2013 İkiz Anneleri Bilgi Paylaşımı

Bebeklerinizin cinsiyeti nedir?

• İki kız

OY: 29 24,6%
  • İki erkek

OY: 34 28,8%
  • Bir kız bir erkek

OY: 55 46,6%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Kızlar hepinşz gebelikte magnezyum kullandınızmı???ne zaman başladınız kullanmaya

Ben 12.haftada başlamıştım hatta suda eriyen kalsiyumdan içemiyorum diye osteoporoz ilacı vermişti içinde magnezyum kalsiyum zinc vardı. Bende onun bitkisel muadil ürününü aldım druma danışarak kullanabileceğimi söylemişti. Eğer ağrıların bacak kasılmalatın filan varsa mutlaka kullan canım

Bacak kasılmalarım yok tatlım rahim kasılmasınında nasıl bişi olduğunj bilmiyorumkarnımdaki yamulmaları bebişlerin hareketleri sanıyodum ama bazı arkadaşlar kasılma olacağını söledi korktum ama doktora söliceö gittiğimde

canım benim de senin gibi karnımda sertleşmeler çok oluyordu 20 li haftalarımda ..25 ten sonra falanda yani bebekler büyüyünce yamulmalar olmaya başladı hala devam ediyo 2 doktorum da normal dedi ...doktorumun biri magnezyum ve kalsiyum verdi 10 gün falan kullandım bi değişiklik yapmadı bu sırada diğer doktorumun kontrolü vardı bunları kullanıyorum dedim kullanma dedi ..yani bende çok sorun olmadı bu haftalara gelebildim inşallah 4 hafta daha dayanırım...sen de doktorlarına sor iyice ama çok da kafaya takma çünkü stress yaptığında daha çok oluyor ben zaman larını yazmıştım 3-4 gün çok aşırı olmuştu çok üzülmüştümm ..

İkiyi varsınız kızlar.içimi rahatlatıyo hepinizin yazdıkları ylnız olmadıını anlıyo insan.inş bendede bi sorun olmaz canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...karnın hala sertmi peki.benim hamile kaldığımdan beri aynı sert

evet canım hala sert karnım hep öyleydi zaten.şimdi bebekleerin olduğu yerler belli bebeklerin olmadığı yerler biraz daha yumuşak ...

Bir çok gaz ilacı bende kullandım. Sab simplex çok iyi geldi. Bnm Bebeklerim çok gaxliydi
Ama şimdi gaz fen kalmadi

Cnm ilacı aldım aynı zamanda metsil aldım metsili denedim bakalım olmazsa sab simplex deneyeceğim sen kaç saat aralıklarla kullanıyorsun..benimkilerden biri çok gazlı çıkarıyor çıkarıyor bitmiyor yaaaa.. İnş etkili olur da rahatlarız..

04.10.2013 itibariyle iki kızım dunyaya gözlerini açtı çok şükür :) artik burada tecrübelerinizden faydalanirim. Aklimdaki ilk soruyu sorayım bari :) bir hafta oldu dogum yapali. Epidural sezeryan oldum. Sütüm az az da olsa geliyo cok şükür. Sizce sadece emzirmeli miyim? Yoksa gun icinde de sagmak mi gerekiyor?

Hadi gözün aydın canım sende kurtuldun:)darısı bize...yawruların hayırlı ewlatlar olsun inş

Hayırlı olsun canım bebeklerini kolaylıkla büyüt inşallah. Sık sık emzir ama emzirdikten sonra uyutunca hemen sağ daha küçük oldukları için tam çekemezler göğüslerinde sertlik vs olmasın hem süt artırmış olursun hemde sütünü artırmış olursun ama süt sağacam diye bebekleri de aç bırakma

Teşekkür ederim canım sık emzirmekten kastimiz ne olmali? Bi de su Humana cayi varmış ise yarıyor mu? Senin bebekler kac aylik mama takviyesi yapiyo musun?

Öncelikle hayırlı olsun bebeklerin sağlıkla büyüt inşallah.Benim bebeklerim 5 aylık sadece anne sütü alıyorlar 6 aya kadarda öyle olacak.Seninde sütün iyiyse emzir artanıda muhakkak sağ ilerde lazım olacak çünkü günde 1 kerede biberonla ver ileride biberonla vermen gereken durumlar olabilir onada alışsınlar,ben gün içinde emziriyorum 1 kerede biberonla veriyorum ben olmadığımda beslenebilsinler diye.Humana çayı bende hala içiyorum etki ettimi bilmiyorum ama tadı hoşuma gidiyor,günde 4 lt su ve sağlıklı besinler tüketiyorum.

Maşallah arkadaşlar sağınca ne kadar süt çıkıyor ben sağdım artsın vs diye ama doymuyorlar yaaaa.. Nasıl emziriyorsunuz? 2 si aynı znda kalktığında ne yapıyorsunuz?

Maşallah arkadaşlar sağınca ne kadar süt çıkıyor ben sağdım artsın vs diye ama doymuyorlar yaaaa.. Nasıl emziriyorsunuz? 2 si aynı znda kalktığında ne yapıyorsunuz?

Canım doymadığını nasıl anlıyorsun? Banada bebeğim ağlayıp yada uyumak istemediğinde bunlar doymuyor ek ver dediler ama kimseyi dinlemedim sık Emzirmeye baktım. Süt bünye işi az olur yada hiç olmayabilir anlarım ama bebeklerin daha küçük sık emzirmeye bak. İki saatte bir sağıyordum en idaeli bence.artık büyüdükleri için sağmıyorum arada stoktakileri kullanmak için sağıyorum şükür yine aynı ama biberonla ml hesabı yapsaydım yetmezdi diye düşünüyorum. Gece tek tek uyanıyor lar gündüz ikiside uyanık ise sakin olanı oyalarken diğerini emziriyorum tabi bazen ikiside birden emmek istiyor ikisini beraber emziriyorum ama bu çok nadir oluyor hafta da bir iki belki.birde emzirme sırasının arasını açıyorum ki aynı anda acıkmasınlar

Kızlar doğumdan sonra karnınız buruştumu,bebekler çıkınca:18:

Aa tabiki:) buruşukluk bir yana bebekler küvezdeyken hastanede ne kadar kaldı diyenler bile oluyordu sanki içerde bi tane daha kalmış gibiydi. Göbeğim yeni yeni toparlanmaya başladı birde benim karnım sivriydi yayılmadı yanlara buruşukluk neysede şu sarkan göbek sinir bozucu mübalağa olacak ama koyun kuyruğu gibi çatladın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…