- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.741
yavas yavas senın gıbı tattırmaya basladım nadıde.cunku bıktılar mamadan.yenı tatlar ayırıyorlar garıplerımm..yogurdu nasıl mayalıyorsun, hangı sutle?
kızım aynada kendisiyle konuşuyor delirdimmm :))
kızlar merhaba.
bugün 4. ayımızın 2. günü. uykularımız çok kötü, uykuya dalma zorlugu çekiyoruz ve gece sık sık kalkıyoruz. gün içinde toplam bir saat o da zar zor uyuyoruz. düzelecek sabret geçecek güzel günler yakın dediginiz için sabredip bekliyorum umarım düzene gireriz biz de...
bir de merak ettigim birşey var, benimkiler 2 saatte bir besleniyorlar sizinkiler nasıl besleniyor. oglum 100 ml bazen de 125 ml mama içiyor, kızım zaman zaman 50 çogu zaman 75 ml içiyor. kızımın kilosuyla oglumun kilosu arasında yaklaşık 2 buçuk kilo var. kızım ayına göre alt sınıra, oglum üst sınıra yakın. bu arada yedikten sonra devamlı yediklerimizin bir kısmını çıkartıyoruz. kusma şeklinde degil ama.
kızlar merhaba,
ara ara girebiliyorum..bizimkiler aldı başını gidiyor yeme sıkıntımız pek yok ama poyraz erken emekleeye başladı heryere tutunarakta gidiyor artık ancak uraz yavaş yavaş emekliyor bu nedenlede poyraza bakıp ağladığı oluyor sanırım üzülüyor bende ellerinden tutup yürütüyorum ozaman çok seviniyor..sizinkiler nasıl birbirleriyle aralarında iletişim başladımı.....
Yaaa yapma ama:))bak iyice sabırsızlanıyorum ben:)bi doğsalardı
umarım saglıkla kucagına alırsın bebişlerini :) yeni yeni başlıyor sevimlilikleri, oncesi benim için çok zor geçti.
uykuları en azından gece düzelecek canım
gündüz bende hala çok rahatladım diyemem
benimkilerde hala 2 saatte besleniyor bu sanırım bünyeye göre değişiyor
oğlun çok yiyor canım ayına göre...
bi de ek gıda için sanki biraz erken olmuş
özellikle domates ilk 1 yıl verilmemeli...
kızın normal yiyor ama araları çok açılmış
benimkilerin arası herzaman 1 kilo
yedikten sonraki gelen kusma normal canım ... yeterki çok olmasın
Amin canım ya:))ne zaman düzene giriyo gece uykuları?
canım benimkiler 7,5 aylık ama poyraz 5,5 aylıkken başladı emeklemeye biraz erken başladı ...
kızlar biliyorsunuz bu hafta seminer dönemiyle başladık. kv annem baktılar çocuklara. babam da işe burdan gelip gitti. çok zordu. her odadan biri çıkıyor, eşimle hiç yalnız kalamıyoruz. eve gelir gelmez çocukları biraz sevip yemek yapmakla uğraştım. çünkü annem ve kv sadece çocuklara bakıyorlar kendilerine öğle yemeği hazırlıyorlar. çocuklara meyve suyu bile sıkmamışlar. çok kızdım onlara. dün akşam hepiniz gidin biraz dinlenelim dedim. gittiler akşam onlar yatınca bulaşık çamaşır ütü etrafı toplama halledip yattım. tek başıma olsam bu zorluklara bile razıyım. ama malesef çalışmak zorundayım.
ayrıca müdürümle dilekçe vermeden konuşayım dedim. süt izni 8-5 çalışan memurlar için ama bir araştırayım dedi sen de araştır dedi.arkadaşlara sordum sınıfçıların hiçbiri kullanmamış. o da bir yazı bulmuş sınıfçıların dersi varsa kullanamaz,branşçılar girerse o derslerde kullanabilir diye. bu yüzden kullanamıyorum. evden sabah 6.30 da çıkıp akşam 6 da geleceğim. çok üzgünüm ve moralim bozuk. keşke çocuklarıma kendim bakma şansım olsaydı. şimdi kv gelecek duruma göre de annem gelebilir. babam evde tek kalmadığından dolayı o da geliyor ve her yer curcuna. eşimle bakmaktan çok keyif alıyorum. sağlık olsun da ne yapalım kalan zamanlarda kaliteli vakit geçiririz. şimdi uyudular yine ev toplama işine devam. bu arada bel ağrısından gebermek üzereyim.
kızlar biliyorsunuz bu hafta seminer dönemiyle başladık. kv annem baktılar çocuklara. babam da işe burdan gelip gitti. çok zordu. her odadan biri çıkıyor, eşimle hiç yalnız kalamıyoruz. eve gelir gelmez çocukları biraz sevip yemek yapmakla uğraştım. çünkü annem ve kv sadece çocuklara bakıyorlar kendilerine öğle yemeği hazırlıyorlar. çocuklara meyve suyu bile sıkmamışlar. çok kızdım onlara. dün akşam hepiniz gidin biraz dinlenelim dedim. gittiler akşam onlar yatınca bulaşık çamaşır ütü etrafı toplama halledip yattım. tek başıma olsam bu zorluklara bile razıyım. ama malesef çalışmak zorundayım.
ayrıca müdürümle dilekçe vermeden konuşayım dedim. süt izni 8-5 çalışan memurlar için ama bir araştırayım dedi sen de araştır dedi.arkadaşlara sordum sınıfçıların hiçbiri kullanmamış. o da bir yazı bulmuş sınıfçıların dersi varsa kullanamaz,branşçılar girerse o derslerde kullanabilir diye. bu yüzden kullanamıyorum. evden sabah 6.30 da çıkıp akşam 6 da geleceğim. çok üzgünüm ve moralim bozuk. keşke çocuklarıma kendim bakma şansım olsaydı. şimdi kv gelecek duruma göre de annem gelebilir. babam evde tek kalmadığından dolayı o da geliyor ve her yer curcuna. eşimle bakmaktan çok keyif alıyorum. sağlık olsun da ne yapalım kalan zamanlarda kaliteli vakit geçiririz. şimdi uyudular yine ev toplama işine devam. bu arada bel ağrısından gebermek üzereyim.
nadıde sut ıznı ısıne cok uzuldumm..ama bır yolu olması gerek.mudurun bır kolaylık yapsın ya.ınsallah bır cozumu vardır.
çalışma meselesıne glınce.bugune kadar bır kadının hep calısması gerketıgıne ınandım.fakat yavas yavas bu dusuncemın gecerlılıgınden emın degılım.kendım her an yanlarında olmak ısterdım, her seye katlanıp yalnız bakmak esımle bırlıkte cocuklarmı buyutmek ısterdım.sımdı ozel hayat denen bırsey kalmadı zaten.annem yanımızda daha sonra babam gelecek.onlar gıdecek, kv ıle esı gelecek.bu boyle devam edecek....hos bır durum degıl.cekırdek aıle kavramı yok oluyor.eger ıse gırmek ıcın bu kadar cabalamamış ve yıllarımı heba etmemıs olsaydım, işe gırmek ıcın bu kadar ısteklı olmazdım.tamamen kendı fıkrımdır kendı hayatım ıcın konusuyorum yanlıs anlasılmasın.tek guzel tarafı ıse, onlara ıyı bır gelecek saglayabılmek ıcın gereklı alt yapıyı saglamak...
Mrb arkadaşlar 02.02.2013 te hamile kaldım ilk gebeliğim ve ikiz gebelik ayrı yumurta ikizleri bi kızım bi oğlum olacak.şimdi 33. Haftadayız kızımın kilosu 2350 gr oğlum 1870 gr bu ayın 24 de sezeryanla alınacaklar.kaygım oğlumun kilo almaması bebekleri zayıf doğan arkadaşlarda yardım istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?