İyi pazarlar arkadaşlar..dün çıkıp dolaştım meşhur kuaförleri..
şimdi şöyle, bi kere kuaförlerin hiçbiri basit de olsa makyaj provasına yanaşmıyor,sadece saç provası yapıyorlar..ikincisi gelin sayısı da fiyat düşürme açısından etkisiz oldu malesef, söyledikleri standart; düğün paket fiyatımız budur..indirim yapamayız.. :)
hemen başlıyayım;
*soner:gelin paketi: porselen makyaj+saç+ (manikür-kaş bıyık) veya takma kirpik= nakit olursa 400 tl, kart olursa 450 tl diyor.. peki dedim :)) (çilekbencim buarada senin düğün tarihinde sonerde 2 gelin daha varmış onu öğrenebildim)
*celil&atilla: porselen makyaj+saç=300 tl - ful gelin paketi olursa 400 tl diyor (manikür,pedikür,kaş bıyık dahil), yanınızdaki bayanlar için: fön :10 tl, kırık fön:15 tl topuz:35-40 tl
*ibrahim&ibrahim porselen makyaj+saç=300 tl..
*locca: normal makyaj (maybelinne veya loreal)+manikür+kaş,bıyık+saç=300 tl,
porselen makyaj (m.a.c.)+manikür+kaş,bıyık+saç=350 tl...postiş günlük kira:50 tl, m.a.c. kirpik: 50 tl..tek tek kirpik: tanesi 1.5 tl)...yanınızdaki bayanlar için kişi başı 40 tl..
bi tek hanifi kaldı o ters istikamette olduğundan soramadım, yarın bakmayı düşünüyorum..Valla sizi bilmem ama ben Soneri eledim, 400 -450 kasar..rayicin üzerinde.
biraz gördüklerimi anlatayım..
ilk olarak loccaya baktım saat 12 civarı, boştu, rahat rahat konuştum..beklediğimden biraz daha küçüktü salon, merkez istanbulmuş burda da şube açmışlar..boş olmasından biraz huylandım gerçi ama sitesinde gördüğüm kuaför çocuk bizzat ilgilendi sağolsun..neden bilmem oraya bi sempati duydum, samimi geldi..
celil & atilla kalabalıktı, orda da Atilla bey bizzat ilgilendi, fiyatları yazdı filan..
soner tıklım tıkış doluydu, ekip sürekli telaş halinde, bir sürü hatun vardı içeride..soner bey de bizzat ilgilendi, aylık dergisini ve kartını verdi ama 400 nakit fiyat verince pek ısınamadım :))
ibrahim&ibrahim de acaip doluydu, içeri bi girdim buram buram kadın saçı kokuyodu içerisi :)) yanlız İbrahimde girişte danışmada bi bayan vardı, ondan başka kimse ilgilenmedi, fiyat verdi gönderdi ayaküstü, pek hoşuma gitmedi tavır..bi de İbrahimin fiyatları güncellencekmiş yakında biraz tırsmadım değil..
Netice itibariyle gittim gördüm konuştum fakat he işte budur! diye düşündüğüm olmadı..

dediğim gibi bi locca sempatik geldi..diğerleri hakkında bi kanı oluşmadı kafamda..bi de hanifiye bakıcam işte onu da yazarım buraya..neyse işte böyle kızlar, umarım yardımcı olabilmişimdir..burda beyin fırtınası yapar karar veririz artık :26: