6ya kadar uyumadı. 3 gün sonra 3 ayımız bitiyor. uykuları daha düzenliydi bozuldu. ve ben düzelecegine inanmıyorum. uslular ve şu an uyuyorlar ama ben kendimi çok kötü hissediyorum, büyümeyecekler uyumayacaklar ben bu günleri hiç tüketemicem gibi geliyor sanırım yalnız bakmaya hazır degilim...

Yardım edin lütfen. 1, 5 aylık oldu ikizlerim gaz problemimiz var. Dün geceden beri
Gazlarının çıkarmadılar yavrularım sanciyla uyanıp afedersiniz ama ikinip durdular. Sabah 6 gibi zor çıkardılar.
Naptiysam olmadı. Şiz nasıl baş ediyodunuz napiyodunuz lütfen Napmam lazım yardım edin ;*(

ben aldım canım ama küçük yastıklarlada idare edebilirsin
son günlerde hiç bişey fayda etmiyor zaten

canım 1 ay daha sık dişini sonra daha rahat edeceksin
bende hiç düzelmeyecekler sanıyordum
ağla rahatla ama kendini bırakma sakın
inan çabuk geçiyor az kalmış güzel günler yakın

canım ayaklarını sıcak tut
yaz günü deme.... benimkiler büyüdü rahat bıraktım ama en çok ayaklarına dikkat et
inan gaz için yapılacak pek bişey yok
benim denemediğim yöntem kalmamıştı sadece hafif rahatlıyolar 1 saat sonra aynı sancı tekrar başlıyor
Allah yardımcınız olsun

oğlumun dişi çıktıııııı
3-4 gündür su gibi ishalmiz vardı
bugün su içirirken beyazlığı gördüm ama tam belli değil
kaşıkla vurdum çıt çıt :))) nasıl sevindim anlatamam kendim bile şaşırdım bu kadar sevinmeme :))
kızımda ishal sanırım aynı zamanda çıkaracaklar

canım düzelmeseler benimkiler düzelmezdi inan ki
ikisi de çılgın gibiydi
hiç ama hiç uyumadan akşamı ettiğimizi biliyorum
inanması güç ama geçiyor
biraz daha dayan canım, 5 ay benim miladım oldu
seninki de az kalmış
yani ben zorlanınca yine ağlıyorum ama en azından uyumuyorlar diye ya da büyümüyorlar diye değil

hadi gözün aydın canım
darısı benimkilerin başına

dosbacım ekmeğe başladım ben de yoğurtlarının içine küçük küçük ekmek koydum, yediler güzelce
tam tahıllı buğday ekmeği yediriyorum bu arada
bebek ekmeği değil

sallarsan günü kurtarırsın canım
ama bu sefer de sallanmaya alışıyorlar maalesef

benimkileri banyo, rezene, masaj ve ayaklarının sıcak olması rahatlatıyordu
ayaklarına sıcak su koyuyordum
çok çok kolay gelsin canım

bende ekmek veriyorum canım tahıllının ağır olabileceğini okumuştum ama bende tahıllı veriyorum
pekmezle ve çorbalarla ekmek yiyorlar
mama sandalyesi aldım yemeğe bizimle oturyorlar biçok şeyin tadına baktırıyorum
ufak ufak ekmeklerle tadıyorlar

bugün oğlumun hiç iştahı yok ve çok ishaller
ama dişine çok sevindim darısı başınıza olsun

ben çorbayla da veriyorum
çok doyurucu oluyor
mama sandalyeniz nasıl?
memnun musun?
ikeadan almayı düşünüyorum ben de

diş olayında iştahsızlık oluyormuş sanırım,

benim de oğlum bugün yüzünü gözünü çok kötü çizmiş
3 cm den fazla çizik var yüzünde
ay ağlamadı bile ne ara yaptı anlamadım
daha önceki çiziğinden küçük bir iz kalmıştı
tırnaklarına çok dikkat ediyordum, törpü bile yapıyordum
ettiğimi zannetmişim oysaki

Kızlar sizin doğumlarınızda büyük ihtimal sezeryan olmultur.epiduralmi tavsiye edersiniz yoksa genel anestezimi???

keşke normal doğum yapabilsek ama
bu pek mümkün olmuyor
ben epidural oldum, korkutmak istemem ama benimki çok zor oldu
zaten doğum çok kolay
sonrası zor
ben 15 gün yürüyemedim
bazı arkadaşlar ertesi gün ayağa kalktılar
inşallah çok kolay geçer seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…