2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

omx ve aquline kullandık
4ay tam dolduktan sonra azaldı gazları

Omx öneriyorum ve sürekli çörekotu kaynattım, ona da azıcık kimyon kattım, bu daha iyi geldi.

kızlar erenim kayınvalidemlerin yatağından düşmüş ben okuldayken
uyanınca ağlardı bu sefer ağlamamış
her bir tarafında yastık olmasına rağmen yuvarlanarak düşmüş, aklımızı aldı ama şükür ki iyi

Bir çok gaz ilacı bende kullandım. Sab simplex çok iyi geldi. Bnm Bebeklerim çok gaxliydi
Ama şimdi gaz fen kalmadi

Kızlar kasılma denen şey nasıl bişey??karnım yamuluyo benim.sanırım bebekler toplanınca oluyo...kasılmada rahim sancısıda olurmu?benim yamulmalar sancısız oluyo

Bir çok gaz ilacı bende kullandım. Sab simplex çok iyi geldi. Bnm Bebeklerim çok gaxliydi
Ama şimdi gaz fen kalmadi

Cnm şimdi kaç aylıklar? Gaz olayı kaç sylıkken geçti?Gaz olayı çok fena yaaa... Nurse harveys ve babs aldım birinde etki etti diğerinde pek etmedi..bu süreç nasıl geçecek bilemiyorum..

Cnm şimdi kaç aylıklar? Gaz olayı kaç sylıkken geçti?Gaz olayı çok fena yaaa... Nurse harveys ve babs aldım birinde etki etti diğerinde pek etmedi..bu süreç nasıl geçecek bilemiyorum..

Bes gün sonra üç ayimiz bitiyo. Dördüncü aya gircez. Doğumdan bri gazliydi Bnm Bebeklerim
Ilk üç ay bebeklerde gaz olur diyorlardı ne kullanırsan kullan geçmez demislerdi. Ama bizde öyle
Olmadı maşallah iki aylıkken sab simplex kullanmaya başladım düzenli olarak her gün damlattim
Bir hfta icinde gaz cikrm a krizleri sona erdi.nurse harveys bende kullandım ama hiç etkili değil. Bn de burdaki
Kızlardan almıştım sab simplex ilacın adını. Hemen de aldım kullandım.Bnm Bebeklerim kriz yasarlatdi.
Sanciyla kıvranıyorldi. Cnm bi dene istersen bn ck memnun kaldım.

Eczanedenmi aldın sab simplex ile ilgili bir sürü söylenti var.birde hemen etkisini gösteriyormu? Nurse harveys benimkinin birine ishal yaptı gibi sende böyle bişi olmuşmıydu

Eczanedenmi aldın sab simplex ile ilgili bir sürü söylenti var.birde hemen etkisini gösteriyormu? Nurse harveys benimkinin birine ishal yaptı gibi sende böyle bişi olmuşmıydu

Hayır canım nurse harveys ishal yapmadı hiç bi isede yaramadı. Sab simplex ile ilgili ne söylentiler var ben bilmiyorum paylasirsan sevinirim. Evet eczaneden aldım cnm

geçmiş olsun. sanırım kızın da daha önce ana kucağından düşmüştü. normal canım böyle şeyler artık. ama bence yatağa koltuğa falan koymayın artık. çok hareketlendiler. yastık yorgan tutmaz onları artık. benimkiler hiç bilmiyorlar atak koltuk falan. sürekli yerdeler.
Kızlar kasılma denen şey nasıl bişey??karnım yamuluyo benim.sanırım bebekler toplanınca oluyo...kasılmada rahim sancısıda olurmu?benim yamulmalar sancısız oluyo

evet ucu sivri yamulmalar sancı oluyor. bu haftalarda günde 4-5 kez olması normal. yine de doktoruna sor. kendini yorma. 26 haftalık bilee doğum yapanlar var. bu sancıları önemsemeyenler var. dediğim gibi günde 4-5 kez olması normal ama daha sık ise doktoruna görün. ilk doğumsancısı öyle çığlık çığlğa bayıltan cinsten değil. bu kasılmalar sıklaşıyorsa atıyorum günde 10-15 kez falan yaşıyorsan doğum belirtisi oluyor. senin için çok erken tabi. 2. haftadan sonra bu kasılmalara çok dikkat etmek gerek.
yorma kendini, dinlen. kolay gelsin.

Teşekkür ederim canım.dinleniyorum zaten.akşama kadar yatıyorum:)gecen gün aptallık ettim ewi süpürüyüm dedim o gün oldu daha çok...işe güce elimi sürmem artık

Hayır canım nurse harveys ishal yapmadı hiç bi isede yaramadı. Sab simplex ile ilgili ne söylentiler var ben bilmiyorum paylasirsan sevinirim. Evet eczaneden aldım cnm

Bazı sitelerde orjinalinin piyasada olmadığı vs.birçok kişi yurt dışından getirttiği gibi.. Nursey harveys in kızımın birinde karın ağrısı yaptığını farkettim bugün vermedim bebeğim çok daha iyi çok şükür...inş böyle devam eder..bu arada yarın 40 ımız çıkıyor çokşükür zaman hiçgmeyecek gibi geliyor ama geçiyor farkında olmadan...ikiz anneleri siz anne sütünü nasıl veriyorsunuz.. Benimki çok düzensiz oluyor.. Emziriyorum sonrada hiç sağamoyorum..

kendini yorduğun zaman olur zaten daha çok. vücudun sinyali vermiş. yürüyüş yapmaya çalış sadece.

Anladım canım inan içimi rahatlattın yazdıklarınla...2 gündür hareketlerini dıştan bakınca görüyorum çok güzel bi duygu rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin.benim ve herkesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…