Düğün 2013 izmir gelinleri

lovely sen nereye gıdıceksın kuafore karar verdınmı buarada sende Nazım'a cektırebılırsın tanıyormussunda hemde rahat olursun cekımde senın ıcınde rahat ve guzel gecmıs olur cekım.Buarada gelınlıgını halledebildinmi peki?

Canım Şirinyer Abdullah&Emrah Kuaföre gideceğim. Makyözüm de Sinem Şen olacak. Gelinliğimi haftaya alacağım nerdeyse 5 kez prova yaptık. Çok içime sindi.

Nazım'a değil de ben Ümit Kavak'a çektireceğim. Kendisi ödüllü bir fotoğrafçı. Hatta Facebookta çoğu kişinin kapak fotoğrafları çektiği fotoğraflar.
 
Lovely hadi evlen de balayına çık:) Merkalanıyorum :18:

Bu hafta işten çıkıyorum ve inanılmaz bir koşturma beni bekliyor zira 36 günüm var tüm evi çekip çevirmem için:)
Kınamı evde yapmaya karar verdim ama bir şartla; açık büfe hazırlanacak ve süslemeler tam anlamıyla yapılacak:)
Pinterestte öylesine dolaşırken pagan witch clothing örneği buldum (ne alaka di mi?:p) ve bayıldım! Annemle bu hafta dikişe başlıyoruz ve tüm gece giymeyi planlıyorum bakalım sonuç ne olacak..
gelinlik provalarım başlııyorrr:) Hala kocaman bir göbeğim olsa da artık yeter; prova için bile olsa giymek istiyorum gelinliğimi:)
Yapma gelin çiçeğimi Alsancaktan yaptırmak istemiştim ama demetim 300 tl tutunca madam cocodan aldığımız indirimli güller ile birkaç pahalı da olsa gerçek gibi duran gülü karıştıracağım. Güzel bir şey çıkacak diye düşünüyorum..
Ve hala tam anlamıyla boyanmamış bir evim, zamanında teslim edilememe ihtimali olan mobilyalarım, borcunu ödemeye başladığımız ama kendilerini göremediğimiz beyaz eşyalarım var:))
Perde ve halılar mı? :KK70: sizce düğünden 20 gün önce sipariş versem ne zamana teslim ederler? ne kadar sürüyor?

Herkese kolay gelsin gelinler:)
 
Kınamda makyözümden hiç memnun kalmadım. Düğünde kendi makyajımı kendim yapacağım. İnsanlar makyaj görsün.
 
X