- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #1.961
El ayakalrımda kasılma kramp yok.rahimde varmı onuda bilmiyomnasıl bişey olduğunu bilebilsem korkuyorum bişey olcak diye.gittiğimde doktoru kandırsam bacaklarımda kramp var diye:))verirmiki banada
sen kasılma şüphen olduğunu söyle nst ye bağlar seni varsa çıkar zaten
Kızlar hepinşz gebelikte magnezyum kullandınızmı???ne zaman başladınız kullanmaya
Ben 12.haftada başlamıştım hatta suda eriyen kalsiyumdan içemiyorum diye osteoporoz ilacı vermişti içinde magnezyum kalsiyum zinc vardı. Bende onun bitkisel muadil ürününü aldım druma danışarak kullanabileceğimi söylemişti. Eğer ağrıların bacak kasılmalatın filan varsa mutlaka kullan canım
Bacak kasılmalarım yok tatlım rahim kasılmasınında nasıl bişi olduğunj bilmiyorumkarnımdaki yamulmaları bebişlerin hareketleri sanıyodum ama bazı arkadaşlar kasılma olacağını söledi korktum ama doktora söliceö gittiğimde
canım benim de senin gibi karnımda sertleşmeler çok oluyordu 20 li haftalarımda ..25 ten sonra falanda yani bebekler büyüyünce yamulmalar olmaya başladı hala devam ediyo 2 doktorum da normal dedi ...doktorumun biri magnezyum ve kalsiyum verdi 10 gün falan kullandım bi değişiklik yapmadı bu sırada diğer doktorumun kontrolü vardı bunları kullanıyorum dedim kullanma dedi ..yani bende çok sorun olmadı bu haftalara gelebildim inşallah 4 hafta daha dayanırım...sen de doktorlarına sor iyice ama çok da kafaya takma çünkü stress yaptığında daha çok oluyor ben zaman larını yazmıştım 3-4 gün çok aşırı olmuştu çok üzülmüştümm ..
İkiyi varsınız kızlar.içimi rahatlatıyo hepinizin yazdıkları ylnız olmadıını anlıyo insan.inş bendede bi sorun olmaz canım rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin...karnın hala sertmi peki.benim hamile kaldığımdan beri aynı sert
evet canım hala sert karnım hep öyleydi zaten.şimdi bebekleerin olduğu yerler belli bebeklerin olmadığı yerler biraz daha yumuşak ...
Bir çok gaz ilacı bende kullandım. Sab simplex çok iyi geldi. Bnm Bebeklerim çok gaxliydi
Ama şimdi gaz fen kalmadi
04.10.2013 itibariyle iki kızım dunyaya gözlerini açtı çok şükür :) artik burada tecrübelerinizden faydalanirim. Aklimdaki ilk soruyu sorayım bari :) bir hafta oldu dogum yapali. Epidural sezeryan oldum. Sütüm az az da olsa geliyo cok şükür. Sizce sadece emzirmeli miyim? Yoksa gun icinde de sagmak mi gerekiyor?
04.10.2013 itibariyle iki kızım dunyaya gözlerini açtı çok şükür :) artik burada tecrübelerinizden faydalanirim. Aklimdaki ilk soruyu sorayım bari :) bir hafta oldu dogum yapali. Epidural sezeryan oldum. Sütüm az az da olsa geliyo cok şükür. Sizce sadece emzirmeli miyim? Yoksa gun icinde de sagmak mi gerekiyor?
Hayırlı olsun canım bebeklerini kolaylıkla büyüt inşallah. Sık sık emzir ama emzirdikten sonra uyutunca hemen sağ daha küçük oldukları için tam çekemezler göğüslerinde sertlik vs olmasın hem süt artırmış olursun hemde sütünü artırmış olursun ama süt sağacam diye bebekleri de aç bırakma
samsunluuu;3227141ür ederim canım ;) sık emzirmekten kastimiz ne olmali? Bi de su Humana cayi varmış ise yarıyor mu? Senin bebekler kac aylik mama takviyesi yapiyo musun?[/QUOTE .!.:Beni emmeye iki aylıkken başladılar canım o süre hem emzirmeyi denedim hem süt sağıp biberonla besledim. Biberonla iki saatte bir, emzirirken Gaz vs olmadıkça her ağlamada emzirdim.çoğu arkadaş süt sağıp vermenin daha kolay olduğu görüşünde ama emmeye geçince rahat edenlerdenim. Kişiye göre değişiyor işte bana biberon hazırlamak hergün steril etmek zor geliyordu emince bebeklerim uykumuzda arttı. Allaha şükür yakında altı aylık olacağız mamavermedim daha. Dr umda ısrarla emzirmem taraftarı zaten artık bundan sonra ek gıdaya başlarız bu ayda hiç birşey vermemiz konusunda uyardı bilmem iyi mi yapıyoruz her defasında ek gıda işini soruyorum acele etmememi bebeklerin küçük olduğunu emzirmem gerektiği söylüyor bakalım hayırlısı. Humananın çayını ilk başlarda kullandım etki ettiğini düşünüyorum merak etme rahat ol ilerde sütün artacak inşallah bol bol sıvı tüket aslında işin sırrı o:)
Öncelikle hayırlı olsun bebeklerin sağlıkla büyüt inşallah.Benim bebeklerim 5 aylık sadece anne sütü alıyorlar 6 aya kadarda öyle olacak.Seninde sütün iyiyse emzir artanıda muhakkak sağ ilerde lazım olacak çünkü günde 1 kerede biberonla ver ileride biberonla vermen gereken durumlar olabilir onada alışsınlar,ben gün içinde emziriyorum 1 kerede biberonla veriyorum ben olmadığımda beslenebilsinler diye.Humana çayı bende hala içiyorum etki ettimi bilmiyorum ama tadı hoşuma gidiyor,günde 4 lt su ve sağlıklı besinler tüketiyorum.
Maşallah arkadaşlar sağınca ne kadar süt çıkıyor ben sağdım artsın vs diye ama doymuyorlar yaaaa.. Nasıl emziriyorsunuz? 2 si aynı znda kalktığında ne yapıyorsunuz?
Kızlar doğumdan sonra karnınız buruştumu,bebekler çıkınca:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?