- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.881
Allah bagislasin canim...zor gunler yeni basladi ben 35 haftalik dogum yaptim 1er hafta kuvezde kaldilar biberona orda alismislardi zaten siringayla ilgili hicbir fikrim yokk...anne sutude cok olmadigi icin 3 saate bir mama veriyordukkmerhaba sevgili ikiz anneleri..bende 16 eylül sabah 10 da 36+4 de ikiz erkek bebeklerimi kucağıma aldım.küveze girmedik şükür.şu an sırayla emzirip arada şırıngayla aptamil mama veriyorum.şırıngayla beslemek çok zor oluyor başka ne yapabilirim sizler nasıl besliyorsunuz çok zor günler geçiriyorum uyku yok nasıl düzen kurdunuz yardımcı olur musunuz
merhaba sevgili ikiz anneleri..bende 16 eylül sabah 10 da 36+4 de ikiz erkek bebeklerimi kucağıma aldım.küveze girmedik şükür.şu an sırayla emzirip arada şırıngayla aptamil mama veriyorum.şırıngayla beslemek çok zor oluyor başka ne yapabilirim sizler nasıl besliyorsunuz çok zor günler geçiriyorum uyku yok nasıl düzen kurdunuz yardımcı olur musunuz
Kızlar bebekleriniz aynı andamı acıkıyo uyanıyo??
canları ne zaman isterse
bazen beraber bazen ayrı takılıyor benimkiler
bu arada biz 7 aylık olduk
tanıştık ne yapalım :)naptınız cepa da?
fotoğraf yok mu ya, hepinizi çok merak ediyorum ama
buluşmada bebekler var mıydı yalnız mıydınız?
oglum gece ateşlendi dogru düzgün yatamadı hep aglayarak uyandı. parol yazmıştı bana doktor ondan verdim 37.1 e düştü şimdi. iyi mi sizce? ikisi de hapşuruyor devamlı. diş sancısı mı yoksa benden grip mi kaptılar anlayamadım doktora gidicez yarın ve rota virüs aşısına da yaptırıcaz.. işte düzen bozuklukları başladı bile..
Rota aşısı kaçıncı ayda yapiliyor
merhaba kızlar..yogunluktan gıremıyorum artyık. bız ıyıyız sukur.ek gıda surecımızde meyvelerı basarıyla yedık:) fakat yogurt ıcın aynı seyı soyleyemeyecegım.sebze corbasını da cok sewmedıler.hala ogunluk ve doymalık degıl tadımlık yıyorlar.zormuyorum ama cok da fazla ılerı gıdemıyorum.hazımsızlık cekıyorlar bazen cunku.cıcı bebe ve muhallebı baslıcam.bakalım nolcak:)
tombık bebekler bıraz sıkıntıdasın sanırım. 4 aydan sonra gaz sorunu gectıgı ıcın cogunlukla sebepsız aglamalar ve krızler kayboluyor.o yuzden rahatlarsın demıstık.fakat diş bambaska bır olay.aynı zamanda her hafta bambaska olabılır senın ıcın.tam olarak bır duzen bekleme.bebısler bır gun keyıfsız bır gun neselı olabılır.ya da bır gun uyurlar bır gun uyumazlar.bellı olmazlar.bak benım kızlarım gunduz hayatta 5 saat aralıksız uyumazlardı.gecen gun uyudu buyuk kızım sok oldum.bırsey oldu sandım cocuga.o kadar yanı:)
kızlar bızımkıler hala ayrı odALARDA yatıyorlar.ben napıyım aynı odada yatırmaya baslayım mı sız nasıl yatırıyorsunuz? bana bır akıl verın .boyle olmuyor sankı:/
canım allah kolaylık versin o dönemler kolay değil... ama düzelmiyor değil
az kaldı diye düşün hep... evet zamanla başka sorunlar oluyor
şu an diş sıkıntısı çekiyorum mesela ama bana en zor ilk 4 ay gelmişti...
inş. 4 ay bitince seninkilerde düzelir
canım zordasın yazdıklarından anladığım kadarıyla
çok zor bir süreç ama geçecek canım
ben hiç inanmıyordum geçeceğine
ama şükür şu an çok daha iyiyim
kendin bakamıyorsan bakamıyorsundur canım, ben de bakamadım, kayınvalidemlere gelmiştim geçici bir süre için
ama 5 aydır beraber yaşıyoruz, bu yılı birlikte bitirecez gibi
evet evdeki konforum yok ama çocuklarımı deliler gibi seven babaannesi ve dedesi var
okula gittiğimde gözüm hiç arkada değil
kreş yaşı gelene kadar da onlar bakacak kısmetse
merhaba sevgili ikiz anneleri..bende 16 eylül sabah 10 da 36+4 de ikiz erkek bebeklerimi kucağıma aldım.küveze girmedik şükür.şu an sırayla emzirip arada şırıngayla aptamil mama veriyorum.şırıngayla beslemek çok zor oluyor başka ne yapabilirim sizler nasıl besliyorsunuz çok zor günler geçiriyorum uyku yok nasıl düzen kurdunuz yardımcı olur musunuz
Kızlar bebekleriniz aynı andamı acıkıyo uyanıyo??
Ne gzl ya en zor dönemler geçmiştir sizin.bende bi doğurup 7-8 aylara gelseydim.ana kucağı almalımıyım kızlar?hani aynı zamanda araba koltuğu olanlardan
aynı anda acıkıp aynı anda uyanmıyor benimkiler başından beri. oglum daha sık kalkıyor. ama aynı anda acıkıp aynı anda uyumalarını isterdim çünkü birini yedir besle ötekiyle ugraş derken insan hiç dinlenemiyor.
Ewet ya doğru aslında.aynı anda uyanıp acıksalar daha rahat olur.bebekler ne zaman birbiriyle oynamaya başlıyo:)ne zaman bşrbşrlerini farkediyolar
Ewet ya doğru aslında.aynı anda uyanıp acıksalar daha rahat olur.bebekler ne zaman birbiriyle oynamaya başlıyo:)ne zaman bşrbşrlerini farkediyolar
BEN BERABER alıştırdım baştan beri ,bir saat belirlemiştim o saatte biri uyuyorsa uyandırıyordum ,ikisini bir besleyip uyutuyordum ,zamanla alıştılar ve beraber uyuyup uyandılar ,ama geceleri öyle değil tabi çünkü kızım emzik düşünce kalkıyor oğlum da acıkınca :)) ama gündüz belli saatte uyuyup uyanıyorlar
ben de beraber alıştırmaya çalıştım ama olmadı kızım daha geç acıkıp daha geç yiyordu hep, ben zorladıgımda ise kıyamet kopuyordu alsa bile kusuyordu oturmadı o düzen. sen şanslıymışsın ben istedigim halde olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?