- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.681
keşke normal doğum yapabilsek ama
bu pek mümkün olmuyor
ben epidural oldum, korkutmak istemem ama benimki çok zor oldu
zaten doğum çok kolay
sonrası zor
ben 15 gün yürüyemedim
bazı arkadaşlar ertesi gün ayağa kalktılar
inşallah çok kolay geçer seninki
Ewet canım ertesi gün kalkanları bende duydum.sanırım bünyeyle alakalı.peki şimdi nasılsın ameliyat yerin iyileştimi
Anladım canım.doğumda kesilirken hissetmeyim yeter bana
çok iyiyim canım çok şükür
ameliyat yerimle alakalı hiç sorunum olmadı zaten
kesi yerim estetik dikiş olduğu için görüntüde de problem yok
Cevaplar icin teşekkür ederim. Bide ben emziriyorum ve goguslerimin ucu
Ayrıldı ikiye. Delindi yani kaniyo. Çok zor oluyo. Sizler de varmiydi ne gibi şeyler kullanmalıyım krem falan
Varmı önericeniz. Çok zor durumdayim ağlaya ağlaya emziriyorum çok kötü oluyo. Cevaplarinizi bekliyorum.
Cevaplar icin teşekkür ederim. Bide ben emziriyorum ve goguslerimin ucu
Ayrıldı ikiye. Delindi yani kaniyo. Çok zor oluyo. Sizler de varmiydi ne gibi şeyler kullanmalıyım krem falan
Varmı önericeniz. Çok zor durumdayim ağlaya ağlaya emziriyorum çok kötü oluyo. Cevaplarinizi bekliyorum.
ben çorbayla da veriyorum
çok doyurucu oluyor
mama sandalyeniz nasıl?
memnun musun?
ikeadan almayı düşünüyorum ben de
diş olayında iştahsızlık oluyormuş sanırım,
benim de oğlum bugün yüzünü gözünü çok kötü çizmiş
3 cm den fazla çizik var yüzünde
ay ağlamadı bile ne ara yaptı anlamadım
daha önceki çiziğinden küçük bir iz kalmıştı
tırnaklarına çok dikkat ediyordum, törpü bile yapıyordum
ettiğimi zannetmişim oysaki
Yardım edin lütfen. 1, 5 aylık oldu ikizlerim gaz problemimiz var. Dün geceden beri
Gazlarının çıkarmadılar yavrularım sanciyla uyanıp afedersiniz ama ikinip durdular. Sabah 6 gibi zor çıkardılar.
Naptiysam olmadı. Şiz nasıl baş ediyodunuz napiyodunuz lütfen Napmam lazım yardım edin ;*(
canım ben almadım ama uyuyamıyordum son zamanlarda zaten hiç.
kızlar bugün bebeklerimle ilk yalnız günüm bolca aglıyorum... gece kızım 3te kalktı 7buçuga kadar uyumadı. oglum da 4 gibi kalkıp 6ya kadar uyumadı. 3 gün sonra 3 ayımız bitiyor. uykuları daha düzenliydi bozuldu. ve ben düzelecegine inanmıyorum. uslular ve şu an uyuyorlar ama ben kendimi çok kötü hissediyorum, büyümeyecekler uyumayacaklar ben bu günleri hiç tüketemicem gibi geliyor sanırım yalnız bakmaya hazır degilim...
ben epıdural sezeryan oldum,Kızlar sizin doğumlarınızda büyük ihtimal sezeryan olmultur.epiduralmi tavsiye edersiniz yoksa genel anestezimi???
Kızlar sizin doğumlarınızda büyük ihtimal sezeryan olmultur.epiduralmi tavsiye edersiniz yoksa genel anestezimi???
ben genel oldum. çok şükür ameliyatta problem yoktu. ama kansızlığımdan dolayı kan verildi 3 torba. o da yürümediğim için ayaklarımda ttoplantı. yürüsem ayaklarım şişiyordu yürümesem ameliyat yerim acıyordu iyileşmiyordu. kısa aralıklarla yata kalka yürüye atlattım. 5 gün hastanede kaldım 10 gün kan sulandırıcı iğne vurulduktan sonra ayaklarım normale döndü. bebeklerim küvezden çıkıncaya kadar ben de kendimi toparlamış oldum. kalmaları işime yaradı açıkçası.
ayrıca ameliyat yerimle ilgili bir problemim yok çok şükür.
kızlar dun kontrole gıttık heyecanlı heyecanlı.doktor ne aceeln var ek gıdaya gecmek ıcın dedı..sut mu yok dıyor..evett yokkk dedım ayrıca 4.aydan sonra baslıyorlar ya genelde.yanlıs mı bılıyorum?ankaradakı doktorumuz baslayın demıstı.burdakı ıse, sımdı ıstahı kapanacak, mama yemeyecek huysuzlanacak, kabız olacak ıshal olacak ne gerek var sımdı dedı bana:44: halbukı ben gecmek ıstıyordum.kılo almıs senınkıler alamamsısa gecıyoruz falan dedı.ne yapayım sızce yavas yavas agızlarına damlatayım mı meyve sularından, cocuklar bıktılar mamadan artık.ısteksız yıyorlar.ıkı gundur cok terlıyorlar ve delı gıbı su ıcıyorlar.mamadN
cok su sevıyorlar artık dıyebılırım...ne yapmalıyım? sız kacıncı ayda basladınız.?bız 4.ayı bıtırdık
Kızlar sizin doğumlarınızda büyük ihtimal sezeryan olmultur.epiduralmi tavsiye edersiniz yoksa genel anestezimi???
canım 1 ay daha sık dişini sonra daha rahat edeceksin
bende hiç düzelmeyecekler sanıyordum
ağla rahatla ama kendini bırakma sakın
inan çabuk geçiyor az kalmış güzel günler yakın
canım düzelmeseler benimkiler düzelmezdi inan ki
ikisi de çılgın gibiydi
hiç ama hiç uyumadan akşamı ettiğimizi biliyorum
inanması güç ama geçiyor
biraz daha dayan canım, 5 ay benim miladım oldu
seninki de az kalmış
yani ben zorlanınca yine ağlıyorum ama en azından uyumuyorlar diye ya da büyümüyorlar diye değil
ben genel anestezi ile dogum yaptım hiçbirşey hissetmedim tabii ki. ama çocuklarımı benden önce eşim gördü ben çok çok sonra görebildim. çocuklar 15 dk sonra çıkmış benim dikiş işlerim bir saat kadar sürmüş. ben hemen akşam ayaga kalkıp yürümeye başladım, ertesi gün de rahatça yürüyebiliyordum ama bu kişinin bünyesine baglı bir olay.
Teşekkür ederim canım.ben epidural istiyorum şimdilik ama bakalım doktor ne dicek.
merhaba ben de hamileyim..4 haftalık..ilk kan tahlilimde sonuc 34.38 di..doktor 3-4 gunluk dedi..4gun sonrakı kan tahlılımde 438 cıktı sonucum..2katından fazla olmus artıs..bende kendi kendime acaba cogul gebelık mı dıye dusunuyorum da..sizin beta hcg artısları nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?