- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.641
günaydın hanımlar...
minik bebeğimin gözyaşları durdu burnu akmaya başladı tıkanıklıktan daha iyidir herhalde.ateşi 37-37,5 arasında ikisini de ama ev zaten 30 derece.hele 2 gündür felaket sıcak. gecenin bir yarısı ağlayarak kalktı rüya mı gördü bir yeri mi ağrıdı bilemedim. sonra uyudu sabah 8 de kalktık ilk defa. ilaçlar uyutuyor sanırım. ateşi kaç olursa fitil vermeliyim sizce? hiç vermedim çünkü. garantiye almak adına yarın dr a götüreyim diyorum bugünkü duruma bakacağım artık.
hil_bur uykumuz bu şekilde düzenli hep böyle gitse çok şükür.
milasis demiştin ya ellerini ağızlarına sokmalarından fırsat bilip emziği verdim ben de denedim ehh işte diyebilirim :) sürekli tutmuyorlar. sıcaklarla başımız belada yaa ateşi olup olmadığını anlayamıyorum..
işe başlama heyecanı ve gerginliği sardı beninapıcaz bakalım...
milasis süt izni konusunda bilgilendirelim birbirimizi lütfenn...
guzel bır kareEki Görüntüle 788554
eşim gecenin bir yarısı çekmiş
çok dağınığız ama çok hoşuma gitti
eren ve ennesi
Eki Görüntüle 788554
eşim gecenin bir yarısı çekmiş
çok dağınığız ama çok hoşuma gitti
eren ve ennesi
Ay çok gzl imrendimçok genc görünüyosun kaç yaşındasın:)
nadıde bızım ev su an 33 derece..burada cehennm sıcagı var.dun sıcaktan uyuyamadı cocuklar..soydum sogana cevırdım.sureklı bezle sıldım falan ateslerı zaten 37 ustunde oldugu ıcın bır daha olctum 37.6 falan oldu..ama dedıgım gıbı bu hep boyle....kızım sıcaktan mıdır bılmem cıldırıyor resmen..dun bır su ıctı anlatamam.agzından zor aldım....bu seferde fazla ıcmekten rahatsız olacaktı
uyku duzenın bence de guzel..bızımkıne benzıyor...sıcaktan oluyor bence ne oluyorsa.
Emzık ısınde de benzıyoruz:))) alıyorlar emıp atıyorlar.gerı verıyorum emıp tekrar atıyorlar..pes etsem mı savassam mı kararsızım:)))
aynen benı de bır gergınlık bır telas sardı...fazla kılom var, yenı kıyafetler aldım ama hıc ıyı durmuyor ustumde...sorun sadece
elbıseler de degıl, fazla sısmanladım yaa...cok fena durumdayım..bılmıyorum sızlerde de oldu mu, benım dogumdan sonra saclarım dokulmeye basladı..kel kalıcam galıba:)) bebıslerı ozleyecegım okula gıdınce..mudur kım olacak..sut ıznı ne olacak...yenı bır yıl yenı bır karmasa....sıkıntılıyımm bıraz.sut ıznı konusunda haberleselım.
Nadıde ek gıda maceranı merak edıyorum, neler verıyorsun, ne mıktarda? Mamayı aynı sıklıkta alıyorlar mı?
Guzel bır kare
nadıde bızım ev su an 33 derece..burada cehennm sıcagı var.dun sıcaktan uyuyamadı cocuklar..soydum sogana cevırdım.sureklı bezle sıldım falan ateslerı zaten 37 ustunde oldugu ıcın bır daha olctum 37.6 falan oldu..ama dedıgım gıbı bu hep boyle....kızım sıcaktan mıdır bılmem cıldırıyor resmen..dun bır su ıctı anlatamam.agzından zor aldım....bu seferde fazla ıcmekten rahatsız olacaktı
uyku duzenın bence de guzel..bızımkıne benzıyor...sıcaktan oluyor bence ne oluyorsa.
emzık ısınde de benzıyoruz:))) alıyorlar emıp atıyorlar.gerı verıyorum emıp tekrar atıyorlar..pes etsem mı savassam mı kararsızım:)))
aynen benı de bır gergınlık bır telas sardı...fazla kılom var, yenı kıyafetler aldım ama hıc ıyı durmuyor ustumde...sorun sadece
elbıseler de degıl, fazla sısmanladım yaa...cok fena durumdayım..bılmıyorum sızlerde de oldu mu, benım dogumdan sonra saclarım dokulmeye basladı..kel kalıcam galıba:)) bebıslerı ozleyecegım okula gıdınce..mudur kım olacak..sut ıznı ne olacak...yenı bır yıl yenı bır karmasa....sıkıntılıyımm bıraz.sut ıznı konusunda haberleselım.
nadıde ek gıda maceranı merak edıyorum, neler verıyorsun, ne mıktarda? mamayı aynı sıklıkta alıyorlar mı?
ek gıda olarak ilk 3 gün şeftalli suyu verdim azar azar arttırarak.sonra armut elma ve karpuz suyu ile devam ediyorum. dr mevsim meyvelerini verebilirsin dedi.şimdilik böyle sonra karıştırıp vermeyi düşünüyorum.
hasta bebeğim çok şükür ii ateşi artsa da 37,5 olmadı bugün.ve çok terliyor sık sık üst değiştiriyoruz.duş aldırıp yatırdım ama sıcakta zor uyuyorlar.
kv min tv hastalığı sonucu beşiklerden birini oturma odasına taşıdıkbalkon kapısını açtım ama hiç esmiyor.kv uykuya yattı.çamaşır asıcam ama tek tek :) bi çamaşır asıyorum gelip sallıyorum eğlenceli oluyor :)
bu koşturmayla hamilelikte aldığım kilolarda fazlasını verdim milasis sen de verirsin inşl...
cılhınca döküldü saçlarım doğumdan sonra artık evde başımı bağlamaya başladım:) dışarda acık evde bağlı ters bi insanım :) adet olunce birden kesildi dökülme.sütte çok azaldı adet olunca.
canım genç anne olma şansını kaçıranlardanım ben
31 yaşındayım
tabi yorgunluk, uykusuzluk ve bakımsızlıktan olsa gerek daha büyük gösteriyorum şu aralar
çalışmaya başlayınca biraz daha toparlarım inşallah
Kızlar benim karnım taş gibi ve gergin.sizce normalmi
normal canım
onu hepimiz yaşadık dönem dönem
gerilmeler, yamulmalar, kasılmalar
Şimdi böleyse ilerleyen zamanları düşünemiyorum.kızlar sizin catlaklar ne alemde.tek gebelikteki gibimi,dahamı fazla.
Hemde nasıl herşeyi meral ediyorum:)53 ile hamile kaldım bende.tabiki sağlıklı bebekler herşyden önemli ama kadınız işte kendimizide düşünmeden edemiyoz
her şeyi merak ediyorsun değil mi?
ben de senin gibiydim canım
sende kendimi görüyorum
benim 32 bittiğinde bile hiç çatlağım yoktu
sonra bende ödem oluşmaya başladı doğuma girmeden son on gün içinde vücutta 7 kilo ödem oluştu
ellerim ayaklarım kasıldı kaldı
doğumu da bu hızlandırdı bu arada
haftan ilerledikçe çetlağın artar ki
bırak artsın
önemli olan sağlıklı bir şekilde bebeklerini kuacağına alman
organları işlevini tamamlasın, durabildikleri kadar dursunlar içeride
sonrası kolay
ben 36+3 de doğum yaptım
karnım berbattı ama şu an
epey düzeldi canım
yani bikini giysem yeri var
çatlaklar önce mor gibiydi
şimdi tenimin rengini aldı
göbek de toparladı kendini
bu arada ben minyonum ve 50 kilo ile hamile kaldım, 73 kilo ile doğuma girdim ve göbeğimin çatlamaması için hiçbir şey kullanmadım
faydası olacağına inanmadım hiç
şu an 4 kilo fazlam var
hala 36 bedenim ama sıkılaşmaya ihtiyacım var biraz
sen yine merak ettiklerini sor
fırsat buldukça cevaplarım
Hemde nasıl herşeyi meral ediyorum:)53 ile hamile kaldım bende.tabiki sağlıklı bebekler herşyden önemli ama kadınız işte kendimizide düşünmeden edemiyozmustela krem kullanıyom inş azıcık faydası olur:)benim zaten ergenlikten kalma çatlaklarım var göğüs kalçamda.göbek bari olabildiğince az olsun:18:şimdi böle diyorum ama bebekleri kucağıma aldığımda sanırım pek önesemem bunları.sanki bundan sona hep böle göbekli olcam gibi hissediyom:)doğumdan sonada böle olcak gibi,hantal ve eringeç kuzularına yalnızmı bakıyosun,benim annem gündüz,kayınvalidem gece yanımda olcak ama ben keşke onlara tek başıma yetebilsem herşeyleriyle ben ilgilenebilsem diyorum
yok canım ben o tek bakan insanüstü arkadaşlardan değilim
kayınvalidemlerin yanına taşındım
onlarla beraber bakıyoruz
düzenim falan yok
resimde gördüğün gibi salonda koltukta yatıyorum
ama şikayetçi değilim
çocuklarım sevgi yumağının içinde büyüyorlar ya o bana yetiyor
Anladım canım.calışıyosun sanırım.işe başlayınca zor olur sana.
Arkadaşlar bugün 36+5 haftalığız. Dr a gittik alttanmuayene ettiler. Nst de sancım yok. Ağrımda yok ama alttan musyeneden sonra eve geldiğimde azıcık kan gördüm. Dr 2 cm açıklık olduğunu su vs geldiğinde gelirsiniz dedi. Korkudan tuvaletimi yapamıyorum. Tuvalet sancım var. Ne yapsam 3 güntatil asistanlara kalmak istemiyorum iyice moralim bozuldu
Arkadaşlar bugün 36+5 haftalığız. Dr a gittik alttanmuayene ettiler. Nst de sancım yok. Ağrımda yok ama alttan musyeneden sonra eve geldiğimde azıcık kan gördüm. Dr 2 cm açıklık olduğunu su vs geldiğinde gelirsiniz dedi. Korkudan tuvaletimi yapamıyorum. Tuvalet sancım var. Ne yapsam 3 güntatil asistanlara kalmak istemiyorum iyice moralim bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?