- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.901
az yedireceksin o zaman kızını o da diğeriyle beraber yiyecek ,az yedirip oyalayacaksın ,benimkiler de öyleydi ama ben her yöntemi denedim yani durduk yere öyle olmadılar ,kızım daha fazla içerdi hep ,ben aynı içirirdim ki oğlanın zamanına acıksın diye
merhaba sevgili ikiz anneleri..bende 16 eylül sabah 10 da 36+4 de ikiz erkek bebeklerimi kucağıma aldım.küveze girmedik şükür.şu an sırayla emzirip arada şırıngayla aptamil mama veriyorum.şırıngayla beslemek çok zor oluyor başka ne yapabilirim sizler nasıl besliyorsunuz çok zor günler geçiriyorum uyku yok nasıl düzen kurdunuz yardımcı olur musunuz
merhaba sevgili ikiz anneleri..bende 16 eylül sabah 10 da 36+4 de ikiz erkek bebeklerimi kucağıma aldım.küveze girmedik şükür.şu an sırayla emzirip arada şırıngayla aptamil mama veriyorum.şırıngayla beslemek çok zor oluyor başka ne yapabilirim sizler nasıl besliyorsunuz çok zor günler geçiriyorum uyku yok nasıl düzen kurdunuz yardımcı olur musunuz
Kızlar lansinoh göğüs pompası alcam.gitti gidiyorda 127 lira.siz nereden aldınız
ebebekte çok güzel bir kampanya var. lansinoh çift başlıklı gögüs pompası+gögüs ucu kremi+süt saklama poşetleri+ birşeyler daha vardı hepsi 200 tl idi incele derim.
uygunmuş fiyatı. ben 140 liraya almıştım sanırım e-bebekten.Kızlar lansinoh göğüs pompası alcam.gitti gidiyorda 127 lira.siz nereden aldınız
7. ayınız hayırlı uğurlu olsun. sanırım bebeklerimzin arasında 10 gün var. biz 7,5 aylık olduk.çok haereketlendiler. biryle ilgilenirken diğeri tepeme çıkıyor.sürünüyorlar. odadan odaya geçiyorlar. gel gel yapmayı falan öğrendiler. daha fazla yorulmaya başladım.
canları ne zaman isterse
bazen beraber bazen ayrı takılıyor benimkiler
bu arada biz 7 aylık olduk
Ne gzl ya en zor dönemler geçmiştir sizin.bende bi doğurup 7-8 aylara gelseydim.ana kucağı almalımıyım kızlar?hani aynı zamanda araba koltuğu olanlardan
7. ayınız hayırlı uğurlu olsun. sanırım bebeklerimzin arasında 10 gün var. biz 7,5 aylık olduk.çok haereketlendiler. biryle ilgilenirken diğeri tepeme çıkıyor.sürünüyorlar. odadan odaya geçiyorlar. gel gel yapmayı falan öğrendiler. daha fazla yorulmaya başladım.
sürekli mutfaktayım. onların çorbsı, meyvesi, yoğurdu kahvaltısı ayrı, bizimkisi ayrı. biraz daha büyüseler, zaman daha çabuk geçse. en azından aynı şeyleri yemeye başlasak. gwrçi 7 ay nasıl geçti anlamadık, 1,5 2 yaşları da öyle geçer.
oturmaya başlamadılar ama, destekli oturabiliyorlar. her geçen gün daha da gelişiyorlar.
uygunmuş fiyatı. ben 140 liraya almıştım sanırım e-bebekten.
sürekli mutfaktayım. onların çorbsı, meyvesi, yoğurdu kahvaltısı ayrı, bizimkisi ayrı. biraz daha büyüseler, zaman daha çabuk geçse. en azından aynı şeyleri yemeye başlasak. gwrçi 7 ay nasıl geçti anlamadık, 1,5 2 yaşları da öyle geçer.
oturmaya başlamadılar ama, destekli oturabiliyorlar. her geçen gün daha da gelişiyorlar.
arabanız varsa almalısın tabi. bizim arabamız olmasaydı da alırdım ben. çocuk içinde kucaktakinden daha konforlu bir şekilde oturuyor. onda otururken arabada, hastanede vs. çok kolay süt mama vs içirebiliyorsun. bebek açısından sıkıntı yok ama anne baba ağırlığından muzdarip. zaten arabası olanlar kısa mesafede kullanıyorlar. evden arabaya, arabadan eve, hastaneye. evde sallamak için de iy bir seçim. araban varsa yasal olarak zorunlu zaten. zorunluluğu bırak güvenli bir yolculuk için gerekli. hem 2 bebeği nasıl taşıyacaksın arabada? yanında hep birileri olacak mı?
Kızlar bebekleriniz aynı andamı acıkıyo uyanıyo??
Kızlar acaba şöyle yapsam dahamı kolay olur.arabaya alsam birer tane oto koltuğu,ew içinde daha uygun fiyatlı olanlardan alsam?ewden arabaya taşıma yapmayız...
Kızlar merhaba,
Yarın tam 3 aylık olucaz, sonunda oğlumun kolik sancıları geçti, tıpkı dedikleri gibi 3 ayda geçiyormuş, inanın birazcık olsun rahatladım. Gündüz canları isteyince çok güzel uyuyorlar, bazen de yarım saatle geçiriyorlar, günleri günlerini tutmuyor ama gece daha iyi, saat yediye doğru uyuyorlar ve gece 2 kez kalkıp mama veriyoruz. Ben bebeklerimi kendim kaldırmıyorum, aç olduklarında kendileri uyanıyorlar, 3 kiloyu geçtikten sonra hep bu şekilde yaptım. Bazen oğlum gece mamasında kusabiliyor. Böyle hepsini birden çıkarıveriyor. Siz de yaşadınız mı? Bebeği henüz yeni doğanlara da oyun halısını şiddetle öneriyorum. Benimkilerin ilgisini çok çekiyor. Aynı zamanda sabah 7den akşam 5e kadar TRT müzik kanalı sürekli açık. Sese uyanmamaları için oldukça işe yarıyor ve bazen de hep birlikte evde dans ediyoruz, kızım buna bayılıyor:)Bu arada ek gıdaya ne zaman başlamam gerekiyor, bazı şeyleri tattırmaya başlamak ne kadar doğru? Rotavirüs aşılarını yaptırıcam. Bu aşıyı yaptıranlara sormak istiyorum, ateş yapıyor mu?
Kızlar merhaba,
Yarın tam 3 aylık olucaz, sonunda oğlumun kolik sancıları geçti, tıpkı dedikleri gibi 3 ayda geçiyormuş, inanın birazcık olsun rahatladım. Gündüz canları isteyince çok güzel uyuyorlar, bazen de yarım saatle geçiriyorlar, günleri günlerini tutmuyor ama gece daha iyi, saat yediye doğru uyuyorlar ve gece 2 kez kalkıp mama veriyoruz. Ben bebeklerimi kendim kaldırmıyorum, aç olduklarında kendileri uyanıyorlar, 3 kiloyu geçtikten sonra hep bu şekilde yaptım. Bazen oğlum gece mamasında kusabiliyor. Böyle hepsini birden çıkarıveriyor. Siz de yaşadınız mı? Bebeği henüz yeni doğanlara da oyun halısını şiddetle öneriyorum. Benimkilerin ilgisini çok çekiyor. Aynı zamanda sabah 7den akşam 5e kadar TRT müzik kanalı sürekli açık. Sese uyanmamaları için oldukça işe yarıyor ve bazen de hep birlikte evde dans ediyoruz, kızım buna bayılıyor:)Bu arada ek gıdaya ne zaman başlamam gerekiyor, bazı şeyleri tattırmaya başlamak ne kadar doğru? Rotavirüs aşılarını yaptırıcam. Bu aşıyı yaptıranlara sormak istiyorum, ateş yapıyor mu?
Iki hafta sonra bizde üçüncü ayimizi bitiriyoruz. Bizim dr kolik sancilarimiz
Geçti. Gece uykuları düzene girdi. Dediğin gibi bende onlar açıktıg
Zaman kendi uyanıayılar. Benim oğlanlar da her mamadan emmeden sonra kusuyolar
Dktr normal dedi.artık agular başladı ağzı laf dolu sanki :)) rota aşısını bende daha yaptırmadım burdaki annelere
Sordugumda üçüncü ayın bitimi demislerdi. Ates olmadığını söylemişlerdi.
Öpüyorum bebisleride senide. Kolay gelsin canım.
Kızlar merhaba,
İlk başlarda öyleydi, şimdi farklı zamanlarda acıkıyorlar.
Ben arabama bir oto koltuğu ve ana kucağı koydum, evde de ana kucağı var. Hiçbirini satın almadım, arkadaşlarımdan edindim, imkanın varsa öyle yap, hemen büyüdükleri için gerek yok fazla masrafa. Taşıma yapmamak çok akıllıca olur, ilk başlarda taşıyordum, sonra baktım olacak gibi değil, birden 3 tane oldu elimde. Sana önerim bir de eve elektrikli sleeper denen beşiklerden alman, çok işe yarıyor, tek bakan herkese bunu öneriyorum. Bu sleeperlar sonra da mama sandalyesi oluyor.
Kızlar merhaba,
Iki hafta sonra bizde üçüncü ayimizi bitiriyoruz. Bizim dr kolik sancilarimiz
Geçti. Gece uykuları düzene girdi. Dediğin gibi bende onlar açıktıg
Zaman kendi uyanıayılar. Benim oğlanlar da her mamadan emmeden sonra kusuyolar
Dktr normal dedi.artık agular başladı ağzı laf dolu sanki :)) rota aşısını bende daha yaptırmadım burdaki annelere
Sordugumda üçüncü ayın bitimi demislerdi. Ates olmadığını söylemişlerdi.
Öpüyorum bebisleride senide. Kolay gelsin canım.
Allahım herkese 3 aydan sonra böyle rahatlamalar nasip etsinkorkularım azaldı kızlar sizi okuyunca:)3 aydan sona uyku düzeniniz olmuş yavaş yavaş ne gzl inş bende böle olurum...gerçi bi arkadaş 8 ay olmuş ama düzen olmadığını sölüyo (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?